luni, 12 august 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 12 august 2013

12 august 2013

CUTREMUR cu magnitudinea 6,3 în Indonezia


Agenţia indoneziană pentru meteorologie a precizat că nu există riscul unui tsunami, relatează AFP.


Un cutremur de magnitudinea 6,3 a avut loc luni în largul Insulelor Moluce, în estul Indoneziei, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, iar Agenţia indoneziană pentru meteorologie a precizat că nu există riscul unui tsunami, relatează AFP.
Cutremurul a avut loc la ora locală 9.53 (3.53, ora României) în regiunea Kepulauan Babar, la est de Insulele Moluce, a precizat USGS. "Hipocentrul seismului se află în mare, dar nu există (riscul unui) potenţial tsunami", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul Agenţiei indoneziene pentru meteorologie.



CUTREMUR puternic, de 4,5 grade pe Richter, în Vrancea

CUTREMUR în VRANCEA. Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la 16.31, în zona Vrancea, la adâncimea de 88 de kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Este cel mai puternic cutremur de anul acesta din zona Vrancea.



Taifunul Utor a lovit Filipine



Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveşte coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date dispărute, au anunţat autorităţile, relatează AFP. Persoanele date dispărute sunt toate pescari plecaţi pe mare în weekend, în largul coastelor de est ale insulei principale, Luzon, traversate de taifun, a anunţat directorul Agenţiei pentru catastrofe naturale.

Utor, însoţit de ploi torenţiale şi rafale de vânt care ating 200 de kilometri pe oră, a atins uscatul luni dimineaţa către ora 3.00 (duminică, 22.00, ora României). Taifunul se afla la nivelul provinciei Nueva Vizcaya (nord) şi urma să se îndrepte, în cursul zilei de luni, spre Marea Chinei de Sud.
Ploi puternice s-au abătut asupra capitalei, Manila, la 250 de kilometri spre sud, dar nu au fost anunţate inundaţii. Majoritatea şcolilor din oraş erau, însă, închise.
Insulele Filipine se află pe traiectoria taifunurilor şi sunt afectate de aproximativ 20 astfel de fenomene anual. Unele ucid sute de persoane.





CEL MAI PUTERNIC CUTREMUR DIN 2013. PREVIZIUNILE SUMBRE ale cercetărilor români s-ar putea confirma


Duminică s-a produs în zona Vrancea cel mai puternic cutremur de anul acesta. Directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu anunţa în luna ianuarie că anul 2013 va avea o activitate seismică intensă. Pe de altă parte, cercetătorul care a prezis cutremurul din `77 susţine că anul acesta România va fi lovită de un cutremur puternic, ipoteză susţinută şi de directorul ştiinţific al institutului Naţional de Fizică a Pământului, Mircea Radulian.


România ar putea fi lovită de un cutremur puternic în 2013
România ar putea fi lovită de un cutremur puternic în 2013 / FOTO: http://static3.emsc.eu
Duminică s-a produs în zona Vrancea cel mai puternic cutremur de anul acesta. Directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu anunţa la începutul anului că anul 2013 va avea o activitate seismică intensă. Pe de altă parte, cercetătorul care a prezis cutremurul din `77 susţine că anul acesta România va fi lovită de un cutremur puternic.
CEL MAI PUTERNIC CUTREMUR DE ANUL ACESTA
Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la 16.31, în zona Vrancea, la adâncimea de 88 de kilometri. Este cel mai puternic cutremur de anul acesta din zona Vrancea.
"Se încadreaza in activitatea normala a Vrancei, intensitatea in zona epicentrala a fost de trei grade, iar din ce stim noi s-a simtit pe o arie restransa, pe scarile superioare ale blocurilor. Putem sa ne asteptam la cutremure de aceeasi marime sau mai mică. În Vrancea se produc circa 15 cutremure pe luna de la 1 grad la peste 4 grade", a declarat directorul general al Institutului pentru Fizica Pământului, Constantin Ionescu pe REALITATEA TV.


CUTREMUR puternic, de 4,5 grade pe Richter, în Vrancea

CUTREMUR în VRANCEA. Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la 16.31, în zona Vrancea, la adâncimea de 88 de kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Acesta este seismul cu cea mai mare magnitudine dintre cele care au avut loc anul acesta în zona Vrancea.
Oraşele apropiate de epicentrul seismului sunt Focşani (39 de kilometri), Covasna (42 de kilometri), Mărăşeşti (44 de kilometri), Râmnicu Sărat (50 de kilometri) şi Târgu Secuiesc (51 de kilometri), potrivit sursei citate.
Anul acesta, în zona Vrancea s-au mai produs cinci cutremure cu magnitudinea de cel puţin 4 grade, la 28 iulie (4 grade), 12 iulie (4,1 grade), 20 iunie (4,2 grade), 21 aprilie (4,2 grade) şi 6 martie (4,2 grade).
Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc la ora locala 16h31min09sec, iar epicentrul sau a fost localizat in Muntii Vrancei, zona PALTIN-NEREJU (45,75 grade latitudine Nordica, 26,69 grade longitudine Estica).
 
Mărmureanu: În acest an vor fi foarte multe cutremure, dar de intensitate mică, sub 7 grade

Anul 2013 va avea o activitate seismică intensă, însă vor fi cutremure de mică intensitate, care nu vor provoca victime sau pagube materiale, declara în luna ianuarie directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu. Potrivit lui Mărmureanu, în acest an vor fi foarte multe cutremure, dar de mică intensitate, respectiv sub 7grade pe scara Richter.
"Cutremure vor fi multe, chiar foarte multe, dar asta şi pentru că avem o aparatură extraordinară care monitorizează cutremure foarte mici. Dar cutremure în care să moară cineva nu vom avea deocamdată. Un cutremur care să producă victime omeneşti şi pagube materiale trebuie să aibă peste 7 grade pe scara Richter. Nu este cazul încă să discutăm despre un asemenea cutremur. Cutremure de 6 grade pot fi oricând, dar acestea nu ne interesează pentru că nu pot produce pierderi de vieţi şi pagube. Ele sunt cam la 10 ani. Pot fi oricând, anul acesta sau la anul, dar nu au niciun fel de relevanţă asupra României. Am făcut cercetări pe bază de analiză istorică, ştiinţifică, a ceeea ce s-a întâmplat în ultimii 600 de ani în România. Nu poate fi un cutremur catastrofal, de 7 grade, în următoarea perioadă. În medie, sunt circa 350-400 de cutremure pe an", a declarat, joi, pentru Mediafax, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului.


Cercetătorul care a prezis cutremurul din 77: "România va fi lovită în 2013 de un cutremur puternic"

Pe de altă parte, George Purcaru, profesor dr. la Institutul de Ştiinţe Geologice, Universitatea "J.W. Goethe", din Frankfurt, Germania, susţine că România va fi lovită în 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 până în 7,1  grade pe scara Richter, scrie viata-libera.ro.
"Iniţial, pe baza celor trei legi descoperite de mine, în urma cercetării a peste 1.100 de cutremure, am prognozat că seismul puternic din Vrancea va avea loc în 2012 sau în 2013. Cercetări recente, alte trei cutremure stabilite de seismologii ruşi, m-au determinat să modific data predicţiei pentru 2013", a spus profesorul.
Nici directorul ştiinţific al institutului  Naţional de Fizică a Pământului, Mircea Radulian nu exclude această ipoteză. "Cutremurele mari nu pot fi prezise. Acestea apar destul de rar. Statistic vorbind, o dată la doi ani, în această zonă seismică apar şi cutremure mai mari de 5 grade pe scara Richter. Astfel că, în 2013, ne-am putea aştepta la un asemenea cutremur, dar el se poate produce la fel de bine şi în 2014 sau în 2020. Nu putem prezice cu exactitate când se va produce un cutremur mai mare de 5 grade pe scara Richter", a punctat Radulian pentru Mediafax.
2013 - 15 CUTREMURE PE LUNĂ
Anul 2013 va fi unul bogat în activitate seismică, susţin reprezentanţii Institutului Naţional de Fizică a Pământului. "Prognoza noastră pentru 2013 arată că, la anul, vom avea o medie de aproximativ 15 cutremure pe lună. S-ar putea să avem luni în care în Vrancea se vor produce 10 cutremure, dar şi luni în care se vor produce 20 de cutremure", a declarat directorul ştiinţific al institutului, Mircea Radulian.


Provenienta extraterestra a ADN-ului uman – adevarata origine a speciilor

Unele dintre marile mistere ale istoriei, cum ar fi modul în care au fost construite piramidele de pe platoul Gizeh de lângă Cairo (Egipt) au fost rezolvate în ultimii 40 de ani, chiar dacă această cunoaştere este împărtăşită doar de foarte puţin persoane. 


A pretinde în continuare, într-un mod prostesc, că aceste construcţii magnifice au fost concepute şi realizate de către oameni care - în conformitate cu afirmaţiile aceleiaşi ştiinţe „atotcunoscătoare” - se aflau atunci în epoca neolitica, la un nivel primitiv de manifestare şi gândire a vieţii, reprezintă apogeul orgoliului şi al penibilităţii. Pe de o parte ni se spune că în acea perioadă fiinţele umane abia ieşiseră din peşteri, trăind şi hălăduind în triburi răzleţe, iar pe de altă parte aceleaşi triburi se pare că au proiectat şi construit un ansamblu arhitectural (piramidele de la Gizeh) care nici măcar în prezent nu poate fi realizat, prin mijloacele tehnologice actuale.


Informaţiile despre interacţiunile civilizaţiilor umane cu cele extraterestre în trecutul omenirii şi chiar în prezent abundă; în această direcţie, unul dintre cei mai cunoscuţi autori este Erich von Daniken, care prin cartea sa Carele Zeilor a prezentat numeroase dovezi arheologice în susţinerea ideii că Pământul a fost vizitat adeseori în trecut de extratereştri, care au împărtăşit oamenilor o parte dintre cunoştinţele şi tehnologia lor. 


Daniken a fost mai apoi urmat de o pleiadă de alţi scriitori care au împărtăşit aceeaşi idee, aprofundând studiile şi observaţiile în acest domeniu. Lucrările acestor autori sunt greu de acceptat de ştiinţa modernă, pentru că ele susţin – pe bună dreptate şi cu dovezi de multe ori incontestabile – elemente istorice care sunt negate cu îndârjire de concepţia lumii moderne: vechile civilizaţii ale Atlantidei şi Lemuriei, provenienţa civilizaţiilor Egiptului şi Sumerului din Atlantida, precum şi ingineria genetică a ADN-ului uman. Cel mult, toate acestea sunt considerate ca fiind mituri sau legende.


Gama largă de aspecte care sunt puse în discuţie atunci când abordăm acest subiect poate fi sintetizată în două mari grupe de probleme: 1. cum a apărut şi cum s-a dezvoltat viaţa pe Pământ? (se ştie demult că teoria darwinsta a evoluţiei şi teoria ştiinţifică modernă asupra originii vieţii reprezintă cel mult un surogat de idei şi presupuneri, cu numeroase lacune şi erori); 2. cum au apărut aşa brusc civilizaţiile avansate (ale căror dovezi şi artefacte s-au transmis peste milenii) din stadiul primitiv pe care îl avea umanitatea?


Dacă teoria darwinista s-ar dovedi a fi corectă, atunci teoria intervenţiei extraterestre ar fi falsă. Desigur, ştiinţa modernă caută să ne convingă de faptul că acest lucru a fost deja demonstrat, dar lacunele sunt atât de multe, încât doar ignoranţa majorităţii oamenilor face ca această bizară idee a evoluţionismului să mai dăinuie.
Teoria intervenţiei extraterestre în destinul omenirii include, în general vorbind, ideea pe care o regăsim în primul capitol din Geneza, în care se spune că „zeii” au conceput prima rasa umană. Acolo se spune: „Să facem pe om după chipul şi asemănarea noastră”. 


Dacă teoria lui Darwin ar fi adevărată, această replică ar fi falsă. Al doilea apect este că teoria darwinista nu a fost aplicată doar în biologie, ci ea a fost folosită de asemenea pentru a explica dezvoltarea civilizaţiei umane printr-un proces ce a fost denumit „evoluţie culturală”.
În esenţă, teoria lui Darwin se bazează pe un concept simplu: viaţa evoluează încet şi gradat, printr-un proces de adaptare cumulativa la o mare varietate de stimuli exteriori. Darwin a aplicat teoria lui în ştiinţa biologiei şi de aici au preluat-o antropologii, arheologii şi istoricii, care i-au aplicat principiile în cultura şi istoria umanităţii. Dacă această idee ar fi într-adevăr corectă, atunci înseamnă că nu ar trebui să descoperim nicio transformare abruptă în evoluţia omenirii ori în istoria ei.
O cercetare mai amănunţită ne duce însă la o descoperire uluitoare: teoria lui Darwin nu numai că este nedemonstrată, ci ea este şi complet eronată! Cartea Rasa Originară scrisă de Will Hart expune foarte clar aceste adevăruri despre teoria lui Darwin, arătând că ea a eşuat exact acolo unde Darwin s-a temut că o va face, adică în fosilele descoperite. În aceste fosile (vegetale sau animale) putem găsi – în loc de confirmări unanime – o multitudine de verigi lipsă.
De pildă, opiniei publice i se serveşte doar ideea unei singure „verigi lipsă”, care există la trecerea dintre maimuţă şi om, însă acest lucru este complet fals. În realitate, fosilele descoperite indica sute de verigi lipsă şi „goluri” între regnul vegetal, animal şi uman din genunile istoriei şi până în zilele noastre. 


Însuşi Darwin se referea la „golul” ce separă plantele care nu fac flori de cele care fac flori ca la un „gol abominabil”, pe care nu a putut niciodată să-l explice prin intermediul teoriei sale. De ce? Pentru că plantele care nu fac flori (cum ar fi ferigile, de exemplu), au existat din cele mai vechi timpuri, de sute de milioane de ani şi continuă să existe şi în zilele noastre.


Plantele care fac flori, de pildă trandafirul, au apărut acum aproximativ 150 de milioane de ani și există de asemenea și în zilele noastre. 


Unde este deci evidenţa faptului că feriga a evoluat printr-o serie de modificări lente în trandafir? În conformitate cu teoria darwinistă, plantele cu flori au provenit din plantele fără flori. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci unde se găsesc verigile intermediare, care fac legătura între cele două tipuri foarte diferite de plante, pe care le găsim şi în zilele noastre? Ele nu au putut fi găsite în fosilele descoperite şi nu există nici în prezent. Prin urmare, teoria darwinista este imposibilă, dar cu toate acestea ea este impusă cu forţa mentalităţii oamenilor.
De asemenea, oamenii de ştiinţă nu au nicio explicaţie pentru faptul că ambele tipuri de plante (cu flori şi fără flori) cresc una lângă cealaltă. Logica ne face să spunem că primele (plantele fără flori), odată ce au evoluat în plantele cu flori, ar fi trebuit să dispară. Şi totuşi, ele continuă să existe şi să prospere şi în zilele noastre, alături de plantele cu flori.


Chiar şi acest singur fapt, fără a mai pomeni şi altele, ar fi de ajuns pentru a arunca definitiv la coş teoria darwinistă, dar se pare că prostia, manipularea şi orgoliul ştiinţific modern sunt atât de accentuate, încât ele covârşesc raţiunea şi bunul simţ al oamenilor. Manipualarea ştiinţifică modernă vrea să facă lumea să creadă că opozanţii darwiniştilor, adică creaţioniştii, nu sunt demni de a fi luaţi în seamă deoarece ei îşi bazează ideile şi atacurile pe surse religioase. Există însă numeroase dovezi prezentate în cartea indicată ce nu se încadrează neapărat în acest curent, dacă acesta îi deranjează pe cei sensibili ori pe atei.
Marele punct de interes pentru cei care caută dovezi ştiinţifice ar trebui să fie lucrările lui Francis Crick şi Fred Hoyle, care prezintă adevărul despre originile omului şi despre dezvoltarea civilizaţiei umane. Cărţile lor demontează punct cu punct teoria darwinista şi arată că în realitate viaţa pe Pământ îşi are originea în spaţiul cosmic. În una dintre cărţile lui, laureatul Nobel Francis Crick şi totodată unul dintre pionierii studiilor realizate asupra moleculei de ADN uman afirmă fără echivoc faptul că o civilizaţie extraterestră a adus „sămânţa umanităţii” din cosmos. Pe de altă parte, celebrul astronom Fred Hoyle avansa ideea că viaţa a ajuns pe Pământ prin intermediul cometelor sau cu ajutorul sporilor purtaţi de felurite tipuri de unde şi radiaţii cosmice. 


Faptul trist este că argumentaţiile lor elaborate au fost neluate în seamă de „ştiinţa oficială” sau chiar ridiculizate. Acelaşi tratament a fost aplicat şi lucrărilor lui Erich von Daniken, considerate ca fiind neştiinţifice.
Istoria aşa cum este ea prezentată în Biblie se suprapune peste descoperirile antropologilor şi ale arheologilor. Astfel, în primul capitol din Geneză aflăm că a fost creată o proto-rasa umanoidă, care trăia în sălbăticie ca şi celelalte animale şi vâna în hoarde. 


Capitolul se încheie prin a spune că „acestei rase i s-a dat orice plantă verde pentru a se putea hrăni”. În al doilea capitol însă ni se spune deja că Adam a fost creat pentru a fi grădinar, iar Eva este creată din coasta lui Adam, după care „zeii” le-au oferit haine şi conştiinţa faptelor lor.


Cronologia elementelor din al doilea capitol este însă complet diferită de aceea din primul capitol.
Acest fapt reprezintă un punct critic în naraţiunea din Biblie. Nu numai că cele două relatări (din primul şi din al doilea capitol) diferă fundamental, dar în plus aflăm că Adam nu trăieşte printre hoardele de sălbatici şi oameni primitivi, ci este destinat să fie un îngrijitor şi fermier. Dacă vom compara cele două capitole punct cu punct, diferenţele apar ca fiind evidente: Adam şi Eva nu aparţin rasei despre care se vorbeşte în capitolul 1; capitolul 2 şi 3 din Geneza nu elucidează evenimentele descrise în primul capitol, care este predat la orele de religie în şcoli.
Ceea ce este descris în primele trei capitole din Geneza poate fi astfel rezumat: 1. crearea unei proto-rase umane, pre-Neandertalienii şi Neandertalienii care trăiesc în sălbăticie, în peşteri, adunaţi în hoarde sau cel mult în triburi; 2. crearea omului modern Homo Sapiens (Adam), care este potrivit pentru revoluţia agriculturii. Aceasta este istoria exactă care este prezentată în Biblie şi ea concordă cu ceea ce ştiinţa modernă a stabilit despre cronologia pre-istoriei umane. 


Cu această ocazie se clarifică de asemenea cine sunt „aceia” („noi”) la care se referă Biblia, atunci când afirmă brusc că Dumnezeu era de fapt la plural şi că „ei” au intervenit şi au alterat genetic zestrea vieţii pe Pământ. Tocmai de aceea se afirmă că aceste elemente stabilesc foarte clar fundamentul teoriei intervenţiei extraterestre în trecutul îndepărtat al omenirii. Arheologia nici măcar nu a ridicat problema cum de au apărut aşa brusc agricultură şi civilizaţiile foarte avansate din Sumer şi din Mesopotamia; cu atât mai mult ea nu a răspuns la numeroasele întrebări stânjenitoare care au apărut pe parcursul timpului, referitoare la o mulţime de descoperiri ce nu au putut fi explicate prin niciuna dintre teoriile moderne „oficiale”.


Din punctul de vedere al gândirii convenţionale a arheologilor şi antropologilor, originea omenirii şi evoluţia civilizaţiei noastre din Epoca de Piatră reprezintă o enigmă. Există deja dovezi irefutabile că locuitorii de atunci ai Egiptului n-ar fi putut construi nici măcar pe departe ceva asemănător piramidelor de la Gizeh, utilizând uneltele, cunoştinţele şi metodele de care dispuneau atunci. Aceste construcţii nu pot fi proiectate şi construite ca atare nici măcar în ziua de astăzi, darmite în acele vremuri. Cu toate acestea, ştiinţa oficială ignoră cu desăvârşire aceste aspecte, ori încearcă cu disperare să dovedească faptul că în realitate acei oameni aveau capacitatea să construiască asemeanea coloşi, utilizând ciocane din piatră, frânghii, forţa manuală şi scripeţi. Putem spune că acesta reprezintă apogeul prostiei ştiinţifice actuale, mai ales atunci când aceasta incredibilă prostie şi manipulare pe faţă caută să fie transpusă şi în „documentare ştiinţifice” ori aserţiuni penibile ale unor „savanţi” avizaţi.
Pe lângă aceste aspecte fundamentale există însă altele care merită cel puţin tot atâta atenţie din partea noastră, aspecte care au fost documentate şi demonstrate de cercetări şi studii realizate în ultimii ani. Ele se referă la studiile genetice ale originii domesticirii câinelui şi la dieta omului din perioada paleoliticului şi a neoliticului. Aceste două aspecte par a fi departe de soluţia enigmei ce priveşte originea rasei umane. Şi totuşi, rezultatele sunt surprinzătoare. Până de curând se credea despre câini (canis familiaris) că provin dintr-o varietate de alte specii canine, cum ar fi lupii, coioţii, câinii dingo, şacalii etc. Cercetări de ultimă oră ale ADN-ului acestor animale atestă însă în mod clar că doar lupul este strămoşul tuturor raselor de câini.


Acest lucru ridica însă o serie de probleme dificile. Primul câine ar fi trebuit să fie un caine-mutant. Totuşi, se ştie că lupii sunt foarte sensibili la formă şi structura fiecărui membru din haită şi nu ar fi tolerat niciodată un mutant printre ei. În viaţa lor socială există o constantă testare a capacităţilor exemplarului alfa, pentru ca transmisia genetică să fie cea mai puternică. Până în prezent nu s-a reuşit nicio încrucişare mutanta a unui lup.


Prin urmare, aceasta pare a fi cu adevărat o problemă în istoria de demult a omenirii. Dacă presupunem că triburile de oameni primitivi au îmblânzit lupi şi i-au transformat în câini, ne confruntăm de asemenea cu un scenariu imposibil, căci cum ar fi putut şti oamenii primitivi că era posibil să încrucişezi selectiv un animal sălbatic, astfel încât să rezulte un specimen care să prezinte doar calităţile pe care omul le dorea la el? Un câine este întruchiparea doar acelor caracteristici ale unui lup, pe care oamenii le consideră a fi folositoare, atrăgătoare şi sigure. Cum au putut oamenii peşterilor din Epoca de Piatră să obţină această încrucişare genetică dificilă? Această problemă se adânceşte atunci când descoperim că vechii câini de vânătoare ai faraonilor şi regilor din antichitate existau deja în Sumer şi Egipt. Cum era deci posibil ca oamenii primitivi ce tocmai se spune că ieşiseră din peşteri să fi obţinut deja rase pure de câini, specializate pe anumite activităţi?
Mai mult decât atât, câinii şi lupii difereau deja nu doar temperamental, ci şi fiziologic. Un cuplu alfa de lupi se împerechează doar o singură dată pe an, în timp ce câinii au oricând aceasta disponibilitate. Lupii năpârlesc, schimbându-şi blană, pe când câinii nu. Pentru a se ajunge la aceste caracteristici, în mod normal ar trebui să fie parcurs un drum de-a lungul multor generaţii. Cum au reuşit să facă acest lucru oamenii primitivi?
Ştiinţa nici măcar nu şi-a pus aceste probleme, cu atât mai puţin să încerce să le explice. Cum explică savanţii transformarea lupului în câine acum mai bine de 100 000 de ani? Rasele pure de câini au apărut brusc în în descoperirile arheologice, că prin magie. 


Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte principalele cereale cultivate în agricultură, căci grâul, porumbul, fasolea şi orezul ridică şi ele un set noi de enigme cu privire la provenienţa lor.
Cercetările asupra dietei oamenilor preistorici au arătat că aceştia consumau plante cu frunze şi carne. Aceste alimente erau la îndemână şi nu necesitau preparare complicată. Problema cu recoltele de cereale în acele timpuri era ca boabele lor erau atât de mici, încât nu erau prea atractive. În plus, ele necesitau o atenţie specială, etape diferite până la obţinere, precum şi procesare îndelungată prin fierbere. Aceasta era deja o tehnologie pe care omul primitiv din Epoca de Piatră nu o avea.
Motivul pentru care cerealele trebuie gătite este acela că sistemul digestiv uman nu este potrivit pentru a le digera aşa cum trebuie dacă ele sunt ingerate crude. Prin urmare, oamenii din paleolitic nu se bazau pe ele. Aceasta înseamnă că hrana ce conţine cereale are o provenienţă mult mai recentă. Dar, dacă oamenii primitivi nu foloseau cerealele în hrana lor, atunci cum au putut ei să încrucişeze şi să obţină speciile cunoscute astăzi? Fără nenumărate generaţii de încercări şi experimentări – bazate pe o profundă cunoaştere a agriculturii şi a geneticii plantelor – este practic imposibil să se realizeze aşa ceva.
Ştiinţa oficială încearcă să explice evoluţia hoardelor primitive de vânători nomazi în triburi sedentare care se ocupau cu agricultura afirmând că aceştia au descoperit culturile de cereale în mod accidental. Aceasta nu explică însă cum au fost în stare oamenii primitivi care au făcut aceasta, să selecteze cele mai bune specii sălbatice de cereale pentru a le folosi mai apoi că bază a revoluţiei agriculturii? Există mii şi mii de plante sălbatice ce au potenţialul de a fi transformate în culturi agricole. Cum se face însă că oameni primitivi, lipsiţi practic de orice experienţă, au putut alege cele mai bune şi eficiente specii pentru a le încrucişă şi pentru a obţine recolte masive şi foarte hrănitoare?


Acesta reprezintă un gol serios în cunoaşterea istoriei. Ceea ce ni se cere să credem este că oamenii primitivi din zorii civilizaţiei noastre, care în mod evident erau lipsiţi de orice experienţă în domeniu, au fost totuşi capabili să selecteze şi să încrucişeze cele mai bune specii de plante sălbatice pentru a obţine astfel cerealele cunoscute astăzi. Cum ştim că acest lucru este adevărat? Pentru că noi cultivăm chiar şi în zilele noastre exact aceleaşi tipuri de cereale pe care ei le-au cultivat în urmă cu 5000 de ani, deşi agricultura s-a dezvoltat continuu, atât în metode cât şi în posibilităţi.
Prin urmare, întrebarea fundamentală este: unde se afla antecendentele şi unde sunt predecesorii tututor acestor transformări? Să ni se arate în aceste cazuri etapele lente pe care le presupune şi pe care le afirmă teoria darwinista. Cum se explică deci apariţia bruscă a speciilor alterate de cereale sau a metodelor inginereşti extrem de avansate de construcţie în zorii civilizaţiei umane?
De unde cunoşteau oamenii primitivi metodele de inginerie genetică a plantelor sau de construcţie planificată a oraşelor? Cum au putut să iasă oamenii cavernelor direct din peşteri şi din colibele lor de lut şi să intre în construcţii monumentale, precum ziguratele sau templele magnifice din antichitate, ori să folosească băi comunale, sisteme de canalizare, cuptoarele de pâine sau procese complicate metalurgice? Unde se află dovada – adică verigile lipsa – care demonstrează că teoriile ştiinţei oficiale sunt confirmate de descoperirile arheologice, încadrându-se în standardele bunului simţ şi ale logicii?
Misterul se adânceşte însă şi mai mult atunci când scrierile şi textele provenite de la primele civilizaţii dezvoltate ale omenirii (Sumer, Mesopotamia, Egipt sau Peru) afirmă unanim că toate aceste realizări de excepţie nu le aparţin lor, ci „zeilor” care au venit la ei şi i-au învăţat cum să procedeze sau le-au adus aceste tehnologii. Este contrar specificului şi naturii firii umane să acorde credit altcuiva pentru ceea ce ea însăşi a făcut. De pildă, vechii egipteni au lăsat înregistrări fidele a tot ceea ce au realizat în toate domeniile. Cu toate acestea, în toată istoria lor înregistrată, veche de 3000 de ani, nu găsim nici măcar o singură referinţă legată de motivul pentru care au construit piramidele sau despre felul în care au făcut-o. Ştiinţa, savanţii şi arheologii cauta să ne convingă de faptul că piramidele au fost construite ca morminte pentru faraonii timpului, dar omite să explice cum de nu s-au găsit deloc mumii în ele. 


Acestea, precum și numeroase alte erori fundamentale ale științei moderne sperăm să fie deconspirate definitiv peste foarte puțin timp, în transformarea ce va marca profund și pentru totdeauna omenirea întreagă.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

O analiza interesanta asupra posibilei prabusiri a unui OZN in Atarctica

Pe 21 noiembrie, 2012 comunitatea internauţilor a intrat în „fibrilaţie” datorită unei fotografii cel puţin ciudate, care pare a fi dovada prăbuşirii unui obiect neidentificat în apropiere de baza americană MacMurdo din Antarctica:



Cele patru obiecte din fotografia de mai sus par a fi nişte tancuri poziţionate în faţa unui singur obiect, posibil o rămăşiţă a ceea ce s-a prăbuşit iniţial şi care totodată a lăsat o urmă adâncă şi lungă în gheaţă. 

Ulterior a apărut o updatare a evenimentului, prin care se observă ceea ce ar putea fi obiectul ce a produs impactul cu gheaţa, precum şi numeroase alte urme de vehicule în jurul locului de impact. Analiza şi fotografia suplimentară pot fi urmărite aici:





Guvernul American si oficiali din Armata SUA au dat declaratii despre existenta extraterestrilor la Simpozionul OZN – 29 iunie, 2013


 
Colonelul în retragere Charles Halt vorbeşte despre experienţa pe care a avut-o la una dintre bazele militare unde a activat, referitoare la urmărirea unui OZN care mai întâi a ripostat cu mai multe fascicole laser, apoi s-a „transformat” în mai multe „mingi de lumină” ce s-au deplasat cu o viteză de aprocimativ 6500 km/h, luând curbe la 90 de grade şi lăsându-se înregistrate pe radarele militare operaţionale ale bazei. Colonelul a fost unul dintre numeroşii martori care au luat cuvântul la Simpozionul Investigaţiilor Oficiale şi Ştiinţifice ale OZN-urilor, care s-a desfăşurat în marea sală a War Memorial Auditorium din Greensborro (Carolina de Nord – SUA), pe 29 iunie, 2013.

 

Evenimentul a inclus luări de cuvânt din partea unor oficiali guvernamentali, oameni de ştiinţă, astrofizicieni şi ofițeri din armată. Unul dintre aceştia, Kent Spencer, a declarat că Chile, Franţa şi Belgia au recunoscut deja în mod oficial existenţa OZN-urilor ca avand o natură extraterestră. Şi atunci se pune întrebarea: de ce acest lucru foarte important pentru omenire nu este prezentat în mod sistematic pe canalele mass-media, de ce media internaţională încă „se face că plouă”? 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Fotografiile expuse de NASA ofera dovezi clare despre existenta unor baze pe Marte

Construcţiile surprinse în fotografiile furnizate de NASA (posibil printr-o „scurgere” intenţionată de informaţie, aşa cum s-a mai petrecut de altfel în ultimul an) reprezintă fără îndoială o structură artificială, foarte posibil o bază la suprafaţa planetei Marte. Într-un astfel de caz, construcția nu ar putea avea – din cele ce se ştie în mod „oficial” până în prezent – decât o origine extraterestră. 
Cu toate acestea, există multe mărturii ale unor foşti lucrători în cadrul proiectelor ultra-secrete americane, neguvernamentale (aşa-zisele Black Projects sau Black Ops), care atestă cu o mare siguranţă - oferind destul de multe detalii - existenţa unor aşa-numite „jump rooms”, adică a unor camere de teleportare, prin care fiinţele umane sunt proiectate pe planeta Marte, în camere special amenajate în acel loc. Prin urmare, există posibilitatea ca acele structuri, surprinse în fotografiile ce înfăţişează o anumită zonă a planetei Marte, să fie în realitate opera pământenilor și să includă de asemenea şi aceste „jump rooms”, ca punct terminus al teleportării pe Planeta Roșie.
Unul dintre cei care au făcut publice aceste informaţii este Andrew Basiago, despre care noi am mai scris şi în alte articole în legătură cu anumite experimente legate de mari distorsiuni temporale şi de călătorii în timp în cadrul aceloraşi Black Projects. Basiago afirmă că în ceea ce priveşte călătoria pe Marte, această „necunoscută” sau „dorinţă” a umanităţii a fost demult rezolvată, existând două variante distincte pentru realizarea ei: fie prin intermediul teleportării aproape instantanee în camerele de teleportare („jump–rooms”), fie prin călătoria cu o navă cosmică ultratehnologizată, de proveniență terestră, caz în care călătoria durează numai 33 de ore. Să sperăm că destul de curând adevărul va ieşi la iveală datorită proiectului Disclosure (Dezvăluirea) şi întreaga populaţie a planetei va putea cunoaște toate aceste secrete ce ne-au fost ascunse cu bună ştiinţă timp de zeci de ani. Până atunci însă nu putem decât să ne folosim imaginaţia şi credinţa fermă în probitatea şi sinceritatea celor care fac astfel de dezvăluiri.

Mai sus putem vedea două fotografii diferite ce înfăţişează exact aceeaşi structură. Fotografiile provin de la compania Malin Space Science Systems (MSSS) din San Diego (SUA), care este specializată în proiectarea şi realizarea aparaturii sofisticate de fotografiere în cosmos, ce este plasată pe sondele, roboţii şi roverele spaţiale atunci când acestea sunt trimise pentru a explora diferite planete sau sateliţi.
În cazul pe care îl analizăm, fotografiile au fost luate de către satelitul Mars Global Surveyor. De notat faptul că aceste fotografii, care au fost luate în urmă cu aproximativ 20 de ani, sunt calitativ mai bune decât hărţile planetei Marte puse la dispoziţie de către Google Mars Map. 
Satelitul a fost lansat în anul 1996, deci cele două fotografii au deja o vârstă! În una dintre fotografii structura se află în cincimea de sus a pozei, iar în cea de a doua fotografie ea se află în cincimea de jos.
Astfel de fotografii ne pot face să ne întrebăm: cum pot unii oameni să nege în continuare existenţa extratereştrilor?! Dar, evident, Grădina lui Dumnezeu este mare, astfel încât acolo au loc şi astfel de ființe umane, care imbina intr-un mod nu prea inspirat scepticismul cu prostia. Zeci şi chiar sute de astfel de structuri identificate pe Lună şi pe Marte reprezintă dovezi de netăgăduit pentru existenta extraterestrilor. Fotografiile de mai sus sunt două astfel de exemple clare. Ele reprezintă închiderea unei structuri ce a fost confirmată într-o a doua fotografie, luată câteva secunde mai târziu. Cu alte cuvinte, două fotografii ce confirmă existenţa aceleiaşi structuri.

Horoscop: O săptămână a reuşitelor!

Interacţiunea Jupiter–Pluton-Uranus despre care am vorbit săptămâna trecută ne atrage în această săptămână într-un moment important pentru evoluţia noastră, atât la nivel individual cât şi la nivel de grup, comunitate, la nivel de masă.
Planeta Jupiter construieşte un aspect de trigon cu Nodul Nord, astfel că ne-am putea întâlni cu un moment de şansă, cu o oportunitate care să ne conducă spre o reuşită.
Dar este importantă deschiderea mentală, lărgirea maximă a viziunii, renunţarea la judecată şi la prejudecăţi.
Această colaborare astrală ne oferă o îndrumare preţioasă pe care o putem prelua doar cu mintea larg deschisă şi pe care ar fi potrivit să avem curajul să o urmăm, pentru că există şi riscul de a rata Calea şi înţelesul drumului.

Pe acest fond astral cele două planete ale mentalului, Mercur (mentalul inferior) şi Uranus (mentalul superior) colaborează printr-un trigon, aspect foarte constructiv, care creşte viteza şi originalitatea procesului de gândire, ne orientează atenţia către subiecte noi şi naşte idei originale.

Este posibil să traversăm un punct critic în evoluţia intelectuală (cu maxim de influenţă miercuri şi joi), dacă rămânem în limitele aşteptărilor obişnuite, dacă ne raportăm la “cum a fost” până acum, indiferent ce a fost: o situaţie, o relaţie, o experienţă de orice tip.

Pentru cei care sunt preocupaţi de evoluţia lor spirituală şi care lucrează în mod curent cu planurile energetice, putem spune că aceste zile le aduc în preajmă ghizii de care au nevoie acum, sau, este posibil ca în aceste zile căile de comunicare cu aceşti ghizi să fie mai uşor accesibile.
Poate fi vorba despre o pregătire suplimentară faţă de programul normal de şcoală, din cadrul ciclului evolutiv. Cumva, profesorul de care avem nevoie îşi alocă momentul potrivit pentru a ne transmite ajutorul necesar.

Vineri planeta Venus părăseşte semnul Fecioarei şi intră în semnul Balanţei pe care îl va tranzita până pe 11 septembrie 2013.

Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizează pe fondul colaborării cu vestita cuadratură formată de planetele Uranus şi Pluton cu care va interacţiona până la sfârşitul lunii august.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate şi de data aceasta ne stimulează tendinţa de a ne manifesta armonios şi simplu propriile sentimente precum şi de a avea o disponibilitate mărită de a le înţelege pe ale celorlalţi; este posbil să fim mai sociabili, să urmărim armonia şi proporţia în ceea ce facem.
Se poate să căutăm împlinirea prin relaţiile noastre, care se restructurează pe baza legăturilor de suflet, ceea ce ar putea conduce la o armonizare a parteneriatelor de orice tip.
De asemenea, se poate manifesta mai liber şi mai puternic simţul dreptăţii în relaţii. Însă această tendinţă spre echilibru şi armonie va fi încercată prin aspectele pe care le va forma planeta Venus.
Aceste colaborări astrale ne pot aduce răsturnări de situaţii în planul relaţiilor în general, dar şi în domeniul finanţelor.
În plan particular ne pot ajuta să ne extindem viziunea privind manifestarea sentimentelor, a iubirii, pe orice direcţie, în strânsă legătură cu zona din harta natală tranzitată.

În cadrul ciclului lunar curent, săptămâna începe cu eventuale oportunităţi pe care le putem valorifica dacă le vedem la timp.
Miercuri se formează cuadratura Soare - Lună şi apare o eventuală tensiune care ne va arata dacă ceva nu merge conform planului, dar şi ce anume avem de corectat pentru a obţine rezultatul dorit.

Sfârşitul de săptămână devine un moment foarte creativ.  Dacă nu am demarat încă un plan, sau un proiect nou, ziua de vineri poate să fie un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret, sau pentru a iniţia o altă etapă în cursul unui program aflat deja în derulare.
Astrolog Ana Gabriela Tautu

Autismul afectează diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor


Autismul afectează diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor

Autismul afectează în mod diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor, relevă un studiu britanic, citat de BBC, preluat de agerpres.ro.
Experţi britanici au studiat tomografiile a 120 de femei şi bărbaţi, jumătate dintre cei studiaţi suferind de autism. Diferenţele descoperite de studiu, ale cărui rezultate au fost publicate în revista Brain, demonstrează că este nevoie de cercetări suplimentare pentru a înţelege modul în care sunt afectate fetele de autism, spun oamenii de ştiinţă. Experţii susţin că fetele care suferă de autism riscă să fie mai stigmatizate de societate decât băieţii şi, de altfel, ar putea fi mai greu pentru ele să fie diagnosticate corect. Autismul afectează mai mult indivizii de sex masculin şi de aceea majoritatea cercetărilor se concentrează asupra acestora. 
În acest studiu, experţi de la Centrul de Cercetare a Autismului de la Universitatea Cambridge au folosit imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN) pentru a examina modul în care autismul afectează creierul bărbaţilor şi al femeilor. 
Studiul s-a concentrat pe diferenţele dintre creierul bărbaţilor sănătoşi şi creierul bărbaţilor care suferă de autism, precum şi pe creierul femeilor cu sau fără autism. 
Cercetătorii au descoperit că, în cazul femeilor cu autism, creierul lor arăta mai mult ca cel al bărbaţilor sănătoşi, deşi nu chiar identic, atunci când era comparat cu creierul femeilor sănătoase. Însă nu s-a descoperit acelaşi tip de diferenţă în cazul bărbaţilor cu autism. 
Ceea ce ştiam până acum despre autism reprezintă o viziune mai mult din perspectiva bărbaţilor afectaţi de boală, a declarat medicul Meng-Chuan Lai, care a lucrat la studiu. „Această cercetare demonstrează că este posibil ca efectul autismului să se manifeste diferit în funcţie de sexul persoanei. Prin urmare, nu trebuie să presupunem că tot ceea ce am descoperit în cazurile de autism la bărbaţi se aplică şi femeilor”, a adăugat el. Cercetătorul este de părere că este nevoie de studii suplimentare atât la bărbaţi, cât şi la femei pentru a descoperi asemănările şi deosebirile. 
„De-a lungul timpului, cercetările despre autism au pornit de la studierea în principal a bărbaţilor şi băieţilor care suferă de această boală. Acest studiu important ne va ajuta să înţelegem felul în care boala diferă de la un sex la altul. Fetele se adaptează mai uşor decât băieţii şi pot dezvolta strategii care adesea maschează ceea ce noi considerăm a fi simptome tradiţionale ale autismului. Această disimulare poate provoca un stres enorm, iar multe fete pot dezvolta probleme secundare, precum anxietatea, probleme de nutriţie sau depresie”, a declarat Carol Povey, director al Centrului pentru Autism din cadrul Societăţii Naţionale a Autismului.

Sursa: http://jurnalul.ro

Medicii au ÎNCREMENIT: Ce s-a întâmplat cu un bebeluş, după ce a fost deconectat de la aparatele care-l ţineau în viaţă


Medicii au ÎNCREMENIT: Ce s-a întâmplat cu un bebeluş, după ce a fost deconectat de la aparatele care-l ţineau în viaţă
Un bebeluş de numai 3 săptămâni, bolnav de meningită, a fost mutat de medici la un azil unde urma să moară. Micuţul, despre care medicii au spus că nu-i mai dau nicio şansă de supravieţuire, era ţinut în viaţă doar de aparate, relateazăDaily Mail.


Băieţelul se îmbolnăvise imediat după naştere şi a fost botezat în spital, medicii fiind convinşi că nu va supravieţui.



Harrison Ellmer a fost dus la un azil special, în Scheffield, unde părinţii Adam Ellmer şi  Sam Baker au fost chemaţi să-şi ia rămas bun de la fiul lor, înainte ca aparatele care îl ţineau în viaţă să fie deconectate.



Cei doi au acceptat ca aparatele să fie oprite, însă după 20 de minute s-a produs un miracol. Băieţelul a început să respire singur şi, treptat, şi-a revenit. 


Harrison Ellmer (imagine cu părinții lui Samantha Baker și Adam Ellmer) contractat meningită când avea doar trei saptamani-vechi.  Medicii crezut că nu a putut fi salvat astfel încât el a fost dus la un ospiciu

"Am oprit aparatele şi timp de 20 de minute nimeni n-a spus nimic. El respira singur şi pe măsura ce trecea timpul, se simţea tot mai bine", povesteste mama lui, Samantha.



Harrison are acum 6 luni. Boala i-a afectat auzul şi l-a lăsat cu o formă uşoară de paralizie cerebrală. "Acum este un copil vesel, normal, este micul nostru miracol", mai spune Samantha, care a decis să strângă fonduri pentru azilul unde fiul ei s-a recuperat.

Viața este acum, deci uita de așteptare - Isus, prin Ioan - Îndrumări de la un frate mai mare

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Va cer scuze pentru greselile de traducere, dar nu am avut timp sa o corectez. 
Va multumesc pentru intelegere.

Planul lui Dumnezeu este genial, frumos, perfect. Aici, în lumea spirituală, suntem în uimire încântat constant ca aceasta continua sa se desfasoare la fel cum El dorește. Pentru tine pe Pamant, absorbit in realitatea voastra iluzorie, este și va rămâne în totalitate dincolo de înțelegere - în fapt, marea majoritate dintre voi sunteți conștienți că planul lui Dumnezeu chiar există. Nu intreba "Care plan?", Într-un glas nedumerit, deoarece nu există decât un singur plan: Planul lui Dumnezeu - care este câmpul de energie creatoare, în care toate că intenționează loc. Și toate că intenționează mereu apare tocmai în conformitate cu acest plan. Trezirea umanitatii este un aspect al acestui plan și va fi, prin urmare, se întâmplă exact așa cum divin a voit și intenționat. Ghiduri dvs., mentori, și canale în lumea spirituală au fost ținându-vă la curent cu privire la aspectele care efectul direct. Asa ca fiti atenti, asculta sfaturile și îndrumarea lor, duceți-l la inimă și să acționeze pe ea.
Ca asteptati omenirii eoni de-a lungul a trezi se apropie de sfârșit, aceasta poate fi foarte înălțătoare pentru tine de a reflecta asupra uimitor progresul evoluția spirituală a făcut în ultimele trei sau patru decenii. Dacă veți compara cantitatea de informații spirituale disponibile pentru a vă acum prin mai multe surse, în comparație cu ceea ce a fost disponibil în 1960, creșterea este fenomenal. Și ca urmare a din care este creșterea enormă a numărului de persoane care doresc să trăiască mai mult cu dragoste, mai conștient, și mai mult compasiune.
Omenirea este nerăbdător să se trezească, foarte nerăbdător - ceea ce este bine, deoarece mai devreme de a trezi mai bine - dar, atunci când ia în considerare eoni care iluzia a existat în comparație cu un timp de viață umană, nerabdarea ta se pare un pic de loc, amintindu- de asemenea, că aceste eoni au durat, în realitate, ci o clipă. Deci, în loc de concentrându-se pe sperăm așteptare pentru un eveniment viitor, trăiesc în prezent, apoi savurați fiecare moment de ea, pentru că este atunci când viața se întâmplă.
Ai putea privi înapoi peste viața dumneavoastră și amintesc ceva la care, în timp, ați fost cu entuziasm cu nerăbdare sau, dimpotrivă, temîndu-și poate aminti, precum și o ocazie sau oportunitate care sa întâmplat în perioada în care ați fost în așteptare, pe care l-ai lăsat alunecare de, în mare parte neapreciat, și care mai târziu poate cauzat de mult regreta. Viața este acum, uita astfel de așteptare, care poate fi o distragere a atenției mormânt, un factor de descurajare care arestări tine, se oprește în piesele tale, atunci ai putea fibucura de viață!
Îngrijorare este un aspect de frică, și bucuria este un aspect al iubirii, dar doar Dragostea este real! Concentrați-vă pe dragoste, vă schimba, și de a schimba astfel lumea. Schimbarea voi înșivă și schimbând astfel în lume este, de fapt, exact ceea ce faci, dar nu strică să-și intensifice se concentreze pe dragostea prin reorientarea frecvent, de exemplu, prin aducerea atentia înapoi la Iubirea ori de câte ori vine în minte. Ca în orice practică regulată, cat exersezi mai mult cu atât mai ușor devine și mai vrei să-l faci la fel de calificare și crește bucurie.Când permiteți iubirii să vă ghida, viața curge mult mai lin, și orice supără sau dezamăgirile vă confruntați sunt mult mai ușor de tratate. Ei par a fi într-un fel mult mai puțin important, ca, desigur, acestea sunt! Amintiți-vă sunt limitate într-o iluzie, în care nimic din ceea ce se întâmplă este cu adevărat real, și bule care este iluzie este pe cale de a izbucni.
Realitate, adevarata pornire, este pe cale de a fi dezvăluit după ce a fost ascuns de la punctul dumneavoastră de vedere, conștiința ta, cunoștințele de alegerea ta de a trage cu urechea în iluzia dintre toate tristețe și teamă. Norii sunt ridicarea, Lumina este strălucire ca ai schimba atenția de la ireal de a iubi, domeniul atotcuprinzătoare a energiei divine în care aveți existenta ta veșnică.Ca Lumina se intensifică, va fi imposibil să ții ochii închiși, să nu mai vorbim rămâne adormit. Starea ta naturala este complet treaz, pe deplin conștient, pe deplin conștient, și, prin urmare, cunoașterea lui Dumnezeu.
Fratele tău iubitor, Isus.