luni, 12 august 2013

Guvernul American si oficiali din Armata SUA au dat declaratii despre existenta extraterestrilor la Simpozionul OZN – 29 iunie, 2013


 
Colonelul în retragere Charles Halt vorbeşte despre experienţa pe care a avut-o la una dintre bazele militare unde a activat, referitoare la urmărirea unui OZN care mai întâi a ripostat cu mai multe fascicole laser, apoi s-a „transformat” în mai multe „mingi de lumină” ce s-au deplasat cu o viteză de aprocimativ 6500 km/h, luând curbe la 90 de grade şi lăsându-se înregistrate pe radarele militare operaţionale ale bazei. Colonelul a fost unul dintre numeroşii martori care au luat cuvântul la Simpozionul Investigaţiilor Oficiale şi Ştiinţifice ale OZN-urilor, care s-a desfăşurat în marea sală a War Memorial Auditorium din Greensborro (Carolina de Nord – SUA), pe 29 iunie, 2013.

 

Evenimentul a inclus luări de cuvânt din partea unor oficiali guvernamentali, oameni de ştiinţă, astrofizicieni şi ofițeri din armată. Unul dintre aceştia, Kent Spencer, a declarat că Chile, Franţa şi Belgia au recunoscut deja în mod oficial existenţa OZN-urilor ca avand o natură extraterestră. Şi atunci se pune întrebarea: de ce acest lucru foarte important pentru omenire nu este prezentat în mod sistematic pe canalele mass-media, de ce media internaţională încă „se face că plouă”? 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu