marți, 19 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:17-24 februarie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A fost un mare aflux de energie, în săptămâna trecută și cei mai multi dintre voi încearcă să-l asimileze și să-l integreze în sistemul vostru. Numeroase probleme și emoții vin pentru revizuire, iar acestea trebuie să fie purificate prin petrecerea unui timp în tăcere și contemplare. La rădăcina tuturor problemelor este emotia de teamă de lipsă de iubire și ceea ce este necesar pentru a fi chemat din interiorul vostru este iertarea altora și mai presus de toate, a voastră. Amintiți-vă că fiecare experiență care a avut loc în viața voastră a fost atrasă de voi pentru un motiv. Fiecare experiență tratată cu succes întoarce la voi un alt fragment al puterii voastre divine.

Există întotdeauna ceva care se întâmplă în evenimentele din jurul vostru care vă poate distrage atenția de la calea voastră de iluminare, împuternicire și ascensiune. Se cuvine ca fiecare aspirant pe cale să discearnă ceea ce se întâmplă și să facă alegerea dacă să acorde atenție sau nu. Îngăduința fiecarei apariții exterioare ca parte a fluxului de evenimente din timpul acestor vremuri este importantă. Încercați să faceți acest lucru fără a judeca și acestea vor curge prin voi și se vor mișca fără perturbări ale sistemului vostru energetic.

Sunteți în vremurile de tranziție de la o stare de a fi la alta. În vremuri de tranziție, vor exista multe provocări care trebuie să fie cu succes navigate. Cei mai multi dintre voi ați făcut deja această muncă și aveți nevoie să vă reamintiți în fiecare zi că ceea ce apare înaintea voastră este doar ceea ce puteți recunoaște pentru a permie să curgă prin voi, ca o observație, mai degrabă decât ca o participare. Urmați ghidarea voastră interioară în toate lucrurile care vin în fața voastră, urmați îndemnurile inimii voastre. Aceasta este ceea ce este corect pentru calea, destinul vostru.

Aminti-vă, dragii mei, că fiecare dintre voi este situat în locul în care sunteți acum pentru un motiv. Sunteți acolo unde Lumina este necesară să fie ancorată în Pământ, pentru ca stabilitatea energiilor ce curg în atmosferă să aibă loc. Voi sunteți canale, fie că aveți conștientizarea acestui rol sau nu. Energiile curg prin intermediul întregului vostru câmp energetic în miezul planetei. Acesta este cel mai important serviciu pe care îl acordați Planului Divin. Lucrați cu această cunoaștere și observați pe măsură ce energiile curg și aveți încredere că toate se desfășoară așa cum ar trebui.

Faceti-vă timp în fiecare zi pentru a merge înăuntrul vostru într-o perioadă de tăcere, pentru a lua aminte îndrumarea care vine. Voi sunteți strălucirea Luminii în zona voastră de lume și sunteți onorati în această lucrare pe tărâmurile interioare. Aveți credința că viața voastră se desfășoară conform planului Sinelui vostru Divin si că întotdeauna sunteti iubiti, ghidati și protejati. Noi dorim să vă asigurăm că cei dragi vouă sunt, de asemenea, sub protecția noastră. Nu-i putem proteja de lectiile pe care le-au ales pentru a le experimenta pe Pământ, dar le oferim protecție în forma ghidării constante, precum și siguranță de la rău. Sunteți iubiti și ținuți în cea mai înaltă stimă de Familia voastră de Lumină.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: luminapegeea.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu