sâmbătă, 9 martie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 09 martie 2013


UFO HuntingClouds

09 martie 2013    

GUVERNUL SUA SAU ALTE ENTITATI GUVERNAMENTALE DETIN TEHNOLOGIA OZN

In acest filmulet sunt prezentate nave ce poseda tehnologia OZN. Chiar in prima fotografie se observa ca pe OZN scrie U.S. AIR FORCE U.S. ARMY.
Deci apartine Armatei Americane!
Deci este deja in componenta Armatei Americane!
Deci sunt deja utilizate!
Inseamna ca Guvernul American deja construieste astfel de nave. 
Acum se confirma unul din mesajele mele mai vechi, in care explicam de ce americanii au renuntat la programul  navetelor spatiale. Il foloseau doar de acoperire si devenise mult prea costisitor. 
Cel care a postat filmuletul sustine ca aceste fotografii au fost luate de catre NASA sau o entitate a Guvernului Statelor Unite. 
Intrebarile care se pun sunt urmatoarele: 
In ce scop folosesc americanii aceste nave de le tin secrete?
Oare calatoresc cu ele deja si in spatiu?
Cat de departe?
Le folosesc si pentru intimdare?
Intentioneaza sa le foloseasca si pentru a ne prosti si a pune in aplicare un plan de subjugare totala a omenirii?

Voi ce parere aveti despre toate astea?

Sursa video: OZN HuntingClouds

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (1)


Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer


Despre autor:

Steven  M.  Greer,  este  doctor  în  medicină  şi  director fondator al The Disclosure Project. El a condus o cercetare mondială în vederea descoperirii unor surse alternative de energie, în special a acelor dispozitive ce funcţionează pe baza  energiei punctului zero, în scopul de a identifica şi dezvolta sisteme care să elimine nevoia de combustibili fosili.
Pe data de 9 mai 2001, dr. Greer a prezidat Conferinţa de Presă a Disclosure Project, ce a avut loc la National Press Club în Washington. Mai mult de 20 de martori din domeniul militar, guvernamental, al serviciilor de informaţii şi cel corporatist au prezentat mărturii    convingătoare    cu privire la existenţa unor forme de viaţă extraterestre ce ne-au vizitat planeta şi la tehnologiile energetice şi de propulsie ale acestora.

Cu ajutorul arsenalului de arme electromagnetice şi psiho-operaţionale şi prin construcţia de nave extraterestre după modele originale capturate, „guvernul din umbră” s-a implicat în scenarii de răpire false şi e posibi să pună la cale un fals atac extraterestru.
 

Ieşirea din umbră
Este   important   să   înţelegem   că   în   jurul   întregii problematicii  extraterestre  există  o  enormă  şi  sofisticată campanie de dezinformare: cel puţin 90% din imaginile şi informaţiile oferite publicului sunt selectate pentru a evoca frica urmată de ura faţă de tot ceea ce este extraterestru. Filmele,  emisiunile  TV  şi  cărţile  referitoare  la  subiect demonstrează acest punct de vedere: dacă cineva ar lua în seamă toate aceste gunoaie, s-ar putea crede că în America o persoană din două e răpită din casa sa în mijlocul nopţii şi torturată. Pur şi simplu nu este adevărat. Frica şi groaza se vând  cel  mai  bine,  şi  unii  beneficiază de  pe  urma  unei populaţii  terifiate  şi  greşit  informate.  Ştim  că  există operaţiuni paramilitare clandestine, controlate de un grup din umbră, ce înscenează evenimente OZN false. Acest lucru nu e o speculaţie, am intervievat independent mai mulţi militari care au făcut parte din echipe care au „răpit” în mod deliberat oameni pentru a crea iluzia unor întâlniri extraterestre reale. În „industria OZN” există o subcultură a răpirilor de mai multe  miliarde  de  dolari,  fondată  de  grupuri  de  interese puternice  şi  bogate  (incluzând  anumite  familii  regale europene împreună cu cele care conduc industria din Statele Unite). Poveştile publicate sunt selectate cu mare atenţie. Dacă cineva vine la grupurile întâlnire a celor răpiţi sau la cercetători cu povestiri de genul celor pe care le-am menţionat, persoana respectivă va fi dată afară. Ei doresc să selecteze doar povestirile terifiante – cele provenind de la oameni care au suferit întâlniri simulate care le-au fost impuse pe cale militară, urmărind crearea de propagandă psihologică şi semănând seminţele discordiei între oameni şi extratereştri. Acest lucru va susţine finanţarea în continuare a programului StarWars („Războiul stelelor”) .
Aceasta e parte a unui plan bine gândit pentru a-i ridica pe unii împotriva celorlalţi. În acest scop, trebuie creată o ameninţare, iar presupusul „inamic” demonizat. Deci majoritatea informaţiilor referitoare la OZN-uri sau extratereştri care au ajuns la publicul larg sunt create de serviciile secrete, prin intermediul unor operaţiuni de manevrare psihologică şi de dezinformare, pentru a genera în mod deliberat efecte precise. Primul dintre aceste efecte este pur şi simplu discreditarea subiectului, deoarece majoritatea povestirilor, la o analiză mai atentă, se dovedesc false. Al doilea, în opinia mea, este crearea unei fundaţii a spaimei pe care să se construiască edificiul „Războiului stelelor”. Şi nu în ultimul rând, un proiect pe care Wernher von Braun l-a comunicat unui membru al echipei noastre, Carol Rosin, care de fapt explică tot ceea ce se petrece: armele vor fi plasate în spaţiu, de aici necesitatea de a crea un fundal psihologic în care oamenilor le va fi teamă de tot ce este extraterestru iar atunci (când cei care profită de aceasta sursă de multe miliarde de dolari ai operaţiunilor industriale şi militare decid că înşelătoria a durat suficient) ei pot declara că lumea trebuie să se unească pentru a înfrânge extratereştrii (aşa cum a fost în filmul „Ziua Independenţei”).
Ţineţi minte că Războiul Rece şi toate lucrurile care se petrec astăzi vor păli în comparaţie cu beneficiul financiar obţinut de pe urma constrângerii maselor să creadă o idee falsă referitoare la o ameninţare din spaţiul extern care trebuie contracarată. În loc de a extrage doar din Statele Unite şi Occident sume nelimitate de dolari pentru operaţiunile militare, „ameninţarea” imaginată va produce suficientă xenofobie pentru a asigura un „cec în alb” sau un flux stabil de dolari guvernamentali în numele păstrării securităţii şi păcii mondiale. Vă sună cunoscut? Această opinie provine din intervievarea a numeroşi militari din interiorul organizaţiilor care se ocupă cu acest lucru. Mi s-a spus negru pe alb că acesta a fost programul în desfăşurare începând cu (cel puţin) anii '50. Aceste operaţiuni au utilizat ceea ce ei numesc „vehicule extraterestre reproduse” fabricate de un consorţiu de companii care includ, printre alţii pe, Lockheed Martin, Northrup, SAIC, E-Systems, EG&G şi Mitre Corporation. Există dispozitive antigravitaţionale realizate de către om, care au fost utilizate de prin anii 1950, împreună cu alte arme electronice puternice şi cu forme de viaţă programate (programmed life forms, PLF). Acestea sunt forme de viaţă artificiale, biologice, produse pentru a semăna foarte bine cu aşa-zişii „Cenuşii” – însa nu provin din spaţiu. Ele sunt fabricate în instalaţii noi, una din ele fiind localizata în zona Four Corners, în apropiere de Dulce, New Mexico.
Acesta este un efort concertat de a crea o falsă ameninţare extraterestră. Dacă cineva vine cu o povestire care nu intră în acest cadru, este „scos din bibliografie” şi nu mai este capabil să-şi publice povestirea prin nici un canal mass-media semnificativ. Cei care creează mesaje terifiante – asemănătoare filmului „Ziua Independenţei” sau altor cărţi despre răpiri – primesc avansuri mari în dolari împreună cu contracte de editare avantajoase şi contracte de film. În mod clar, acestea sunt conform proiectului.
Elita puterii doreşte ca aceste povestiri alarmante să fie sădite în conştiinţa maselor, iar adevărul să fie îngropat. Am întâlnit oameni care au fondat culte ale răpirilor efectuate de extratereştri în Statele Unite şi Europa.
Conferinţa de presă a Disclosure Project din 9 mai 2001 ce a avut loc la National Press Club în Washington. Mai mult de 20 de martori din domeniul militar, guvernamental, al serviciilor de informaţii şi cel corporatist au prezentat mărturii convingătoare cu privire la existenţa unor forme de viaţă extraterestre ce ne-au vizitat planeta. Fotografia din dreapta: dr. Greer luând cuvantul.
Pe lângă faptul că am intervievat membri ai personalului militar care au contribuit la pregătirea acestor pseudorăpiri, mi s-a spus personal, de către nimeni altul decât de un cap al unei familii regale europene, că sprijină cu bani aceste eforturi. El susţine că aceste povestiri înfricoşătoare trebuie să existe pentru a face lumea conştientă că aceşti extratereştri răi există şi că trebuie să luptăm împotriva lor. El a mers până la a spune că, de fapt, fiecare problemă majoră a civilizaţiei Pământului de la Adam şi Eva se poate atribui maşinaţiunilor acestor extratereştri demonici. El crede cu adevărat acest lucru! Şi este de asemenea fondatorul principal al lui Opus Dei, care e aripa dreaptă sensibilă a Vaticanului, ce conţine o unitate interna secretă care se ocupă de aceste programe. În plus, mi s-a spus că motivul său pentru a nu mai susţine un autor proeminent din acest domeniu (al cărui nume nu va fi precizat aici) este faptul că povestirile sale nu au fost suficient de alarmante: el prezenta interacţiunea dintre oameni şi extratereştri într-un mod prea pozitiv. Sponsorul dorea publicarea doar a povestirilor terifiante! Un lider proeminent al unuia din aceste grupuri de terapie pentru cei răpiţi mi-a spus răspicat că dacă cineva vine la întâlnirile lor cu experienţe care nu se potrivesc cu răpirile de tip militar (şi care astfel sunt deranjante) va fi dat afară. Aşadar este vorba despre un proces selectiv şi mincinos.
Această maşinărie bine unsă scoate la iveală întâlniri cu extratereştri false şi contrafăcute. Ele sunt apoi direcţionate către anumiţi cercetători, după care ajung într-un anume film, documentar sau carte. Şi totul este foarte eficient şi se realizează în special pentru a genera propaganda destinată determinării maselor de a acţiona împotriva acestei presupuse ameninţări din spaţiu, perpetuând astfel şi amplificând minciuna deja existentă.
În cadrul guvernului din umbră există un grup „hard-core” de escatologi: oameni obsedaţi de sfârşitul lumii, cărora le-ar place să o vadă distrusă într-un mare cataclism generat de extratereştri pentru a accelera reîntoarcerea lui Hristos! Acesta este programul lor: ei susţin că lumea trebuie să se afle în cele mai mizere condiţii pentru ca a doua venire să se producă şi speră să creeze circumstanţele acestui scop. Este nebunie curată. La acest nivel de hiper-religiozitate, fanatism şi secrete sectare combinate cu o enormă putere, este de aşteptat ca rezultatele sa fie şocante.
Acum câţiva ani am participat la New York la o întâlnire cu d-na Boutros-Ghali, soţia secretarului general al Naţiunilor Unite şi cu unii din grupul „New York 100”. O femeie mi-a spus: „Vreau să vă spun că am citit 26 de cărţi despre OZN- uri şi răpiri”. I-am replicat: „Cu tot respectul asta înseamnă că aţi introdus în conştiinţa dumneavoastră de 26 de ori mai multă dezinformare şi deşeuri decât cineva care a citit doar o singură carte”. Nu cred că am fost prea îndrăgit, însă acesta e adevărul.
Mi-am comunicat părerile unor militari cu grade înalte şi unor oameni precum d-na Boutros-Ghali şi altora. Primul lor impuls a fost că nu poate fi adevărat însă au fost pur şi simplu oripilaţi de faptul că ar putea fi...
În 1991 am fost abordat de câţiva oameni care conduceau proiecte ultrasecrete legate de OZN-uri şi sisteme energetice avansate. Ei citiseră una din primele mele lucrări despre conceptul de unitate, civilizaţia noastră, experienţa conştiinţei cosmice şi a oamenilor din cosmos.
Ei au accentuat importanţa comunicării acestor informaţii în cadrul grupului lor. Aceşti oameni mi-au telefonat de la CIA, Lockheed, McDonnell Douglas şi alte grupuri operative similare. Tot ceea ce am scris până atunci era în special destinat acelui grup. Masele doresc pur şi simplu să-şi ducă viaţa în linişte. Ei nu doresc să se omoare unii pe alţii. Există foarte puţini oameni care sunt psihotici, agresivi şi cu tendinţa de a-i controla pe alţii. Focul întreţinut al mâniei şi conflictelor a fost aprins în mod deliberat deoarece este în beneficiul acestui grup violent.
Există un număr relativ mic de oameni care au o perspectivă retrogradă. Ei privesc în oglinda retrovizoare şi o confundă cu viitorul. Aşadar, sarcina noastră a fost să le orientăm capetele astfel încât să privească înainte.
Este important să consideram aceste puternice  interese industriale, militare şi religioase ca fiind educabile...

(Va urma)
Sursa: jurnalparanormal.ro

BRÂNCUȘI DESPRE EL ÎNSUŞI



A fost un artist universal, 
pentru că a avut prezența de spirit să rămână etnic. S-a prins din vreme cum funcționează lumea și s-a conformat rapid resorturilor ei, devenind, pentru toată generația moderniștilor, un fel de pustnic creator.

N-a fost chiar un pustnic, pentru că iubea intens viața, cu toate risipirile și plăcerile ei. Doar că n-a alergat după aceste plăceri – așa cum n-a alergat nici după glorie (pe care o iubea, de asemenea) – le-a lăsate să-l caute ele. L-au căutat și l-au găsit. Aproape toate femeile care i-au trecut pragul, atrase ca fluturele de lampă, au trecut în mod fatal și prin patul lui primitiv din locuința-șantier. S-a bucurat de ele fără să le dea nimic în schimb, furându-le chipul și esența, pe care le-a transformat în statui. Și-a construit cu migală eternitatea, ca un gospodar oltean, mobilând-o cu lucruri și vorbe esențiale, îndelung șlefuite și lustruite, înainte de a le aranja frumos pe corlata* lumii. 
A fost și a rămas oltean, dar un oltean esențial, olteanul absolut. Așa cum lucrurile deveneau, prin mângâierea mâinilor
 lui, evanescente și imateriale, cuvintele – rostite cu o zgârcenie din ce în ce mai mare spre sfârșitul vieții – i-au devenit vorbe de duh care i-au consacrat definitiv legenda de șaman al artei universale. (Miron Manega)
BRÂNCUȘI DESPRE EL ÎNSUŞI
"În timpul copilăriei – am dormit în pat. În timpul adolescenţei – am aşteptat la uşă. În timpul maturităţii – am zburat înspre ceruri!"
"Nu cred în suferinţa creatoare."
"Ceea ce fac eu astăzi, mi-a fost dat ca să fac!… Căci am venit pe lume cu o menire!"

"Nu doresc niciodată să fiu la modă. Ceea ce este la modă, ca moda trece."
"Eu aş vrea să creez aşa cum respir."
"Nu mai sunt demult al acestei lumi; sunt departe de mine însumi, desprins de propriul meu trup – mă aflu printre lucrurile esenţiale."

"Păsările măiestre m-au fascinat şi nu m-au mai eliberat din mreaja lor niciodată."
"Eu nu am căutat, în toată viaţa mea, decât esenţa zborului! Zborul – ce fericire!"
"În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie – nici pentru ură – ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă."

" Ţăranii români ştiu de la mic şi până la mare ceea ce este bine şi ceea ce este rău. Tablele lor de valori sunt cuprinse în proverbele, în datinile şi în doctrina străbunilor - ca şi în filosofia naturalităţii." 

"Ce rămâne oare (din noi) în amintirea celorlalţi, după moarte?... Numai amintirea ochilor şi a privirilor cu care ne-am revelat dragostea, pentru oameni şi pentru lume."
"Nu mai sunt demult al acestei lumi; sunt departe de mine însumi, desprins de propriul meu trup - mă aflu printre lucrurile esenţiale."
"Păsările măiestre m-au fascinat şi nu m-au mai eliberat din mreaja lor niciodată."

"În prezent, eu nu mai visez - iar aşa ceva nu este deloc bine!..." 
"Un înţelept face din veninul său interior remediu pentru sine; sau precept de tămăduire pentru semeni... Însă cine nu se luptă în contra Răului, s-a şi predat deja 
inamicului." 
"Muncind asupra pietrei, descoperi Spiritul - tăinuit în materie, măsura propriei ei fiinţe. Căci mâinile sculptorului gândesc întotdeauna şi urmăresc gândurile materialului." 

"Eu nu doresc să reprezint în sculpturile mele făpturi terestre - hamali grei - ci fiinţe înaripate şi eliberatoare - şi, pentru aceas­ta, nu ar trebui să glorificăm nicidecum munca în sine sau dificultatea efortului. Acestea rămân cele mai nenorocite dintre lucruri şi nu sunt, 
în definitiv, decât un mijloc, însă până şi Creatorul le-a împrumutat, în drumul său." 
"În timpul copilăriei - am dormit în pat. În timpul adolescenţei – am aşteptat la uşă. În timpul maturităţii - am zburat înspre ceruri..." 

" Cine nu iese din Eu, n-atinge Absolutul şi nu descifrează nici viaţa." 
"Nu putem să-l ajungem niciodată pe Dumnezeu, însă curajul de a călători spre el rămâne important." 
"Eu nu creez Păsări - ci zboruri." 
" În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie - nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă." 

"Sunt imbecili cei care spun despre lucrările mele că ar fi abstracte; ceea ce ei numesc abstract este cel mai pur realism, deoarece realitatea nu este reprezentată de forma exterioară, ci de ideea din spatele ei, de esenţa lucrurilor." 

"Trupul omenesc este frumos numai în măsura în care oglindeşte sufletul." 

"Nu trebuie să silim materialele să vorbească în limba noastră, ci trebuie să le aducem până la acel punct, unde alţii vor înţelege limba lor." 
" Colaborarea intimă între artist şi materialele folosite, precum şi pasiunea care uneşte bucuria meseriaşului - cu elanul vizionarului, îl duc pe rând la 
esenţializare, la forma ideii în sine... Sculptorul trebuie să îşi pună spiritul în armonie cu spiritul materialului." 
"Ceea ce legi tu aici pe pământ - se leagă şi în ceruri." 

"Să fii abil e ceva, dar să fii cinstit, asta merită osteneală." 

"Plăcerea cu care lucrează artistul este însăşi inima artei sale." 
"Când nu mai suntem copii, suntem deja morţi." 
"Arta rămâne o taină şi o credinţă. Iar când se face după vreo teorie, este falsă." 

" Arta trebuie să apropie, iar nu să depărteze; să umple, iar nu să sape prăpăstii în bietele noastre spirite, şi aşa destul de răscolite de întrebări." 
"Arta nu este o întâmplare." 

" Arta nu este o evadare din realitate, ci o intrare în realitatea cea mai adevărată - poate în singura realitate valabilă." 
" Pentru a ajunge la esenţă, trebuie să te detaşezi de tine însuţi, proiectându-te în acele obiecte, care, astfel, vor putea vorbi în locul tău." 

"Eu nu dau niciodată prima lovitură până când piatra nu mi-a spus ceea ce trebuie să îi fac. Aştept până când imaginea interioară s-a format bine în mintea mea. Câteodată durează săptămâni întregi până când piatra îmi vorbeşte. Trebuie să privesc foarte atent înlăuntrul ei. Nu mă uit la vreo
aparenţă. Mă depărtez cât mai mult posibil de aparenţe." 
"Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubeşti tu cu toată puterea şi cu toata fiinţa." 

"Oamenii nu îşi mai dau seama de bucuria de a trăi, pentru că nici nu mai ştiu să privească minunile Naturii." 

" A vedea în depărtare este ceva, însă a ajunge acolo este cu totul altceva." 
"Artistul trebuie să ştie să scoată la suprafaţă fiinţa din interiorul materiei şi să fie unealta care dă la iveală însăşi esenţa sa cosmică, într-o existenţă cu adevărat vizibilă." 
"Arta trebuie să odihnească şi să vindece contrarietăţile interioare ale omului." 
"Eliberează-te de pasiuni, eliberează-te de pofte, eliberează-te de greşeli – acestea sunt trei precepte, zale şi scut, pentru orice Spirit. Purtând această armură, eşti puternic în contra răului - devii invulnerabil." 
"Suferinţele îl întăresc pe om, şi sunt mai necesare decât orice plăcere, pentru formarea unui mare caracter." 
"Există un scop în orice lucru. Pentru a-l atinge, trebuie să te lepezi de tine însuţi." 
" Lectura viciu şi conversaţia-sporovăială ne împiedică şi meditaţia, şi visarea. Lectura-viciu, fără de studiu, nu ar trebui să rămână nepedepsită." 

"Raţiunea de a fi a artiştilor este aceea de a revela frumuseţile lumii." 
"Îmi este cu mult mai uşor să prind rădăcini şi să fac să crească în mine forme noi - decât să le cioplesc în marmură." 
"Eu vă vorbesc numai despre acea sculptură care posedă viaţa ei proprie; iar nu despre una care ar avea vreo formă asemă­nătoare vieţii. De altfel, întotdeauna: teoriile simple şi pure sunt eşantioane fără de valoare; numai acţiunea contează." 
"Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face." 
"Să fii isteţ este ceva, însă să fii onest, aceasta în adevăr merită osteneala." 
"Lumea poate fi mântuită prin artă." 
"Eu nu sunt nici suprarealist, nici baroc, nici cubist; şi nici altceva de soiul acesta; eu, cu noul meu, vin din ceva care este foarte vechi." 
" Du-te! îmbrăţişează Columna infinirii cu palmele mâinilor deschise. Apoi, înălţându-ţi ochii, priveşte-o - şi vei cunoaşte, astfel, într-adevăr, sinele cerului."

 

surse

http://adevarul2012.blogspot.ro

Pasarea de Foc-09.03.2013


pasarea-phoenix1
In jur de orele 18:30, in timp ce ma intorceam cu Juniorul spre casa din parc, am simtit un val puternic de energie.Simteam cu putere in toata fata, iar apoi in Inima.Mi-am dat seama imediat ca urmeaza “sa vad” ceva :)
Ceva m-a impins sa ma uit in sus.Am vazut un soi de aripa de pasare in flacari.Eram dedesubtul unei aripi imense de foc.M-am ridicat in astral si am vazut cum o pasare imensa de foc zbura in jurul Pamantului.Seamana foarte bine cu imaginea de mai sus(foarte repede am gasit imaginea pe net,pentru a face comparatie). Binenteles este Pasarea Phoenix :)
Privelistea este minunata!!!
Am scris acest articol la orele 18:50.Sper din suflet sa simtiti “energia proaspata”…
Totul este super!!!
Desi afara s-a inoptat, pe la blocul meu canta pasarile…am impresia ca sunt intr-o padure, departe de civilizatie. :)
Dan Gaucan
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

ENERGIA POZITIVĂ A INTUNERICULUI.



Mesaj de la Ezekiel Memchat 
12 feb.2013 

După cum ați putut constata, începând cu 2012, numărul celor care fac sau pretind că fac canalizări (channeling) a crescut foarte mult. Din păcate, mulți dintre cei care postează mesaje nu sunt autentici. Unii dintre ei au ales să practice această înșelătorie cu bună știință, alții sunt influiențați de propriul lor ego uman, care-și arogă capacități de comunicare pe care nu le are. Sunt alții care primesc cu adevărat mesaje de la entități care însă pot fi din planuri astrale nebenefice. Unii dintre ghizii spirituali se află la un nivel evolutiv care nu le permite să cunoască adevărurile universale, cunoașterea lor, pe care o transmit și celor ghidați, provenind din suse malefice. În sfârșit, există channeleri autentici, alimentați de la surse superioare de Lumină, singurii care ar trebui luați în seamă. Ce poate face cititorul bineintenționat, stăpânit de dorința sinceră de a cunoaște adevărul? Există câteva reguli care, aplicate, pot ajuta la o corectă orientare a celor doritori de cunoaștere și evoluție spirituală. 
*  Mai întâi, toate mesajele trebuie verificate prin comparație cu alte informații de la alți comunicatori. 
*  Sunt câteva nume de channeleri de notorietate cunoscută ale căror materiale piblicate trebuie să vă ghideze. Dacă însă constatați că, la un moment dat, un channeler în care aveați deplină încredere, începe să devieze de la linia care-l caracteriza, deși susa lui de informare este declarată a fi aceeași, puneți sub observație mai atentă articolele pe care le postează și încercați să găsiți o explicație care l-ar fi putut determina să-și schimbe atitudinea, eventual cereți-i explucații. 
*  Evitați comunicările transmise de channeleri interesați material. 
* Consultați opinia cititorilor articolelor postate. 
*  Rareori, entițile din Lumină se referă la date exacte de producerea unor evenimente deoarece ele cunosc că nu se poate vorbi decât despre potențialități, dat fiind fapul că Legea Liberului Arbitru are o valabilitate universală. 
*  După o anumită practică, cititorul capătă un filing prin care ”miroase” de la început dacă un mesaj este sau nu venit de la o sursă din Lumină. 

Dragostea nu este reală atunci când acoperă o stare de negativitate, de nefericire. Nu este o iubire adevărată, dacă sub masca dragostei se ascunde suferința, frustrarea. Express. Voi simțiți tot ceea ce Pământul simte. Și Mama Gaia este acum supărată. Da, este supărată. Chiar foarte supărată. Pământul este o ființă vie care nu simte numai iubire față de oameni. Are și el sentimente și ele nu se rezumă doar la iubire. Mama Gaia este furioasă. Se gândește cu teamă la ceea ce s-ar putea întâmpla cu ea, din cauza a ceea ce i-ați putea face voi, oamenii. Îi este teamă de nesăbuința voastră. Ar vrea să aibă față de voi, copiii ei, doar sentimente de iubire însă voi nu-i respectați dorința de a fi liniștită și împăcată. 

Permiteți-i să vă spună ce simte și atunci veți cunoaște dumnezeirea din ea. Atunci vei înțelege că energia nopții nu este necuratul, cu toate că a existat o energie care a încercat să o distrugă, dar nu a putut. Acea energie a declarat că întunericul este ”răul”. Întunericul nu este neapărat rău. Întunericul poate fi ”răul”, dar și lumina, în anumite circumstanțe, poate fi ”răul”. Atât lumina cât și întunericul pot fi la fel de bune, căci ce este întunericul dacă nu tot parte a Creatorului? Ambele tipuri de energie pot fi utilizate ca energii benefice, dacă știi ce trebuie să faci cu ele. 

Pământul este mama ta. Ea este Marea Zeiță. Tatăl veghează asupra ei de sus, din înaltul cerului. Pământul este mama vostră. Tatăl este cerul vostru. Tatăl este Soarele vostru și lumina voastră. Tatăl este lumea voastră exterioară, este revelația voastră. Mama voastră este noaptea dragostei voastre și plămada voastră. Ea este Luna voastră și stelele de pe cerul vostru. Întunericul favorizează iubirile și fertilizează sămânța. Tatăl este dominanta și lumina Mamei care este lumea voastră interioara, intuiția voastră. Ea este lumea voastră interioară, este ceea ce trebuie să căutați pentru a găsi. Ea este întunericul. 

