miercuri, 1 octombrie 2014

Entitatile din a 4-a Densitate

Entitatile sunt peste tot si in jurul nostru in cea de a 4-a densitate. 

Este un subiect tabu in cultura occidentala, in care oamenii sunt putin ingrijorati sa nu fie etichetati ca "nebuni" sau pasionati de "Dosarele X", asa ca am simtit nevoia sa sparg gheata si sa aduc putina lumina in acest subiect. Eu nu pretind ca sunt fantana care are toate cunostintele privind aceasta tema, desi am multe experiente in evolutia mea spirituala. 

Termenul de "entitate" poate fi un pic confuz, astfel incat o sa va fac o scurta prezentare inainte de a ne concentra asupra entitatilor pe care oamenii le stiu. Exista trei tipuri de entitati principale: 1. Spiritele pamantului, 2. Fiinte dimensionale, 3. Entitatea negativa non-umana. 

Principalele tipuri de entitati 

1. Spiritele Pamantului 

Aceasta se refera in general la o fiinta umana care s-a reincarnat, dar nu a trecut in lumea spiritelor atunci cand corpul a murit. Ei raman pe pamant in forma de spirit pana cand sunt pregatiti sa mearga mai departe. De obicei aceste spirite sunt atasate de o forma si le este teama sa nu o piarda. Deseori ei sunt legati de un anumit loc si sunt in imposibilitatea de a exista dincolo de acel loc. Aceste spirite pot fi prietenoase, rautaciose sau chiar rauvoitoare. Spiritele pamantului pot fi uneori suparatoare, desi sunt atrase de fiinte umane incarnate de foarte putin timp. Nu o sa va prezint protectia pentru aceste entitati in acest articol, doar am mentionat pentru a distinge diferenta. 

2. Fiintele Dimensionale 

Aceste fiinte au constiinta centrata in densitatea a 4-a sau chiar mai mare. Uneori ele au interesul de a atrage fiinte din a 3-a densitate cum ar fi oamenii. Ei tind sa difere de entitatile negative non-umane (pe care le voi prezenta mai jos), deoarece fiecare are suflet individual. Ei pot veni in orice infatisare sau forma prin mai multe dimensiuni. Unele fiinte superior dimensionale sunt binevoitoare (ex. ingerii), unele sunt rauvoitoare si altele undeva la mijloc. Cele rauvoitoare sau cele care manipuleaza pot influenta sau pot avea o super-putere asupra unei persoane intr-un mod mult mai sofisticat decat entitatile negative non-umane. 
Fiintele dimensionale sunt foarte complexe. Celor care manipuleaza le pot cadea prada oamenii care pot vedea dincolo de val, moment in care pentru a detine controlul se vor prezenta "binevoitoare". Ele pot fi adevarati maestri. Exista o mare "falsa-dragoste-si-lumina" care circula in lumea spirituala de 
astazi, fiind total manipulate si sunt controlate de fiinte mai putin binevoitoare din aceasta categorie. 

3. Entitatile Negative non-umane 
Aceste sunt entitatile care pot poseda oamenii, traiesc in corpul energetic al omului ca o gazda. Aceste entitati actioneaza ca niste paraziti, adesea fara stirea gazdei. Unii oameni au abilitatea vizuala de a patrunde in densitatea a 4-a si sa fie capabili sa ii vada, mentionand tot felul de descrieri, forme si marimi. Frecvent oamenii mentioneaza tentacule sau carlige care se agata ca o lipitoare de campul energetic al persoanei. 
Cea mai comuna sursa de hrana a acestor entitati este energia emotionala. Nu au suflete individuale desi ele pot actiona individual. Aceste fiinte apartin unui grup cu suflet si constinta colectiva, existand ca parte a unei constiinte de stup. 
Cele mai multe nu sunt rauvoitoare, ele indeplinesc pur si simplu instinctul de supravietuire; Acestea sunt doar forme. Ele au invatat sa se hraneasca cu emotiile gazde ori de cate ori le este foame si pot consuma energia emotionala la cerere. 
De ce am o entitate in campul meu energetic? 

Aveti o entitate parazit in campul vostru energetic? Stiti ca ceva nu este corect? Va este luata energia? Iti activeaza emotiile? Te face sa te simti bolnav? 
In esenta este acolo deoarece ii permiteti sa fie acolo. Ok, poate subconstientul ii da voie, dar puterea este la tine. Entitatea nu vrea sa fie vazuta. Ea are un interes sa fie invizibila. Entitatea doreste sa co-existe fara ca gazda sa stie vreodata ca este acolo si nu doreste sa moara de foame. 

Cine este vulnerabil la atacul entitatii? 

Atata timp cat tu esti o fiinta umana (Homo Sapiens) esti vulnerabil la atac. Cei care au luat droguri sau medicamente sau isi fac singuri rau tind sa aiba cele mai mari probleme cu o astfel de entitate. Cu constiinta slabita de medicamente, se pare ca o persoana poate trece de la starea sa normala la o constiinta deschisa, pierzand cativa pasi importanti si necesari evolutiei. Se creaza un punct mort atunci cand acesti pasi lipsesc. Acesta este momentul in care entitatile pot sa intre pe usa. Este un punct mort, asa ca de obicei trece neobservat de catre persoana care a luat droguri. Acest lucru poate dura neobservat o perioada lunga de timp (ani sau toata viata).


Ce pot sa fac? 

Deci, aici este cheia care deschide usa. Exista ceva in tine care poate sa blocheze. Aceasta va fi un blocaj, o distorsiune sau un buton. Entitatea poate exista numai in campul tau energetic si daca exista ceva de care sa se agate. 
Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteti face este sa va asumati responsabilitatea pentru faptul ca este acolo deoarece ati oferit permisiunea de a fi acolo. 
Entitatile se hranesc cu emotii de tot felul. Care sunt emotiile declansatoare? Aveti oricare dintre emotiile de mai jos? 
Invinovatesti pe altii, furie, sentimentul de victimizare, paranoia, teama, vinovatie, senzatia de rau pentru tine, deranjat de a fi singur, de auto-depreciere, ca nu esti suficient de bun, lipsa de motivare, insecuritate, nervozitate, resentimente, gelozie, depresie, senzatie de iritare, capul in nori, refuzul de 
intuneric, evitarea realitatii, dependent de control... 

Daca recunoasteti oricare dintre aceste emotii ca fiind o problema mare pentru tine, este posibil sa aveti o entitate care se hraneste cu emotiile tale. 
Recunoasterea si acceptarea este primul pas pentru a deveni mai puternic. Urmatorul pas este sa sti ca entitatile sunt normale; cei mai multi oameni le au in campul lor energetic fara sa stie. 

Lucreaza la propriile tale emotii? 
Cel mai important lucru pe care il poti face este sa lucrezi pe lucrurile tale. Este adevarat ca este simplu. Odata ce ati scos sursa de hrana- distorsiunile emotionale - atunci ei nu se mai pot hrani si o sa iti paraseasca campul energetic. 

De asemenea este extrem de important ca noi sa nu ne negam emotia. Negarea si suprimarea de sine creeaza zonele "gri", unde se pot ascunde. 

Oamenii pot sa elimine aceste entitati si este o solutie ideala. Cu toate acestea, daca nu te descurci cu noua energie care iese la suprafata, ea va atrage o alta entitate din nou pana cand nu eliberati atasamentul pentru aceasta energie. Nimeni altcineva nu poate sa faca acest lucru pentru tine. Este o parte a calatoriei spirituale si a realizarii de sine. Fii inspirat si sustinut de altii, dar singur trebuie sa mergi pe aceasta cale. 

Eliberati emotia, atasamentul fata de aceasta emotie si nu va fi nici un loc pentru nici o entitate. Cei mai multi oameni au de a face cu acest lucru de mai multe ori in viata pentru diferite probleme si prin diferite niveluri ale constiintei vibrationale. Nu este o solutie rapida. Este un mod puternic al calatoriei spirituale.


sursa
http://www.secretele.com/2014/04/secretele-entitatilor-din-4-densitate.html

http://adevarul2012.blogspot.ro/2014/10/entitatile-din-4-densitate.html

MOISE GURAN: Economia a fost subminată şi a pierdut 2,5 mld. euro. Făptașul: Guvernul României


Rectificarea bugetară este momentul în care se închide cercul unei crime de natură economică. 

Mobilul este, de acum, devoalat, probele grăitoare, ar mai fi de dovedit intenţia directă.

Nu vorbesc în metafore aici, nu sunt mare amator de poezie, ci folosesc această rubrică pentru a cere public o anchetă penală în legătură cu faptele miniştrilor care, potrivit legii, răspund solidar pentru actele instituţiei cu masă verde, unde se strâng săptămânal, şi care se numeşte Guvernul României.



Nu vă lăsaţi atenţia deturnată cu ştiri de genul guvernul taie de la Sănătate şi de la Educaţie şi dă la primari şi la SRI. Desigur, se poate dezbate şi asta, dar sumele pentru primari vin din altă parte… vin de la autostrăzi, mai exact de la cofinanţarea pentru autostrăzi. Nu contest nici dreptul primarilor de a primi 900 de milioane de euro de la Buget înainte de campanie electorală, nu mă interesează, acum, nici dacă banii se vor duce pe şpăguţe locale şi nici nu vreau să ştiu, acum, dacă aceste plăţi au fost deja promise pentru racolările permise de ordonanţa traseismului. Toate astea sunt detalii.

Adevăratul preţ plătit îl reprezintă cele 20 000 de slujbe pierdute (evaluarea aparţine celor de la Ziarul Financiar) prin oprirea lucrărilor de infrastructură finanţate din fonduri europene. E vorba nu doar de cele 3,9 miliarde de lei tăiate (din care la primari ajung 2,4 miliarde), ci de alte 8 miliarde de lei (deci cam 1,5 – 2 miliarde de euro) care ar fi fost cofinanţate cu cele 3,9 miliarde de lei.

Bănuiala mea este că acestea nu s-au mai făcut, tocmai pentru a lăsa Guvernului Ponta jumătate de miliard de euro– puşculiţă de manevră înainte de alegeri (ar fi fost peste 1 miliard dacă economia n-ar fi scăzut, dar a scăzut tocmai din această cauză). Umblă zvonul că ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va demisiona, dar subliniez faptul că această demisie ar fi o altă manevră de distragere a atenţiei.


Recapitulăm: avem victimele – 20 000 de oameni care şi-au pierdut slujbele (numai în construcţii) prin nerealizarea unor lucrări de 2,5 miliarde de euro, avem motivul – deturnarea finală a 500 de milioane de euro de la cofinanţarea europeană a unor lucrări de infrastructură spre administraţiile locale, avem făptaşul – Guvernul României.

Ne mai trebuie nişte procurori care să lege aceste circumstanţe cu martori şi acte, într-o anchetă care să dovedească faptul că n-a fost prostie, ci premeditare. Şi-or fi dezincriminat ei prin Noul Cod subminarea economiei naţionale care, după caz, avea pedepse de 20 sau 25 de ani de puşcărie, dar parcă nici şapte ani pe abuzul în serviciu nu sunt chiar de neglijat.

DNA-ul se aude? 

Moise Guran 

sursa: biziday.ro

http://danielroxin.blogspot.ro/

"O NOUA PERSPECTIVA" - Mercur retrograd in Balanta/ Scorpion 4-25 octombrie 2014









“Cuvintele interzise orienteaza gresit sau dezorienteaza. Deci, trebuie sa fii mai presus de cuvintele oamenilor: sa nu te atinga nici lauda, nici ocara din ele. Cuvintele sunt fiinte vii, capabile sa faca treaba la care au fost trimise. Si fiindca sunt fiinte vii, viata din viata, pe cel care le-a creat ele-l insotesc pana la judecata de apoi, ca niste copii ai lui, cu toate consecintele lor. Marturisirea lor cu pocainta mai poate schimba situatia. Taina pocaintei este o judecata milostiva. Aici, ce opreste aceasta nu mai ajunge la cealalta. „Zece porunci are intelepciunea: de 10 ori sa taci si o data sa vorbesti si atunci putin”, din cartea “Invataturi ale parintelui Arsenie Boca”.
Pe 4 octombrie 2014, ora 20:03, ora Romaniei, Mercur isi incepe miscarea aparent retrograda in semnul Scorpion gradul 2:19, termina aceasta aparenta intoarcere in timp in data de 25 octombrie 2014 pe gradul 16:46 Balanta. Perioada de umbra a lui Mercur a inceput pe 14 septembrie 2014, adica atunci a trecut pentru prima data peste gradul final al miscarii lui retrograde, peste gradul 16:46 Balanta. Este o perioada in care energia lui Mercur poate pune in evidenta anumite probleme ce se cer a fi reevaluate si rezolvate atunci cand intra in miscare aparent retrograda (unii oameni pot intampina probleme mult mai mari in aceasta perioada).
Mercur este un arhetip al cunoasterii magice, el este un zeu complex, un erou civilizator, un patron al stiintelor, al cunoasterii oculte, este alchimistul cerului ce “cunoaste totul si poate face totul”. In astrologie,Mercur guverneaza toate activitatile care se refera la comunicare, deplasare, invatamant, semnarea unor acorduri, corespondenta de toate felurile, echipamentele de comunicare, calculatoarele, telefoanele, aparatele de radio, calatoriile, masinile, bicicletele, trenurile, avioanele, schimburi comerciale, diferite hotii. Sa nu uitam ca Mercur are renume de mare trisor ce stie atat de usor sa pacaleasca, sa vanda si sa cumpere intr-un fel avantajos pentru el. Cand Mercur este direct, scopul lui universal este de predare a noilor cunostinte intr-un mod usor, informatia curge usor si este inteleasa la fel de usor, mintea este clara si capabila sa inteleaga sensul adevarat al informatiei primite, conversatiile sunt usoare fara a fi bruiate. Cand Mercur devine retrograd, accesul la aceste noi cunostinte este interupt fiind un timp in care trebuie sa ne intoarcem la acele probleme ramase neterminate, la acele probleme ramase in timp fara o rezolvare. Mercur retrograd este o energie ce stie sa ofere “solutii” la toate problemele nerezolvate sau la cele rezolvate intr-un mod gresit, este o noua sansa cosmica oferita de Univers sa indreptam anumite erori in problemele considerate solutionate, dar intr-un mod gresit. Mercur retrograd ne reaminteste ca viitorul nostru mai are nevoie de anumite amanunte uitate, ascunse in trecut, are nevoie de o analiza profunda a pasilor trecuti facuti necorespunzator menirii noastre divine.
Mercur retrograd in semnul Scorpionului poate fi asemeni unui detectiv care se intoarce inca o data la locul faptei sa investigheze o problema aparent rezolvata, este o minte ce poate ajunge la radacinile oricarei situatii, dar ce gaseste acolo poate sau nu poate sa fie prea frumos. Mercur in Scorpion este o minte profunda dar care destul de greu renunta la ideile lui (scorpionul este un semn fix), acuma, aceasta perioada poate sa ajute destul de mult in descoperirea acestor idei fixe la care trebuie sa renuntam sau sa le redefinim, reevaluam. Asa cum Mercur isi incetineste rirmul (de fapt ,miscarea aparent retrograda inseamna o miscare incetinita a planetei respective) si noi trebuie sa incetinim ritmul. Doar asa, putem fi atenti la mesajele acestei energii, altfel, putem rata elemente esentiale reevaluarii, rezolvarii unei probleme, a unei situatii de viata (asta in functie de domeniul de viata energizat de Mercur retrograd). Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce sunt la suprafata iar Mercur in Scorpion ne ajuta sa mergem dincolo de aparente, acolo putem gasi raspunsurile de care avem nevoie. Secretele, afacerile murdare devin vizibile in aceasta perioada. Toate zonele de comunicare sunt afectate in special cele legate de lucruri ascunse, secrete, intalniri intime, sexuale, gelozie, afaceri, credite, banci, investigatii, ocultism, putere. Pe 10 octombrie, ora 13:26 Mercur re-intra in semnul Balantei si devine “profesorul“ care corecteaza o relatie, o lege, o casnicie, o alegere gresita, o uniune gresita. Ziua de 10 octombrie poate fi mai grea deoarece Mercur trece de la inceputul unui semn fix (Scorpion) la sfarsitul unui semn mutabil (Balanta) si energia lui este amplificata, deci, mare atentie. Cum Balanta guverneaza angajamentele, Mercur retrograd in acest semn va analiza, bruia sau binecuvanta orice angajament al sufletului. Comunicarea in doi poate fi destul de grea, un cuvant poate rupe o relatie, un cuvant poate da viata unei relatii vechi, dar trebuie sa stiti ca reuniunea nu va fi permanenta, nu cumparati nici un inel. Mercur retrograd este renumit pentru refacerea unei relatii vechi, dar este o magie in ton cu “n-a dansat decat o toamna “.

Tot Balanta vorbeste despre dreptate, egalitate, justitie, compromisuri, diplomatie, iar Mercur retrograd va aduce in atentia noastra toate aceste lucruri. Cat este Mercur retrograd, cuvintele pot fi adevarate magii albe sau negre, deci incercati sa fiti magicienii pacii si nu ai razboiului. Orice conexiune sanatoasa poate deveni mai sanatoasa, orice conexiune toxica devine parca mai toxica, grea, de nevindecat. Este momentul adevarului in relatiile de orice fel, dar atentie, este un adevar divin si nu un adevar al nostru. Rolul acestei perioade de retrogradare a lui Mercur este unul care permite sa rezolvam conflictele, relatiile dezechilibrate, totul merge catre armonie, fara ea, viata relationala este grea.
Pana pe 16 octombrie ora 23:45, inca ne miscam prin prea mult intuneric, prin prea multe semne de intrebare, dar dupa conjunctia Soarelui cu Mercur retrograd, parca se aprinde lumina, informatiile incep sa se lege, adevarul incepe sa prinda contur. Cand Mercur retrogradeaza in spatele Soarelui putem spune ca este mai usor sa gasim “ceva pierdut” deoarece este luminat drumul.
Conjunctia Soare -Mercur retrograd are loc pe 16 octombrie, la aceasta intalnire participa si Venus, dar si asteroidul 38083 Rhadamanthus.
In mitologia greaca, Rhadamanthus a fost fiul lui Zeus si al Europei si fratele lui Minos. In calitatea lui de conducator si judecator al lumii interlope care din punct de vedere simbolic inseamna “dupa moarte“, el este renumit pentru dreptatea lui, pentru onestitatea lui scrupuloasa pedepsind grav infractorii. In sens poetic si literar, Rhadamanthus inseamna hotarare inflexibila, dreapta. In astrologie, energia lui Rhadamanthus arata capacitatea de a evalua corect si drept un proces, o situatie de viata, o proba. Tema principala a acestei energii este aceea de a aduce adevarul in lumina pentru o situatie, fapta din trecut.
Avand in vedere ca mitul se refera la “ judecata dupa moarte”, acuma, in tranzit si in fuziune cu Mercur retrograd in Balanta, judecata are legatura cu actiunile din trecut legate de relatii, asocieri, uniuni, politica, sistem financiar, banci, valori, ceva a fost facut, deciziile au fost luate, banii au fot cheltuiti, escrocii si-au facut treaba.
Infuenta lui Rhadamanthis (judecata) de mana cu Mercur retrograd (decizii scrise din trecut) in Balanta (relatii, uniuni, judecatori, legi) incepe dupa ce alegerile au fost facute si nu mai pot fi schimbate, are legatura cu ceea ce a fost facut si nu mai poate fi anulat, ci doar pedepsit.
Trecutul este un judecator aspru al perioadei lui Mercur retrograd, suntem chemati in fata instantei divine iar Rhadamantus nu este influentat nici de emotii, nici de fel de fel de scuze, el pedepseste tot ce este ilegal, inacceptabil in special in relatii, uniuni, aliante politice, politicieni. Alegerile, faptele din trecut vin in prim-plan pentru revizuire iar tot ceea ce are o urma de incorectitudine, o urma de murdarie sufleteasca, va fi adus in lumina. Orice pacat va fi evaluat si pedepsit de Rhadamanthus scrupulos, integru si atent la faptele cauzei. Cine a crezut ca poate scapa, ca actiunile egoiste si murdare zac acum ascunse in trecut, va fi extrem de mirat sa vada ca trecutul vine peste el. Rhadamanthus nu are limite, stie atat de bine sa gaseasca abuzurile, ilegalitatile si sa faca o nota de plata pentru ele. Aceasta energie nu poate fi pacalita sau potolita, are o memorie foarte lunga si vede in ambele lumi. Rhadamanthus (hotararea) aduce ceea ce este drept intr-o relatie (Balanta).
Deoarece Mercur retrograd incepe pe gradul 3 Scorpion, perioada 4-10 octombrie poate fi mai grea pentru Scorpionii, Taurii, Leii, Varsatorii nascuti in jurul datei de 27 octombrie, mai, iulie, ianuarie. Mercur retrograd in Balanta se opreste pe gradul 16, in consecinta, cei nascuti dupa data de 6 octombrie, aprilie, iulie, ianuarie, vor fi in atentia lui Mercur. Pentru ceilalti, influenta lui Mercur retrograd are un impact personal in domeniu de viata unde aveti semnele Balanta si Scorpion.
Gemenii si Fecioarele sunt in centru atentiei deoarece vorbim de retrogradarea sefului lor astral.
Daca aveti Mercur retrograd in harta natala, puteti beneficia din plin de aceasta miscare deoarece ii cunoasteti tonul, face parte din voi.
Mercur este o energie legata de minte si isi petrece aproximativ o treime din timpul anului in mers retrograd, acelasi procent il petrecem si noi dormind. Asa cum prin somn noi ne reparam, revitalizam, Mercur retrograd este un timp pentru a repara, revizui, restabili anumite lucruri, situatii de viata din trecut si care lasate asa ne pot afecta viitorul. Eu spun ca este de bine, ca intotdeauna, universul ne poarta de grija si chiar trebuie sa multumim Cerului pentru aceasta grija.
Nu uitati ca “ mersul inapoi este mai dificil decat mersul inainte”.
Adriana Tudosa
*Imagine:http:media.wizards.com

Articol preluat de pe www.astrocafe.ro

Cele CINCI “buruieni” mult mai sanatoase decat orice alt medicament farmaceutic


Majoritatea dintre noi suntem de acord ca buruienile pot cauza mari daune in gradinile oamenilor. Dincolo de buruienile parazitare care depind de o gazda pentru a supravietui, exista multe alte plante pe care noi le numim “buruieni” dar care au adevarate proprietati medicinale, precum cele de mai jos. Iata care sunt cele CINCI “buruieni” mult mai sanatoase decat orice alt medicament farmaceutic:
1. Papadia
Gandeste-te de doua ori inainte de a lua decizia de a distruge si de a arunca papadiile care cresc in gradina ta. Aceasta planta este considerata a fi una dintre cele mai importante surse de beta-caroten. In plus, papadiile sunt foarte bogate in proteine, minerale, vitamine si acizi grasi esentiali. Fiecare parte a papadiei – de la radacina la floare – este comestibila, iar consumul pe termen lung al acestei plante se afla intr-o stransa legatura cu imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, a sanatatii hepatice, a sanatatii sistemului digestiv si nu numai. Datorita proprietatilor diuretice, papadia este un detoxifiant natural al sistemului renal.
2. Urzica

Oricine a fost vreodata atins de frunzele acestei plante poate intelege cu usurinta motivul pentru care aceasta planta nu este atat de mult indragita. In realitate, insa, urzica este o adevarata magazie de substante nutritive. Radacinile si frunzele sale sunt foarte bogate in fier, calciu, vitaminele A si K si este utilizata pentru a trata slabiciunile intestinale, malnutritia, diareea si numeroase boli de piele ale acestui secol. Mai mult decat atat, o singura lingurita de zeama de urzica administrata de cateva ori pe zi are proprietatea de a elimina acidul uric, un produs secundar al digestiei proteinelor. Acidul uric se acumuleaza la nivelul tesuturilor si articulatiilor, ceea ce poate duce la aparitia bolilor inflamatorii dureroase, cum ar fi guta.
3. Brusture
Aceasta “buruiana” este o alta planta cu o inima de aur. Brusturele – inclusiv toate subspeciile sale – este foarte bogat in fitochimicale care contin proprietati anti-bacteriene, anti-inflamatorii si antioxidante. Prin urmare, brusturele este foarte eficient in tratarea afectiunilor pielii (in special acnee, eczeme si psoriazis) si in tratarea afectiunilor cardiovasculare si a bolilor degenerative, cum ar fi atrita sau cancerul. Asemenea papadiei, brusturele sprijina sanatatea digestiva prin stimularea secretiilor digestive.

4. Amarantul
La noi in tara este considerat a fi o “buruiana”, iar alte bucatarii ale lumii, cum ar fi cea sud-americana sau mexicana, il apreciaza foarte mult. O cereala asemanatoare cu hrisca sau cu quinoa, amarantul (foto) nu contine gluten, este o proteina completa si, de asemenea, este o sursa fantastica de fibre, de fier, de acizi grasi si de numeroase minerale. Consumul de amarant reduce colesterolul si scade tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar si poate trata o multime de boli grave, inclusiv cancerul. Funzele amarantului, de cele mai multe ori fierte, sunt digerate in proportie de 90% atunci cand sunt gatite si au un continut nutritional si proprietati asemanatoare cu cele ale plantelor cu frunze verzi, cum ar fi varza, spanacul si kale.

5. Iarba grasa
Iarba grasa, numita popular si “iarba porcului”, este o alta planta plina de nutrienti. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din San Antonio, Texas, fruzele de iarba grasa – care pot fi consumate asemenea legumelor fierte – contin mai multi acizi grasi omega3 decat orice alta planta comestibila, ceea ce le face sa fie foarte recomandate pentru santatea sistemului cardiovascular si pentru sanatatea creierului. De asemenea, cercetarile au demonstrat ca aceasta planta contine  de aproape 20 de ori mai multa melatonina –  antioxidantul care are proprietatea de a inhiba dezvoltarea celulelor canceroase –  decat orice alta leguma sau alt fruct testat.

Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

RUGACIUNI MIRACULOASE


Praying WomanRugaciunea miraculoasa pentru LINISTEA SUFLETEASCA
(folositi-o pt a va elibera de griji inutile, pt a va relaxa, pt a dobandi pacea spirituala)
“Iti sunt recunoscator pentru ca mi-ai dat pacea deplina a Spiritului! Iti multumesc pentru pacea sufleteasca! Pacea Ta minunata este mereu cu mine, linistea Ta Divina vesnic inlauntrul meu. Iubirea mea pentru Tine e eterna. Iti multumesc! AMIN”
Rugaciunea miraculoasa pentru SANATATE
(folositi-o pt vindecarea de orice boala ori pt starea generala de sanatate si bunastare)
“Iti sunt recunoscator pentru ca m-ai umplut de energie vindecatoare! Iti multumesc pentru ca mi-ai incarcat organismul cu vitalitatea Ta! Simt energia Cosmica strabatand fiecare celula a trupului meu! Sunt constient de prezenta Ta vindecatoare inlauntrul meu. TU imi umpli sufletul si ma eliberezi. Te rasplat​esc​ iubindu-ma asa cum ma iubesti Tu. Multumesc! AMIN”
dsRugaciunea miraculoasa pentru DRAGOSTE
(folositi-o pt a va aduce Dragostea in viata ori pt a recastiga Dragostea partenerului)
“Iti multumesc pentru ca ai indrumat Iubirea spre mine! Iti multumesc ca m-ai facut demn de Dragostea Ta si de cea a oamenilor! Iubirea Ta ma implineste. Iti sunt ​vesnic recunoscator. AMIN”
Rugaciunea miraculoasa pentru BANI
(folositi-o pt achitarea unor datorii, pt a obtine banii necesari unei achizitii sau pt imbunatatirea situatiei financiare) 
“Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN”
Trebuie sa credeti ca Dumnezeu a auzit deja rugaciunea voastra si v-a si dat raspunsul.

“Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit deja si le veti avea”, a zis Iisus (Marcu, cap. 11, verset 24)
Indicatii despre cum si cit se fac aceste rugaciuni gasiti la sursa, aici :http://www.horusra.com/pag/rugaciuni.php
Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

Toamna lui Neptun retrograd - cum iti afecteaza zodia

Efectele lui Neptun retrograd pentru toate zodiile

Adeseori trecuta cu vederea, Neptun este o planeta puternica. Atunci cand in astrograma individuala apare in misare retrograda la momentul nasterii, arata un individ cu puteri care depasesc sfera normalului. De regula, persoanele marcate de aceasta planeta au trecut printr-o sumedenie de viati anterioare, sunt inclinate catre ocult si paranormal iar uneori pot fi inzestrate cu darul retromemoriei
In 2014, Neptun isi incepe perioada retrograda in Pesti din vara si isi va relua traseul obisnuit pe 16 noiembrie. Pana atunci, toate zodiile vor simti din plin influenta sa. Planeta este in stransa corelatie, asa cum spuneam mai sus, cu paranormalul si cu magia. Si cum orice bun magician trebuie sa fie si iluzionist, Neptun se va juca destul cu mintile noastre.
foto shutterstock portret de femeie


Berbec

In aceasta perioada, nativii in Berbec vor avea tendinta sa isi supraevalueaza puterile de munca si resursele de energie. De aceea, vor obosi mai repede decat au estimat initial. In acelasi timp, orgoliile lor vor atinge cote alarmante si sunt mai sensibili ca de obicei la acest aspect.
Comportamentul lor poate da nastere unor zvonuri neplacute si se pot trezi in situatia de a se apara de acuzatii absolut nefondate, generate cel mai probabil de acelasi orgoliu de care va spuneam mai sus. De asemenea, trebuie sa aiba mai multa grija la starea lor de sanatate pentru ca sunt predispusi la probleme cu articulatiile.


Taur

Influenta lui Neptun retrograd se resimte cel mai puternic in sfera relatiilor personale, nu atat in viata amoroasa cat ceea ce priveste relatiile de prietenie. Este foarte posibil sa cunoasca oameni noi cu care simt ca pot lega prietenii. Insa pentru ca Neptun este un iluzionist, acese peroane noi din vietile Taurilor pot avea intentii ascunse.

In ceea ce priveste legaturile mai vechi, vor trece printr-un moment de cumpana spre sfarsitul lunii septembrie. Este foarte important pentru ei sa nu se lase pacaliti de aparente si sa asculte cu rabdare ca sa nu traga concluzii gresit.


Gemeni 

Nativii in Gemen vor fi influentati in mod special pe plan profesional. Cel mai probabil, se vad nevoiti sa isi reevalueaza optiunile si sa se gandeasca foarte bine la resursele de energie de care dispun. Au nevoie de un element de noutate in vietile lor, ceva care sa ii tina inca in priza si care sa necesite un efort de creativitate si inventivitate.
In acelasi timp, au sanse considerabile sa isi schimbe domeniul de activitate iar daca isi vor asuma acest risc, au sanse mari de reusita. In orice caz, perioada imediat urmatoare este un punct de cotitura pentru cei nascuti in Gemeni.




Rac

Racii sunt mai sensibili la fazele lunii decat la orice alt astru dar acest lucru nu inseamna ca Neptun nu are niciun impact in vietile lor. Cei care visau la o calatorie pana in 16 noiembrie se pot vedea nevoiti sa o amane dar au sanse bune ca aceasta sa se concretizeze dupa ce Neptun isi reia traseul obisnuit.
Ca si Gemenii, au nevoie de un stimul insa in cazul lor este vorba mai degraba de ceva la nivel vizual. Prin urmare, ar fi o idee foarte buna pentru ei sa intre intr-un domeniu nou care sa solicite acest simt sau cel putin, sa isi caute o pasiune in plus. Altfel, pe Raci ii asteapta o perioada linistita, fara schimbari majore.


Leu

Nativi acestei zodii trebuie sa fie foarte atenti la propunerile de afaceri sau cele care promit schimbari fabuloase la locul de munca. In aceasta perioada, o buna parte dintre ele pot fi simple iluzii. Banii trebuie chibzuiti foarte bine pentru ca risca sa ii rataceasca sau sa ii piarda prin investitii nefaste.
Nu este un moment prielnic pentru cooptarea unor noi parteneri de afaceri. Pe de cealalta parte, pentru acei nativi singuri este o perioada foarte buna pentru flirturi si relatii amoroase pasagere care nu necesita foarte multa implicare sentimentala.


Fecioara

Neptun retrograd este problematic pentru Fecioare in ceea ce priveste relatiile, atat personale cat si din mediul profesional. Nativii zodie sunt mai inchisi in ei, mai putin dispusi la compromisuri si nu simt nevoia sa comunice tot ce simt.




Partenerii de cuplu se vor arata intelegatori si nu se vad dezechilibre majore in viata sentimentala. Este posibil sa apara cate un conflict din cand in cand dar apele se vor linisti dupa 16 noiembrie.
In ceea ce priveste munca, pe Fecioare le asteapta un program foarte incarcat dar nu isi vor da interesul prea mult. Vor avea rezultate bune insa nu pe masura asteptarilor sau a potentialului.




Balanta 

Persoanele nascute in aceasta zodie nu au motive sa se teama de Neptun. Sunt, poate, ceva mai visatoare ca de obicei dar acest lucru face parte din farmecul lor. Viata personala nu trece prin schimbari impresionante insa cei singuri vor avea ocazia sa faca o cucerire sau cel putin, sa flirteze cu oameni interesanti. Aceste relatii noi se vor aprofunda abia dupa 16 noiembrie.
In viata profesionala, pot primi o propunere pentru o colaborare noua pe care ar fi bine sa o accepte doar dupa ce se asigura ca dispun de toate resursele de energie necesare si mai ales ca partenerii de munca sunt persoane de incredere.


Scorpion

Daca pentru celelalte zodii, Neptun retrograd este un mic mincinos, in cazul Scorpionilor va functiona invers, in special in plan emotional. Acum vor descoperi adevarata fata a partenerului de cuplu si vor ajunge intr-un moment de cumpana in functie de ceea ce vor descoperi: fie vor pune punct definitiv unei relatii care devenise nociva, fie isi vor reaprinde pasiunea si pot duce aceasta legatura la un alt nivel. Pentru cei mai norocosi dintre Scorpioni, pot bate clopote de nunta.




Viata profesionala va avea un traseu multumitor si vor avea beneificii materiale mai mari decat s-au asteptat de pe urma unor proiecte mai vechi de care aproape ca au uitat.


Sagetator

Sagetatorii pot fi surprinsi in mod placut in special spre finele lunii septembrie de un castig financiar neasteptat. Poate fi vorba de un premiu sau de o mostenire substantiala. Vor avea mici probleme de sanatate si este posibil sa faca unele investigatii medicale insa cel mai probabil, toate acestea sunt acumulari de stres care vor trece repede.
Neptun aduce veti bune pentru nativii singuri. Acum vor avea ocazia sa cunoasca o persoana interesanta iar relatia poate evolua spectaculos dar cu conditia ca Sagetatorii sa nu se lasa pacaliti de aparente.




Capricorn

Neptun retrograd va echilibra putin caracterul pragmatic al Capricornilor si ii va face sa viseze mai mult. De asemenea, se vor simti mai atrasi catre mister, filosofie sau chiar ocult. In ceea ce priveste relatiile sentimentale, apare sansa unei povesti de dragoste noi sau consolidarea unei legaturi deja existente.
In acelasi timp, apar cateva proiecte majore in viata profesionala dar pentru ca este fizic imposibil sa te ocupi de atea lucruri in acelasi timp, chiar si pentru acesti nativi ambitiosi, Capricornii vor fi nevoiti sa faca o alegere in acest sens.


Varsator

Desi se pot lovi de cateva probleme financiare minore, Varsatorii nu trec printr-o perioada neagra din acest punct de vedere. Totusi, trebuie sa fie foarte atenti daca au acte de semnat sau imprumuturi de facut. Ar fi bine sa citeasca totul cu atentie inainte de a semna ceva si sa puna intrebari acolo unde sunt nesiguri, oricat de ciudat li s-ar parea ca suna.
In ceea ce priveste viata amoroasa, Varsatorii se vor bucura de compania partenerului de cuplu si tot sprijinul acestuia in momente mai dificile. Este o perioada buna si pentru nativii singuri care au sansa sa descopere dragostea acolo unde se asteapta mai putin.



Pesti

Cei nascuti sub acest semn vor iesi in aceasta perioada din cochilia lor de timiditate si vor fi tentati sa incerce mai multe lucruri noi. De altfel, momentele in care Neptun este retrograd pot fi definite cu usurinta de cuvantul „noutate” in cazul nativilor in Pesti.

Pot fi tentati sa inceapa o relatie noua, sa isi schimbe locul de munca sau ceva in infatisarea lor, sa incerce experiente inedite.
Se anunta si cateva reuniuni sociale, poate o nunta sau chiar o petrecere la firma unde vor avea ocazia sa flirteze si sa faca cel putin o cucerire care, cu timpul, se poate transforma intr-o relatie stabila.