marți, 19 februarie 2013

Rugaciune pentru ajutor la exameneRugaciune pentru ajutor la examene


Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-l pe copilul acesta (numele) sa trea ca cu bine aceasta incercare ce ii sta inainte. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii, lumineaza-l pe robul tau (numele) sa invete ceea ce trebuie ca sa fie bine pregatit la examenul care il asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In  mainile Tale sunt vietile noastre. Noi, crezand ca este de folos acestui copil sa iasa incununat din aceasta incercare, Te rugam sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu il iubesti mai mult decat noi si stii ce-i este cu adevarat de folos.
Doamne, ajuta-l pe robul Tau (numele) sa nu caute gloria lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa caute vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandeasca Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vre mel nice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne va lauda lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant. Amin.
Sursa: www.crestinortodox.ro


RUGACIUNE CATRE SFANTUL ANTONIE,PENTRU AJUTOR LA EXAMENE.


PREA SFINTE ANTOANE, TU AI CAUTAT CU MARE SARGUINTA ADEVARUL SI AI STIUT SA UNESTI CREDINTA CU STIINTA DOBANDIND INTELEPCIUNEA PRIN MUNCA SI RUGACIUNE. INDEMNAT DE EXEMPLUL TAU , VREAU SI EU SA PROGRESEZ IN VIATA CRESTINA SI IN STIINTA.MA ADRESEZ TIE MAI ALES CU OCAZIA EXAMENULUI PE CARE TREBUIE SA-L DAU,M-AM PREGATIT CONSTIINCIOS,NU LASA CA NESTIINTA SA LIPSEASCA MUNCA MEA DE ROADELE CUVINTE, LUMINEAZA-MI MINTEA, INTARESTE-MI MEMORIA SI DA-MI PRICEPEREA NECESARA SA RASPUND CORECT SI CUVIINCIOS SPRE EDIFICAREA EXAMENELOR MELE.ACESTA VA FI UN PAS INAINTE PE DRUMUL VIETII MELE SI O RASPLATA BINEMERITATA PENTRU TRUDA SI GRIJA PARINTILOR MEI.
PREA SFINTE ANTOANE, AJUTA-MA CA SA ADANCESC CUNOSTINTELE MELE, CA ELE SA NU SE OPREASCA LA SUPRAFATA CI SA AJUNGA LA IZVORUL INTELEPCIUNII SI AL STIINTEI CARE ESTE DUMNEZEU.
ASA DOAMNE ASCULTA RUGACIUNEA NOASTRA CE O ADRESAM TIE SI MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII ROBII TAI SI INDRUMA-NE SPRE BINE.
FII BINECUVANTAT IN VECII VECILOR,AMIN.

Sursa: http://dindragoste.unica.ro

Rugăciune către Preasfîntă Născătoare de Dumnezeu (pentru ajutor la examene)


Preasfîntă Stăpînă Născătoare de Dumnezeu, Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o, Dătătoarea darurilor duhovniceşti, ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lumea mintea noastră o înalţi şi pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici! Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului robului tău, care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane şi cu umilinţă te rog: Dăruieşte bună sporire minţii mele, luminează-mă cu lumina cunoştinţelor, întăreşte-mi memoria, dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvînt spre răspuns bun, ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pămîntească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice.
Pentru rugăciunile Sfinţilor Părinţilor noştri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueşte-ne pe noi. Amin !

Sursa: http://hristofor.wordpress.comÎnainte de examenele grele
Rugăciunile sunt de mare ajutor copiilor care susţin examene. Între acestea, Paraclisul Maicii Domnului este o rugă pe care o pot citi chiar ei, ca să înveţe mai uşor şi să le alunge teama de eşec. În timpul examenelor, aceeaşi rugăciune poate fi citită şi de părinţi. O altă rugăciune folositoare este aceasta:
„Dumnezeule, care eşti înţelepciunea şi bunătatea nesfârşită, trimite Duhul adevărului asupra copilului meu, să-i lumineze mintea şi inima. Te rog ca învăţătura să fie mereu pentru el o căutare a adevărului şi o dobândire a cunoştinţelor necesare pentru a-şi câştiga cinstit existenţa şi pentru a-şi ajuta mai bine semenii. Amin.”Cuvinte care aduc binele
Doamne, cu multă umilinţă te rog ca neîncetat să reverşi harul Tău asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit să mi-i dăruieşti. Umple-i de înţelepciune şi de pricepere. Îndreaptă paşii lor pe căile dreptăţii şi ale dragostei de oameni.
Ajută-mi să cultiv în ei bunătatea şi să-i fac folositori celor în mijlocul cărora trăiesc. Nu cer pentru ei, Doamne, bogăţii pământeşti, ci te rog dă-le un trup sănătos şi iubitor de osteneală, precum şi suflet râvnitor spre tot binele, ca de-a pururi să binecuvânteze numele Tău. Amin.

Sursa: http://www.clickpentrufemei.ro


11 comentarii:

 1. Paradoxal, o ofertă minunată, în conținut, cu o abținere, însă (și încă una așa, din rărunchi!), deîndată ce te întîmpină... sfătuitoarea, desenul acesta contrastant cu conținutul, plin de fel de fel de simboluri "ciudate"!!!? Nu caut o explicație deoarece nu văd CE anume ar putea să împace cele două repere la care am făcut referire... Și, totuși?!

  RăspundețiȘtergere
 2. doamne ajutale la copii nostri si nepoteilor pe care i avem

  RăspundețiȘtergere
 3. doamne ajutale la copii nostri si nepoteilor pe care i avem

  RăspundețiȘtergere
 4. bunul dzeu sa le ajute la toti copilasi nostri aflinduse in examen doamne ajutale si fi alaturi de ei bunul nostru dzeu

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne ajuta la toti copiii care au examene.

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamne ajuta la toti copiii care au examene.

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamne Dumnezeul și Stăpânul nostru, ajuta pe toți copii care au examen astăzi șile luminează mintea, amin!

  RăspundețiȘtergere
 8. Doamne Dumnezeul nostru te rog din inima ajutai la examen pe cei care sunt in inima noastra si in gandul nostru! Amin!

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu sunt Lexie și sunt atât de bucuros să las lumea să știe succesul să-mi ascundă relația. Secretul este Dr.Akpada și prin ajutorul lui am reușit să-mi iau iubitul în 48 de ore și de atunci relația noastră a fost perfectă. Cea mai bună modalitate de a vă reîntoarce relația este în contact cu Dr.Akpada (akpadatemple@hotmail.com) Și în 48 de ore veți fi bucuroși să-l contactați

  RăspundețiȘtergere
 10. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere