luni, 24 septembrie 2012

Hilarion- Mesajul săptămânii 23- 30 septembrie 2012


Preaiubitilor,

Purificarea care este necesară pentru a permite o conexiune mai mare cu Sinele vostru Înalt are loc acum. Acest lucru va continua pentru urmatoarele luni si voi vă veti gasi exprimându-vă în moduri în care nu ați mai făcut-o înainte. Vă veți simți mai liniștiți și mai pașnici în interior. Intensitatea energiilor a îndepărtat tot ceea ce va retinut de la a merge mai departe într-o manieră încrezătoare și veți ridica în curând torța unui mod de exprimare mai înalt.

Problemele și situațiile care au fost nerezolvate în oamenii din jurul vostru se apropie pentru a fi privite cu o cercetare mai amănunţită iar aceste aspecte sunt rezolvate într-o manieră pașnică și iubitoare. Toate fiintele doresc să vină împreună în dragoste și unitate, să se reconecteze într-un mod mult mai pozitiv și de susținere și acest lucru va fi văzut să aibă efect în interacțiunea umană. Câmpul constiinței de masă trece printr-o purificare în masă și în timp ce aceasta va continua, va avea loc mai mult acces la modalitățile pașnice de interacțiune.

Voi, ca faruri de lumină jucați un rol vital în timp ce abordați viața voastră de zi cu zi. Prezența luminii mai mari din jurul vostru afectează în mod automat câmpul energetic al fiecărei persoane și acesta este un rol pe care îl serviți ca un catalizator pentru schimbare. Vedem, de asemenea, ca multi dintre voi luați și transmutați energiile altora așa cum vă întâlniți și interacționați în grupuri. Acesta poate fi un motiv pentru care vă întrebați daca procesul de curățare se va termina vreodată. Curățare voastră personală a avut loc și voi mergeți acum pe Pământ purificând totul în calea voastră, deoarece ca purtători de lumină, acesta este un proces care are loc în mod natural.

Luați-vă timp în fiecare zi pentru a vă curața câmpurile energetice, astfel încât să fiți conștienți de momentele în care energiile altora intra în câmpul vostru. Să știți că aceasta este o situație temporară și ajuta pentru a transmuta mai rapid atmosfera din zona în care locuiți și câmpurile aurice ale celor pe care îi întâlniți. Având această conștientizare ar trebui să vă ajute să simțiți mai multă încredere în abilitățile voastre de a crea schimbările pe care le doriți în lumea voastră. Aceasta este ceea ce fac purtătorii de lumină și o parte interesantă a acestui fapt este că aceasta este prima dată în istoria Pământului, când atât de multe fiinte care mențin Lumina strălucesc Lumina lor în acest mod. Nu vă opriți, dragii mei!

De asemenea, este de datoria fiecăruia dintre voi să vă susțineți atunci când este necesar și să vă luați timp pentru a întineri fortele voastre interioare. Fiind în natură devine cel mai important deoarece Ființele elementale sunt cele mai dornice de a asista pe fiecare dintre voi să-și reînnoiască forțele după cum este necesar. Trebuie să vă conectați cu si să accesați energiile Pământului și asta se poate întâmpla numai atunci când sunteți de fapt în aer liber. Există dragoste peste tot în jurul vostru de la aceste ființe minunate, care doresc o conexiune mai mare cu umanitatea. Ele doresc să fie recunoscute, astfel încât acestea să poată fi de mai mare serviciu.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

Iranul a anunţat când va începe cel de-al Treilea Război Mondial


командующий Корпусом \'стражей исламской революции\' генерал Мохаммад Али Джафари
Mohammad Ali Jafari. Foto: EPA
Comandantul forţelor aero-spaţiale ale 
Corpului Gărzilor Revoluţionare, generalul Amir Ali Hajizadeh, a declarat în interviul acordat televiziunii iraniene că Iranul nu intenţionează să atace primul Israelul, dar va aplica o lovitură preventivă, când va fi sigur că „duşmanii efectuează ultimele pregătiri în vederea unei agresiuni”.

În afară de asta, potrivit generalului, Iranul nu va ezita să aplice o lovitură preventivă asupra bazelor militare ale SUA din Bahrain, Qatar şi Afganistan, cu toate că un asemenea pas poate duce la declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.
În ajun, comandantul Corpului Gărzilor Revoluţionare, Mohammad Ali Jafari, a declarat că o confruntare cu Israelul se va încheia iminent cu un război. „Alt scenariu nu există şi nici nu poate exista”, a spus generalul.