vineri, 28 septembrie 2012

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 21, 26, 27 septembrie 2012


ANUNŢ IMPORTANT : 

Operaţiuni militare comune SUA-China împotriva unei ameninţări extraterestre? 

"Război OZN: Nave chinezeşti şi americane în largul coastelor San Francisco" 

21 septembrie 2012 

Întrebare: Tolec, care este adevărul cu această operaţiune militară comună desfăşurată în largul coastelor San Francisco (SUA) în care o navă americană de război a fost atacată, şi un război cu reptilienii s-ar fi declanşat? 

Răspuns: NU, NU, NU. Conform contactelor mele din Consiliul Andromeda, toate astea nu sunt decât o operaţiune de tip "steag fals". 



Gândiţi-vă la toate acestea în contextul dezvăluirilor făcute de dr. Carol Rosin care a arătat că Illuminati / Cabala dispun de 5 "aşi" pe care îi vor folosi în disperarea de a-şi menţine controlul şi puterea: [citat din Wernher von Braun] "... ultimul AS este ameninţarea extraterestră... va trebui să construim arme spaţiale... împotriva extratereştrilor... dar totul va fi o minciună.", "ultimul AS va fi ameninţarea extraterestră." Astea sunt modalitati prin care Cabala şi Illuminati vor să continue menţinerea fricii. 

De asemenea, gândiţi-vă la filmul "Battleship" care a fost lansat în public vara aceasta, şi în care nave ale marinei americane sunt atacate de o uriaşa navă submarina condusă de o echipă mixtă reptilieni/oameni şi care foloseşte arme energetice ultra-sofisticate. Gândiţi-vă la acest film în contextul mai larg al situaţiei. Este pur şi simplu o operaţiune clasică de tip "steag fals", o înscenare

Mai întâi, iată o descriere pe scurt a situaţiei reptilienilor, care este utilă pentru acest context: 

a) ultima bază reptiliană submarină a fost golită de către forţele din Procyon din Consiliul Andromeda în ultimul sfârşit de săptămână din luna martie 2012;
b) au fost luaţi prizonieri peste 2000 de fiinţe reptiliene şi hibrizi reptilieni-umani cu rang militar înalt;
c) dezafectarea acestei ultime baze reptiliene şi eliminarea celor mai înalţi militari reptilieni a lăsat un mare "gol" în structura de comandă şi putere de la vârful Cabalei şi Illuminati;
d) aşa cum am indicat în articolul din 21 august 2012 "Adevărata realitate şi adevărul şocant", mai există încă anumiţi reptilieni şi hibrizi reptilieni-umani şi clone care operează în structurile de la vârful Cabalei pe această planetă;
e) mai există de asemenea şi anumite grupări (facţiuni) militare ale Cabalei care sunt conduse chiar de oameni. 

Iată însă ceea ce s-a petrecut, de fapt, în oceanul Pacific: 

f) cu acest "gol" de putere la vârful Cabalei, au avut loc anumite lupte interne între diferite grupări (facţiuni) rivale care fiecare doreau să-şi adjudece rolul conducător de la vârful Cabalei;
g) aceste lupte militare din largul ocenului exact asta sunt - nici mai mult, nici mai puţin;
h) un efectiv de 3 (trei) hibrizi reptilieni-umani aflaţi la bordul unei nave de salvare de tip reptilian, care scăpaseră anterior de la una dintre bazele reptiliene ce fuseseră distruse, au deschis focul asupra unei nave de cercetare ultramodernă aparţinând SUA şi condusă de forţele speciale ale Cabalei (un OZN subacvatic construit ca urmare a schimbului de tehnologie oferit de extratereştrii cunoscuţi sub numele de "micii-cenuşii");
i) mica navă de salvare reptiliană (condusă de cei 3 hibrizi) avea capacităţi reduse de ofensivă şi de apărare, aşa încât a fost imediat redusă la "tăcere";
j) cei 3 hibrizi reptilieni-umani, fugari de la una din ultimele baze reptiliene submarine (care erau doar niste lucrători de rang militar inferior) au fost imediat luaţi prizonieri şi transportaţi la o facilitate militară subterană a Cabalei (la o adâncime de 2,5 km) localizată într-un complex subteran din munţii Stâncoşi din Colorado (SUA) care este operat de personal uman. 

Sumar: 

k) diferitele facţiuni reptiliene şi umane ale Cabalei / Illuminati se luptă pentru putere încă de la anihilarea ultimei baze submarine reptiliene de către oamenii din Procyon din partea Consiliului Andromeda (martie 2012);
l) navele de război chineze nu cooperează în nici-o operaţiune comună cu SUA împotriva unui aşa-zis război cu extratereştrii reptilieni;
m) povestea navei de război americane care a fost atacată, şi povestea forţelor de cooperare chino-americane, nu sunt decât elemente ale acestei înscenări (operaţiune "steag fals");
n) nu mai există nici măcar o singură bază reptiliană submarină aflată în stare operaţională. Nici-una. 


PE SCURT : 

27 septembrie 2012

A fost filmat un OZN uriaş în apropierea oraşului San Luis Obispo, California (SUA), situat la jumatătea distanţei între San Francisco şi Los Angeles, pe 6 septembrie 2012. Iată filmarea: 



26 septembrie 2012

România: Plăţile în numerar între persoane fizice ar putea fi limitate. Plafoanele la firme scad de 5 ori. Prevederile nu se referă la plata salariilor, şi nici a altor drepturi de personal. Prin aceste restricţii se doreşte creşterea fluxului financiar pe cale electronică, astfel că firmele nu vor mai putea face operaţiuni financiare cu sume mari de bani decât pe cale electronică. Mare parte din firmele mici au ales până acum să facă plăţile cu bani "cash", ocolind instrumentele financiare electronice, deoarece comisioanele băncilor pentru aceste operaţiuni sunt foarte mari. Oficial însă, măsura doreşte să descurajeze "spălarea de bani". 

Sursa: aim.pro.tc

Ce inseamna ca a 3-a dimensiune va disparea ?



By  daniilgaucan (tradus de Molnar Gy.)


Cum suntem deja in anul 2012 e important ca mesajul sa fie transmis urgent, pentru ca suntem toti, literalmente, in criza de timp pentru a ne mai  juca in a treia dimensiune.


In termeni simpli, obiceiul de a gandi si a simti , precum si comportamentele pe care le cunoastem din a treia dimensiune , nu  vor mai exista. Toata lumea se schimba intr-o constiinta de- a patra dimensiune si experienta, apoi intr-o constiinta de-a cincea dimensiune si de experienta.


Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de pe planeta nu sunt pregatite pentru aceasta schimbare. Pentru cei care nu sunt constienti de ceea ce se intampla ,  nu va fi o experienta usoara sau confortabila.
Totusi, acest lucru poate fi un eveniment placut.


Cu cateva informatii de baza despre ce este aceasta Schimbare si cesunt"dimensiunile", si cu instrumentele simple pentru a ajuta la gestionarea gandurilor si sentimentelor noastre, toata lumea are capacitatea de a-si evolua constiinta si pentru a se muta cu gratie si cu bucurie in aceste taramuri mai inalte,vibrationale.
Daca nu stiti ce sunt dimensiunile, nu sunteţi singurii.


Cei mai multi oameni se joaca de-a viata in a treia dimensiune  fara o "carte de reguli", care ar putea explica ce este jocul adevarat si cum se poate juca cu succes.


Acest articol va ofera bazele si regulile  lipsa. Explica ce sunt dimensiunile a treia, a patra si a cincea , şi de ce acestea sunt cele mai importante din viata ta chiar acum.


Intelegand structura, puteti sa va jucati prin aceste dimensiuni, incepand sa miscati fluidul prin schimbari fara precedent ale acestei Schimbari, fara teama, fara efort, fara tensiune si de anxietate, care este, pentru cea mai mare parte a omenirii obiceiul de zi cu zi a vietii.


Deci, in primul rand, permiteti-mi sa defineasc ceea ce dimensiunile nu sunt.


 Dimensiunile nu sunt locuri sau locatii, şi ele nu sunt o progresie liniara - 3, 4, 5, 6 - aranjate ca niste clatite. A 3-a dimensiune, sau a 4-a dimensiune, nu sunt casa in care va aflaţi , sau peretii care va inconjoara, sau chiar Pamantul insusi. Aceasta este forma, care exista in principal in dimensiunile 3 si 4, si care va fi in continuare o mare parte a jocului in dimensiunea a 4-a.
 
 
In general, dimensiunile sunt stari de constiinta disponibile pentru cineva care vibreaza in rezonanta cu frecvente specifice si oportunitatile disponibile in fiecare dimensiune.


Intr-un fel, ati putea gandi fiecare dimensiune ca pe un joc diferit, cu un set diferit de reguli cu privire la ceea ce este posibil şi nu este posibil pentru fiintele care aleg pentru se  a juca şi de a crea acolo.



Deci, ce este 3-a dimensiune? 


A treia dimensiune (3D) este un nivel de credinte rigide, mai mult sau mai putin, cu un relativ inflexibil set de reguli si limitari.


Cei mai multi dintre noi am jucat acest joc de vieti intregi, asa ca tindem sa credem ca este singurul joc disponibil pentru noi. Dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Una dintre convingerile rigide ale 3D care structureaza vieţile noastre - gandurile ,sentimentele si actiunile -este timpul liniar-.


Timpul liniar este o credinta optionala si o structura care ne lasa sa «traim «  o experienta a trecutului si a viitorului ... si apoi murim.


Deoarece aceasta credinta este presupunerea implicita a constiintei de masa 3D, si evenimentele par sa valideze credinta, mai multi dintre noi gandim si actionam ca asta este realitatea.


Dar acum suntem mai toti treziti din iluzia acestori convingeri omniprezente. Si pe masura ce devinim mai constienti, ne dam seama ca timpul in 3D este de fapt o bucla de timp. Ce ai in "trecut" este destul de mult cu ceea ce ai pus atentia pe acum, si tu iti proiectezi realitatea in "viitor, cu alte cuvinte totul se repeta.


Astfel, structura de timp este destul de specifica (si limitarea), in 3-a dimensiune, dar experienta d.voastra de timp este destul de diferita (si imputernicirea), cum va mutati in dimensiuni mai inalte. 
Vedeti, in experienta pamant acum, avem acces la dimensiunile 3 si 4, dar cei mai multi dintre noi nu pot iesi asa usor din obiceiurile gandurilor si simturilor 3D.


A 3-a dimensiune nu ne ofera nici o posibilitate de alegere. Nu ne alegem gandurile, sentimentele, si actiunile noastre in fiecare moment (care este o abilitate de 4D şi 5D), reactionam la credintelor inconstiente si de formare a persoanelor si situatiilor care apar in spatiul nostru.


Dualitatea prevede o alta structura rigida pentru o experienta 3D.


Sus / jos. Stanga / dreapta. N-ar trebui sa / ar trebui sa ".


De la caderea Atlantidei cu  12.500 de ani in urma, am devenit foarte fricosi ca mod de viata, si in care teama ne-a invatat sa definim strict binele si raul,ce este corect si gresit,etc. Ratiunea inconstienta patrunde in gandirea 3D.
Mai mult decat atat, percepem experienta noastra 3D in principal cu emisfera stanga a creierului, casa mintii rationale, si asa am folosit doar aproximativ 5 -10% din capacitatea creierului de a juca acest joc 3D. Cei mai multi dintre noi suspectau ca trebuie sa facem ceva cu  restul de creier, dar nu au nici o idee despre ceea ce este de fapt, ce face si cum functioneaza. 


In fapt, ceea ce restul creierului ne permite sa facem - este sa functioneze extins –in dimensiunile 4 şi 5,  si dincolo de ele. 


Avem deja potentialul, toate echipamentele necesare si cablajul, chiar acum, sa fim pe deplin constienti in toate aceste dimensiuni. Dar obiceiurile noastre de a gandi si simti, durata multor vieti, ne trag in jos si ne limitam la o experienta 3D.


Emisfera stanga a creierului, mintea rationala doar stie ce stie, si nu stie ce nu stie, si lucreaza neobosit pentru a ne mentine intr-un interval subtire de gandire si posibilitati 3D.


Frecventele si energiile de lumina care cresc la Marea Schimbare reconecteaza  creierele noastre pentru a ne permite accesul la o gama mult mai larga de informatii si posibilitati mult peste ceea ce este disponibil in 3-a dimensiune. Aceste energii de lumina ne pregatesc pentru experienta 4D si 5D , chiar si asa cu « regulile »rigide 3D din constiinta noastra. Deci, ce este Dimensiunea a 4-a?


4D ofera un sentiment sporit de usurinta, posibilitati si capacitati multiple. Timpul in 4D, de exemplu, este intotdeauna in prezent.


Concentrarea este in ACUM.


Corpurile noastre stiu deja acest lucru, de a trai numai in timpul prezent, ele nu stiu de "ieri" sau "maine", si ca fiinte constiente in alinierea noastra naturala in dimensiunea mai mare, a 4- a, va functiona absolut in acest "acum", a gradului de constientizare si atentie in prezent.


Atunci cand punctul nostru de atentie devine constientizarea timpului prezent, alegerea devine din nou posibila.
Putem observa orice eveniment cu un sentiment de detasare, informaţiile se iau in considerare, si numai apoi, libertatea de a alege raspunsul nostru. In 4D devenim mai Responsabili.


Un concept si posibilitatea stiuta ca fiind un paradox deasemenea devine prezenta si in timpul constiintei 4D. Paradox pur şi simplu, inseamna ca ceea ce era adevarat doar cu o clipa in urma, nu mai poate fi adevarat chiar acum. Si ceea ce a fost fals – cu o clipa in urma - nu mai poate fi fals. In loc de a aplica definitii rigide, pre-existente la orice experienta, vom alege varianta noastra preferata si de vibratii in fiecare moment.


Pe masura ce ne mutam in constiinta 4D, a timpului prezent, cu puterea de alegere si raspundere, si flexibilitatea paradoxului , capacitatea de a modifica jocul pentru a spori fericirea si bunastarea noastra devine disponibila.
Interesant,constiinta 4D nu va fi o optiune pe termen lung, dupa Schimbare se curata, se inlatura structurile rigide ale constiintei 3D. 


Dimensiunea a 4-a serveste ca un element esential, dar de scurta durata, piatra de hotar sau de platforma de vibratie de la care ne vom muta in constiinta data de dimensiunea a 5-a.


5D este tinta pentru Pamant si toti locuitorii ei. Arhanghelii au spus ca, constiinta Pamantului va fi o constiinta a dimensiunii a cincea din anul 2015. 


Dar, desi dimensiunea a 5-a este tinta, experienta dimensiunii a 4-a este esentiala.Noi nu putem intra direct in 5D, ci numai trecand prin 4D.


Toate bagajele mentale si emotionale de la 3-a dimensiune trebuie sa fie lasate la usa 4D si putem intra in 5D doar dupa ce am reusit sa ne controlam gandurile si sentimentele in dimensiunea a 4-a.


Unele asamblari sunt necesare .Deci, ce este dimensiunea a 5-a?


Dimensiunea a 5-a functioneaza, intr-un mod complet diferit de dimensiunile 3 si 4. Timpul, in D5 este instantaneu, ceea ce inseamna ca « cererea si oferta » se intampla in acelasi moment. In 5D, iti concentrezi atentia si raspunsul sau experienta este data exact atunci cand si unde va concentrati.



Cere si ti se va da. 



In 5D, nu trebuie sa va miscati sau sa mergeti peste tot pentru a cauta  raspunsuri sau a experimenta, totul vine cu usurinta si fara efort ,bazat pe punctul de atentie si vibratii pe care – l alegeti in orice moment. Cand vibreaza constiinta in 5D, nu creati cu forma ca si in dimensiunile 3 si 4, creati cu lumina, cu modele de lumina si frecvente de lumina. Puteti aplica  sunete si culori si forme geometrice. Sunteti constienti ca interactionati cu Creatorul si cu toate fiintele de Lumina. 


In acesta constiinta sporita,inaltata, mintea rationala joaca un rol foarte mic. Se intoarce la o focalizare minimala, specifica la care acesta a fost destinata sa fie, si anume bunastarea corpului fizic.
Dar inainte de a ne putea muta in casa noastra de vibratie, care este constiinta 5D, noi trebuie sa devenim primi maestri a vibratiilor si a posibilitatilor de constiinta in 4D.


Acesta este punctul central al Schimbarii pentru majoritatea oamenilor catre care ne indrepta evenimentele din ce in ce mai accelerate din 2012.


Deci, cum devii maestru in constiinta 4D?


Instrumentul de timp 4D –Prezentul- 



Aşa cum am menţionat, 4D este "acum", "momentul de fata." Dar timpul prezent are de fapt patru niveluri diferite. 
In 2010, am intrat toti in al treilea nivel. Acum ca am ajuns in 2012, vom pasi in al patrulea, si ultimul nivel. In acest nivel, atunci cand gandesti "As dori un mar," marul iti apare in mana. De obicei, cand spun acest lucru,oamenii devin foarte entuziasmati. Si este interesant. Cu toate acestea ... exista un dar... 


Marea majoritate a oamenilor de pe aceasta planeta nu este pregatita pentru a fi stapanii lor in fiecare gand, sentiment si de actiune in fiecare moment. Dar nu exista nici o optiune. Este o cerinta,  a constiintei 4D si 5D.


 Unul dintre motivele pentru care a fost creata a 3-a dimensiune a fost de a oferi un "loc de joaca", in care fiecare dintre noi sa poate practica si rafina vibratia gandurilor si sentimentele noastre. Pentru a realiza acest lucru, locul de joaca 3D are un tampon de timp. "Manifestare instantanee" - este un decalaj de timp intre gandire si manifestare, sau intre experienta si timp. Cea mai mare parte a omenirii este foarte neglijenta cu acest tampon. 
 
 
In loc de a ne concentra pe ceea ce vrem, si care sa permita acest lucru sa se desfasoare in timp, ne aruncam in furie, frustrare, plictiseala, griji, anxietate, vina, frica - toate tipurile de vibratii joase, ganduri si sentimente dizarmonice. Ne comportam, de parca  am putea simti si gandi orice cu impunere pentru ca nu putem vedea rezultatele instantanee ale gandurilor noastre. 


Dar nu pentru mult timp. In D3, timpul liniar se prabuseste intr-un singur punct de timp prezent, tamponul de timp se prabuseste de asemenea. Avem posibilitatea de a mai practica fiind constienti de obiceiurile noastre mentale si emotionale inainte de a ne gandi ca este ceea ce primim. Aceasta este o treaba foarte mare. 


Din fericire, unele instrumente simple de energie pot ajuta sa va gestionati gandurile si emotiile, in fiecare moment, astfel incat sa fiti pregatiti pentru provocarea si oportunitatea fara precedent de a trai si de a crea, in timpul prezent, in dimensiunile inalte.


Aceste instrumente de baza energetice sunt disponibile gratuit pe site-ul Mastering Alchemy . Dar permiteti-mi sa explic cateva dintre ele aici, cu titlu de exemplu. 


Permite Schimbarea pentru a sterge gandurile inconstiente si sentimentele.


 In termeni simpli, Schimbarea utilizeaza un val de frecvente de lumina pentru a sterge adanc ce nu suntem, si un alt val de a ne reaminti cine suntem. Schimbarea stie unde ne-am stocat obiceiurile nedorite, reactiile inconştiente de gandire si de emotie , lumina curatand toate acestea din vibratia noastra. 
 
 
Cu toate acestea, chiar daca aceste ganduri si sentimente mai mici sunt curatate, ele vor intra in constiinta noastra, si magnetizeaza oamenii si circumstantele in care ne oglindesc aceste energii haotice. Depinde cum gestionam aceste energii puternice cand apar.


Tu le permiti. Le poti observa pur si simplu cu un sentiment de detasare cum vin - stiind ca acestea vin doar pentru a fi curatate – ele se vor curata rapid, si nu va veti mai aminti despre ce a fost vorba. 


Dar daca te acapareaza si intretii aceste ganduri si sentimente haotice, daca insistati pe sentimentul vinovatiei sau a grijii, daca veti continua sa sustineti ca "eu nu sunt OK" sau "acestea nu sunt OK," aceste energii, nu vor fi sterse din spatiul dvs. - si Schimbarea, care se accelereaza, va deveni un foarte accidentat drum pentru tine.


Amintiti-va ca de cele mai multe ori ceea ce vine nu este a dvs, nu va apartine. Constientizati si stiti  ca vin pentru a fi curatate ... pentru totdeauna. Respira adanc de mai multe ori, plimba-te in natura, asculta muzica - dar transforma-ti punctul de atentie in ceva cu o vibratie mai inalta.



Intelegerea inferioara si superioara a Dimensiunii a 4-a



Pentru a simplifica un alt aspect important al Schimbarii, sa ne imaginam ca dimensiunea a 4-a are doar doua nivele in ea - o dimensiune mai mica si o dimensiune mai mare. (Acest lucru nu este adevarat din punct de vedere tehnic, dar este o distinctie utila.) 


Dupa cum am mentionat, sub aceasta forma va ramane atunci cand 3D dispare. Vom avea in continuare case , masini ,copaci. Dar frica, prejudecatile, vina si vinovatia, binele si raul vor disparea. Toate aceste energii emotionale dense, care este singurul lucru care ne impiedica de la joaca in dimensiunile mai mari acum, vor fi pur si simplu eliminate din spatiul nostru.


Cu toate acestea, in functie de vibratia gandurilor, cand 3D dispare, veti gasi o dimensiune , a 4 a mai mica sau mai mare.


Dimensiunea a 4 a mai mica ,care este numita si ca plan astral sau spatiu de vis, unde sunt stocate toate gandurile care au fost gandite de oricine in 3D.


Dupa cum vedeti gandurile nu dispar imediat dupa ce le gandim.


Ele traiesc in dimensinea a 4-a mai mica, cu greutatea specifica, textura, densitatea si incarcatura emotionala. Si au o legatura si de grup cu toate celelalte ganduri cu caracter similar.


Unele ganduri - cum ar fi violul, dominatie, sclavie, razboi, ura - se simt grele, dense intunecate.
Dimpotriva, gandurile, cum ar fi de » fluturi « ," copiii care se joaca in parc " sau " flori inflorite pe o zi de primavara calda ", le simti ca o lumina si au o vibratie simpla, aerisita.


Gandurile mai usoare, cum ar fi acestea, persista rareori intr-o conştiinta 3D, deoarece, in scopul de a alinia si simti vibratia, de exemplu pentru cuvantul "frumuseţe", in momentul de faţa trebuie sa se iasa din constiinta 3D, spre un spatiu mai inalt, 4D.


- Stai putin, ce spui tu ? Eu ştiu "de frumusete!"  Sigur ca stiti… pentru ca ne traim viata, atat  in a 3D cat si in 4D simultan… dar cat de des te aliniezi si cat de mult persista sentimentul de frumusete?


Este in 4D , timpul prezent, abilitatea de a prelua gandurile frumoase si a le transmite catre inima, cum ar fi "lumina "," aerisit "si" frumusete. Dar aceste vibratii nu persista in 3D, unde suntem grabiti, mai mult preocupati de trecut/viitor, fiind foarte greu sa iei o pauza in timpul prezent si sa mirosi o floare.


Dar, pe de alta parte, ati observat ca gandurile grele, incomode, cum ar fi "Eu nu sunt destul de bun" sau "Nu-mi place" sau "Nu voi reusi" au tendinta de a persista mai mult in constiinta D3?


Acest lucru se datoreaza faptului ca gandurile sunt electrice si emotiile sunt magnetice. O asezare luminoasa, vibratii aerisite, ca frumusetea sau gratitudinea are o incarcatura joasa, ambientala, electrica care este fluida si extinsa. Gandurile urate, au vibratii grele , vin extrem de incarcate si infasurate in emotii extrem de magnetice. Aceste ganduri nu sunt doar mai greu de curatat cu ganduri de iubire, binevoitoare, amabile si au de asemenea legaturi magnetice la toate celelalte ganduri din dimensiunea 4-a mai mica.


Astfel, in marea parte a campului magnetic umbland in jurul valorii de – « eu nu sunt OK, Tu " nu esti OK « - are foarte putin de a face cu cine suntem noi cu adevarat. Sunt magnetisme grele, inconstient gandite, care se ataseaza la magnetisme similare ,de ganduri grele, inconstiente.


Incepi sa vezi de ce este vital sa devii constient de gandurile pe care le gandesti si emotiile pe care le arunci in amestecul vibrational.


Din fericire, al doilea val de Schimbare face aceste lucruri din ce in ce mai usoare. Pe masura ce ne debarasam de energiile mai grele cum ar fi “Cine nu suntem noi”, lumina ne reconecteaza, trecandu-ne la o  vibratie mai inalta din 4D unde gandurile si emotiile sunt mai putine si nu este asa o distragere in experienta noastra .


Vom incepe sa traim in alinierea cu inima, si sa experimentam vibratiile si consecintele conceptelor, cum ar fi "I-mi place", "Sunt fericit", "Sunt multumit de mine." 


Alinierea cu inima devine o obisnuinta, pentru ca noi suntem deja in alinierea naturala spre inalta dimensiune a patra, a cincea si a sasea.


Cu toate acestea, unele ajustari sunt necesare.


Orice limitari, judecari, negari, vina, sau resentimente pe care fiecare dintre noi le sustinem in continuare, intr-un fel sau altul, devin greutati , exact ca la balonul cu aer cald. Ne limiteaza la cat de mult ne-am putem ridica, la vibratiile celei de a 4 dimensiuni.


 Fiecare dintre noi este 100% responsabil de acest proces.
 
 
Cu cat stergem  mai multe din cuvintele, gandurile ,emotiile cu vibratii joase, cu atat ne ridicam mai mult in experienta expansiva a dimensiunii a 4-a. Aici, in 4D este ca si cum, uitand limitele si limitarile trecutului raman doar niste obiceiuri de observare in 3D.


Este o viziune mai larga, o vedere mai calma si mai linistita.


In dimensiunea a 4-a, mai mare exista posibilitatea sa alegeti frica sau grijile, si sa cadeti imediat in dimensiunea al 4-lea mai mica... dar nu va fi asa.


Pe masura ce incepe sa se alinieze cu inima, foarte natural - "Imi place de mine" – veti vedea ca nu exista nici un motiv sau constrangere pentru a alege un punct de atentie inconfortabil in dimensiunea a 4-a mai mica. Ea vine in mod natural pentru ca vorbesti si vibrezi numai bunatate. Este o alegere.


Pe masura ce Schimbarea se accelereaza si timpul se prabuseste si totul este ACUM, inca poti alege gandurile si sentimentele grosiere in 3D si vei avea oportunitatea sa traiesti acel disconfort imediat si sa traiesti la maxim  acea experienta .


Sau poti alege ganduri si emotii luminoaase in fiecare moment  cu concentrare si constientizare, pe care le poti trai la maxim.


Cu alte cuvinte, este in avantajul tau de a practica si integra capacitatea de a alege nivelul de constiinta chiar acum, inainte de a fi prea tarziu – si acel moment nu este foarte departe.
Totul depinde de tine.


Pana acum  , centrul gandirii, locul de unde puteti alege gandurile si punctul de atentie, a fost ocupat de gandurile altora.


Mama, tata, profesorul, statul te- au iubit si au avut o opinie despre care este cel mai bun mod de ati trai viaţa si pe masura gandurilor lor au vrut sa faci asa cum cred ei ca e cel mai bine pentru tine.
Acum e momentul sa-ti preiei conducerea propriei tale vieti.


Pe masura ce recunosti si lasi in urma gandurile societatii, a educatiei care spun, "Oh, eu nu pot face acest lucru" sau "trebuie să fac acest lucru", vei descoperi ca toate aceste ganduri, cu conexiunile lor blocate in dimensiunea mai mica a 4D, dispar.


Concentrandu-te ACUM  pe "frumusete" ,"bunastare", sau doar a fi "fericit", intr-o stare de "usurare", elimini vibratiile joase stocate in campurile astrale joase ale dimensiunii a 4-a.


Incepe prin a te juca cu vibratii, ceea ce eu numesc cuvinte de Viata.


Arhanghelii au selectat aceste cuvinte foarte precis si in mod deliberat - cuvinte, cum ar fi Iubire, Lumina, Pace, Bunatate, Fericire, Minunat,Superb , Siguranta, Capabil, Gratitudine, Multumesc- astfel incat sa poate fi mai usor de sters toate vibratiile inconstiente din spatiul tau.


Alege un cuvant in fiecare zi si traieste cu el toata ziua, gandeste-l si simte-l de multe ori.
Daca practici  gandind si simtind aceste vibratii acum, chiar cand nu conteaza deloc, ele vor deveni un obicei atunci cand vor conta.


Puteti incepe sa va realiniati elegant cu Sinele,"EU-l , "si starea ta naturala de bine te ridica in dimensiunea a 4- a mai mare. 


Usor? Asa si Asa
Simplu? - Da.



Ai nevoie de constientizare si de alegere din spatiul timpului prezent?
Absolut.


Poti sa stai pe margine si sa speri ca totul se adevereste si apoi sa poti alege ?! - NU


Au crescut nivelurile de lumina din dimensiunile inalte si acum curg in fiecare dintre noi.
Mulţi oameni in 3D -a nu pot suporta aceasta crestere, si aleg sa iasa din corpurile lor.
Cand Schimbarea se va accelera - multi, multi ii vor urma.


 Sti, fiecare se duce acasa in  4D si apoi in 5D ,dar nu in acelasi timp si cu aceeasi usurinta si gratie.
Cum alegi?


Binecuvantari Jim Self

Activitate intensa in subteran in Bucegi



În anii 1993-1994 in zona Busteni-Sinaia s-au petrecut mai multe fenomene stranii. Oamenii acuzau stari de agitatie inexplicabile care le afectau sanatatea. Însa numai pe timpul noptii. Apoi s-au produs mai multe cutremure, constatandu-se ca nu aveau epicentrul in Vrancea sau Bucegi, cum era normal. Locuitorii mai relatau ca au prins frica de a pune mana pe obiecte metalice deoarece se curentau imediat. Cercetarea acestor fenomene nu a dus la nici un rezultat.


Peste un an intensitatea cutremurelor a sporit. Ciudat era faptul ca, de fiecare data inainte de producerea acestora, se auzea un tunet infundat. Aceste cutremure se produceau, invariabil, la ore fixe: ora 20.000 si 3.00 noaptea. Dupa producerea lor s-au semnalat semnale radio! Ceea ce nu era normal.


"Ziarul" a publicat un amplu articol despre aceste anomalii. Iata ce a declarat Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii descrise mai sus, la care a fost martor: "Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestri cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri". El crede ca toate aceste anomalii sunt cauzate de existenta unor galerii subterane, de natura artificiala, sapate de extraterestri. În care au loc diferite experimente, punctul fierbinte fiind in zona Crucii de pe Caraiman.


"Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamantului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cand cu stiinta care va fi pe pamant va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intampla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi."


Dupa 1999 toate au incetat. Specialistii de la Centrul de Fizica a Pamantului si cei de la Statia Seismica de la Cheia nu au gasit nici o explicatie acestor fenomene. Se stia de existenta tunelurilor subterane. S-a emis ipoteza ca aici aveau loc diferite experiente, centrul fiind zona crucii de pe Caraiman! Dar cine le facea si cu ce scop? Mister total!!.



Sarmisegetusa, din cauza unor fenomene ciudate care au loc in zona respectiva, este numita "zona crepusculara a Europei".
În anul 1991, o echipa formara din sapte specialisti au campat in zona pentru a face cercetari. Spre stupoarea lor au fost martorii aparitiei unei "explozii luminoase" care parea ca iese chiar din munte. În vara aceluiasi an, un avion IL-14 s-a pulverizat din senin.


În vara anului 1994, niste turisti si-au instalat corturile chiar la Sarmisegetusa Regia. La un moment dat, intreaga vale a fost curpinsa de un vuiet care a durat circa o jumatate de ora, iar din spatele unui perete stancos tasneau numeroase reze, de diferite culori, ce se invarteau besmetic ca spitele unei roti. Spre sfarsitul verii aceluiasi an, un grup de turisti a fost infasurat intr-o perdea de raze colorate.


"În sanctuarul dacic dela Racos s-au gasit cuie dacice de fier care nu ruginesc. Testate cu raze X, s-a descoperit ca, intr-adevar, cuiele au 2000 de ani. În componenta lor intra fier pur (99,97%), magnetita, oxid de fier si alumino-silicati. Cuiul nu rugineste. În lume mai sunt doua exemple de astfel de fier inoxidabile: stalpul de fier de la Delhi si discul din Mongolia, cercetate de NASA. S-au mai gasit si niste calupuri de fier dacic de peste 40 de kg. La acea vreme, romanii nu puteau sa topeasca in cuptoarele lor bucati mai mari de 25 kg" (5).


Muntele Toaca este o piramida cu baza patrata, forma extrem de rara in natura. Latura are lumgimea dubla fata de piramida lui Keops. Unghiul pantei vestice are aceeasi marime cu unghiurile piramidei. La Cucuteni, cultura aflata in apropiere, s-a descoperit, incizat in ceramica neolitica, un motiv unic reprezentand proiectia in plan a unei piramide cu baza patrata. Diagonalele si apotemele sunt trasate cu mare precizie. Unghiul dintre Carpatii Meridionali si cei Orientali este de 52 de grade. 51 de grade 50 de minute este unghiul dintre fetele piramidei lui Keops (Khufu) si baza acestuia. Vasile Parvan sustine teoria Ceahlaului ca munte sfant al dacilor. Muntele Retezat este un monolit de proportii gigantice cu infatisarea unui trunchi de piramida.

din revista

Pluto, declanşatorul transformărilor profunde


de Rodica Purniche
Deşi a trecut suficient de multă vreme de la descoperirea planetei Pluto, totuşi natura şi influenţa acestei planete este încă învăluită de mister. Astrologii au căutat să descopere care este influenţa acestei planete la nivel general, asupra karmei colective, dar un domeniu şi mai puţin clarificat este cel legat de influenţa sa la nivel individual. Întotdeauna Pluto are ceva ascuns şi dificil de conceptualizat în termeni logici obişnuiţi. 

Chiar la nivel fizic are anumite caracteristici ce bulversează gândirea umană obişnuită; spre exemplu mişcarea sa pe orbită şi alte date legate de structura sa fizică sunt greu de descris precis, matematic, aşa cum suntem obişnuiţi în cazul altor planete. La fel de misterioasă este şi influenţa sa astrologică la nivel individual. 
Pluto operează pe un nivel atât de profund şi cu o subtilitate atât de mare, încât cercetările hărţilor natale ale oamenilor „faimoşi” nu ne ajută prea mult să îi înţelegem semnificaţia. La urma urmei, nimeni nu ştie cu ce probleme interioare sau experienţe profunde s-au confruntat aceşti oameni.

De aceea, unicul lucru pe care îl putem face este să studiem semnificaţia lui Pluto pornind de la propria noastră hartă natală şi de la cele ale prietenilor noştri apropiaţi. Indiferent dacă îl privim în relaţie cu experienţă individuală sau cu fenomenele colective, Pluto simbolizează întotdeauna o formă de putere extrem de concentrată. 
Această putere este atât de intens concentrată, încât dimensiunea sau forma fizică a fenomenelor plutoniene nu are nici cea mai mică importantă prin comparaţie cu ea. Spre exemplu, bomba atomică este considerată în mod tradiţional o sursă plutoniană de putere.

Cantitatea de energie eliberată de această bombă este copleşitoare în raport cu dimensiunea fizică a bombei. Aşa cum spuneam mai devreme, însăşi planeta Pluto prezintă această caracteristică; deşi este mai mică decât Pământul, influenţa ei afectează viaţa de pe planeta noastră într-o proporţie mult mai mare decât am putea crede la prima vedere. 
Unul dintre cele mai remarcabile lucruri care pot fi spuse în legătură cu Pluto este faptul că semnificaţia sa include numeroase calităţi opuse. Nivelul minuscul de strălucire, la care se adăugă mărimea sa destul de redusă, reprezintă doi factori amăgitori, căci puterea reprezentată de Pluto depăşeşte cu mult atributele sale fizice.

Tranzitele lui Pluto au o influenţă foarte puternică, aducând la suprafaţă tot ce este pregătit pentru eliminare şi distrugere. Tranzitele lui Pluto au efectul de a distruge vechile structuri de gândire şi de comportament, eliminând reziduurile psihice care îi blochează creşterea spirituală. 
De aceea, putem trage concluzia că puterea plutoniană derivă dintr-o sursă care transcende forma fizică din care emană respectiva putere. Marea energie a lui Pluto provine dintr-o sursă pe care nu o cunoaştem şi pe care am putea-o numi foarte bine transcendentă.

Acesta este motivul pentru care energia plutoniană se manifestă întotdeauna în termeni opuşi, căci niciun principiu cu adevărat transcendent nu poate fi înţeles de către conştiinţa obişnuită decât în termeni opuşi, de genul: lumină şi întuneric, bucurie şi suferinţă, luminile spectacolului urmate de stingerea lor bruscă.

Spre exemplu, energia nucleară, la fel ca şi folosirea pe scară largă a pesticidelor, sunt considerate fenomene plutoniene. Ambele reprezintă surse de mare putere şi am văzut cu toţii la ce rezultate remarcabile pot conduce. Din păcate, ambele fenomene au fost folosite într-o manieră care a scos în evidenţă numai aspectele negative, distructive, ale acestor forţe: radiaţiile otrăvitoare (care modifică inclusiv structura genetică a organismelor vii) şi poluarea solului, a apei şi a alimentelor noastre.

Pluto simbolizează, aşadar, un tip de putere care poate fi folosită în mod creator numai dacă utilizatorul ei este suficient de evoluat din punct de vedere spiritual, căci evoluţia spirituală şi vindecarea profundă sunt singurele domenii ale experienţei în care energia lui Pluto poate fi folosită fără consecinţe negative.

O nouă modalitate de investigare ştiinţifică a memoriei explică modul concret în care se formează amintirile


de Alex Ionescu
Motto: „Neuronii se află acolo unde mintea întâlneşte corpul” (Jim Robbins - A symphony in the brain)
Dr. Brad Buchsbaum, cercetător principal la Institutul Rotman de Cercetare din Baycrest a realizat împreună cu alți oameni de știință un studiu care confirmă faptul că „memoriile complexe, cu multe trăsături, implică o reinstalare parţială a întregului tipar de activitate cerebrală care este evocat în timpul percepţiei iniţiale a experienţei. Aceasta ajută la explicarea motivului pentru care memoriile vii pot fi resimţite ca fiind atât de reale. Când noi retrăim mental un episod pe care l-am experimentat, acest fapt poate fi resimţit ca si cum am fi transportaţi înapoi în timp şi trăim momentul acela din nou. Studiul nostru a confirmat că memoriile complexe, cu multe trăsături, implică o reinstalare parţială a întregului tipar de activitate cerebrală care este evocat în timpul percepţiei iniţiale a experienţei. Aceasta ajută la explicarea faptului de ce memoriile vii pot fi resimţite ca fiind atât de reale” (comunicat de presă 23 iulie, Centrul pentru Îngrijire Geriatică, Baycrest). 

Comunicatul de presă dat pe 23 iulie anul acesta de către Centrul pentru Îngrijire Geriatrică Baycrest din Toronto, a adus la cunoştinţa publicului rezultatele unui studiu realizat în colaborare între Institutul de Cercetare Rotman din Baycrest şi Universitatea Texasului din Dallas. Baycrest este un nume răsunător în domeniul neuroştiinţelor. Aşa cum se spunea în comunicatul de presă, „studiul este unul din cele mai ambiţioase şi complexe pentru elucidarea abilităţii creierului de a evoca o amintire prin reactivarea părţilor din creier care erau angajate în timpul experienţei perceptive originale. Cercetătorii au găsit că memoriile vii şi percepţia reală au o similaritate «şocantă» la nivel neural, deşi nu sunt replicări «pixel cu pixel» ale tiparelor cerebrale de activare.” Studiul va apărea online în Journal of Cognitive Neuroscience, înaintea publicaţiei tipărite.

Comunicatul de presă mai afirma că „cercetătorii au descoperit că memoriile vii (ale unei experienţe – n.a.) şi experienţa trăită prezintă la nivel nervos similarităţi «şocante», deşi ele nu sunt replicări perfecte «pixel cu pixel» la nivelul creierului. Cele două operaţii cognitive nu lucrează exact în acelaşi fel la nivelul creierului, de aceea chiar şi cele mai vii amintiri nu ne pot «prosti» făcându-ne să credem că trăim experienţa respectivă. Un grup de 20 de adulţi sănătoşi între 18 şi 36 de ani a constituit lotul de studiu; persoanele au fost înregistrate (activitatea lor cerebrală a fost înregistrată - n.a.) cu aparatul de rezonanţă magnetică nucleară (RMN) în timp ce priveau 12 videoclipuri de pe youtube.com sau vimeo.com, fiecare clip având durata de 9 secunde. Clipurile conţineau o diversitate de aspecte – muzică, chipuri, emoţii umane, animale şi scene în natură.
Oamenii de ştiinţă au găsit că versiunea reală şi cea reamintită prezentau o similaritate de 91% pentru activarea aceloraşi circuite cerebrale.
 Participanţii au fost instruiţi să acorde atenţie mărită fiecărui videoclip (care a fost repetat de 27 de ori) şi li s-a  spus că vor fi testaţi asupra conţinutului fiecărui videoclip după scanare (…)
Echipa dr. Buchsbaum a obţinut «dovezi clare» despre faptul că modelele de activare cerebrală în timpul rememorării active erau în proporţie de 91% aceleaşi cu cele din momentul trăirii experienţei primare, conform datelor RMN.
Similarităţile cele mai largi în tiparele de activitate cerebrală aveau loc în ariile de asociere senzoriale şi motorii ale scoarţei cerebrale, zone care au un loc cheie în memorare, atenţie, conştientizarea percepţiei, gândire, limbaj şi conştienţă.
Dr. Buchsbaum a sugerat ca analiza imagistică (RMN) utilizată în acest studiu ar putea fi potenţial adăugată la bateria curentă de «unelte» de investigare a stării memoriei care sunt la îndemâna clinicienilor. Modelele de activare a creierului, din datele de la RMN, ar putea oferi o cale obiectivă de a cuantifica faptul dacă propria părere a unui pacient asupra memoriei sale de a fi «bună sau vie» este corectă sau nu.
Acest experiment reflectă ceea ce din punct de vedere spiritual este cunoscut şi anume faptul că readucerea în conştiinţă a unui anumit aspect înseamnă branşarea la rezonanţa specifică a acelui aspect, iar la modul concret aceasta se face, aşa cum au arătat dr. Buchsbaum şi colaboratorii săi, prin accesarea aceloraşi trasee nervoase, în proporţie de 91%, în mod obişnuit.
Descoperirea cercetătorilor arată implicit şi modul în care se produc, la nivel concret, memoriile şi ajută la descifrarea mecanismului nervos conţinut în zicala bine-cunoscută din bătrâni: „repetarea este mama învăţării”. Reactivarea la anumite perioade de timp a aceloraşi trasee nervoase, prin realizarea exact a aceluiaşi lucru, fie că este, de exemplu, simplul 4x4=16 care trebuie memorat, fie că este numele unei fiinţe, fie că este o stare rezultată în urma unei meditaţii, fie că este o asana, un exerciţiu de respiraţie sau cine ştie ce informaţie sofisticată, această reactivare prin repetare face ca acel traseu nervos să devină uşor de accesat şi, deci, uşor de reactivat rezonanţa, cu informaţia şi trăirea respectivă, în conştiinţă. De aceea este atât de utilă repetarea stărilor frumoase avute, repetarea cu insistenţă a exerciţiilor spirituale benefice, repetarea anumitor informaţii etc., pentru a amprenta în materie, adică a crea traseele nervoase concrete necesare pentru realizarea experienţei/memoriei respective.
Într-un articol anterior am amintit că în anii ’60, Maurice «Barry» Sterman, absolvent al facultăţii de psihologie al Universităţii California, Los Angeles (UCLA), a început să promoveze un concept care a fost acceptat abia în ultimii ani de către oamenii de ştiinţă, şi anume faptul că „creierul este un organ dinamic şi foarte plastic – adică se poate adapta structural şi funcţional la numeroase solicitări. Numărul de conexiuni care poate exista între toate celulele nervoase ale creierului este impresionant. Iar aceste conexiuni se dezvoltă. Conexiunile între neuroni se formează pe tot parcursul vieţii, ca răspuns la stimulii veniţi din mediul exterior – contactul cu membrii familiei, cu alţi oameni, şcoala, educaţia etc., dar şi ca răspuns la propriile intenţii şi motivaţii. Cu cât copilul şi apoi adultul se străduieşte să afle şi să înveţe mai multe lucruri, cu atât sunt stimulaţi un număr din ce în ce mai mare de neuroni şi, în consecinţă, numărul conexiunilor creşte”. Cu alte cuvinte, neuronii din aceeaşi arie corticală sau din arii corticale diferite sunt capabili să realizeze conexiunile specifice între ei astfel încât să poată susţine experienţa respectivă pe care o trăieşte fiinţa umană. Retrăirea aceleiaşi experienţe, fie şi doar în minte, face ca acelaşi traseu nervos şi aceiaşi neuroni, în proporţie de 91%, aşa cum au arătat oamenii de ştiinţă prin studiul amintit mai sus, să fie reactivaţi. 

Referitor la studiul realizat, există două aspecte care trebuie subliniate:

1. Acest experiment a fost realizat pe fiinţe umane fără antrenament în ceea ce priveşte capacitatea de memorare sau concentrare mentală şi rezultatele au arătat re-accesarea aceloraşi trasee nervoase în proporţie de 91%! Aceasta a verificat la modul concret legea rezonanţei, întrucât rememorarea clipurilor, care totuşi prezentau un anumit grad de complexitate, a arătat accesarea în cea mai mare parte (91%) a aceluiaşi set de circuite cerebrale, deci de rezonanţe.  

2. Participanţilor la studiu li s-a spus că vor fi testaţi asupra conţinutului videoclipurilor. Deci participanţii au fost motivaţi să memoreze cât mai mult. De aceea, putem să afirmăm că rezultatele acestui studiu – gradul de amintire în proporţie de 91% - sunt aplicabile doar celor care au intenţia de a ţine minte aspecte care îi interesează! Adică, calitatea atenţiei şi participarea totală (nu numai mentală, dar şi emoţională) la acţiunea pe care o realizăm va ajuta la crearea unor memorii solide, iar la modul concret, practic, a unor focare rezonatorii extrem de puternice în fiinţa noastră referitor la acea acţiune.

Aşa cum a arătat şi studiul realizat de oamenii de ştiinţă canadieni, prin repetare se impregnează la nivel concret – în materia cenuşie cerebrală (la nivelul sistemului nervos central) focarul de rezonanţă pentru o anumită stare, pentru o atitudine specifică, pentru un anumit exerciţiu spiritual etc., sub forma traseelor nervoase specifice corespunzătoare. De aceea este atât de importantă repetarea experiențelor spirituale benefice, a trăirilor frumoase etc. Acest experiment aduce dovada concretă a impregnării în substanţă, în sistemul nervos, a modelului rezonator al trăirilor respective şi susţine ceea ce afirma, în cartea sa, Jim Robbins: „neuronii se află acolo unde mintea întâlneşte corpul”.
 Sursa: yogaesoteric.net

Misterioasele piramide subacvatice de cristal


de Andreea Alba
La începutul acestui an, în mass-media alternativă (care nu este controlată de marile concernuri de presă aservite sectei satanice mondiale a francmasoneriei) a răzbătut informaţia că nişte echipe de cercetători francezi şi americani ar fi descoperit o uriaşă piramidă subacvatică în mijlocul zonei Triunghiului Bermudelor. Deşi nu avem la dispoziţie foarte multe detalii concrete, merită totuşi să precizăm că prezenţa unor astfel de edificii subacvatice în zona insulelor Bahamas este considerată de unii cercetători a fi un subiect „fierbinte”, care merită investigat. Până la ora actuală, din cauza scepticismului multor oameni de ştiinţă, descoperirile de acest gen nu s-au bucurat de atenţia mediatică pe care o merită.
Pe lângă această ştire recentă, există şi alte mărturii care au apărut în decursul ultimilor 50 de ani, aparţinând unor cercetători sau martori oculari şi care vorbesc despre existenţa unor ruine pe fundul oceanului Atlantic, din care fac parte şi misterioase structuri piramidale de cristal. Citându-l pe faimosul „profet adormit” Edgar Cayce, care a făcut unele previziuni şi dezvăluiri cu privire la faptul că spre sfârşitul anilor 1960, Atlantida va începe să fie redescoperită undeva în zona insulelor Bimini (arhipelagul Bahamas), unele voci afirmă că misterioasele piramide subacvatice ar putea face parte din rămăşiţele legendarei Atlantida.
În anul 1970, câţiva savanţi americani au făcut publică descoperirea unor ruine subacvatice în jurul insuliţei Bimini, din arhipelagul Bahamas. Acestea sunt cunoscute astăzi sub numele de „drumul sau zidul din Bimini” şi se presupune că sunt vestigii ale Atlantidei.

În cercurile atlantologilor (pasionaţi de faimoasa civilizaţie a Atlantidei) se ştie că, în acelaşi an, un doctor naturopat pe nume Ray Brown din Mesa, Arizona a făcut o descoperie extraordinară, în timpul unei scufundări în zona arhipelagului Bahamas. Aflat cu încă patru persoane în căutarea unor comori scufundate pe vremea conchistadorilor spanioli, Brown afirmă că ar fi dat peste o mare piramidă de cristal, cu vârful făcut din lapis lazuli (piatră semipreţioasă de culoare albastru intens). Ray a fost invitat în anul 1980 să îşi prezinte descoperirile în cadrul emisunii televizate americane „In search of” („În căutarea”). Deasemenea, în anul 1984, faimosul cercetător american Charles Berlitz l-a intervievat pe Brown pentru a-i publica mărturiile în cartea sa „Atlantida: Al optulea continent”.

Ray Brown a mărturisit că, în timpul unei scufundări, s-a îndepărtat de însoţitorii săi, iar apoi a observat conturul unei piramide în adâncurile mării, sub el. Când s-a apropiat, a fost uimit să constate că nu existau urme de eroziune sau alge în structura piramidei, iar aceasta era făcută dintr-un fel de sticlă semitransparentă, ca un cristal. În interviul acordat televiziunii americane, Brown a afirmat că piramida era inclusă în cadrul unui complex de ruine. Urmându-şi curiozitatea, Ray a intrat în piramidă, ajungând într-o mică încăpere pătrată, cu tavan în formă de piramidă. Deşi nu avea lanternă totuşi, în mod misterios, era destulă lumină în interior încât să îi permită să vadă clar încăperea. El a descris-o ca fiind curată şi luminoasă, fără alge sau alte depuneri pe pereţi. O bară groasă de metal atârna de tavan, iar la capătul său se afla un cristal roşu, cu mai multe „feţe”. Dedesubtul ei, pe podea, se găsea o piatră inscripţionată, pe care era aşezată o farfurie din acelaşi material, având gravate cu bronz două palme. Înăuntrul celor două palme se afla o sferă de cristal de cuarţ de mărime mijlocie, cu o piramidă în interiorul său. La plecare, Ray a luat cu el sfera de cristal de cuarţ aflată în cele două palme de bronz. Brown afirmă că atunci când se îndepărta de piramidă a auzit clar o voce care i-a spus „ai luat ceea ce căutai, nu te mai întoarce niciodată.” Înspăimântat, Brown nu a mai revenit vreodată în acel loc şi a aşteptat cinci ani până să facă cunoscută lumii această descoperire. Singura dovadă palpabilă a experienţei sale este sfera de cuarţ pe care a luat-o cu acea ocazie din piramida subacvatică. Atunci când aceasta este fotografiată din diverse unghiuri, imaginile din interiorul său se modifică, arătând nu una, ci trei piramide,  un ochi uman, sau o reţea de fire. La ora actuală, sfera este denumită „Ochiul lui Dumnezeu” sau „Orbul atlantean” iar Arthur Fanning, cel care o deţine în prezent, o arată tuturor acelora care vor să îi verifice autenticitatea. Se pare că în apropierea acestei misterioase sfere, acele busolei se învârt în sensul invers acelor de ceasornic.
Deşi s-au efectuat cercetări, nimeni altcineva nu a mai găsit vreodată misterioasa piramidă de cristal pe care afirmă Ray Brown că ar fi descoperit-o în anul 1970. Totuşi, în următorii ani, au mai survenit unele mărturii despre existenţa unor piramide subacvatice în regiunea arhipelagului Bahamas. Există unele voci care afirmă că energiile magnetice ale piramidelor uriaşe aflate sub apă ar fi responsabile pentru dispariţiile inexplicabile din Triunghiul Bermudelor.
Menţionări ale piramidelor subacvatice din zona arhipelagului Bahamas
În anul 1978, cercetătorul Ari Marshall a fotografiat o piramidă subacvatică din apropierea insulei Sal Cay, în zona insulelor Bahamas. El a putut vedea cu acea ocazie flash-uri de lumină, care ar fi putut fi, conform afirmaţiilor sale, emisii de energii sau gaze. Conform cercetătorului, apa din jurul piramidei nu era întunecată nici măcar noaptea.
La mijlocul anilor 1980, faimosul cercetător şi antlantolog american Charles Berlitz a condus o expediţie având ca scop studierea fenomenelor stranii de dispariţie care au loc în zona Triunghiului Bermudelor.  Spre surprinderea echipajului, cu ajutorul sonarului (dispozitiv de detectare care foloseşte unde sonore, folosit în explorările subacvatice), au putut observa la o adâncime de 400m o formaţiune a reliefului care semăna într-un mod uluitor cu o piramidă. În urma cercetărilor amănunţite, membrii expediţiei au ajuns la concluzia că acea formaţiune în relief de pe fundul oceanului este o replică exactă a marii piramide a lui Keops din Egipt. Conform declaraţiilor lui Berlitz, Armatele Navale ale SUA şi Marii Britanii deţin unele hărţi ale Oceanului Atlantic care indică existenţa unei structuri piramidale la 23° şi 26' Nord şi 79° şi 43' Vest (nordul Cubei, în largul insulei Cay Sal), la o adâncime de 1500 de picioare.
Majoritatea mărturiilor despre uluitoarele piramide uriaşe de pe fundul Oceanului Atlantic vorbesc despre faptul că ele sunt realizate dintr-un fel de material ca o sticlă opacă sau un cristal şi nu prezintă niciun fel de asperităţi, eroziuni sau depuneri de alge. Am putea să ne întrebăm oare cum au ajuns aceste piramide pe fundul apei? Oamenii de ştiinţă îşi afirmă sceptiscismul spunând că este imposibil ca o structură din sticlă sau cristal să reziste în perfectă stare sub miile de tone de apă ale oceanului. Unele voci afirmă că este posibil ca aceste piramide să fi fost la origine construite pe uscat, reprezentând în prezent vestigii ale unei străvechi civilizaţii dispărute în urma unui cataclism, cum este spre exemplu legendarul ţinut al Atlantidei. Totuşi, după unele estimări, se pare că piramida subacvatică descoperită la începutul acestui an în Bermude nu ar avea o vârstă mai veche de 500 de ani, iar acest lucru nu face decât să adâncească şi mai mult enigma existenţei acestor piramide subacvatice din cristal.