miercuri, 23 noiembrie 2011

Daily Mail: Prinţul Charles ar putea deveni rege al României

Atacurile preşedintelui Traian Băsescu la adresa regelui Mihai şi a monarhiei în general ar fi motivate, potrivit Daily Mail, de ideea că prinţul Charles al Marii Britanii ar putea deveni rege al României.


Însă ziarele locale au scris că, în afara legăturii cu Vlad Ţepeş, mama prinţului Charles, regina, este înrudită cu fostul rege Mihai. Fabrica zvonurilor a fost alimentată şi de faptul că "puternicul" ministru al turismului şi dezvoltării, Elena Udrea, s-a dus la Londra săptămâna trecută pentru a se întâlni cu Charles, la Clarence House.

Întâlnirea nu a fost făcută publică în avans, deşi au fost date fotografii, iar "strălucitoarea" Udrea a vorbit despre gazda ei în termeni laudativi şi a spus că românii ar trebui să fie mai mult ca prinţul Charles şi "să-şi aprecieze ţara în care trăiesc".
Ziarele au mers şi mai departe, speculând că Charles ar putea renunţa la tronul Marii Britanii în favoarea fiului său cel mare, William, şi să devină următorul rege al României. Ele susţin că ideea are o asemenea bază încât acesta este motivul pentru care preşedintele Traian Băsescu a lansat o serie de atacuri la adresa regelui Mihai şi a monarhiei în general.
Daily Mail: Prinţul Charles ar putea deveni rege al României
Imaginea 1/2
Prinţul Charles al Marii Britanii, deja cel mai longeviv moştenitor de tron din istoria Regatului Unit, ar putea fi tentat să se lase încoronat ca rege al României, scrie miercuri tabloidul Daily Mail. Publicaţia porneşte de la speculaţii din presă şi realizează un material intitulat "Prinţul Charles ar putea deveni în cele din urmă rege al României"

Ziarele din Europa Centrală au speculat marţi că prinţul Charles ar putea ajunge rege al României, dacă monarhia ar fi reinstaurată. "Deci, dacă prinţul Charles se plictiseşte să aştepte să urce pe tronul Marii Britanii, el ar putea fi tentat să se lase încoronat rege Carol al III-lea", comentează Daily Mail, notând că Charles este deja cel mai longeviv moştenitor la tron din istoria Marii Britanii.

"Regele Mihai a fost forţat să abdice de către conunişti, care au ameninţat că vor comite execuţii în masă, dacă va refuza să se retragă. România a îndurat apoi zeci de ani de comunism, mai ales sub conducerea lui Nicolae Ceauşescu, care a condus ţara cu o mână de fier din 1965 până la execuţia din 1989", aminteşte cotidianul, potrivit NewsIn.

"Este puţin probabil ca Charles să fie luat în serios ca eventual pretendent la tron, pentru că regele Mihai este în viaţă - deşi este în vârstă, având 90 de ani - şi are familia sa. În pofida reintroducerii democraţiei, în ultimii ani s-au înregistrat însă tot mai multe apeluri în România penru reinstaurarea monarhiei. Şi după ce s-a aflat într-un interviu, cu doar câteva săptămâni în urmă, că Charles are legături de sânge cu Vlad Ţepeş, numele său a fost, în mod bizar, aruncat în joc", potrivit Daily Mail.
"Charles este pasionat de România. El iubeşte Transilvania atât de mult încât a cumpărat o mică locuinţă de vacanţă în regiune, aminteşte Daily Mail. Charles a cumpărat în secret proprietatea din satul Viscri în 2005 cu ajutorul trustului Mihai Eminescu, organizaţie caritabilă cu sediul în Marea Britanie care luptă pentru protejarea satelor româneşti cu caracter istoric. El a plătit 18.000 de lire sterline pentru locuinţa cu trei camere, datând din secolul al XVIII-lea. Viscri se află într-o zonă pitorească în inima Transilvaniei, nord-vest de Braşov, şi este populat de români şi romi", scrie cotidianul.

Charles a vizitat satul de mai multe orei şi este atât de impresionat de simplitatea vieţii de acolo, încât îşi petrece o parte din vară în Viscri. El şi echipa sa de securitate locuiesc în casa tradiţională, cu toaleta afară, şi beau cu plăcere sucul de mere preparat de localnici, potrivit Daily Mail.

Clarence House a confirmat că prinţul s-a întânit cu Udrea, dar a refuzat să comenteze natura discuţiilor. Un purtător de cuvânt a declarat însă că prinţul ţine foarte mult la România. Surse din cercul regal au respins toate speculaţiile ca fiind "ridicole".

 Sursa: REALITATEA.NET

Din cauza încălzirii globale, oraşul lui Moş Crăciun rămâne fără zăpadă!

Din cauza încălzirii globale, oraşul lui Moş Crăciun rămâne fără zăpadă!Galerie foto (1)
Un proiect elaborat de cercetătorii de la University of the Highlands and Islands din Scoţia anunţă că până în 2050 este foarte posibil ca în Laponia, Crăciunul să fie sărbătorit în absenţa zăpezii.
Studiul a fost efectuat pe o perioadă de trei ani, timp în care mai mulţi specialişti au analizat potenţialul impact al schimbărilor climatice asupra comunităţilor rurale mici de la Cercul Polar. Printre localităţile încadrate în acest teritoriu se numără şi Rovaniemi, oraşul natal al lui Moş Crăciun.
Institutul Finlandez pentru Mediu a prezis că până în 2050 temperatura medie anuală din Laponia va creşte cu aproximativ 3,8 grade Celsius. Prin urmare, perioadele în care peisajul va fi acoperit de zăpadă vor fi din ce în ce mai scurte, iar primăvara îşi va face apariţia mai devreme, aducând rafale de ploi.
Principalele domenii afectate de aceste schimbări climatice vor fi turismul şi agricultura. Dacă anul trecut, aproximativ 500.000 de turişti au vizitat Laponia, călătorind fie cu trenul, fie cu avionul, este foarte greu de crezut că oamenii vor mai veni să îl viziteze pe Moş Crăciun în lipsa zăpezii.
Deşi, la o primă vedere, încălzirea globală ar putea părea benefică pentru oamenii de aici, reducând costurile de energie şi favorizând dezvoltarea vegetaţiei, specialiştii spun că în cele din urmă, dezavantajele vor fi mult mai mari, la fel ca peste tot în lume.
Sursa: BBC News
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA

O coaliţie internaţională îngenunchează actuala aşa-zisă “ordine”

David Wilcock revine cu o continuare după inteviul cu Benjamin Fulford: noutăţi despre bazele subterane secrete de pe tot cuprinsul planetei, şi noi mărturii în legătură cu ceea ce se petrece cu adevărat:
Multe baze subterane secrete au fost deja dezafectate complet… e vorba de materiale, echipament şi personalul de operare a lor… de către forţe deocamdată necunoscute.
O Coaliţie internaţională care are scopul de a înlătura de la putere actuala aşa-zisă “ordine” şi de a elibera umanitatea de sclavie, îşi asumă această responsabilitate. Ei se pare că beneficiaza de asistenţă extraterestră în misiunea lor.Am onoarea să vă prezint o poveste adevărată despre trezirea umanităţii. Această trezire are loc atât la nivel individual (personal), cât şi la nivel colectiv.
O coaliţie internaţională îngenunchează actuala aşa-zisă “ordine”
La nivel colectiv, multe guverne din întreaga lume încep să-şi dea seama că au fost manipulate şi minţite.
Una dintre cele mai mari minciuni care a fost mereu spusă de către Foştii Puternici este aceea că “toţi sunt la mîna noastră”, toţi guvernanţii aleşi, conducătorii, oficialii, personalul, etc.
Asta pur şi simplu nu este deloc adevărat.
Adevăraţii puternici care conduc lumea nu ar apare niciodată întrun proces electoral. Niciodată nu vei vedea pe nimeni, care se află întro pozitie deasupra administraţiei medii, întro cursă electorală.
Mulţi, dacă nu chiar toţi dintre oficialii aleşi sunt îngroziţi de aceste puteri ascunse. Ei au fost permanent ameninţaţi cu o soartă mult mai îngrozitoare decât moartea dacă ar îndrăzni vreodată să se opună acestor puternici.
Brazilia, Rusia, India şi China conduc curajos alianţa BRIC, care a devenit BRICS atunci când Africa de Sud s-a alăturat lor. De la acest nucleu îndrăzneţ, acum avem o coaliţie internaţională masivă care implică peste 80 de naţiuni, şi alianţa continuă să crească zi după zi.
Două perspective diferite asupra aceleiaşi poveşti
Împreună, aceste naţiuni au format o alianţă pentru dreptate. Scopul lor cel mai important este acela de a împiedica posibilitatea de a creea bani din nimic. Toate valutele vor fi curând bazate pe bunuri tangibile, cum ar fi metale preţioase şi alte mărfuri.
Întregul sistem va fi transparent pentru oricine are acces la internet, aşa încât oricine va putea să verifice totul împotriva vreunei suspiciuni de fraudă. Monezile vor fi cu mult mai mici decât suntem acum obişnuiţi, dar vor fi din aur şi din argint.
Acest plan a fost pus la punct de oameni care au lucrat în vechiul (actualul) sistem monetar la un nivel foarte înalt, şi care acum l-au părăsit [alegând dreptatea - nota AIM] (nu pot intra în amănunte acum). Ei ştiu exact care sunt problemele cele mai mari şi ce trebuie să facem pentru a le depăşi.
Am auzit de un plan similar de la sursele mele cele mai înalte care lucrau în branşă, încă de acum 2 ani. Ăncă de pe atunci îmi doream să reuşească, dar abia anul trecut am început să discutam mai mult despre asta.
Pînă de curând, nu ştiam că această coaliţie de peste 80 de ţări de care vorbeşte Benjamin Fulford se organizează după acelaşi plan, lucrând după aceleaşi idei pe care eu le-am auzit de mult timp.
Nu mi-am dat seama că acestea două erau conectate pînă când i-am prezentat uneia dintre sursele mele un sumar detaliat a ceea ce am scris în primul articol.
“Ai descris exact ceea ce se petrece, David. Eu nu am avut voie să îţi spun despre toate aceste detalii altfel, şi toate astea sunt foarte importante, dar acum că deja le ştii, îţi pot confirma că toate astea sunt adevărate”.
Singura diferenţă a fost că acest contact avea cunoştinţă doar de 50 de ţări care au fost de acord cu planul, dar asta pentru că atunci eram cu câteva săptămâni în urmă. Asta s-a potrivit foarte bine cu evoluţia internaţională pe care Fulford a descris-o.
De fapt, ce fac ei?
Acesta este primul articol pe care îl scriu după ce am aflat că alianţa naţiunilor pe care Fulford o descrie foloseşte acelaşi plan de reformă financiară pe care eu l-am discutat cu sursele mele deja de mult timp.
Acum ca ştiu cum se potrivesc toate astea, sunt şi mai bucuros decât eram înainte. Sursele lui Fulford au fost validate de ale mele… şi sunt sigur că asta nu e deloc întâmplător.
Aceasta va fi cea mai substanţială reformă a sistemului financiar mondial de la vremea Babilonului încoace, acolo de unde au izvorât toate problemele, cel puţin pe această planetă, în aşa-numita “epocă modernă”.
În noul sistem, dacă ai 20 de dolari – în bancnote de hârtie sau în contul din bancă – poţi face o vizită la oricare dintre depozitele de materiale şi mărfuri, şi să obţii diverse obiecte în valoare de 20 de dolari.
Poţi obţine porumb de 20 de dolari. Sau făină. Sau cartofi. Sau argint. Sau aur. Sau orez. Etc. Monezile vor fi deja fabricate din metale preţioase. (Putin deja a dispus în secret ca toată armata rusă să lucreze în mine căutând metale preţioase, asta deja de ani buni).
Un coş de bunuri
Asta ar părea ca nu este cu nimic diferit de a merge la un supermarket, dar totuşi există o diferenţă importantă. Nicio valută din lume nu va putea să fie tiparită decât dacă este susţinută corect şi concret de bunuri de valoare – depozitate undeva ca şi garanţie a valorii banilor.
Nu este complet diferit de aşa-numitul Standard de Aur – şi, de fapt, aurul va fi folosit în fabricarea monezilor – dar pur şi simplu nu există suficient aur pentru a face să funcţioneze actualmente întregul sistem financiar mondial în condiţiile de astăzi.
Este foarte important ca toţi banii să fie garantaţi de bunuri concrete: bunuri care există, care au valoare reală, aflate undeva întrun depozit, sau care se află chiar în acei bani [cum este cazul monezilor de aur, nota AIM], aşa încât oricine foloseşte acei bani să aibe certitudinea că sunt de valoare.
Tehnic, ceea ce am auzit este că fiecare sistem financiar din lume va fi “legat de un coş de bunuri”.
Această simplă mutare îi va strivi pe aşa-zişii “Illuminati” şi celelalte facţiuni din umbră. Câmpul de luptă va fi în sfârşit curăţat.
Avuţia legitimă, cum ar fi conturile din bancă ale oamenilor obişnuiţi, sau chiar ale afaceriştilor cinstiţi, nu vor fi afectate de această schimbare.
Dacă aveţi bani în bancă, aceste valori vor fi în continuare ale voastre atunci când se va face schimbarea, cu singura diferenţă că veţi dispune de o valoare adevărată, solidă, nu ca în vechiul (actualul) sistem financiar corupt.
Toate astea nu vor fi decât o scurtă fază de tranziţie spre ceea ce va fi un sistem fără bani… aşa cum voi explica ceva mai târziu.
Oamenii sunt supăraţi… şi au ieşit în stradă cerând schimbarea
Din păcate, majoritatea oamenilor nu înţeleg natura actualului sistem financiar încât să înţeleagă de ce această schimbare va fi una extrem de importantă.
Propaganda va fi foarte activă, fără îndoială, urmărind să-i sperie pe oameni în a crede că această schimbare este temuta “Nouă Ordine Mondială” care le va lua tot ce au, care îi va încarcera în lagăre de concentrare şi care va instaura legea marţială, şi aşa mai departe…
Deja există câteva exemple foarte provocatoare ale propagandei încă de pe acum. Ei ştiu ceea ce urmează şi fac tot ce pot ca să împiedice asta.
Cu toate acestea, toată lumea ştie că atunci când se creează tot mai mulţi bani “din nimic”, preţurile urmează să crească, şi cu toţii vor fi mai săraci.
Asta este deja foarte evident acum, odată cu această ajutorare a băncilor private care nu a făcut altceva decât să bombardeze pînă la supunere omul obişnuit prin repetarea scenariului de colaps economic de către marea majoritate a mass-mediei aservită cabalei criminale a “Illuminati”.
A fost creată frica. Ajutorarea băncilor private a fost realizată fără a se întreba popoarele sau fără a li se cere aprobarea. Bogaţii au devenit mai bogaţi. Săracii au devenit mai săraci. Singura soluţie pe care ei au oferit-o a fost aceea care generează în continuare şi mai multe insolvenţe bancare, ducând la înrăutăţirea situaţiei şi la adâncirea problemei. Frica generează frică.
Ca rezultat, mişcarea “Ocupaţi Wall Street” creşte acum în ritm exponenţial. Cineva din interior mi-a spus că estimează că creste cu 50 % în fiecare săptămână, şi se poate accelera pe măsură ce avansează.
Chiar şi mass-media oficială raportează că mişcarea s-a răspândit în 900 de oraşe din întreaga lume.
Cu adevărat înfricoşător
Trezirea oamenilor este cu adevărat înfricoşătoare pentru Foştii Puternici, chiar dacă propaganda şi dezinformarea pe care ei o orchestreaza încearcă să spună altceva.
Ei nu şi-au dat seama cum va evolua toata povestea odată ce a început, dar au plănuit asta încă din 1980 când au făcut totul pentru a pregăti o revoltă în masă atunci când omul obişnuit va afla că a fost minţit.
Aceasta a fost una din temele de discuţie la o recentă reuniune cu uşile închise a Congresului American pe 28 septembrie 2011. “Ce ştim acum?”
“Super Congresul” se reuneşte în “Reuniuni Super Secrete”: Huffington Post informează că “Pe parcursul zilei de joi, o mulţime de reporteri sprijineau zidurile din subsolul Centrului de vizitatori al Capitoliului. În camera HVC200, super-comitetul cu 12 membri, care a fost însărcinat cu modificarea codului fiscal, a asigurărilor sociale şi a politicii de război, s-a întâlnit în secret”.
“Nu vreau să discut ceea ce s-a discutat”, răspunde senatorul John Kerry reporterilor, aminteşte Politico.
“Cred că ştiţi regulile”, a adăugat senatorul Jon Kyl. “Dacă vreţi să vorbiţi cu cineva, vorbiţi cu cei 2 co-preşedinţi”.
“Au fost o serie de întâlniri cu membrii comisiei şi vor continua în acest fel, dar şi cu întâlniri publice”, a specificat purtătorul de cuvânt al senatorului Patty Murray, când a fost întrebat despre această întâlnire secretă care a durat aproape toată ziua.
Este prea târziu pentru a opri acum

Cel mai bun lucru pe care Foştii Puternici îl pot face este să pară că sunt de acord cu mişcarea “Ocupaţi Wall Street”, pentru că deja stiu că toată “economia neagră” este pe cale să fie oricum desfiinţată.
Este deja prea târziu, şi ei ştiu foarte bine asta. Au pierdut bătălia. Ei nu credeau că ar fi posibil vreodată aşa ceva, dar acum îşi dau seama de propriul colaps… mulţumită acestei vaste coaliţii internaţionale.
Este o adevărată teroare la ei. Au împins lucrurile prea departe. Au furat prea mult. Au minţit prea mult. Au fost prea lacomi. Şi acum vremea lor s-a dus.
Planul lor final este să încerce să fugă şi să se ascundă de justiţie pe măsură ce totul se prăbuşeşte în jurul lor. Ei vor să fugă în America de Sud unde şi-au anexat întinse terenuri şi dispun de masive complexe.
De asemenea ei plănuiesc să creeze cât mai multe distrugeri pe măsură ce dispar.

Sursa – Cititi tot
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=455
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Armata britanica nu are fonduri pentru studiul OZN

 Documentele militare britanice privind observatii OZN, desecretizate în august 2011, arata câteva fapte necunoscute pâna acum privind politica duplicitara si contradictorie a ministerului fata de rapoartele OZN. De pilda, în 1987 s-a facut o prima tentativa de studiere a acestor rapoarte folosind calculatorul. Initiativa a fost blocata de oficialitatile superioare care au decretat ca „orice activitate trebuie sa înceteze, întrucât ea contravine punctului de vedere al ministerului, conform caruia OZN-urile nu constituie o amenintare la adresa Regatului Unit”. Ideea a fost reluata în 1993, când DI55 (Defence Intelligence 55) a propus un studiu limitat OZN, exprimându-si totusi teama fata de o „potentiala situatie politica jenanta” daca faptul ar fi fost aflat de media.
Ufologul David Clarke considera ca cea mai interesanta constatare din documentele desecretizate în august pare a fi recunoasterea, de catre Serviciile Militare de Informatii (DIS) ale Ministerului Apararii, ca „lipsa fondurilor si existenta unor prioritati mai importante” au împiedicat studierea detaliata a miilor de rapoarte OZN primite aici, de la sfârsitul celui de al Doilea Razboi Mondial încoace. Aceasta recunoastere se gaseste într-o adresa, pâna acum secreta, datata 5 iulie 1995 si redactata de ofiterul responsabil cu rapoartele OZN din cadrul DI55. Ofiterul, comandant de escadrila în cadrul Royal Air Force (RAF), afirma ca n-ar mai avea rost sa se ascunda fata de marele public interesul serviciilor militare de informatii fata de fenomenul OZN, întrucât oricum acest interes a fost deja dezvaluit în media. El mai adauga ca în presa a aparut ca DI55 ar fi un soi de „aparatori ai Pamântului fata de amenintarea extraterestra”, ceea ce este „la o distanta de ani-lumina de realitate”. Semnificativ este ca ofiterul si-a exprimat totusi temerea ca daca acest interes ar fi revelat oficial, faptul ar putea duce la „neîncredere si situatii jenante, întrucât putina lume va întelege adevarul ca lipsa fondurilor si prioritati mai importante au împiedicat orice studiu al miilor de rapoarte” OZN. Cineva din minister chiar a notat, de mâna, „Ouch!”, pe marginea acestui text.
Un alt document, recent desecretizat, produs, în acelasi an, de seful Sec(AS) – biroul pentru OZN-uri al Ministerului Apararii – admite ca nu s-a facut nicio cercetare privind OZN-urile, nici de DI55, „nici de oricine altcineva”. Documentul adauga: „Nu facem cercetari privind fenomenul, nici nu am facut asa ceva si vom face doar daca se va ivi un motiv întemeiat în acest sens, de pilda dovada unei amenintari. Deocamdata nu a fost detectata nicio amenintare care sa poata fi atribuita unui obiect zburator neidentificat”.
Aceste revelatii jenante au determinat Ministerul Apararii ca, dupa un an, sa gaseasca un buget subtire de 50.000 de lire pentru a plati la DI55 un studiu de prioritate scazuta, bazat pe o evidenta informatizata a rapoartelor OZN disponibile. Proiectul (cu numele de cod „Condign”) a fost realizat, în perioada 1996-2000, de un ofiter de informatii în retragere al carui nume a ramas secret. Rezultatul a fost un raport privind „Fenomenele Aeriene Neidentificate”, clasificat drept „Secret – UK Eyes Only” (doar de citit si numai de persoane autorizate din Regatul Unit). Nimeni din afara Ministerului Apararii nu a stiut de existenta lui pâna în 2006, când, ca urmare a investigatiilor aceluiasi David Clarke si a cererii facute de el pe baza legii libertatii de informare, cele patru volume ale raportului au fost desecretizate si puse la dispozitia marelui public. În concluziile proiectului, se afirma ca „observatiile pot fi explicate ca recunoasterea eronata a unor vehicule facute de mâna omului, ca fenomene naturale dar nu iesite din comun si ca fenomene naturale rare si incomplet întelese”, acestea din urma fiind, în opinia autorului, în special formatiuni de „plasma gazoasa plutitoare, încarcata electric”.
Totusi, într-un capitol al studiului, se recunoaste si faptul ca „pentru a asigura o abordare stiintifica impartiala, nu poate fi eliminata posibilitatea unui soi de vehicul exotic, de origine terestra sau spatiala s…t aflat sub un tip de control”. Autorul spune chiar ca „anumiti ufologi au tras concluzia, pe baza unor rapoarte de la persoane credibile, ca acele entitati pot evita suprasarcinile enorme din manevrele descrise; poate nu au masa; poate au chiar capacitatea de a se materializa si dematerializa”. „Întrucât aceste entitati pot, de asemenea, conform rapoartelor, sa apara si sa dispara dupa dorinta, având si inteligenta, se poate presupune ca ele pot si decide când si daca sa fie vizibile sau nu fata de oameni”…
Urmând o sugestie din concluziile studiului, s-a decis ca totusi pe viitor serviciile de informatii militare sa nu mai aiba sarcina realizarii altor lucrari privind OZN-urile.
DAN D. FARCAS             http://www.revistamagazin.ro/content/view/9058/4/
Sursa: MISTERELE LUMII

Cum profită mafia de pe urma crizei economice?

"Ocupanții" vor primi astăzi vizita celebrui scriitor Roberto Saviano.
Foto: Reuters

“Ocupanții” vor primi astăzi vizita celebrui scriitor Roberto Saviano.

 
Scriitorul şi jurnalistul italian, Roberto Saviano, va fi prezent astăzi în Liberty Square, pentru a explica protestatarilor “Occupy Wall Street” cum este avantajată mafia de problemele economice internaţionale. 
După ce alte celebrităţi intelectuale – ca filosoful sloven Slavoj Žižek – i-au vizitat şi încurajat pe ocupanţii Wall Street, astăzi, 19 noiembrie, faimosul jurnalist italian Roberto Saviano, care se ascunde după succesul cunoscut de cartea sa despre mafie – Gomorra, va discuta despre legătura dintre criza financiară şi succesul organizaţiilor criminale. În Italia, spre exemplu, mafia beneficiază enorm de pe urma stării precare în care se află statul. Conform lui Saviano există riscul ca autoritatea statului italian să scadă, iar spaţiul lăsat liber de acesta să fie ocupat de organizaţiile de crimă organizată care ar „putea să determine viitorul tuturor”.
„Sunt bucuros că am fost invitat de organizatorii Occupy Wall Street pentru a vorbi despre felul în care criza economică este exploatată de mafie pentru a câştiga mai multă putere şi bani”, a explicat Saviano într-un clip video.
Roberto Saviano s-a născut în Napoli, în 1979, şi este faimos pentru cartea sa, Gomorra, care examinează mafia napolitană. Publicată în 2006, Gomorra a devenit bestseller, fiind tradusă în 54 de limbi şi fiind vândută în peste 10 milioane de exemplare. Datorită succesului cărţii şi a atacului lui Saviano asupra crimei organizate, acesta a primit numeroase ameninţări cu moartea, autorităţile italiene fiind obligate să-i asigure protecţie continuă. Din octombrie 2006, Saviano locuieşte într-o locaţie secretă, care se schimbă constant din motive de securitate. Cartea a inspirat filmul Gomorra, care a câştigat Marele Premiu al Juriului la festivalul de la Cannes din 2008.

Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA

Presa din Israel: MESIA AR PUTEA VENI CURAND. Si amintesc de profetii despre razboi si Persia. Dar ei asteapta de fapt antihristul …

Presa israeliana compara scrieri din compilatia cartilor biblice, numita Yalkut Shimoni, cu situatia actuala din Orientul Mijlociu. O profetie face referire la venirea lui Mesia pe Pamant, in perioada cand toate natiunile lumii se vor provoca reciproc. Ziaristii fac analogie cu situatia actuala a Iranului si conflictului sau cu tarile arabe.
O profetie medievala provenita din istoria evreilor, referitoare la venirea lui Mesia, pare sa corespunda cu situatia actuala din Orientul Mijlociu, a scris publicatia Israel National News, citata de
Israel Today.
O parte a literaturii rabinice, cunoscuta sub numele de Yalkut Shimoni, prezinta mai multe scenarii viitoare privind Israelul si lumea. In sectiunea cartii biblice a lui Isaia si a profetiilor, pe care le contine, un rabin citeaza din Yalkut Shimoni:
“In anul in care Mesia apare, toate natiunile lumii se vor provoca reciproc. Regele Persiei va provoca un rege arab.”
Aceasta descriere este asemanatoare programului nuclear al Iranului si tensiunii create cu statele arabe, in special cu Arabia Saudita. Dar ce se intampla in continuare?
“Regele Persiei se intoarce si distruge intreaga lume. Toate natiunile lumii sunt in panica si in suferinta”, potrivit Shimoni Yalkut.
Un raport recent al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (IAEA) a confirmat ca Iranul lucreaza la producerea de arme nucleare si ca ar putea avea astfel de arme, in mai putin de un an.
Asta inseamna ca eforturile diplomatice au esuat. Multe tari occidentale se concentreza in prezent pe minimalizarea pericolului nuclear iranian. Ele sustin ca la fel ca Uniunea Sovietica, care nu a utilizat armele sale nucleare impotriva Occidentului, la fel si Iranul va da dovada de retinere.
Israelul arata deja semne de panica si de ingrijorare. Nu se stie exact cine a realizat Yalkut Shimoni, dar cea mai veche copie a sa dateaza din jurul anului 1310 d.Hr.
Comentariu saccsiv:
   Evreii nu asteapta Parusia si ei nu cred ca Iisus Hristos a fost Mesia pe care il asteptau de multa vreme. Ei inca il asteapta pe „mesia” si de aceea nu doar ca se vor inchina antihristului, dar ii si pregatesc terenul.
Cititi va rog si:
Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST
VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA


Sursa: Saccsiv’s Weblog

Ce ne aşteaptă?

Marea masa a populatiei este nemultumita de actuala situatie a Romaniei, in special de nivelul de trai tot mai scazut, – care in cazul unor largi categorii sociale, – ajunge chiar la saracie.  In general, masele nu rationeaza in mod detaliat si foarte analitic, ele spera la rezolvari rapide si favorabile prin mijloace care deseori nu au nimic de-a face cu sistemul democratic.
Toate acestea se datoreaza modului cum functioneaza inconstienul la nivel colectiv, o spun psihologii, iar acest lucru e general valabil la oameni, indiferent de conditia sociala si educatie. Insa exista variabile, e adevarat. Cu cat populatia este mai educata si accesul la informatiile de calitate este mai prezent in societate, cu atat dorintele si deciziile sunt mai aproape de o forma elaborata si rationala. Insa cu cat nivelul e mai scazut, cu atat masele gandesc si deseori si actioneaza ca “turma/ gloata”, ghidandu-se dupa emotii si sentimente si tot mai putin dupa criterii rationale.
Ce vedem azi in Romania?
Grosso-modo avem o majoritate relativa  nemultumita, paupera si slab informata. Aceasta masa e cea mai predispusa la reactii emotionale, dar si susceptibila a fi manipulata prin mass-media controlata de Putere, prin mita si “cadouri” electorale. Acesti oameni pot fi convinsi sa voteze impotriva Puterii actuale numai prin repetarea unor mesaje electorale simple si cu impact imediat, prin constientizarea faptului ca situatia in care se gasesc de datoreaza in buna masura actualei conduceri politice si economice. Rationamentele si demonstratiile elaborate nu-si au rostul in relatia cu aceasta larga masa electorala, pentru ca daca in 20 de ani nu s-a reusit ridicarea nivelului civic al masei, e greu de crezut ca in timpul scurt pana la alegeri se va face acest lucru, mai ales cand nu exista interes din partea puterii in acest sens.
In al doilea rand avem o patura mult mai subtire de “oportunisti” politico-economici. Acestia sunt aceia care au diverse afaceri ( de obicei mici si medii) impreuna cu familiile lor si cei legati de acestia prin diverse relatii. Acestia se “orienteaza” pe baza de avantaje economice, – in special si pe baza de interese de grup, deseori la limita legii, ca sa zicem asa. Votul lor e mai putin volatil ca al primei categorii. Micii intreprinzatori au fost in general sufocati de fiscalitatea actuala si s-ar putea crede ca votul lor este anti-putere. Insa sistemul de “relatii” despre care vorbeam, presiunile la care sunt supusi de un sistem devenit in buna masura mafiot, – fac imprevizibila orientarea finala a acestor oameni.
Mai avem o categorie de beneficiari certi a actualului Regim. Sunt cei inregimentati politic actualei Puteri, care au certe profituri, – ei si apartinatorii acestora. Ii regasim in administratiile locale controlate de Putere, in mediul de afaceri legat de puterea centrala, etc. Nu sunt putini. Desii greu de estimat, numarul lor e semnificativ in materie electorala.
De asemenea, mai avem o larga categorie, cea a celor care nu voteaza. Din tot felul de motive ( deseori din lehamite) acestia aleg sa ni-si exercite drepturile, lasand astfel cale libera unor “masinatiuni electorale” despre care s-a tot vorbit si asupra carora nu insistam acum. Aceasta parte a populatiei detine un important procent ce variaza intre 40-45% din totalul celor cu drept de vot. Unele studii spun ca DACA s-ar duce la vot, acestia ar vota in general cam la fel ca aceia care aleg sa-si exercite acest drept.
In aceste conditii, datele ultimelor sondaje sunt relevante, insa sumbre in perspectiva viitorului…
Cel mai recent sondaj IMAS care urmează a fi dat publicităţii în curând, creditează PDL cu 28% din intenţiile de vot ale electoratului, în timp ce USL ar scădea la 42%, a susţinut recent sociologul Alin Teodorescu, în cadrul unei intervenţii televizate la Realitatea TV.
Alin Teodorescu este mai pesimist decât liderii USLContactat de “Evenimentul zilei”, Teodorescu a explicat că aceşti indici sunt valabili numai pentru românii care se vor prezenta la urne, nu pentru întreaga masă a alegătorilor cu drept de vot.
Variabile
“În ceea ce priveşte intenţia de vot a populaţiei cu acest drept, adică 18 milioane de alegători, acolo USL are 52%, iar PDL 17%. Când calculezi însă pe prezenţa celor care cel mai probabil vor veni şi la urne, adică 10 milioane, atunci diferenţa scade , 42% la 28%”, a explicat Alin Teodorescu.
Întrebat de ce PDL stă mai bine în rândurile alegătorilor care vor să voteze, sociologul a făcut trimitere la bazinul electoral al acestui partid, nucleul de 3 milioane de alegători, considerat mai motivat să-şi apere şansele la viitoarele alegeri printr-un absenteism mai scăzut decât cel al USL.
El a precizat că au existat astfel de precedente: fostul preşedinte Ion Iliescu avea un electorat stabil de 4 milioane de alegători, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, de 2 milioane: creştea prezenţa românilor la vot la 12 milioane, scădea PRM şi C.V. Tudor la 12%, scădea prezenţa la 9 milioane la nivel naţional, PRM ajungea la 22 %.
Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

Ne luam gândul de la extraterestri?

 
 Chiar daca subiectul s-a racit în ultimele doua decenii, lumea fiind confruntata, între timp, cu tot felul de alte probleme, care mai de care mai reale si mai stringente, subiectul atât de îndragit în anii 70, al extraterestrilor venind din genuni tocmai pe biata noastra Planeta, înca încinge fantezia unora care mai sunt fascinati de acest subiect. Chiar daca se accepta ideea, tot mai plauzibila ca vizita unor extraterestri a fost o inventie de presa bine orchestrata de Pentagon, care a dorit astfel sa ascunda experiente cât se poate de reale cu avioane de atac experimentale, chiar daca au aparut documentare pe aceasta tema, care pareau ca pun capat definitiv speculatiilor pe seama vizitelor misterioase ale unor presupusi extraterestri, exista înca oameni care pun sub semnul îndoielii aceste luari de pozitie oficiale, continuând sa creada ca Pentagonul ascunde date legate de extraterestri, reali dar închisi în buncare speciale tocmai pentru a fi studiati de specialistii militari americani, departe de curiozitatea altor cercetatori din lumea larga. Asa ca orice nu poate fi explicat, de la desenele din lanurile de grâu (si ele dovedite a fi creatia unor studenti talentati) la întâlnirile de gradul III sau IV între extraterestri si o umanitate avida de senzational si bine hranita cu productii cinematografice hollywoodiene, este pus pe seama unor extraterestri atât de evoluati în tehnologie încât sunt în stare sa vina de pe cele mai îndepartate sisteme solare, aflate la mii sau milioane de ani-lumina doar pentru simplul capriciu de a survola catune anonime aflate de regula în apropierea unor baze militare.
Logica elementara ne învata ca e greu de crezut ca suntem singuri în Univers si ca trebuie sa existe, cu siguranta, si alte civilizatii, dar aceeasi logica elementara pare sa ne îngradeasca impresia ca o asemenea super-civilizatie ar parcurge atâta drum doar pentru a face desene în iarba. Probabil ca atunci când se va produce o întâlnire a extraterestrilor cu oamenii acestei Planete, ea va fi anuntata cu surle si tobe chiar de acei calatori din spatiu. Faptul ca asemenea întâlniri de grade înalte nu s-au produs înca nu ne poate bara dorinta noastra de a visa. Iar unii mai împatimiti cred chiar ca raspunsul se afla la Casa Alba din Washington.
Casa Alba dice no!
Raspunzând unor petitii semnate de 17.000 de cetateni convinsi ca extraterestrii sunt printre noi, Casa Alba a produs un raspuns destul de sec. Cu alte cuvinte s-a declarat raspicat ca Administratia nu are nici o dovada palpabila ca omuletii verzi ar exista si ca nici nu a încercat vreodata sa intre în legatura cu ei. „Administratia nu are nicio dovada ca ar exista viata în afara planetei noastre sau ca vreo prezenta extraterestra ar fi contactat vreun membru al rasei umane”, a spus recent un oficial pe nume Phil Larson. „În plus, nu exista informatii credibile care sa sugereze ca vreo dovada este ascunsa de public”, a subliniat el. Oficialul a admis totusi ca posibilitatea vietii extrarerestre este discutata si explorata, inclusiv prin unele proiecte NASA, si nu a exclus existenta ei. „Multi oameni de stiinta au ajuns la concluzia ca, probabil, printre stelele din univers, exista o planeta alta decât a noastra care gazduieste viata”.
Chiar daca nu a amintit explicit activitatea proiectului SETI, o finantare NASA pentru descoperirea unor semne de la niste ipotetici extraterestri, proiect falimentar chiar si dupa trei decenii de cautare fara nici un rezultat, textul oficial ar trebui sa ne îndemne sa ne cam luam gândul de la extratestri, care vin si pleaca de pe Planeta noastra fara nici o noima. Cu toate acestea, cu siguranta, afirmatia transanta sosita de la Casa Alba este pusa la îndoiala de cei care cred ca omuletii verzi sunt pastrati captivi în buncare subterane, pe motivul ca nici o explicatie nu e mai buna decât credinta de nezdruncinat.
GEORGE CUSNARENCU             http://www.revistamagazin.ro/content/view/9060/20/ 

Ceaiul verde poate reduce cantitatea de colesterol “rău” din sânge / Stanescu Mihaela

Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă din Statele Unite, pe date referitoare la 1.415 adulţi, demonstrează că infuzia de ceai verde poate reduce considerabil nivelul lipoproteinelor cu densitate mică, cunoscute în limbajul familiar drept “colesterol rău”.
Efectul s-ar datora unor substanţe numite catchine, prezente în cantitate mare în ceaiul verde.

Testele au durat între 3 săptămâni şi 6 luni pentru un pacient şi a presupus ca un număr de pacienţi să consume ceai verde în locul tratamentului obişnuit împotriva lipoproteinelor cu densitate mică, iar alte grupuri, de control, să primească un tratament placebo, ceai cu conţinut scăzut de catechine sau apă.

Rezultatele au demonstrat că cei care au utilizat ceaiul verde au înregistrat o scădere a lipoproteinelor cu densitate mică de până la 6 unităţi.

Infuzia de ceai verde pare să fie mai eficientă decât capsulele de ceai verde create special pentru a reduce colesterolul.

Cu toate acestea, medicii spun că persoanele care au primit deja un tratament medicamentos împotriva acestei afecţiuni nu ar trebui să renunţe la el în favoarea ceaiului verde. Cea mai bună variantă ar fi să adaugăm, la dieta noastră zilnică, o ceaşcă de ceai verde.

Specialiştii nu au identificat dovezi care să arate că ceaiul verde duce şi la creşterea nivelului colesterolului bun (lipoproteinelor cu densitate mare) sau la scăderea nivelului trigliceridelor (un alt tip de grăsimi prezente în sânge).
Sursa: Reuters

Mai tari ca LHC-ul: blazarii

Mai tari ca LHC-ul: blazariiGalerie foto (1)
O echipa de cercetatori crede ca a descoperit “sistemul de functionare” a ceea ce pare a fi unul dintre cele mai violente si impresionante evenimente astrofizice din univers.
Blazarii reprezinta o sursa importanta de fotoni de mare energie, care imbraca forma unor gauri negre supermasive aflate in centrul galaxiilor. Pentru a-si verifica teoriile legate de fizica gaurilor negre care inghit toata materia aflata in vecinatatea lor, cercetatorii s-au folosit de puterea unei retele globale de sateliti, printre care si Very Large Baseline Array (VLBA).

Observatiile la scara foarte mare s-au concentrat asupra particulelor care ieseau din blazar, emitand radiatii pe masura ce viteza lor de deplasare crestea. Acest fapt a confirmat teoria conform careia sursa este puternic compactata. Datorita vitezei pe care o capata, apropiata de cea a luminii, particulele incarcate emit radiatii puternice de tip gamma. Materia din jurul blazarului este absorbita, iar pe masura ce se apropie este accelerata de forta gravitationala din jurul gaurii negre, producand spargerea acesteia in bucati mici.

Observarea acestor surse gigantice de energie ofera noi perspective asupra fizicii universului. Oamenii de stiinta sustin ca in comparatie cu un blazar, care este in realitate un accelerator de particule foarte puternic, LHC-ul de la Geneva poate parea doar un copil.
Sursa: The Daily Galaxy
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA

Postul Craciunului si deciziile politice firesti + haosul cotidian

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com


Astazi avem mai multe stiri. Romanesti, prin asta intelegandu-se infioratoare. Oribile. Incredibile si dureroase, lovind in mod egal in toata lumea. Voi incepe cu ceea ce e sigur. Apoi voi trece la potentialitati. Care, stim deja, intotdeauna se realizeaza. Murphy nu trebuia sa se nasca in America si sa spuna pilde in limba engleza, pentru ca tara in care legitatile sale se manifesta acut este una singura: Romania.
Realizari: ieri parlamentul format din alesii poporului a decis: maidanezii vor putea fi eutanasiati. Pentru ca sunt agresivi (unii dintre ei), pentru ca locul lor nu este pe strazi (corect, dar nici in groapa comuna inainte de a le veni vremea) si pentru ca, in general, conform ONG-urilor, de pe urma crimei se vor castiga banuti. Ce zic eu banuti? Banoi! Purcoaie! Exista cineva in tara asta, “pe felie” cu cine trebuie, care a descoperit ca se pot scoate bani si din piatra seaca. Sau ma rog, din maidanez mort. Din pensionar viu. Din profesor neplatit la timp. Si tot asa. Veti spune: da, dar vor putea fi eutanasiati numai dupa ce se va organiza consultarea populatiei. Consultarea populatiei? Ma faceti sa rad! Stiti ce a declarat aici primarul unui sector din Bucuresti? Ca va cere opinia tuturor presedintilor de asociatii de proprietari. Ei urmand a se exprima in numele populatiei. Pe aceasta linie ma intreb si de ce mai votam. Ar trebui sa ii lasam pe presedintii de asociatie/sefii de la serviciu (care avem asa ceva…) sa decida in numele nostru. Ce rost mai are sa facem alegeri? Referendumuri? Ca se cheltuiesc bani. Mai bine desemnam un om- paznicul blocului, sau presedintele asociatiei, sau incasatorul de la lumina… si-l lasam pe el sa se exprime in numele populatiei. Ce atata consultare a populatiei? Sa si voteze in locul nostru. Ce conteaza ca de “rezultatele” optiunilor lor ne vom “bucura” cu totii? De la maidanez la om al strazii, de la angajat la pensionar, de la persoana cu dizabilitati la orice alta categorie sociala vulnerabila? Nu conteaza. Ideea in Romania e sa ucidem. Cat mai multi si cat mai repede. Nu stiu ce credeti voi, dar parerea mea e ca e ceva foarte rau cu poporul nostru. Avem un trecut sangeros si viitorul promite sa ne aduca acelasi lucru. Unde te uiti, in istoria Romaniei, vezi sange. Al dacilor care s-au luptat cu romanii. Apoi cu turcii, cu ungurii, cu aliatii si apoi cu nemtii. Al detinutilor politici. Ulterior, adica in zilele noastre, al pensionarilor. Al bolnavilor. Al politistilor. Al copiiilor care se nasc fara vreo sansa in viata si mor la fel. E ceva rau cu poporul nostru, ceva foarte rau. De cate ori se ia cate o decizie inrosita de sange… e post. Sau mare sarbatoare religioasa. Ne mai miram ca Romania a decazut atat? Romania a executat oameni de Craciun (de Craciun, pentru numele lui Dumnezeu!). Romania a decis, in timpul postului Craciunului, masacrul populatiei canine. Ce urmeaza? O dara rosie de sange care va indica, pe hartile lumii, localizarea Romaniei…


In alta ordine de idei presedintele de ieri al Senatului a fost exclus din partid. Cu aproape majoritate. A urmat un discurs din care n-am inteles bine ce va face- se va duce in alt partid, isi va face unul nou, sau va ramane independent- si cererea de revocare a sa, din partea partidului, de la conducerea Senatului. Cu asa o opozitie nici n-are nevoie puterea sa se strofoce sa lupte. E suficient sa astepte- politicienii opozitiei se decimeaza intre ei. Ca poporul roman. Acum urmeaza, pentru opozitie, muscari de degete (parerea mea, caci cred ca vor pierde sefia Senatului) si felicitari, masa si dans in randul puterii. Nimic nu e mai placut decat sa vezi ca adversarii tai sunt idioti. Si, in loc sa se concentreze pe lupta politica din exteriorul partidului, se focuseaza pe ranile interne si incep sa si le sfasie cu ciocul, precum o pasare nebuna.
Cu realitatea am vazut cum stam. Poate la capitolul “promisiuni/potentialitati” o fi mai bine. De exemplu Hidroelectrica (cel mai mare si mai ieftin producator de electricitate) s-a dus la ANRE (autoritatatea nationala de reglementare in domeniul energiei) si a cerut, pentru la anul, majorari de tarif pentru populatie…. de pana la 50%. 50%!!! In timp ce asa numitii baieti destepti (aia pe care ii tot clameaza autoritatile dar nu-i gasesc/executa niciodata) vor suferi majorari de vreo 3%. In conditiile in care ei oricum beneficiaza de o energie electrica de vreo 3 ori mai ieftina decat ceea ce I se factureaza populatiei. Probabil ca, in virtutea metodelor propagandistice brevetate, va iesi un oficial si ne va spune: nu acceptam marirea costurilor pentru populatie cu 50%. I-am obligat sa scumpeasca numai cu 10-15%. Deci, aplaudati-ne. Si romanul, fraierit inca o data, va aplauda frenetic in timp ce se va intoarce catre vecinul de cotet si ii va spune: ai vazut ca nu-s chiar asa de rai? Le pasa de noi. Nu i-au lasat pe aia sa faca ce vor. Cu regret va informez, dragi concetateni, ca asta se face in Romania in ultimii ani- se pune pe tapet o scumpire exagerata, ceva care, sosit brusc, ar putea duce la miscari sociale adevarate- si apoi se instituie tot o scumpire, dar ceva mai mica. E ca si cum i-ai spune unui om ca o sa cada in prapastie in urmatoarele 5 secunde. Daca ii spui insa ca ai prevenit alunecarea, si o sa moara de innec in urmatoarele 5 minute… iti va fi recunoscator pe viata. Pentru ca ai inlocuit un pericol imens iminent cu altul, la fel de mare si de iminent, dar impachetat mai bine.
Pensionarii romani au protestat ieri in piata Victoriei. Ii durea de veniturile lor, de dubla impozitare a pensiilor, de neindexare, de impingerea batranilor Romaniei la periferia societatii. Credeti ca a sosit cineva sa discute cu ei? Nu. Ministrul care in mod normal ar trebui sa se ocupe de negocierile din domeniu si-a vazut de treaba pana a gasit niste camere de televiziune. Si atunci a declarat, ritos, ca “manifestarile publice nu aduc bani la buget”. Si ca nu-s bani. Lipsa confirmata, fireste, de achizitiile si cheltuielile nebunesti comise de executiv. Ura, sa ne bucuram! Cine iese in strada… o face pe cont propriu. In sensul ca poate urla pana face lariginta, poate sta acolo pana ingheata sau poate sa se apuce de furat. O paine. O haina. Si atunci oamenii legii vor fi asmutiti pe nenorocit, justitia il va condamna si alesii poporului vor molfai in continuare cozonacul public, linistiti ca nimeni nu va mai indrazni, a 2-a oara, sa ii conteste.
Pentru ca, nu-i asa, avem cei mai buni alesi din lume. Ei stiu perfect ce trebuie facut, cand trebuie facut, iar daca poporul nu simte… inseamna ca e nesimtit. Deoarece… “Vestile nu sunt foarte bune. Europa se intoarce spre austeritate”. Ce urmeaza atunci? Noi taieri de pensii, de salarii si noi majorari de preturi. Nimic nou sub soarele Romaniei. Romanii se intorc la austeritate cand nici macar n-au apucat sa beneficieze de prosperitate. Nu stiu de ce dar ma astept ca rata sinuciderilor sa creasca. Nu pentru ca vin sarbatorile, dupa cum ar spune statisticienii, ci pentru ca vine viitorul. Care, pentru romani, suna din ce in ce mai rau.
O fi mai bine prin lumea asta mare. Sau nu. 
Ungaria tocmai si-a majorat TVA-ul la 27% pentru 2012. Cel mai mare nivel din UE. Ce deducem? Ca se poate intotdeauna si mai mult. Romanii au doar 24% TVA. Si cele mai mici venituri. Inseamna ca mai este loc pentru scumpiri. Inca nu a murit tot poporul.
Costurile mobilizarii fortelor de ordine pentru miscarea Occupy Wall-Street s-au ridicat la 13 milioane de dolari, sustin autoritatile americane. Pai exista 2 posibilitati: ori nu mai lasati pe nimeni sa se adune, ii luati la baston cand ii vedeti in public 2 cate 2- ca poate sunt special organizati ca sa conteste puterea- ori demisionati voi, politicienii. Si ii lasati pe altii, mai putin intelesi cu bancile, sa conduca si sa faca ceva si pentru popor. Dar cum sa faci asa ceva? Sa demisionezi! E rusinos! Numai cine are onoare practica demisia. Si politicienii nu-si permit sa fie onorabili.
Ultima veste a zilei de azi, pentru articolul meu, vine tot din Romania: ziua de 22 decembrie a fost desemnata de catre Parlamentul Romaniei ziua Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Cred cu tarie ca politicienii nostri sunt iresponsabili, inconstienti. Sa riste sa le aminteasca romanilor ca, relativ recent in istoria tarii, si-au putut schimba viitorul. In rau, fie spus, dar au avut forta de a-si impune decizia. In ciuda unui aparat de represiune puternic. Despre victorie… am dubii. Nu a reusit revolutia, ci s-a schimbat un lider. Nebun, dictator, cum vreti, numai ca patriot. Si s-a inlocuit cu ce traim pe pielea noastra. 
Cat despre Libertate… inca ma mai intreb :
Cat de liber poti fi cand mori de foame?…


Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

CODEX ALIMENTARIUS se apropie de faza finala .In Noua Zeelanda se va promulga o lege prin care dreptul omului de a manca sanatos va fi subminat !!

[...]Cu stupoare am aflat ca in Noua Zeelanda exista in proiect de lege ,care spune ca a cultiva alimente reprezinta un privilegiu si nu un drept. (!!!) Este de specificat faptul ca totul se intampla foarte discret,mass-media internationala relatand foarte putin despre acest subiect,care promite sa puna in pericol securitatea alimentara viitoare a acestei tari.Apoi,cred ca nu mai este decat un pas ca o astfel de lege sa se promulge in toate tarile lumii.Este usor de inteles ca in spatele acestei legi se afla marile corporatii(cum este Monsanto de ex,dar si alti jucatori).Se pare ca aceasta lege va reduce diversitatea plantelor dar si productia micilor propietari si fermieri.
Proiectul de lege poate fi citit aici.
Dar iata care sunt probleme acestei legi:
- ea transforma un drept al omului (acela de a creste mancare si a o oferi si altora) intr-un privilegiu ce necesita autorizarea si controlul strict al guvernului.
- este ilegal distribuirea de mancare fara autorizatie,iar prin mancare legea intelege inclusiv nutrientii,demintele,plantele medicinale,mineralele esentiale si bauturile (inclusiv apa).
- prin controlul semintelor,legea nu mai permite oamenilor sa foloseasca seminte
din recolta proprie ,acestea putand fi oferite doar de catre corporatiile care se ocupa cu seminte (giganti ca Pionier sau Monsato).
- vanzarea de produse alimentare proprii trebuie sa fie autorizata,autorizare care poate fi repinsa.
- cu aceasta lege ,politia dar si membrii ai marilor corporatii din industria alimentara pot intreprinde raiduri impotriva micilor producatori agricoli,fara a avea nevoie nici macar de mandat de perchezitie !
- legea va submina eforturilor multor oameni de a se hrani singuri din propria gospodarie cu mancare sanatoasa si buna.
Se pare ca planul Codex Alimentariu se va desavarsi si mai bine cu aceste gen de legi,ce vor fi implementate cat de curand in intreaga lume.Oculta Mondiala vrea sa ia omului obisnuit toate posibilitatile de a se hrani sanatos singur,fiind astfel sclavul alimentelor toxice si pline de E-uri,produse de corporatiile din industria alimentara si vandute in marile supermaketuri din intreaga lume.Rosiile sanatoase cultivate in gradina sau merele naturale din pomii de la tara vor deveni nu peste mult timp doar vise…