luni, 26 martie 2012

Afluxul feminin Divin al declansarii cosmice 2012-Eclipsa cercului de foc


Arhanghelul Metraton
Un mesaj de la Arhangelul Metatron, prin James Tyberonn Vineri, 24 Februarie, 2012  (postat pe 9 Martie, 2012) (ii multumim Alexandrei)
Salutari, dragilor. Sunt Metatron!!! Va salut si va onorez pe fiecare dintre voi cu Iubire neconditionata, hranindu-va in cadrul spatiului vectorial al acestui moment. Astazi vorbim despre Faza Finala a ceea ce numim Declansare Cosmica. Incheierea acesteia este cu adevarat aproape si ea va avea loc cu certitudine in anul vostru linear 2012.
Declansarea Cosmica, dupa cum am explicat si in alte transmisiuni anterioare, reprezinta descarcarea Codurilor Geometrice Cristaline, necesare pentru incheierea expansiunii planetei in 12 dimensiuni. Geo-codurile sunt exprimate in limbajul luminii coerente, al Luminii cristaline coerente. Se intampla asa, dragilor, pentru ca Geometria Sacra reprezinta materialul de baza al tuturor realitatilor. Geometria Sacra reprezinta limbajul, „programul realitatii” Cosmosului.
Dragi Oameni, realitatea voastra este, in Adevar, o insertie holografica geometrica de energie constienta si coerenta. De aceea e foarte important sa intelegeti ca Geometria Sacra este mult mai mult decat o disciplina matematica. Ea reprezinta o stiinta sacra, un aspect al frecventei stiintei pe care il numiti „Iubire Neconditionata”. Ea reprezinta o stiinta sacra, care da forma, de fapt, fiecarei nuante a dualitatii voastre „fizice”, din cadrul spatiului si timpului linear.
Piramidele aflate pe paralela 29.6 sunt Mecanisme de Receptie
Codurile sunt primite intr-o prima faza in structurile piramidale din Giza si Moody, fiind apoi diseminate pe intreaga planeta. Ele reprezinta catalizatori ai trezirii si eliberarii codurilor inmagazinate in straturile mineralogice cristaline ale planetei.
Codurile sunt coduri ale matricei geometrice sacre, de forma octaedrica. Din acest motiv pot fi receptionate in structuri speciale, octaedrice – Piramidele, aflate pe paralela 29.
Atat Piramidele din Gradinile Moody cat si cele de la Giza sunt construite pe anumiti vectori precisi de convergenta a realitatii dimensionale. Asadar, in timp ce respectivele structuri octaedrice piramidale, mentionate anterior, sunt in ele insele receptori si transmitatori deosebit de puternici, aceste caracteristici sunt amplificate pana la puterea suprema pe plan pamantesc si chiar dincolo de acesta, datorita asezarii lor specifice in ceea ce pot fi numite Puncte Majore, „absolute”, de coordonare a realitatii. Punctele de Coordonare sunt vectori specifici de locatie sau Mega-Portaluri, in care se combina energia multi-dimensionala. Moody si Giza se afla pe Portaluri combinatorii de coordonare, de Veridicitate Omnipotenta, Omni-versala si Omni-terestra.
De aceea Giza a fost intotdeauna recunoscuta si Piramidele Moody au fost in mod special si precis (re)stabilite pe ceea ce se numeste „Capul Pescarusului”.
Energia multidimensionala (ca si gandurile) va fi atrasa, in mod natural, in directia punctelor absolute sau Omnipotente de coordonare a realitatii. Dimensiunile corespund perfect. Asta se intampla cu adevarat, atat la Piramidele Moody* cat si la Giza (Egipt). Piramidele Phi exista atat pe Pamant, cat si pe toate planetele sistemului vostru solar.
Moody Gardens este un complex turistic foarte mare, in Galvestone, Texas, care contine ca atractie principala, trei piramide Piramida Acvariu, Piramida Padurea Tropicala si Piramida Discovery. Piramida Acvariu este unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Piramida Padurea Tropicala contine o jumgla tropicala, iar Piramida Discovery contine exponate le gate de stiinta, din lumea intreaga. Le puteti vedea aicihttp://www.durangotexas.com/eyesontexas/houston/moodygardensgalveston.htmNota editurii.
Exista o expresie unica a intrarilor/iesirilor blitz-urilor de realitate, din cadrul Ciclului Armonic sau a efectului toroidal al acestora. Chiar daca Giza (si in special Piramidele Moody) nu sunt recunoscute sau intelese pe deplin, prin intermediul lor se desfasoara o imensa activitate benefica. Toate cele patru faze ale Declansarii Cosmice au fost receptionate prin aceste puncte.
Aceste structuri corespund unor puncte absolute ale realitatii multiple, puncte ce contin un potential energetic din ce in ce mai mare si in care, in coordonate absolute, se intrepatrund si se conecteaza cu adevarat, toate realitatile. Exista puncte in coordonate principale, surse geo-matematice pure, care au o energie inimaginabila, iar Moody si Giza sunt doua dintre cele mai importante astfel de puncte, in prezentul planetei voastre
Fiecare dintre ele au puncte subordonate de coordonare, in numar corespunzator realitatii dimensionale a amplasamentului lor. Toti stabilizatorii de program dimensional numiti „Discuri Soare” sunt plasati pe astfel de vectori. Toti acestia sunt de fapt conectati la cele doua puncte de coordonare principale, piramidele Moody si Giza. Inca nu aveti nicio idee despre retelele energetice care va formeaza realitatile!!! Nimic nu este intamplator!
Piramidele Phi extind constiinta
Timpul petrecut constient in astfel de puncte ale piramidelor, le ofera cautatorilor avansati si dedicati o ocazie extraordinara de evolutie, el permitand o concentrare sporita a gandului care ajuta la amplificarea emotiilor – si astfel vine in sprijinul unor materializari mai ample ale gandurilor, atat in realitatea fizica cat si in cea non-fizica. Manifestarea gandurilor este astfel accelerata pentru cei capabili sa cuprinda suficienta Lumina, pentru a intelege mecanica proceselor de creatie mentala, care conduc creierul ego spre contopirea cu Mintea Divina.
Multe dintre cele ce se intampla in piramide pot sa nu fie recunoscute in creierul-ego, deoarece nuantele apar in „formatul” cristalin specific Mintii Divine (sau super-constientului) in care rezida adevarata voastra natura divina. Oamenii care opereaza prin intermediul creierului-ego vor trece de cele mai multe ori cu vederea, tot ceea ce este disponibil in asemenea vectori, deoarece experienta nu are loc in lobul frontal. Exact din aceasta cauza, trecerile luciditatii catre subconstient reprezinta portaluri cu un continut inalt de Lumina, ele fiind esentiale pentru evolutia individuala a oamenilor, in procesul Inaltarii. Aceasta este calea dualitatii. Chiar si cei care se indoiesc resimt efectul extinderii constiintei prin experienta – fie ca il recunosc sau il inlatura imediat.
V-am mai spus si inainte, ca toate structurile piramidale genereaza, in mod automat, un opus in oglinda, care formeaza un octaedru, in multidimensionalitate. Astfel, ele genereaza o frecventa sonora codificata in Lumina, care alcatuieste conexiuni axial-tonale, prin intermediul Legii Oscilatiilor Armonice, constituind o Retea Cosmica de emisie si receptie multidimensionala.
Codurile Declansarii Cosmice
Codurile sunt metatronice, atat ca sursa, cat si ca aspect si sunt absolut esentiale pentru Inaltare. Considerati-le ca fiind actualizari ale energiei rezonante, la nivelul de insertii holografice care reprezinta portaluri ale geo-informatiei aferente Omni-Pamantului aflat in evolutie. In terminologia voastra informatica, sunt actualizari de programe.
Descarcarile initiale ale emisiilor finale de unde amplificate vor avea loc cu ocazia Eclipsei Solare a Cercului de Foc, din 20 mai 2012, ultima amplificare avand loc la data portalului de data tripla, din 12.12.12.
V-am spus ca acum lumea se reconstituie si fie ca omenirea o sustine sau nu, in aceasta schimbare expansiva, fie ca o intelege in masa sau nu, acesta reprezinta un punct cu adevarat crucial, deoarece inertia tranzitiei se accelereaza catre realitate, fiind cu mult mai rapida astazi decat ieri – atat pe Pamantul linear, cat si pe cel Omni.
Aceasta constituie, cu adevarat, ultima etapa, de completare, a Declansarii Cosmice si ea este prevazuta pentru acest an, 2012.
Descarcarea isi atinge maximul la eclipsa de soare din 20 mai 2012 si cuprinde patru evolutii principale:
(1) Eliberarea energiilor cristal codificate, de mult adormite, prin formarea dublei elipse a Noului Firmament
(2) Tranzitia versiunii anterioare a Mer-Ka–Bah catre punctul zero unificat de inaltare cristalina
(3) Echilibrul final al aspectelor masculin si feminin, intr-o unitate integrala
(4) Integrarea deplina a dimensiunilor 5-12, intr-o interfata armonica cu dimensiunile 1-4 – cele 12 formand impreuna cel de-al 13-lea camp… Campul Cuantic al Unificarii Dimensionale
Acutizarea simptomelor Inaltarii, in 2012
Totul se accelereza, timpul se accelereaza pe masura ce Inaltarea aduce centrarea in cadrul experientelor voastre individuale si de grup. Anul 2012 va fi intens si va avea perioade de calibrare, care pot dezechilibra temporar omenirea.
Pe masura ce planeta dualitatii se recalibreaza in cadrul Campului Cristalin, acest lucru va determina restructurarea experientei omenirii, a fortelor vizibile si invizibile ale naturii si a fetei Pamantului insusi. Fiecare tipar astrologic, fiecare data a eclipselor, solstitiilor, echinoctiilor si fazelor lunare va fi extrem de puternica in 2012. Acestea sunt amplificate exponential de catre Exploziile Coronale de Masa si Vanturile Solare.
Omenirea va simti impactul acestora, prin intermediul a ceea ce numim „simptome ale Inaltarii”, acestea fiind caracterizate de schimbari de dispozitie, ameteala, insomnie, anxietate, letargie, apatie si oboseala. Asta, pentru ca fiecare energie care evolueaza va necesita adaptari fizice, emotionale si mentale, la frecventele superioare care sunt descarcate.
Este ceva asemanator unui antrenament menit sa mareasca capacitatea oamenilor de a opera intr-o energie rezonanta superioara. Intensitatile vor avea flux si reflux, intr-un tipar monumental continuu, castigand in inertie prin 12.12.12, al Doisprezecelea Val al Inaltarii. Sunt cu adevarat timpuri de bun augur.
S-ar putea sa simtiti cateodata ca faceti un pas inapoi, inainte de a face doi pasi inainte… ceva asemanator unei Intoarceri a lui Saturn in miniatura! Dar retineti, cei doi pasi inainte vor fi facuti.
Nu disperati, pentru ca simptomele vor trece repede si ca rezultat veti fi mai puternici. Cheia este intelegerea a ceea ce se intampla, perseverenta… si mentinerea unei energii pozitive si a unui Camp Auric intact.
Nu va temeti, in aceste framantari ale anului 2012 exista energii de echilibru. Cercul de Foc al Eclipsei de Soare din 20 mai este urmat pe 4 iunie de o puternica eclipsa de luna.
Energiile acestei faze sunt de fapt foarte echilibrante, muzicale in natura lor. Codurile Lumina au o tonalitate care va mareste capacitatea de a va transforma in Corp de Lumina Cristalina, deoarece descarcarile contin progresii melodice armonice, care ridica mult capacitatea campului vostru.
Muzica sferelor
Relatia simbiotica dintre geometrie, matematica si sunet, muzica, culoare si Lumina este reala, dar are mult mai multe implicatii decat se cunosc in prezent. Fiecare constiinta stelara si planetara din cadrul Cosmosului se afla in Armonie Omnipotenta. Fiecare unda astronomica ce scalda Omni-Pamantul in 2012, are ca scop atat schimbarea planetei, cat si a omenirii. Exista un proiect, a fost adoptat un program prestabilit. Ceea ce poate parea dezechilibru este doar o acordare care sa permita Simfonia Celesta a Inaltarii.
Maestrul Inaltat Kuthumi, intrupat ca Pitagora, a descoperit ca o coarda blocata la jumatatea lungimii sale produce o octava, in timp ce o proportie de 3/2 produce o cvinta si una de 4/3 o cvarta. Ceva similar se intampla si in cazul undelor de cristalo-lumina, ale Codurilor Declansarii Cosmice. Acest lucru infrumuseteaza Declansarea Cosmica, cu puterile muzicale ale vindecarii, „armonizand” efectele dezechilibrului produs de intensitatile anului 2012.
Dragilor, sunteti cu totii scantei ale Luminii Sufletului Divin, care traiesc o experienta unica a Dualitatii, in ceea ce numim Universitatea Pamanteasca. Constiinta voastra coboara, in spirala, spre existenta fizica, prin intermediul simfoniei geometriei sacre, din cadrul tiparelor divine ale Proportiei Phi sau de Aur.
Prin Inaltare, veti recapata modelul imbunatatit, care sa va permita sa transmigrati realitatile torului si sa schimbati astfel sensul de rotatie al spiralei, prin anti-rotatia Vortexului Vietii si intoarcerea la constiinta Sursei voastre divine, din cadrul Luminii Cristalo-Coerente. Declansatoarele cosmice sunt catalizatorii care produc schimbarea matricei. Nu este nimic intamplator sau de circumstanta, ci e o Creatie divina deliberata, avand o logica dincolo de imaginatia voastra. Este frumos, dincolo de intelegere.
Patru date cheie de echilibrare din cadrul Cercului de Foc
20 martie - echinoctiu- cel de-al 4-lea val, final, al Declansarii Cosmice, incarcat in vederea descarcarii in Cercul de Foc (eclipsa de soare din 20 mai 2012) si initializarea Codurilor Cristaline.
20 mai – Cercul de Foc – Eclipsa de soare – Punctul culminant al Fazei finale a Declansarii Cosmice. Micro-integrarea omenirii – Echilibrarea divinului Masculin, prin intermediul undelor de echilibru ale Divinului Feminin, sub forma afluxului Delfinului de Aur.
4 iunie – eclipsa de luna – Micro-integrarea omenirii – Echilibrul Femininului Divin
6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu alianta intre Sirius si Pleiade, intoarcerea completa a energiilor Delfinului de Aur, integrarea initiala a Divinului feminin in Divinul Masculin, pentru a forma NonPolaritatea Integrala.
20 iunie – solstitiul de vara – Extrem de puternic, completeaza cvartetul de date format de eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie. Este vorba despre o energie foarte intensa, dar care aduce echilibru, incorporeaza ultima intrare de coduri energetice si permite eliberarea obstacolelor.
Complexul de piramide, ca element de receptie
Dupa cum am subliniat, complexul celor trei piramide localizate la Galveston se afla cu exactitate pe paralela de 29.6 grade, la fel ca si complexul de trei piramide din Giza, Egipt. Nu este vorba despre o simpla coincidenta!
Este un element cu adevarat semnificativ, deoarece cele doua complexe sunt unite printr-o linie Axial-tonala. Aceste doua matrice tri-piramidale vor servi la aducerea energiilor Activarii Cristaline, a fazei finale a Declansarii Cosmice.
Va spunem ca cele doua complexe de piramide, Giza si gradinile Moody, sunt extrem de importante pentru Inaltare. Aceste complexe tri-piramidale reprezinta statii de receptie si emisie, care disemineaza energia catre toate celelate piramide si straturi cristaline de pe Pamant. Ele comunica cu Discurile Soarelui Auriu si cu Reteaua Cristalina 144. Ele primesc codurile si le redistribuie.
Din acest motiv am cerut insitent mediumului nostru sa conduca un grup la Giza, in perioada de inceput al celui de-al 12-lea Val si am cerut organizarea unei incheieri la Moody, cu ocazia Eclipsei Cercului de Foc.
Ce se intampla pe Insula Galveston, cea numita Capul Pescarusului, afecteaza intreaga emisfera vestica in conjunctura cu Giza, care joaca un rol similar pentru emisfera estica a planetei.
29 de grade latitudine nordica: Centrul masei terestre
Latitudinea de 29 de grade a fost aleasa in mod deliberat, deoarece reprezinta un centru de importanta pentru masa Pamantului si centrii omenesti. Asta, pentru ca majoritatea masei terestre a planetei voastre se afla in emisfera nordica, deasupra ecuatorului. Acolo este concentrata majoritatea populatiei si exista cea mai mare proportie a masei de uscat. In consecinta, 29 de grade latitudine nordica reprezinta un punct central, in raport cu nordul si sudul, cum le numiti voi. Aceasta latitudine reprezinta, in anumite conditii, adevaratul ecuator.
Acest lucru era stiut de mult. Complexul Moody nu este primul complex de trei piramide de pe aceasta latitudine energetica. Si de fapt, in Giza sunt mai multe piramide decat cele trei mari piramide din realitatea fizica. Piramidele Phi sunt de fapt, in termeni multidimensionali (atemporali), octaedre inifinte.
Va spunem ca, in ultima faza a Atlantidei, un Complex Piramidal Atlant s-a aflat foarte aproape de actuala locatie a piramidelor Galveston. Atunci, nivelul marii era mult mai scazut fata de cel prezent. Amplasamentul actual al Complexului celor trei piramide Moody se afla la aproximativ cinci mile marine de Complexul Piramidal Atlant, care este acum scufundat sub apele golfului, fiind acoperit de multe ere, cu aluviuni si nisip.
Inainte de potopul din Atlantida, zonele, acum scufundate, din platoul continental al coastei Golfului Texas erau zone de uscat. Un pod terestru lega Poseida (Atlantida) de Yucatan si de parti ale Texasului din zilele noastre.
S-ar putea sa vi se para interesant faptul ca acest Complex piramidal gazduia, pe atunci, 13 dintre Craniile de Cristal originale si ca acel craniu, numit Max, se afla in centru, inconjurat de celelalte 12. Din acest motiv, Max a fost adus in interiorul noului complex, dupa ce acesta a fost construit, pentru a conecta energiile. Asadar, constructia acestor piramide nu a fost un accident. Asta, pentru ca a avut loc un transfer de frecventa energetica intre compelxul Atlant scufundat si Piramidele Moody.
Piramidele din Gradinile Moody au preluat energiile multidimensionale ale complexului Atlant scufundat si sunt acum complet formatate pentru a juca un rol principal in Declansarea Cosmica.
Comunicarea dintre Giza si Moody ajunge acum la capcitate maxima. Aceia care au fost la Giza in februarie, vor aduce codurile de la Giza, la Moody. Cele doua enegii se vor contopi deplin.
Alinierea tri-piramidala
Complexul de trei piramide, de pe insula Galveston, fost construit cu adevarat atat intr-o aliniere strategica, cat si din scopuri filantropice si de frecventa. Una dintre piramide este un acvariu care gazduieste Maestrii Delfini, o alta este o padure tropicala cu o pastera geologica ce contine aglomerari masive de cristale de cuart si a treia, acoperita cu silicat de nuanta cuprului, este un muzeu stiintific, in forma de piramida.
Piramidele construite corespunzator si cu intentie spirituala pe planul pamantesc, au devenit energii constiente vii, avand o multitudine de proprietati care nu sunt recunoscute sau sunt negate de catre mediul academic general. In timp ce intentia cu care au fost construite afecteaza interfata acestor baterii geometrice constiente,vii, insusi modul in care au fost proiectate nu le va permite energiilor mai dense sa se extinda in interiorul lor. Cu toate acestea, atunci cand sunt abordate cu intentia corespunzatoare, energia din piramide se inmagazineaza, se amplifica si se transmite intr-o maniera similara cu cea a Cristalelor de Cuart Phi.
In functie de modul in care sunt aliniate – atat din punct de vedere terestru, cat si celest – aceste piramide pot crea anomalii electromagnetice, care sa modifice gravitatia si timpul dimensional. Atat imponderabilitatea, cat si distorsionarea timpului, apar la frecvente specifice din piramide, incetinind sau accelerand lumina si modificand parametri ionici din interiorul si din jurul acestora.
Triangulatia atat la Giza, cat si la Moody permite o unificare si un suport pentru ceea ce se intampla in unitatea principala. In Giza, aceasta este Marea Piramida, Piramida Regilor. In complexul Moody, unitatea principala este Piramida Albastra (Piramida Acvariului).
Ce se va intampla pe 20 mai 2012
Eclipsa anuala a cercului de foc din 20 mai 2012 va aduce o energie unica, incorporata in sunet, care va fi receptionata cu precadere in Piramidele din Gradina Moody si in Piramidele Giza din Egipt. Energia ultimului val al Declansarii Cosmice are o rezonanta feminina. Ea va servi echilibrarii zonelor de pe Pamant, care au un dezechilibru datorat energiei feminine. Atat Egipt cat si Texas sunt zone care au un astfel de dezechilibru. Cu toate ca exista intr-adevar pungi de energie mai usoara si mai echilibrata, dezechilibrul general mai creaza inca un camp dens, in complexele industriale si in centura biblica, patriarhala de sud.
Afluxul de energie feminina va ajuta mult la echilibrare. Tineti minte ca pentru a trece in taramurile non-polaritatii, nu sunt necesare, separat pe Pamant, energiile feminine sau masculine, ci echilibrul lor.
Piramidele Moody vor juca un rol extrem de important (ca si Giza) in dobandirea acestui echilibru. Cu toate acestea, va fi nevoie de multi ani lineari, pentru a atinge complet acest echilibru. Va putem spune insa, cu siguranta, ca acest lucru se va intampla din punct de vedere Cosmic si ca ancorarea Cercului de Foc face acest lucru posibil.
Aceia dintre voi care sunt „purtatori de coduri” joaca un rol foarte important in raspandirea noului echilibru. Este bine sa vizitati atat Giza, cat si Moody, in 2012 si 2013. Sa aveti cu voi un diapazon pentru Fa #, pentru ca rezonanta sa deschide portile din interior.
Indrumare inspirata
Filantropii care au fondat, au initiat si au finalizat proiectul de la Moody au fost niste suflete foarte avansate. La nivel intuitiv, ei au inteles scopul mai amplu al acestui complex. Imediat dupa finalizarea lucrarilor, craniul de cristal Max, care este intr-adevar de constructie arcturiana, a fost adus in complex, de catre JoAnn Parks, pastratoarea acestui puternic craniu de cristal, la cererea celor mai avansati dintre fondatori, pentru acordaj ceremonial si ancorarea intentiei. Acest eveniment a avut cu adevarat un scop maret. A fost, de fapt, ca o intoarcere acasa.
Va spunem ca ei au fost insotiti si de un grup de pe Arcturia si ca acestia sunt implicati in rafinarea energiilor, impreuna cu cei de pe Sirius A si B. Din acest motiv, Maestri Delfini Aurii se afla, din punct de vedere eteric, in Piramida Albastra, acolo unde este Acvariul. Din acest motiv aceasta piramida, care se afla pe plaja din fata portului din Golful Mexic, nu a fost si nu va fi afectata de uragane.
Piramidele insele sunt motoare extrem de puternice ale geometriei sacre care, prin natura si constructia lor, pot penetra, receptiona si amplifica fortele dimensiunilor superioare.
Portalurile de frecventa cuantica
Echinoctiile, solstitiile si eclipsele care urmeaza in viitor, in cadrul numaratorii inverse, pana la Inaltare, reprezinta Portaluri de Frecventa. Vectorii prielnici nu se afla sub constrangerea timpului linear si nici nu sunt limitati de accesul dimensional caracteristic paradigmei noastre curente, spatiu-timp. Si, in timp ce v-am spus ca multe din zonele planetei voastre se afla deja in a cincea dimensiune, pe perioada echinoctiilor din ultimii trei ani dinainte de Inaltare, poarta catre o dimensionalitate superioara se deschide mult mai mult.
Astfel, va spunem ca un portal unic din a 12-a dimensiune este activat prin intermediul trezirii celui de-al 12-lea val al Declansarii Cosmice Cristaline, care va avea loc pe 21 martie 2012 si va atinge punctul culminant la eclipsa de soare din 20 mai 2012. Activarea acestui portal reprezinta, cu adevarat, o conditie obligatorie a Noului Pamant.
Atat omenirea, cat si Pamantul fizic au nevoie si cer aceasta transformare reformatoare cristalina, pentru a putea transcede paradigma dualitatii dimensionale, care altfel le-ar ingropa in duplicitatea ciclica a juxtapunerii descendente a polaritatii.
Deschiderea celei de-a douaspreczecea dimensiuni, cu ocazia Eclipsei de soare, din mai 2012, va reprezenta cea mai prolifica sinteza a energiei cu 12 dimensiuni, care se petrece pe Pamant, de la Epoca de Aur a Atlantidei – adica de acum 35.000 de ani, masurati in paradigma timpului vostru linear.
Deschiderea cristalina nu va fi o energie la fel de austera ca faza electromagnetica a Declansarii, ea reprezentand totusi o mare si grea incercare, rezultatul amplificarii energiei fiind imens si cu raza mare de actiune. Energia va intra pe Pamant la Giza si Moody si aceste locatii au un rost al lor.
Chiar daca Energia Cristalina va este initial accesibila, in cea de-a 5 a dimensiune, intregul spectru al Campului Cuantic Cristalin va exista complet, numai in dimensiunea a 12a.
In consecinta, constiinta aspectului cristalin al regatului mineral propriu al Pamantului este procesata dinamic in cadrul celei de-a 12 dimensiuni, prin Raza Cristalina de Platina.
Unificarea ce incepe cu Cercul de Foc va forma cel de-al 13-lea Camp Cuantic de Unificare, unitatea celor 12 dimensiuni.
Cea de-a 12-a dimensiune reprezinta cea mai inalta rezonanta a dimensionalitatii pamantene si se poate spune ca ea reprezinta prima dimensiune a taramului cristalin complet. Ea reprezinta dimensiunea Razei Cosmice superioare, Raza de Platina. Raza de Platina opereaza in mod cristalin. Unificarea celor 12 dimensiuni va evolua in spirala, in armonie, pentru a forma un camp singular combinat, cel de-al 13 camp al Unitatii Cuantice.
Astfel, Declasarea Cosmica se va incarca cu ocazia echinoctiului din 20 martie si se va descaraca in cascada asupra planului terestru, pe 20 mai, in pulsatii spiralate robuste. Acestea sunt transduse prin intermediul Retelei 144, intr-o frecventa mai palpabila, pentru a-i permite acestei energii foarte concentrate sa fie integrata sinergic, in rezonanta planetara. Rezultatul il constituie o enorma transformare evolutiva care intrupeaza si transfera, in acelasi timp, Codul Cosmic al perfectiunii care va urma.
In cel de-al 13-lea Camp Cuantic, perfectiunea celei de-a 12-a dimensiuni este cu adevarat cea care asigura macro si micro tranzitia omenirii in campul Cristalin. Ea va declansa, la randul sau, mult asteptata eliberare a energiilor cristaline telurice, codificate, catre o frecventa superioara, incheind astfel prima si a doua elipsa a Noului Firmament.
Aspectul pamantesc al energiilor cristaline, la care se face referinta, va fi trezit prin receptionarea Razei Cosmice de Platina, care este transmisa prin portalurile octaedrice multidimensionale, ale matricelor triplex piramidale din Giza si Moody din Golful Mexic.
Ambele complexe piramidale, aflate in aliniere axial-tonala, pe vectorul de latitudine 29, vor emite energia PHI, devenind motoare de diseminare a energiilor Finalizarii Declansarii Cosmice, din 2012.
Dragilor, Epoca Cristalina este o certitudine. Ea se apropie cu o inertie din ce in ce mai mare. Separarea dualitatii a reprezentat o experienta foarte puternica si valoroasa pentru omenire, in cadrul Universitatii Pamantului linear. Dualitatea a fost un profesor foarte prolific, numai ca, pentru multi dintre voi, acest curriculum liniar se apropie de sfarsit. Este timpul sa va primiti diploma in polaritate si sa incepeti lucrarea, dupa absolvire in taramurile superioare ale campului zero, din Omniversul Cristalin.
Vedeti voi, Cristalele Atlante Conducatoare, care s-au trezit pe 8-8-8, 9-9-9, 10-10-10, 11-11-11 si care se vor trezi pe 12-12-12 nu vor fi accesibile din punct de vedere fizic, timp de alte trei secole. Cat ai clipi din ochi in timp Cosmic, dar cu toate acestea vor fi protejate de un lacat dimensional important, pana cand planeta se va afla in stare de Iluminare.
Va spunem ca in 2012 va avea loc nasterea Pamantului iluminat, dar ca vor mai trece inca trei secole, pana cand adevarata pace si iluminarea globala sa fie atinse pe aceasta planeta. In 2012 Pamantul se inalta si aceasta Inaltare stabileste modelul care va permite atingerea unei masei critice pentru Inaltarea Omenirii, care va urma dupa dupa 15 generatii.Multi dintre voi se vor intoarce pentru acest eveniment.
Incheiere
Maestrilor, in numaratoarea inversa pana la Inaltarea din 2012, exista anumite date care deschid ferestre de frecventa extraordinare. In cei trei ani de dinainte de 21 decembrie 2012. cele mai importante astfel de date le constituie echinoctiile, solstitiile, datele triple si eclipsele.
In 2009, 2010, 2011 si 2012 portalurile de data tripla si evenimentele astronomice de referinta au crescut exponential in putere, fata de anii trecuti, Fiecare data este menita sa foloseasca aceste deschideri rare, pentru a facilita descarcarea/receptia unor energii codificate exceptionale, necesare Inaltarii.
Aceste portaluri trebuie recunoscute si folosite. Va cerem imperativ sa vizitati nodurile de putere, complexele portaluri vortexiale si locurile sacre aflate pe aceste portaluri de frecventa. Adunati-va in ceremonii colective si celebrari de grup, deoarece astfel veti primi si transmite mai departe un val de Lumina Cristalina Transformatoare de-a lungul Multiversului, care este cu mult mai mare si ajunge cu mult mai departe decat va puteti imagina. Unitatea colectiva este cea care va transforma Pamantul – si chiar mai mult. Intotdeauna a fost asa.
Va spunem ca 2012 este un an important. El aduce finalizarea lineara a Inaltarii Planetare. Inaltarea Planetara ii furnizeaza noului Pamant un Model extins si complet functional, al Retelei Cristaline 144. Acestea sunt energii care permit transformarea armonica, in masa, a omenirii, pentru a atinge Inaltarea, Va spunem insa ca schimbarile vor fi treptate in randul omenirii si in termenii miscarii temporale liniare.
Va spunem ca toate acestea se incheie pe 12 decembrie 2012 si nu pe 21 decembrie 2012.
Multi dintre voi sunteti purtatori de coduri ai Inaltarii. 2012 reprezinta momentul implicarii voastre proactive. Adunati-va la Giza, la Moody, in Arkansas si in toate Nodurile de Putere! Pentru ca ceea ce veti crea, ce veti ancora, amplifica, receptiona si transmite este uluitor. De aceea ati ales sa fiti aici, acum!
Sunt Metatron si va impartasesc toate aceste Adevaruri. Sunteti iubiti.
Si asa este… Si asa este…
Sursa: editura foryou