miercuri, 1 octombrie 2014

Horoscopul complet al lunii octombrie

In ceea ce priveste horoscopul lunii octombrie, acesta se concentreaza asupra relatiilor fie ele profesionale, de cuplu, familiale sau de prietenie. Se pune accent pe dezvoltarea lor, dar mai ales pe dezvoltarea profesionala cu care fiecare zodie se confrunta in luna octombrie.

Horoscop Berbec: Previziuni pentru luna octombrie

In ceea ce priveste dragostea, luna octombrie se anunta o luna plina de momente frumoase si romantice petrecute alaturi de persoana iubita. Dragostea este peste tot in ceea va priveste si toate lucrurile par sa mearga atat de bine.
Din punct de vedere al carierei, luna octombrie este luna in care dezvoltarea profesionala cunoaste o ascensiune foarte importanta, lucru asteptat de ceva timp prin prisma muncii asidue depusa in ultima perioada.
foto: fata frumoasa, Shutterstock
Sanatatea trebuie un pic ocrotita si o atentie sporita la afectiunile sezoniere.


Horoscop Taur: Previziuni pentru luna octombrie

Luna octombrie este pentru tauri una dintre cele mai bune luni ale anului 2014, luna in care toate lucrurile merg conform planurilor. In ceea ce priveste setorul cuplului se intrevad cateva schimbari majore la acest nivel insa nimic sigur.
Cariera profesionala este in centrul atentiei in luna octombrie pentru ca putem aduce vorba unor noi proiecte sau a unor schimbari majore care se dovedesc a fi extreme de avantajoase din toate punctele de vedere.

Singurul lucru ce le poate da batai de cap taurilor in luna octombrie este stresul care vine la pachet cu oboseala si multa agitatie.


Horoscop Gemeni: Previziuni pentru luna octombrie

Exact cand credeai ca norocul in dragoste te-a parasit, se intampla ceva si lucrurile intra pe un fagas normal si plin de surprize. Provocarile sunt la tot pasul asa ca nu vei avea cand sa te plictiesti, dar trebuie sa fii cu ochii in patru pentru ca adevarata dragoste sta la panda cum stie ea mai bine.
Luna octombrie este considerata luna proiectelor si a colaborarilor pentru ca se anunta o luna foarte agitata in ceea ce priveste cariera profesionala, insa vorbim despre o agitatie benefica ce poate aduce multe realizari profesionale.
Se va evita suprasolicitarea fizica si se va opta pentru o odihna optima.


Horoscop Rac: Previziuni pentru luna octombrie

Din punct de vedere al vietii amoroase lucrurile sunt linistie si nu se anunta mari schimbari. Se simte o nevoie mai mare de atentie si de tandrete decat de obieci insa nimic spectaculos. Poate fi vorba in unele cazuri si de schimbarea domiciliului catre unul comun.
Cariera profesionala este intr-o lumina favorabila si munca depusa in ultima perioada este rasplatita pe masura in aceasta luna. Rezultatele incep sa apara si superiorii sunt din ce in ce mai multumiti.
Se intrevad cateva interventii chirurgicale sau stomatologice insa totul tine de decizile pe care le luati in ceea ce priveste sanatatea.


Horoscop Leu: Previziuni pentru luna octombrie

Este o luna foarte pasionala, se poate spune ca este de fapt cea mai pasionala luna in ceea ce priveste latura amoroasa a vietii. Lucrurile merg in directia dorita si se anunta schimbari in bine in ceea ce priveste viata de cuplu si mai ales viata sexuala.
In luna octombrie esti orientat catre dezvoltarea unor proiecte marete ce se anunta a fi chiar unele de succes la care te gandeai de ceva vreme, unele la care o sa muncesti cu drag pentru ca in acelasi timp sunt proiecte de suflet.


Agitatia si munca in exces pot duce la oboseala si la suprasolicitare asa ca ar fi bine sa te odihnesti din cand in cand.


Horoscop Fecioara: Previziuni pentru luna octombrie

Viata amoroasa este destul de retinuta si de discreta in aceasta perioada asa ca nimic spectaculos nu pare sa se intample aici. Lucrurile sunt la fel de linistite ca si pana acum si asta intr-un fel te face sa te simti confortabil.
Sectorul financiar cunoaste o ascensiune importanta asteptata de ceva vreme care o sa atraga dupa sine si un chef de munca mult mai mare si un entuziasm vizibil. Se poate pune problema unei promovari sau a unei schimbari de domeniu.
Forma fizica este una de zile mari si debordezi de energie si buna dispozitie.


Horoscop octombrie 2014: Balanta

Viata sentimentala a balantelor in ceea ce priveste luna octombrie este una destul de agitata si cu evenimente neasteptate. Ba se destrama relatii, ba incep altele, ba se anunta idile pasionale care pana la urma pot duce la relatii frumoase si serioase. Cert este ca apele sunt agitate si tind sa se linisteasca abia la sfarsitul lunii.
Puterea de convingere si spiritul de initiativa aduc un succes garantat in ceea ce priveste sectorul profesional. Este o perioada solicitanta insa si rezultatele vor fi pe masura atunci cand contul in banca se rontunjeste substantial.
Este o luna stresanta lucru ce poate produce cateva afectiuni in ceea ce priveste sanatatea insa nimic ingrijorator.


Horoscop octombrie 2014: Scorpion

In plan relational lucrurile nu stralucesc, dar nici intunecate nu sunt ci se mentin constant asa ca nu este cazul de ingrijorari prea mari. Spre sfarsitul lunii este posibil sa se petreaca ceva schimbari majore, insa nimic nu este sigur asa ca mai bine nu ne grabim in a face pronosticuri.
Vei avea foarte multe intalniri ce au ca subiect de discutie viata profesionala si in special dezvoltarea acesteia care nu este departe de ceea ce ti-ai propus, asa ca nu imi ramane decat sa te felicit si sa iti urez succes pe mai departe.


Incearca insa sa te odihnesti mai mult si sa ai grija la alimentatie pentru a evita eventualele neplaceri.


Horoscop octombrie 2014: Sagetator

Viata de cuplu a sagetatorilor este una destul de complicata in aceasta luna, situatii agitate si aparent fara rezolvare insa totul se linisteste dupa primele doua saptamani ale lunii octombrie cand lucrurile revin la normal.
In ceea ce priveste viata profesioanala dai dovada de mult dinamism si o intuitie mult mai buna pana acum in ceea ce priveste initierea unor noi proiecte ce se aunta foarte solicitante, dar rezultatele pe masura.
Energiile sunt bune asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sanatatii.


Horoscop Capricorn: Previziuni pentru luna octombrie

In ceea ce priveste latura amoroasa in luna octombrie nu pot sa spun decat ca este una plina de surprize dintre cele mai neasteptate. Putem pune problema unei idile ce ia nastere la locul de munca sau undeva in sfera profesionala.
Activitatea profesionalaa a lunii octombrie se invarte in jurul colaborarilor si a noilor proiecte ce se cer implementate ca mai curand, proiecte ce necesita o putere de munca deosebita si o energie inepuizabila.
Chiar daca este o perioada agitata si stresanta, faci fata cu brio si starea de sanatate ramane la fel de buna.


Horoscop Varsator: Previziuni pentru luna octombrie

Viata de cuplu trece printr-o perioada fructuasa si constructiva in ceea ce priveste planurile de viitor ale cuplului. Pasiunea parca infloreste si creste din ce in ce mai mult astfel incat relatia trece la un nivel superior in ceea ce priveste intensitatea sentimentelor.
Energia pozitiva de care dai dovada in ceea ce priveste sectorul profesional te ajuta sa muti muntii din loc si in sfarsit sa faci ceea ce ti-ai propus de mult timp. Te implicit activ in foarte multe proiecte ce par sa iti aduca satisfactiile dorite.


Se poate intampla ca starea de sanatate sa aiba un pic de suferit din cauza suprasolicitarii asa ca incearca sa te odihnesti cum trebuie.


Horoscop Pesti: Previziuni pentru luna octombrie

In luna octombrie atentia ta nu este focalizata pe sectorul dragostei asa ca aici nu se vor produce schimbari majore ci lucrurile raman asa cum sunt acum fara sa te deranjeze in vreun fel.
In sectorul profesional au loc cele mai multe schimbari si ele iti aduc zambetul pe buze. Ai muncit foarte mult in ultima perioada asa ca este timpul ca acum spre final de an sa culegi roadele mult asteptate si binemeritate.
Capacitatea de munca este una inepuizabila, dar va atrage dupa sine cateva dureri de cap si o stare de agitatie continua.

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu