vineri, 23 noiembrie 2012

PREPARATIVE PENTRU ASCENSIUNE


De la Maestrul Kuthumi

(8 nov. 2012; chaneeleri LARA, EMANUELE și SOPHIA)
Maestrul Kuthumi

Îmi face plăcere să vă aduc astăzi salutările mele. Dragostea me se regăsește încorporată în ființa voastră, voi cei aflați foarte aproape de ascensiune. Pentru mulți dintre voi, acesta este părimul proces de ascensionare.
Ca un profesor care a stat aproape de Maestrul Iisus, scopul meu a fost de a vă ghida în lumina voinței Creatorului pe calea care încheie acest proces pe planeta voastră. Trăiesc, ca și voi, momente înălțătoare, uimitoare și incitante care vor aduce în realitatea voastră stări de lucruri cu care nu v-ați mai întâlnit. În anii care urmează vă veți apropia tot mai mult de starea de uniune între voi și de apropiere de Creator. Minunate experiențe vă așteaptă și ele vă vor îmbogăți cunoașterea și vă vor crește conștiința.

Țineți cont de faptul că Mama Pământ a ales să vă aștepte, chiar dacă pentru aceasta, viteza ei de ascensionare a fost diminuată pe parcurs, din dorința planetei de a face trecerea însoțită de copiii săi. Pe măsură ce vă apropiați de decembrie, trecerea în dimensiunile superioare a devenit o certitudine iminentă chiar dacă procesul în sine va mai continua și în 2013, și va fi definitivat într-un viitor apropiat. Dragilor, sunteți în siguranță și sunteți protejați prin iubirea Creatorului.

De-a lungul următoarelor câteva luni și chiar ani de zilevoi și Pământul veți experimenta o cădereo pierdere, o sincopă, pe care o puteți compara cu un deces. Mulți veți avea sentimentul că sfârșitul este de neevitatNu spun asta pentru a provoca frică în mintea voastrădar tot cortegiul de evenimente care se vor succeda, vă va întări convingerea că lumea în care trăiți, ființa voastră, se îndreaptă spre anihilare. Acest hiatus își găsește explicația în despărțirea de realitățile care s-au bazat pe vechile energii. Nu va fi o moarte fizică ci un vid energetic care va apărea din cauza procesului de înlocuire a acestor vechi energii, care a constituit baza  dimensiunii a 3-a cu noile energii care se instalează și cu care se va construi Noua Lume.
Fiecare dintre voi va avea sentimentul că o parte a ființei sale se dizolvă, dispare sau se resoarbe, deși, în fapt, corpul fizic va continua să existe. În mod real, anumite organizări și structuri interne vor dispărea fiind înlocuite cu altele. Va fi un fel de modernizare a unui obiectiv vechi, o reutilare cu noi echipamente, schimbări de fluxuri de fabricație, înlocuirea ”cărămizilor” de carbon cu unele din cristal. Trebuie să aveți o atitudine de deschidere față de aceste transformări menite să modifice toate componentele corpului vostru total. Va fi o lucrare care se va desfășura ” din mers”, fără oprirea procesului fundamental: viața.
Continuă procesul de contopire a sufletului cu Sinele Inalt, uneori, preferându-se soluția desprinderii de trup și alipirea la un suflet de grup. Din ce în ce mai multe suflete doresc unificarea energetică în acest sens, Creatorul fiind favorabil acestei tendințe unificatoare care oferă sufletelor o evoluție mult mai rapidă și o conștiință mult sporită exprimată  ca un cumul al consțiințelor componente. Creatorul vrea să ne unim energia, astfel încât vibrațiilenoastre să lucreze în sincronicitate. Rezultanta acestor unificări nu este pur și simplu o însumare a capacităților și însușirilor fiecărui suflet component ci o multiplicare dincolo de rezultatul matematic.
Acțiunea poate fi comparată cu o căsătorie de pe Pământ, unde o mulțime de persoane se întrunesc în baza unor afinități sau empatii, pentru a onora tânărul cuplu format. În acest caz, al reunirii mai multor entități, mult mai multe ființe ale universului se reunesc pentru a-și exprima simpatia și dragostea față de sufletele care au ales să formeze o asemenea entitate colectivă.
Unul dintre principalele subiecte despre care vreau să vă vorbesc se referă la data pe care toți o așteptați ca încununare a unor acțiuni pregătitoare, începute cu mult timp în urmă, și accelerate în ultima perioadă. Dragilor, tratați acest moment nu ca pe un sfârșit și nici ca pe un început ci pur și simplu ca pe un transfer de luminăconștiință și vibrații spre interiorulființei voastre de pe PământVor mai fi multe schimbări de genul acesta în lunga voastră existență, unele chiar mai frumoase și de mai mare amploare decât cea care are loc acum
                                                                          
Importanța particulară a celei în care vă aflați o reprezintă faptul că va avea loc trecerea liniei de demarcație între grupul dimensiunilor joase și cele cu vibrație înaltă. Practic, aceasta însemnă că transformările și ajustările necesar a avea loc în structura lumilor aflate în acest proces, sunt mai facile când este vorba de trecerea dintre două dimensiuni superioare vecine, decât în cazul trecerii de la o dimensiune inferioară la una superioară. Aceasta deoarece în lumea în cauză se vor regăsi simultan, pentru o anumită perioadă de timp, energii și caracteristici ale ambelor sisteme, care, în marea majoritate a cazurilor sunt opozante. Desigur, în perioada existențială de paralelism, caracterisicile noii societăți vor avea un trend crescător, pe când cele ale vechii societăți, unul descrescător.
Aș mai spune că, cei care în această perioadă sunt stăpâniți de o stare de extaz, este bine să o trăiască și să se bucure din plin de ea, deoarece momentul este foarte favorabil expansiunii acesor manifestări, care au un impact puternic asupra îmbunătățirii nivelului general de vibrație al ființei și impulsionează procesul de eliminare a vechilor tipare energetice cronicizate în corpul total al ființei.            
Dacă aveți stări de bucurieabundențăfericire, împlinire, este semn că fluxul energiilor care vă pătrund și vă traversează, nu este obstrucționat, curgerea este liberă iar voi sunteți integrați sistemului energetic universal, aflat permanent în stare dinamică. Asimilați dezechilibrele, disconfortul, starea de stres, bolile, lipsa succesului, sărăcia, cu tulburențele create de structura bolovănoasă a albiei prin care se strecoară apa curgătoare.
Un alt motiv pentru care am dorit să comunic astăzi cu voi este legat de pregătirea pe care ar mai trebui s-o faceți în această scurtă periodă care v-a mai rămas la dispoziție. Sunt recomandate toate măsurile și acțiunile prin care se pot acumula energiile benefice: desființarea barierelor dintre voi și semenii voștri, împăcarea, tratarea cu înțelegere și compasiune a situațiilor în care se află alții, primiți și oferiți dragoste, eliberați-vă de angoasele trecutului.Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar gânduri care vin din inima mea și că le puteți trata ca pe recomandări nu oblgații.

1. Relaxarea minții - Este necesar să vă acordați mai mult timp pentru a vă relaxa.Multele schimbări care au loc în interiorul ființei voastre și în jurul ei pot face ca mintea să nu mai înțeleagă corect ceea ce se întâmplă. Ea poate deveni confuză sau concentrată pe subiecte care pot deveni obsesii. Într-o asemenea stare de surescitare, se impune ca mintea să intre în perioade mai lungi sau mai scurte de relaxare, pentru a se reculege și reorienta pe realități.
Acest lucru poate fi realizat prin meditațieimaginându-vă mintea ca pe o minge de energie luminoasă pe care o conduceți să se odihnească în chakra inimii. Dacă chakra inimii nu este complet deschisăatunci puteți avea senzația de gol sau că nu percepeți nimic special. Dacă însă chakra inimii este deschisă, activată, veți avea un sentiment de destindere și de fericire.În concluzie, vă recomandăm să nu nu vă faceți o preocupare intensă și stresantă asupra evenimentelor care vă înconjoară.

2. Folosirea puterii cristalelor: - Mulți dintre voi aveți diverse cristale pe care le folosiți ca podoabă, exponate, obiecte de tratament în cristaloterapie etc. Reactivați aceste cristale de care, foarte probabil, ați uitat. Curățați-le printr-o metodă cunoscută (n.m.: căutați pe net metode de purificare a cristalelor). Cereți apoi Arhanghelului Metatron să vă ajute la încărcarea acestor cristale cu energiile specifice. Țineți-le în palmă, închideți ochii fizici și adresați Arhan. Metaron rugămintea de a vă ajuta în încărcarea și activarea acestor cristale. Gândiți și vizualizați un flux de energie divină, alb-strălucitoare care iradiază acele cristale, emanația lor benefică îndreptându-se asupra chakrei inimii voastre, după care se răspândește în toată ființa voastră. În final, energia cristalelor se degajă în mediul vostru inconjurător. Procedeul duce nu numai la purificarea ființei voastre dar și a sacralizarea mediului care vă înconjoară.

3. Iubește-te astăzi mai mult decât ieri : - Dragostea ta necondiționată pentru tineeste esențială în acest momentpentru că ea este platoșa care îți securizează ființa, în drumul vostru către paradis. Este dovada că lucrați în adevărul divin al Creatorului. Chiar dacă în acest moment nu găsiți o justificare a afirmării iubirii față de voi înșivă, spuneți în mintea voastră că vă iubiți așa cum sunteți, cât se poate de frecvent. Acordați-vă această circumstanță, iertați-vă pe voi înșivă pentru tot ceea ce ați făcut nepotrivit. După o scurtă perioadă, veți constata că începeți să vă acceptați mai mult ca altă dată. Nu confundați această acțiune cu narcisizmul.

4. Dovediți auto-înțelegere: - În prezent, sunteți într-un proces de dizolvare a separării și de acceptarefie că este vorba de unitatea între fiecare parte a ființei voastreunitatea cu Creatorul sau unitatea cu alte ființeEste minunat să împărtășiți și să răspândiți lumina si conștiința peste tot pe unde treceți. Vechile energii dispar mult mai repede acolo unde apare lumina adusă de gânduri, de sentimente și de fapte altruiste. Nu este nevoie să fiți preocupați dacă acțiunile voastre bune au fost primite sau au avut efectul scontat. Important este cum sunt ele emise, nu cum sunt primite. Nu trebuie să preluați suferința altuia dar este bine să aveți compasiune și să ajutați în măsura în care evoluția voastră nu este afectată. Suferința este produsul ego-ului celui care trece prin ea și nu este datoria voastră de a încerca să o preluați asupra voastră; nici măcar parțial. Dacă cineva suferă pentru un anumit motiv, încercarea voastră de a suferi alături de acel cineva, nu-i va micșora propria suferință, dar va avea o acțiune perturbatoare în evoluția voastră. Puteți să-i alinați durerea prin încurajări, sprijin de orice fel, dar nu implicându-vă emoțional. Aceasta nu este o dovadă de cinism.

5. Asigurați-vă de sprijinul unui ghid spiritual: Ghizii au un rol foarte important în viața fiecărei ființe umane, mai cu seamă în această perioadă excepțională. Nu uitați că ghizii voștri văd tot ceea ce vi se întâmplă dar nu intervin decât atunci când le-o cereți. Faceți-vă un obicei din a cere sprijinul ghizilor voștri spirituali înainte de a începe orice acțiune. Solicitarea voastră nu-i va supăra; ei așteaptă să vă fie de folos iar ajutorul lor nu este condiționat.

6. Bucurați-vă și fiți recunoscători: - Acum este timpul să vă bucurați și să fiți recunoscători pentru toate evenimentele la care sunteți martori sau la care participați, căci totul face parte din experința voastră pentru care vă aflați aici și acum. Când aveți provocări dure, amintiți-vă că ele fac parte din alegerea voastră, că se regăsesc în programul cu care ați venit pe Pământ în această viață și că ele au un scop anume care vă ajută în evoluție. Deci, exprimați-vă recunoștința pentru tot ce vi se întâmplă, chiar dacă unele evenimente pot fi dureroase sau se soldează cu pierderi. Totul are un scop, totul are o justificare, chiar dacă acum nu vă este dat să înțelegeți.

7. Fă tot ceea ce poți pentru a înainta: - Acum este momentul să renunțați la atașamentele care nu vă lasă să înaintați spiritual. Aceasta nu înseamnă că trebuie să vă abandonați vechile prietenii, bunurile pe care le aveți sau să renunțați la o stare de spirit tonifiantă. Măsura se impune doar atunci când constatați cu sinceritate că acel ceva sau cineva a devenit efectiv o piedică în calea devenirii voastre. Important este să aveți acea stare de libertate care să vă permită zborul spre înălțimile speranței celei mai luminoase. 

Cuvintele mele pot părea citate de spiritualitate și de bun simț, dar ele sunt pur și simplu oîncurajare pentru ca voi să folosiți în modul cel mai eficient scurta perioadă de timp în care mai puteți acționa.
Vă rug să știți că eu sunt aici pentru a vă acorda tot sprijinul pe care mi-l cereți..

Eu sunt Maestrul Kuthumi.

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com
(C.M.)
http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Sunteti pregatiti pentru “da”-ul vostru?


Un mesaj de la Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman
Universul va este co-creator in viata voastra si pe Pamant. Tot ce exista pe Pamant a fost creat prin interactiunea dintre omenesc si divin, chiar daca rolul omenesc a fost deseori jucat la nivel inconstient, cu o constienta limitata a puterii si potentialului sau.Universul trebuie sa raspunda fiecarei intentii cu „da”, pentru ca acesta este mandatul sau conform Legii Universale. Liberul arbitru al omenirii ii permite acesteia sa creeze fara limite, in cea de-a treia dimensiune si Universul trebuie sa ii raspunda in mod corespunzator. Nu exista niciun fel de ratiune a „da” –ului vostru , asa ca atunci cand cereti ceea ce vreti, fiti constienti de faptul ca fiecare cerere este implinita in frecventa, vibratia energetica si spatiul dimensional in care este creata. Stiati ca fiecarei cereri i se raspunde „da”?
Fiecare gand este o intentie puternica, ce pune in miscare energia creatoare. Nu exista gand sau credinta care sa nu dea nastere unui aspect corespunzator in viata voastra, pe Pamant si in Univers. Dar, daca nu sunteti oe deplin alinitati cu rezultatele pe care doriti sa le creati, sau daca nu sunteti pe deplin pregatiti sa integrati intreaga transformare si rezulatele ce vor urma, aceste rezultate nu va vor fi vizibile in forma pe care doriti sa o aveti sau sa o vedeti. In timp ce puteti crede ca Universul va refuza, in realitate voi sunteti cei care va refuzati. Ce aspecte ale voastre si are fiintei voastre nu-i permit „da”-ului sa se manifeste? Intrebarea pe care puteti sa v-o puneti este „ unde nu sunt pregatit pentru „da”–ul meu?” in loc de „de ce imi spune Universul „nu” ?” Nu este posibil ca Universul sa nege nicio intentie.
Fiti siguri de vointa Universului, de a va binecuvanta in toate. Nu se poate altfel. Universul nu poate retine nimic in fata voastra, dar nici nu va poate da ceea ce nu ati cerut, ce nu credeti ca meritati sau ca ati putea avea, nu va poate da ceea nu vreti sa intentionati pentru voi sau, sa creeze, in ciuda fricii voastre. Doar atunci cand dorinta voastra pentru evolutie se intalneste cu intentia de a misca noile energii in viata voastra, cand sunteti gata sa eliberati limitarile momentului trecut si sa treceti in potentialul extins al prezentului, veti vedea materializandu-se „da”-ul vostru, asa cum vreti sa il stiti si sa il vedeti.
Orice vedeti ca o limitare sau ca o dorinta neindeplinita este un „da” pe care nu sunteti inca gata sa il integrati in viata si in fiinta voastra. Nu va suparati pe Univers sau pe voi insiva (Universul este un aspect al Sinelui vostru). Mergeti, in schimb, inlauntrul vostru, pentru a afla unde nu sunteti inca pregatiti sa va aliniati cu „da’-ul vostru. Aveti nevoie sa credeti mai puternic, puterea si potentialul vostru? Vreti sa va eliberati credintele si gandurile care va blocheaza? Exista vreun domeniu in care sa nu fiti pe deplin aliniati cu ceea ce doriti sa materializati? Atunci cand stiti ca raspunsul din partea Universului, ca si co-creator al vostru, este intotdeauna „da”, veti sti ca orice „nu” vine de la voi si veti putea face transformarea, pornind dinlauntru, pentru a putea primi binecuvantarile pline de spor si satisfactie, ale fiecarui „da”.
Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.
Sursa: editura foryou
           daniilgaucan.wordpress.com

Europa generaţiei pierdute


Angela Merkel avertiza deja în 2009: nu vă aşteptaţi la miracole, fiindcă nicio decizie politică, oricât de curajoasă ar fi, nu va putea contrabalansa prăbuşirea economiei europene. Era atunci foarte izolată în felul său de a vedea viitorul. Astăzi ne dăm seama că avea dreptate, comentează Nicolas Veron, expert de la Institutul Bruegel din Bruxelles. La cinci ani de la începutul crizei, situaţia economică a Uniunii rămâne deplorabilă: nu mai puţin de 17 dintre cele 27 de state membre sunt în recesiune.

În ţările cele mai grav afectate de criză, cum ar fi Spania sau Portugalia, va trebui cel puţin o generaţie pentru a compensa prăbuşirea nivelului de trai. O astfel de perioadă de timp se poate dovedi nesustenabilă pentru UE. Pentru prima oară de la crearea sa, Uniunea Europeană, şi nu zona euro, riscă să se prăbuşească. În fiecare lună, acest scenariu se conturează puţin mai mult, dar nu se poate încă spune cu certitudine ce versiune va precumpăni, dintre construcţia unui “Euroland” fortificat în jurul Germaniei sau dezintegrarea blocului ţărilor eurosceptice, cu Marea Britanie în frunte.

O piaţă unică inexistentă

Un lucru este sigur, această evoluţie a situaţiei nu este cea dorită de Angela Merkel, care a încercat din răsputeri să o stăvilească. Ea dorea mai ales ca acea nouă Uniune mai integrată să facă loc pe deplin Poloniei şi celorlalte ţări din Europa Centrală. Aceste ţări reprezintă pentru Republica Federală nu numai o bază industrială (unde întreprinderile germane şi-au delocalizat o mare parte din producţie) ci şi aliaţi de valoare în Consiliul UE, atunci când pledează ca şi Berlinul în favoarea reformelor.
Dar proiectul pentru o astfel de Uniune a eşuat deja.  Sub presiunea pieţelor, liderii din zona euro au făurit în cele din urmă bazele unui sistem instituţional pentru zona euro diferit de instituţiile celor 27, cu o supraveghere bancară, o guvernare bugetară şi un buget specific. Aceste măsuri trebuiau să fie un minim vital pentru a asigura buna funcţionare a zonei euro, fără a dăuna fundamentelor Uniunii Europene. Astăzi, putem vedea că era o ipoteză irealistă – admite Cinzia Alcidi, de la CEPS (Centrul pentru Studii Politice Europene).
În special piatra de temelie a integrării, şi anume piaţa unică, este cea care se află într-o situaţie deosebit de periculoasă. În ţările în care starea economiei inspiră încredere investitorilor, cum ar fi Germania şi Olanda, costul împrumuturilor contractate de antreprenori este cu mult mai mic decât în ţările periferice. Nu se mai poate deci vorbi despre concurenţă egală, pentru care Bruxelles depune eforturi de cinci decenii.

Sfârşitul modelului social european

O altă constatare sumbră este eşecul modelului european, care căuta să atingă o anumită echilibrare a nivelurilor de trai în UE. Datorită fondurilor structurale, dar şi asigurând tuturor entităţilor economice un acces liber la piaţa UE, se reuşise cumva să se reducă dezechilibrele între nivelurile de trai ale ţările europene. Grecia, de exemplu, putea pretinde, în 2009, un venit pe cap de locuitor care se ridica la 94% din media UE. Nu era departe de ceea ce oferea Germania (115%). Dar astăzi, diferenţele dintre aceste două ţări au crescut radical: nivelul de trai în Grecia a scăzut la 75%, ajungând la un nivel similar cu cel al Poloniei, în timp ce cel al Germaniei a luat-o înainte la 125%.
Potrivit estimărilor economiştilor, aceste dezechilibre vor creşte şi mai mult în următorii ani. Ceea ce înseamnă că interesele statelor membre vor fi din ce în ce mai divergente. În timp ce românii, bulgarii, grecii sau portughezii vor căuta, mai ales, să asigure supravieţuirea populaţiilor lor, insistând asupra acestei teme pe lângă Bruxelles, Germania şi Suedia vor prefera să se concentreze asupra ecologiei şi surselor alternative de energie. Va fi un dialog de surzi – prezice Veron.
Criza a nimicit de asemenea o altă mare realizare a integrării: modelul social european, pe care ni-l invidia întreaga lume. Reducerile bugetare succesive, nu numai în Spania şi Grecia, dar şi în Franţa şi în Marea Britanie, au provocat o erodare drastică a protecţiei sociale, în materie de drept al muncii, pensii sau şomaj, creând astfel o generaţie de tineri lipsiţi de perspective de muncă stabilă şi de condiţiile materiale pentru a fonda o familie.

Eşecul politicii externe comune

Până şi ziarul pro-european “Der Spiegel” admite că centrul decizional al UE s-a mutat de la Bruxelles la Berlin. Şi acest lucru s-a întâmplat nu după presiuni nemaipomenite din partea nemţilor, ci prin eliminare. Dintre cele şase principale ţări ale UE, două, anume Italia şi Spania, au fost excluse din joc din cauza uriaşelor lor probleme economice. Marea Britanie s-a exclus singură. Polonia, din cauza potenţialului său economic încă prea slab şi fiindcă nu aparţine zonei euro, nu poate pretinde să joace un rol-cheie.
Pentru o vreme, se părea că Europa era dominată de tandemul franco-german, faimosul “Merkozy“. Dar de la alegerea noului preşedinte francez, François Hollande, a devenit evident că Parisul, pradă unor mari probleme economice, nu este nici el în măsură să joace jocul european pe picior de egalitate cu Germania. Berlinul rămâne deci singur pe teren.
Europa, concentrată pe propriile sale probleme, nu mai poate nici să aibă grijă de restul lumii. Şi astfel prăbuşirea politicii externe comune este o altă profeţie sumbră care se împlineşte sub ochii noştri. Deriva autoritară a Ucrainei, drama Siriei, abandonarea luptei pentru drepturile omului în China, acestea sunt doar câteva exemple ale neputinţei de criză a UE.
Subiectul viitoarelor extinderi ale UE a fost de asemenea lăsat deoparte: aderarea la UE nu mai pare acum plauzibilă decât pentru ţările balcanice situate înăuntrul spaţiului Europei Unite. Orice ofertă mai ambiţioasă, în special în ceea ce priveşte ţările din fosta Uniune Sovietică şi Turcia, nu mai este la ordinea zilei.
La cinci ani de la izbucnirea crizei, Europa supravieţuieşte, cel puţin pentru moment. Dar pierderile sunt uriaşe şi Uniunea Europeană a regresat pe calea integrării, căzând din nou în probleme care păreau rezolvate de 30 sau 40 de ani. Acum, chiar şi optimiştii spun: măcar de n-ar fi mai rău.
AutorL: Jędrzej Bielecki
sursa: DZIENNIK GAZETA PRAWNA // presseurop.eu
         gandeste.org

Mesajul Luminii – Noiembrie 2012


Iata un mesaj minunat de la domnul Iisus pe care l-am primit intr-un e-mail si pe care vi-l redau aici:
Mesajul lui Iisus Christos
În dimineața zilei de 23 iulie, Iisus Christos a transmis oamenilor, printr-o ființă întrupată, următorul mesaj:
Timpul cel din urmă a venit, și vremea ca fiecare să împlinească creația sa este ACUM. Cu toții vom trece prin acest proces de Înălțare:
Unii mai greu, alții mai ușor.
Unii mai târziu, alții mai devreme.
Unii cu zâmbet, alții cu lacrimi.
Unii cu trupul, alții cu spiritul.
Unii pentru totdeauna, alții temporar.

Fiecare după cum a ales cu mult timp înainte să devină materie. Fiecare cu calea lui, fiecare după cum INIMA lui îi spune, așa să fie TOTUL și TOTUL este în TOATE!
Să nu vă fie frică, să nu plângeți și să nu jeliți pentru că TOT ce se întâmplă, se întâmplă pentru fiecare după cum el a ales! Veți trăi experiența pe care voi vreți s-o trăiți și nimic nu are influențe asupra trăirii voastre în afară de mintea voastră cu care ați creat realitatea de ACUM.
Bucurați-vă, deci, de tot ceea ce creati, căci altfel veți simți pe pielea voastră ce înseamnă să fii creator. Bucurați-vă și bucurați-i și pe alții căci prin ei vă veți Înălța.

Toți sunteți egali și nimeni nu este mai prejos sau mai presus de voi. Nimeni nu este mai urât sau mai frumos, mai bun sau mai rău, mai credincios sau mai ateu. Toți sunteți egali și toți veniți din aceeași sursă. Nu există altă sursă care să vă separe. Toți sunteți unul, și toate se fac prin TINE.
Nu vă mai împotriviți procesului. Acceptați tot ceea ce este de acceptat. Iertați tot ceea ce este de iertat. Iubiți tot ce este de iubit și trăiți într-un spirit și spiritual în voi.

Acceptați-vă așa cum sunteți, pentru că voi, până la cel mai mic detaliu, până la cel mai mic fir de păr, fiecare celulă ce trăiește în voi… Voi ați ales să fiți așa cum sunteți și să trăiți TOT ceea ce trăiți ACUM.
Nu sunteți superiori sau inferiori, sunteți așa cum sunteți și ATÂT. Lăsați averile și tot ceea ce se cumpără sau se vinde, pentru că acolo unde mergeți voi nu este nimic de vânzare și nimic de cumpărat. Lăsați ego-ul și reveniți întru ființă.
Iertați-vă pe voi și pe toți cei pe care îi aveți de iertatpentru că altfel nu-i veți avea cu voi acolo unde mergeți. Pentru că acolo unde mergeți voi nu există ură și nici resentimente. Nimeni, din cei ce simt acestea, nu va cunoaște sentimentul Unimii. Pentru că Universul și TOT ceea ce există, există din Iubire. Atunci când iubirea dispare, dispare și TOT din voi…! Intrați în interior și scoateți afară ceea ce voi nu mai aveți nevoie.
Ați trăit ca experiență toate aceste sentimente pentru că voi ati ales, dar ACUM este momentul să mergem mai departe. Și EU nu merg fără voi. Fără nici unul din voi! Fiecare îl va aștepta și pe fratele său să urmeze calea. Treceți prin acest proces și veniți ACASĂ. Vă așteptăm pe fiecare în parte pe calea lui și în momentul lui Divin.
Adevăr zic vouă: Nici o frunză nu se mișcă fără voia lui Dumnezeu, așa cum nici voi nu puteți rătăci multă vreme pentru că vă întoarceți la sursă și sursa se întoarce în TOT și TOTUL este un singur spirit care sunteți fiecare din voi.
Fiecare să-și urmeze calea lui și întoarcerea la sursă va fi lină… sau nu… așa după cum fiecare a ales.

IUBIREA este cel mai înălțător lucru. Singurul care vă trezește din pat dimineața și vă păzește pe tot parcursul zilei. Singurul care vă face să râdeți sau să plângeți, singurul pentru care merită să lupți și să te zbați cu toate fricile și noroaiele din interior.
Din IUBIRE sunteți creați și nu există unul care să nu fie IUBIRE. Aveți grijă unul de altul și iubiți-vă între voi așa cum EU vă iubesc pe toți.
Treceți peste timp pentru că timpul nu există. Nu încercați să vă iubiți sau să vă iertați “mâine” pentru că mâine nu există.
TOT ceea ce este se întâmplă ACUM și AICI, pentru toți la fel.
Rămâneți în pace și bucurie cu inimile deschise și cu palmele spre Cer și spre Pământ.
TOT ceea ce se întâmplă, se întâmplă ACUM !

Cine are urechi să audă și ochi să vadă să le arate calea și fraților lor, pentru că Adevar zic vouă:
Nu va rămâne unul pe Pământ! Toți veți veni înapoi la sursă așa cum voi cu Tatăl ați creat să fie ACUM!”

Iubire și recunoștință, celor care își manifestă Iubirea pentru semeni.
PACE și IUBIRE, TUTUROR!
Iisus Christos
Iata si mesajul primit de mine de la Maestrii Ascensiunii si care este legat de transformarile din aceasta perioada:
Suflete dragi,
Sfarsitul anului 2012 va deschide o noua poarta de transformare pentu voi cu un potential imens de crestere. Fiecare fiinta va fi ajutata sa treaca prin aceasta tranzitie, dar acest lucru se va intampla si in functie de vibratia proprie. De aceea este important sa pastrati o vibrate de pace si speranta si sa aveti asteptari positive legate de acest eveniment pentru a sustine constinta de masa.
Referitor la cele 3 zile de intuneric din Decembrie, despre care se tot vorbeste cu ingrijorare pe planeta iata ce avem sa spunem:
O parte din voi vor trece prin ele intr-o stare de somn profund altii vor fi intre lumi calatorind dintr-o dimensiune in alta. Unii dintre ei se vor putea simti confuzi iar altii pot trece prin starea de a fi inghetati de frica.
Suntem cu voi si langa voi. Permiteti luminii sa creasca pe planeta, in viata si in corpurile voastre cat mai armonios posibil.
Fiti binecuvantati.
Maestrii Ascensiunii
La Meditatia noastra de portal din 11 – 11 din aceasta luna s-au primit intr-o intiere codurile personale de ascensiune si energiile au fost extreme de puternice.
Intentia mea este sa dedic meditatiile si sedintele lunilor Noiembrie si Decembrie pregatirii pentru aceste schimbari evolutive prin initieri noi, mesaje de sustinere si transmisii de iubire si sustinere a Planetei in Univers.
De asemenea voi cere o meditatie zilnica pe care sa o putem face pe parcursul acestor zile pentru a sustine vibratia pacii, a sigurantei si a bucuriei, atat pentru noi cat si pentru intreaga planeta.
Va transmit multe imbratisari si fie ca transformarile minunate ale acestui sfarsit de ciclu sa trezeasca si sa binecuvanteze tot ce este mai bun in fiecare din noi.
Daniela Lucia
http://mesajulluminii.ro/
http://daniilgaucan.wordpress.com

Misterul celor sapte raze - Alice Bailey & Maestrul Ascensionat Djwhal Khul


Misterul celor sapte raze 
                de Susan Barber, cu RPL, si Djwhal Khul
SPIRITUL LUI MA’AT: „ Parteneriat cu Ingerii” – vol. 4. no. 2


In ceea ce urmeaza am spicuit unele parti dintr-un articol de RPL, al carui nume intreg n-am putut sa il descifrez si ale carui comentarii au facut de fapt obiectul unui channeling intre Alice Bailey si Djwhal Khul. Puteti gasi diferite versiuni ale acestui articol in multe locuri pe internet doar cautand „ Sapte Raze” sau „RPL”.

Cea mai mare parte, totusi,  provine din channeling-uri primite si din relatia mea personala cu Djwhal Khul (cunoscut sub numele de Tibetanul), Maestrul Intrupat care este sursa invataturii despre raza din acest secol. Djwhal Khul, dupa umilele mele cunostinte, a preluat, mai mult sau mai putin, conducerea „ashramului” celei de-a doua raze, in timp ce Kuthumi (ca si altii din vietile lui, fiind adeptul lui Pitagora), conducatorul celei de-a doua raze, si-a continuat activitatea cu Sananda (esenta Spiritului omului nascut Iisus), intru Inaltarea Umanitatii.

Va rog sa intelegeti ca si concluziile mele, si ale lui Alice s-au conturat si sunt limitate de intelect si de intelegerea umana. Si, cu toate aceste informatii, va rog sa nu „credeti” ceea ce cititi, ci doar sa considerati aceste informatii ca un declansator pentru propria intuitie.

Cei sapte frati sunt toti copii ai aceluiasi Tata. Dar cei mai in varsta seamana mai mult cu Tatal, in timp ce cei patru mai mici seamana cu Mama.

Cei trei mai in varsta au plecat spre Universul Stelar si acolo l-au reprezentat pe Tatal, iar ceilalti au plecat spre Universul Stelar reprezentand natura celei pe care Tatal o iubea.       
                                   
Alice Bailey

In citatul de mai sus, de Alice Bailey, cei trei frati mai in varsta sunt primele trei dintre cele sapte raze. Ei reprezinta atributele Creatorului. 

Aceste trei raze, in cea mai simpla expresie a lor, reprezinta Trinitatea, energiile Marelui Spirit care a facut posibila Creatia.

Prima raza, in aceasta analogie, ar fi Spiritul, cea de-a treia ar fi Materia si cea de-a doua, care se afla intre cele doua, Constiinta - copilul nascut din unirea primei cu cea de-a treia. Arhanghelii asociati cu aceste trei raze sunt Mihail (prima), Gabriel (a doua) si Uriel (a treia). 
Celelalte patru sunt: 4 - Armonia; 5 - Inteligenta; 6 - Devotamentul; 7 - Libertatea - toate provenind din cea de-a treia raza, Materia. Ele reprezinta carateristicile Universului Creat si lupta acestuia sa invinga Dualitatea si sa redevina Unul.
Cum se manifesta razele energetice

Prima raza (a Puterii, Protectiei si Credintei), este raza Vointei si a Intentiei. Ronna Herman discuta mult despre prima raza in articolele ei despre Arhanghelul Mihail (a se vedea Arhanghelul Mihail si arealele arhanghelice) . In manifestarea ei pozitiva, aceasta energie este energia Regelui Bun. Prin aspectul ei negativ, este energia Tiranului. Aspectul feminin al acestei energii arhanghelice al primei raze este Faith - Credinta.

RPL: „Aceasta energie este inceputul si sfarsitul sintezei, sursa tuturor energiilor. Este esenta puterii si a energiei insesi. Prima raza este forta scopului, a directiei, a concentrarii si a unicitatii, pentru care intotdeauna Vointa este cuvantul-cheie. Ea este caracterizata de urmatoarele calitati: intensitate, dinamism, rapiditate si dominare. Dar, de multe ori, rezultatele sunt detasarea, izolarea si cristalizarea. Si, din forta si directia ei, se naste puterea distructiva a creatiei .”

A doua raza, a Dragostei si Intelepciunii, este raza Invatatorului, a celor care servesc. Multi, foarte multi dintre cei care vor citi aceste randuri vor fi puternic iluminati de aceasta a doua raza, pentru ca cei care ajuta la nasterea Noii Constiinte se bazeaza foarte mult pe aceste energii. In aspectul pozitiv, aceasta energie lucreaza cu Lumina. In aspectul ei negativ, aceasta a doua raza ne poate conduce sa raspundem la intrebari care nu au fost puse sau sa intervenim in libera vointa a altora, ceea ce se numeste „a calca pe karma”. Arhanghelul celei de-a doua raze este Gabriel, iar aspectul feminin este Cristina, cunoscuta si drept Constanta.

RPL: „Constiinta este nascuta din a doua energie, in unire cu dualitatea, spiritul si materia. Acesta e sursa si mixul dintre lumina si iubire, magnetism si relatii, coerenta si concisivitate. Este raza intelepciunii, sensibilitatii si intuitiei, la fel ca si a claritatii si a atentiei la detalii. Acesta energie este o forta a invataturii, calificarii si vindecarii. De multe ori are ca rezultat atasamentul si atractia, dar, curios, induce si constientizarea fricii, opusul iubirii si al relatiilor interumane. A doua raza este energia intregului sistem solar si de aceea este, totusi, o raza de sinteza profunda.”

A treia raza, a Inteligentei Creatoare, este cea care aduce actiunea in ecuatia Umanitatii. Cea de-a treia raza face ca lucrurile sa se desfasoare. Permanent ea spune: „OK, am toate aceste cunostinte, toata aceasta pregatire si aceasta instruire. Si acum, ce trebuie sa fac cu ea?!?!?” In aspectul ei pozitiv, cea de-a treia raza lucreaza in aliniere cu iubirea si serviciul pentru altul. Cand nu este in aliniere cu aceste influente, ea creeaza ceva ce nu este prevazut de Planul Divin. Arhanghelul pentru aceasta raza este Uriel, iar aspectul feminin este Caritatea.

RPL: „Inteligenta si activitatea emana din aceasta forta, un rezultat al scopului si al intelepciunii. Este energia unei manipulari totale si puternice, a creativitatii si a adaptabilitatii. Nevoile se fac cunoscute prin aceasta forta, se formuleaza planuri, se selecteaza materiale si se desfasoara afaceri. Cea de-a treia raza este clara, purtand idei mentale si intelectuale in cautarea adevarului, pentru a se putea manifesta in materie si substanta. Este forta care evoca forma.”
A patra raza, a Armoniei, este de asemenea o raza de lupta. Pentru ca Armonia, prin definitie, se creeaza prin Disarmonie. Este, de asemenea, o raza a emotiei, pentru ca experienta Armoniei este o experienta emotionala. Procesul de aliniere si de creare de frumusete din haos este procesul care are nevoie de Lumina celei de-a patra raze. De aceea, prin excelenta, este raza artistilor. Si, pentru ca aceasta raza poate privi ambele parti ale fiecarei intrebari, este, de asemenea, raza nehotararii, a oscilarii, a nestiintei ce sa faci in momentul urmator. Arhanghelul celei de-a patra raze este Gabriel, iar aspectul feminin este Speranta.

RPL: „Aceasta energie sta simbolic in mijlocul seriei de sapte raze si este relatia-magnet a aspectelor opuse, punctul de armonie, legand si mediind conflicte, dureri si lupte,  in sensul ca toate fructele dualitatilor isi au radacina in a patra raza. Ea stimuleaza creativitatea, arta si frumusetea si e caracterizata de sensibilitate la culoare si la sunet. De altfel, si discriminarea, rapiditatea si cautarea perfectiunii isi au originea in ea. Fortele intuitive si relationale sunt foarte puternice in aceasta raza care evoca viata, iubirea si intelegerea.”

A cincea raza, a Mintii sau a Intelectului, este acea energie care cauta sa intre in interiorul Univesului manifestat, pentru a-l intelege, si, prin realinierea energiilor la Planul Divin, sa vindece. Energia celei de-a cincea raze este energia microcosmosului. Este raza omului de stiinta si de aceea penetreaza, asa cum zicem ca intelectul penetreaza orice. Ea intra in interiorul lucrurilor si extrage intelesul/structura . Arhanghelul acestei raze este Rafael, iar aspectul feminin este Maria, Regina Cerului. 

RPL: „Aceasta este energia concretizarii in substanta, a cunostintelor, a stiintei si a stimularii in cele trei lumi. Ea conduce la cautari, analize si dezvoltari de idei, care, intr-un final, produc Lumina si Intelepciune. Este energia diferentierii si investigarii, care conduc la separari, curatiri si cristalizari. Dar determinarea si discriminarea cu care aceasta forta lucreaza conduc in minte/intelect la o ultima frontiera a intelegerii si la revelarea adevarului.”
A sasea raza, a Devotamentului, este acea energie care cauta sa faca Universul sa se manifeste in forma ideala. Ultimii 2 000 de ani au fost guvernati de aceasta energie, dar acum se intampla transferul spre energia celei de-a saptea raze. A sasea raza este raza calugarului, a preotului -  a femeii sau a barbatului la care devotamentul catre Dumnezeu ia forma devotiunii practice. In aspectul sau pozitiv, este Energia lui Iisus sau a lui Christos. In aspectul sau negativ, devotamentul se transforma in fanatism. Razboaiele religioase si Inchizitia sunt expresia negativa a energiei celei de-a sasea raze. Arhanghelul acestei raze este Uriel, iar aspectul feminin este Gratia.

RPL: „Toate semintele devotiunii si dorintei curg prin aceasta energie. Ea genereaza aderenta, intensitate si persistenta. Determinarea (hotararea) care rezida in aceasta raza este esenta pura, cateodata plina de forta, furie, chiar motive fanatice si violenta militara. Abstractizarea si aspiratiile caracterizeaza a sasea raza, intr-un sens idealistic: o loialitate orientata catre nivelurile cauzale ale fiintei. A sasea raza este puterea de a recunoaste ce e drept si indreptatit, tendintele pozitive si abilitatea de a vedea Lumina.”

A saptea raza, a Libertatii si Ceremoniei magice, este energia transmutarilor si a maiestriei de a lucra cu energia creatoare. Energia celei de-a saptea raze este capabila sa faca sa dispara limitele si sa creeze in locul acestora ceva mai potrivit. St.-Germain este de secole conducatorul ei, dar cel mai reprezentativ personaj al acestei energii este marele vrajitor Merlin, mentorul lui Artur. 

In forma sa pozitiva, aceasta energie lucreaza cu echilibrul, care respecta libertatea adevarata, si cu transformarea fricii in iubire. Aspectul negativ este dat de faptul ca, uneori, aceasta energie calca in picioare libertatea altora. Arhanghelul celei de-a saptea raze este Zadkiel, iar aspectul feminin este Sfantul Ametist sau Flacara Violet. 

RPL: „Aceasta ultima energie este forma cea mai tangibila care poate exprima planetele Universului. Ea reprezinta calitatea relatiei dintre spirit si materie si de aceea e magica. Ritmul ei construieste, integreaza, circula si se manifesta. Ea produce sau aduce noutatea in forma. Puterea relationala a acestei raze motiveaza legea si ordinea, regulile si ritualurile, organizatiile si grupurile de constiinta. Este intelegerea practica si energia vitala externalizata, care umple atat interiorul (corpul), cat si periferia (constiinta) .” 

Razele noastre personale

Fiecare dintre noi avem mai multe corpuri, corpul fizic fiind doar unul dintre ele. Altele sunt corpul mental si corpul emotional. De asemenea, avem cu totii un Grup Suflet (cea mai mare entitate din care facem parte ca individ, o esenta a personalitatii – modul in care interactionam cu lumea exterioara) si o Monada de care apartinem, adica grupul de suflete angajate toate, ca si noi, in aceeasi misiune pe planeta Pamant. 

O „interpretarea a razei” este ca si o harta astrologicca, descriind doar care dintre cele sapte raze lumineaza asupra fiecaruia dintre cele sapte aspecte ale Sinelui descrise mai sus. Puteti gasi oameni care sa faca acest lucru pentru voi, cautand pe internet. 
Va pot da un exemplu despre un anumit gen de rezultate pe care le pot avea cele sapte raze asupra diferitelor corpuri ale Sinelui vostru.
Deci, hai sa zicem ca al nostru corp emotional este scaldat in energia celei de-a patra raze. Din moment ce aceasta raza este energie emotionala, vom fi dublu afectati emotional de tot ceea ce ni se intampla. Daca cineva ne intreaba ce cautam in viata aceasta, s-ar putea sa raspundem ca noi cautam pacea mintii, iar cel mai inalt criteriu de valoare ar fi probabil frumusetea – aceea care evoca un raspuns emotional de iubire, de multumire, de pace, de armonie si de adevar.

Cum ar fi daca personalitatea noastra ar fi scaldata in energia primei raze? Ei, atunci, chiar si daca avem cele mai sincere motive, tot vom parea ca vrem sa dominam pe altii, ale caror experiente de putere in vietile trecute nu au fost intotdeauna la inaltime!

Se spune: „Cei care pot - fac, iar cei care nu pot - invata pe altii!” 
De fapt, e mult mai corect sa spunem ca, daca Monada voastra este scaldata in energia celei de-a doua raze, cu siguranta ca veti fi, intr-un fel sau altul, educatori, in timp ce, daca aveti parte de energia celei de-a treia raze, veti fi undeva in lumea asta, facand lucrurile sa se intample. 

Acestea sunt doar cateva exemple, iar, in opinia lui RPL, Djwahl Khul spune ca una dintre misiunile noastre in aceasta viata este sa echilibram energia razelor sufletului nostru cu cea a personalitatii.


Invocarea razelor

Cand facem munca interioara, putem chema direct energiile razelor si putem cere Arhanghelilor sa ne trimita energiile de care avem nevoie sa contrabalansam anumite efecte. De exemplu, daca ne simtim indecisi (fapt ce vine de la a patra raza ), fiind tentati sa privim la o intrebare din toate partile, putem chema ajutorul Arhanghelului Mihail si energia primei raze sa ne mobilizeze vointa. 

In mod special, putem cere ca toate energiile care ne influenteaza sa fie intotdeauna in echilibru cu Planul Divin, pentru ca tot ce facem si tot ce gandim sa fie in perfecta concordanta cu iubirea si serviciul pentru altul.

www. Spiritofmaat. com

www.evolutiespirituala.ro