marți, 19 noiembrie 2013

23.11.2013 – IN INTAMPINAREA LUI AION. SAU IONA? – CONFERINTA BUCURESTI

Dragii mei, , 
Am bucuria sa va invit sambata, 23 noiembrie, sa ne intalnim si sa discutam despre cum sa ne pregatim pentru marele salt al ascensiunii, in cadrul cursului pe care il voi sustine impreuna cu niste oameni minunati si incarcati de lumina.
Mai jos gasiti informatiile despre acest curs.
In pauzele dintre modulele cursului, cine va dori, va putea benefia de terapii. 
Din cauza energiilor  care au fost prezente in timpul sedintelor de terapie pe care le-am tinut acasa, mi s-a stricat si laptopul si routerul si vechiul meu calculator, care acum, printr-o adevarata minune imi ingaduie sa va scriu aceste randuri si sa postez anuntul referitor la curs.
In cadrul prelegerii mele, va voi dezvalui mai multe tehnici de vindecare. In incheiere vom face "Meditia sferei de iubire".
Va astept cu mare drag!


23.11.2013 – IN INTAMPINAREA LUI AION. SAU IONA? – CONFERINTA BUCURESTI

Dragii mei,


Circula in ultima vreme in internet ideea deschiderii unui nou portal, numit AION. Sursa primara este una singura, reprezentata de site-ul lui Cobra, http://2012portal.blogspot.ro/, al carui articol a fost preluat si tradus in mai multe limbi.
In articolul sau se pomeneste atat despre AION cat si despre IONA. Intamplarea face ca tocmai am citit intr-o carte niste informatii legate de numele IONA (in limba ebraica „iona” inseamnand porumbel si reprezentand principiul vietii), astfel incat, parerea mea sincera este ca AION este un nume obtinut printr-o anagramare a lui IONA, prin aducerea lui A de la coada la inceput. Altfel, AION poate fi gasit (doar in google daca faceti o cautare de exemplu) ca un personaj de desen animat, cu multiple imagini. Nu pot insa nega ceea ce scrie Cobra despre AION, considerand ca am minimul de intelepciune sa imi dau seama ca informatii pe care eu nu le cunosc, nu inseamna nici pe departe ca ele nu exista, ci doar ca eu sunt insuficient sau prost informata.
Aceasta anagramare nu este facuta insa la voia intamplarii. A-ul de la coada este adus la inceputul cuvantului, semnificand intr-un fel ideea unui sfarsit ce se transforma intr-un nou inceput. Personal, fara a va putea explica de ce, rezonez mult mai bine cu IONA, decat cu AION.
Fara sa mai fac nici un fel de alte comentarii, va declar deschis ca am informatii ca este cat se poate de adevarat ca acest portal se va deschide, ba mai mult decat atat, asa cum mi s-a aratat si intr-un vis de azi-dimineata, imediat dupa deschiderea lui, va mai aparea ceva.
„Visul a inceput cu niste nori ce se vedeau pe cer, sub forma toroidala (ca niste gogosi cu gaura), in niste culori absolut diafane, de: roz, albastru, violet, privind catre nord. Era noapte. Aceasta imagine pe cer a durat doar cateva secunde dupa care a disparut. Imediat dupa aceea, a inceput sa se auda un vuiet, ca un zgomot de motoare. A aparut dinspre sud ceva, ce era reprezentat de o formatiune imensa de nori complet negri, ce se deplasa catre nord cu repeziciune, la o inaltime deasupra capului, de aproximativ 20 m. Mi-am spus atunci ca acestia nu are cum sa fie nori si nici primii nu puteau fi nori. Fara sa ma mai gandesc la prima imagine ma intrebam ce reprezinta a doua. Mi-am spus repede in sinea mea: daca aceasta este o nava a unor extraterestri negativi atunci trebuie sa adun toti oamenii de pe strazi si sa ii ascund in niste adaposturi antibombardament. Daca este o nava a Federatiei Galactice inseamna ca in scurt timp isi va aprinde toate luminile si atunci acestea ne-ar putea orbi, motiv pentru care, si in aceasta situatie ar trebui sa adun oamenii si sa-i ascund in niste adaposturi. Asa am procedat deci, am golit strazile de toti oamenii ce circulau pe acolo, iar eu am intrat ultima in adapost. In spatele meu s-a facut o lumina mare, provenind de la acel ceva, fara sa stiu exact care a fost cauza producerii ei, pentru ca nu am mai apucat. M-am trezit, inainte de a ma intoarce cu fata spre lumina, sa vad ce este cu ea.”
Am considerat norii colorati din acest vis ca fiind exact simbolul activarii acestui portal. Au aparut insa pe parcursul lui si multe indicii numerologice, care m-au ajutat sa descopar azi niste legaturi extraordinare intre elemente aparent fara legatura, ce mi-au aparut in vizor in ultima perioada. Colegii mei, am aflat in cursul zilei, trec prin aceeasi experienta. Despre toate acestea insa, vom vorbi cu totii mai pe larg in cadrul conferintei.
Am simtit intreg grupul nostru importanta datei de 23 noiembrie, motiv pentru care, sunt cateva zile de cand discutam despre desfasurarea acestei conferinte. Cu elementele aparute suplimentar, am reusit sa concluzionam ceva foarte important:

Scopul principal al acestei conferinte, pe langa cel de crestere a cunoasterii, este acela ca prin lucrarile ce se vor face acolo, sa se creeze o pregatire, purificare si mai ales o protectie foarte puternica. De trei ori P (numerologic, acestei litere ii corespunde cifra 7 si veti vedea ca multe se invart in jurul lui 7 in aceasta conferinta). Protectie fata de ce, ati putea sa intrebati? Fata de orice ar putea veni peste noi, dupa deschiderea acestui portal, as vrea eu sa cred ca lumina prea multa si prea mare, asa cum mi-a aparut in vis. Oricum vom fi la adapost.

Iata programul aproximativ al conferintei de sambata, 23 noiembrie 2013:

11,00-12,00 – Eliminarea programelor de saracie, suferinta, neiertare etc., din constiinta colectiva a poporului roman. Intarirea scutului Octogon al Romaniei si racordarea la el a Egregorilor de Lumina ai acestei tari. 
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra).

12,00-13,00  – Pregatirea noastra pentru ascensiune. O viziune asupra a ceea ce inseamna si cum se va face aceasta. 
Coordonator: Alina Huidan (administratora bloguluihttp://sfatuitoarea.blogspot.ro).

13,00-14,00 – Modalitatile si posibilitatile de contact cu Divinul – Constiinta si Echilibrul. 
Coordonator: Manu Stejar (sustinator al cursurilor de psihometrie, anuntate pe acest blog de cateva ori, atunci cand acestea s-au desfasurat).

14,00-15,00 – Karma pura. Vindecarea sufletului prin purificarea legaturilor de neam. Predarea acestora in Mainile lui Dumnezeu. 
Cordonator: Cristiana Petrof (administratora bloguluihttp://pearipilesufletului.blogspot.com).

15,00-16,00 – Labirintul spiritului si crucea destinului. Legatura cu IONA. Contopirea in deplina armonie a crucii de lumina a omului, cu crucea destinului. 
Coordonator: Ashtara Tristar.

Momentan este incerta participarea colegului nostru Dan Gaucan, aceasta depinzand de evolutia starii sale de sanatate. Daca vor aparea modificari le vom anunta in timp util.
Programul este aproximativ. El va include pauze de 10-15 minute intre module. Va include de asemeni meditatii, nu foarte lungi, legate de subiectul pe care il are in discutie fiecare.

Pe parcursul intregului program, ne va fi alaturi cu partea de asistenta tehnica, colegul nostru Titel Vlad.

Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa: 
federatia.galactica@gmail.com 

Adresa de desfasurare va fi trimisa prin e-mail tuturor celor ce doresc sa participe.
In cele ce priveste partea financiara, aceasta am convenit, ca si data trecuta, sa fie sub forma de donatie, dupa cat este posibilitatea fiecaruia, astfel incat sa nu constituie acesta un motiv de blocaj fata de participare.


Va asteptam cu mult drag!



RECLAMA - INVITATIE IASI - 30 NOIEMBRIE 2013



INVITATIE IASI - 30 NOIEMBRIE 2013

Dragii mei,

Va recomand cu multa caldura un seminar deosebit, sustinut de colegul meu Dan Gaucan si as veni in completarea celor ce el a scris, cu remarca asupra faptului ca in data de 30 noiembrie, sarbatorim pe Sfantul Apostol Andrei, Ocrotitor al Romaniei, motiv pentru care am tot dreptul sa cred ca se va face lucrare mare si importanta pentru tara noastra, in acea zi, prin acest seminar. Doamne ajuta!


"Sambata 30 noiembrie 2013, vreau sa tin un seminar la Iasi, cu tema: 

“SCHIMBARE SI TRANSFORMARE. SUNTEM PREGATITI?”

Voi vorbi despre transformarile Planetare si Umane prin care trecem cu totii si efectele acestora in Planul si Corpul  Fizic.
La sfarsit, voi conduce o meditatie de curatare si infuzie de Lumina catre Romania si poporul roman (coincidenta sau nu, a doua zi este 1 Decembrie).
Voi face si terapii la final cu cine doreste.
Seminarul dureaza in jur de 4 ore. Voi anunta zilele acestea ora la care va incepe. Este si in functie de numarul de participanti.
Taxa de participare este de tip Donatie.

As dori sa fim cat mai multi care sa participam la meditatia de final.
Va rog sa-mi confirmati participarea la adresa de e-mail: 


Tot prin e-mail voi transmite si Locatia Seminarului.
Va astept cu drag!!!
Dan Gaucan"