Ea a fost considerată ”răul”. Ea a fost numită ”răul”. Intunericul are legături strânse cu Sinele vostru Inalt. Când vă adânciți în ființa voastră, în acel întuneric vă așteaptă Sinele vostru Superior. 
Gândiți și spuneți : 
”Mamă Pământ, te rog, iartă-mă! Iartă-mă pentru toate momentele în care am abuzat de iubirea și înțelegerea ta!
Iartă-mă pentru că, uneori, în nesăbuința mea, ți-am schimonosit fața, te-am otrăvit și te-am ”tuns chilug” ca să-ți ard podoaba. 
Iartă-mă că ți-am supt sângele și ți-am ortăvit umorile! Iartă-mă pentru că ți-am omorât animalele ca să mă distrez sau ca să le mănânc! 
Acum știu că multe dintre instalațiile mele te-au rănit și ți-au stricat liniștea. 
Te rog, iartă-mă, Mamă Divină, pentru orice moment în care te-am mințit sau am fost lacom!
Ajută-mă, Mamă Divină, să eliberez tot răul pe care ți l-am provocat din ignoranță, din proastă înțelegere, din aroganță și din cauza minții mele limitate de dimensiunea în care am trăit! Ajută-mă să ajung la Lumină, ajută-mă să mă scald în apa fermecată a iubirii divine! 
Mulțumesc, Mama mea! 
Mulțumesc, Mama mea! 
Mulțumesc, Mama mea!
Îți mulțumesc că mă susții! 
Mulțumesc pentru că mi-ai dat viață!
Mulțumesc pentru că mi-ai permis să locuiesc pe tine! 
Mulțumesc pentru că mă hrănești și pentru că îmi dai apa de care ființa mea are nevoie. 
Mulțumesc pentru aerul pe care îmi dai voie să-l respir! 
Mulțumesc pentru că mă lași să mă încălzesc de la Tatăl-Soare și de la inima ta de mamă! 
Mulțumesc că-mi dai umbra unde să mă răcoresc! 
Mulțumesc că mi-ai dat un corp fizic care să mă ajute să mă bucur de tot ceea ce îmi oferi! 
Fără tine, Mamă iubitoare, eu nu aș putea fi aici să mă bucur de bogăția și frumusețile tale. 
Îți mulțumesc că mă ocrotești și mi-ai permis să te urmez! 
Îți sunt profund recunoscător, Mama mea!!” 

Sunt Ezechiel Memchat component al Consiliului pentru Asistență pe Pamant. Namaste. 


(C.M.)

http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Perele turceşti cu conţinut mare de pesticide au ajuns la comercializare pentru că un angajat al ANSVSA a permis acest lucru


Perele cu conţinut mare de pesticide, provenite din Turcia, au ajuns la comercializare pentru că un angajat al Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor /ANSVSA/ a permis acest lucru, deşi exista un certificat ce menţiona aceste depăşiri ale valorilor de pesticide, a declarat, joi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Potrivit acestuia, cazul este unul de fraudă, fiind declanşată o anchetă.
“Pe zona de legume/fructe, vreau să accentuez că tot acest control a început din toamna anului trecut, atunci când în grapefruit-urile importate din Turcia a fost depistată o cantitate mai mare de pesticide decât limita admisă. Am continuat controalele. De 3 – 4 luni avem controale mult mai amănunţite la frontieră sau la punctele de destinaţie a tuturor intrărilor în ţară.
Le vom face şi în continuare. Nu s-au mai descoperit din luna noiembrie şi până acum două săptămâni, când a fost cazul cu perele importate din Turcia. Acolo a fost un caz de fraudă, pentru că cineva din Autoritatea Sanitară Veterinară – cu toate că exista un certificat care spunea că există acea cantitate mai mare de pesticide – a permis comercializarea acelor produse. Există deja o anchetă la poliţie în acest sens”, a spus Constantin.
Aproape 10 tone de legume şi fructe provenite din Turcia, la care s-au constatat depăşiri ale valorilor de pesticide, au fost descoperite de inspectorii sanitar-veterinari la începutul lunii februarie şi au fost distruse în mare parte, a informat, pe 6 martie, ANSVSA.
Potrivit sursei citate, un transport de 3.342 kilograme de pere din Turcia a fost depistat în data de 7 februarie 2013, având un buletin de analiză emis de laboratorul EuroLab Bulgaria, cu depăşiri ale valorii pentru pesticidele Carbendazim şi Benomyl. În urma acestui rezultat, a fost declanşată alerta prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje /SRAAF/, iar produsele au fost sechestrate în vederea trimiterii spre distrugere.
În cele din urmă, inspectorii ANSVSA au constatat că, de fapt, fusese distrusă doar cantitatea de 2.977 kilograme, diferenţa de 365 kilograme fiind trimisă spre comercializare.
Unitatea de depozitare a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei, fiind anunţată şi Poliţia, în timp ce trimiterea spre comercializare a perelor din respectivul transport va face obiectul unei cercetări judiciare.
ANSVSA menţionează, totodată, că în data de 9 februarie 2013, în urma verificărilor, inspectorii au depistat un transport de 6.100 kg de ardei capia roşu, însoţit de un buletin de analiză emis de către laboratorul EuroLab Bulgaria, care arăta depăşiri ale limitelor admise pentru pesticidul Formetanat.
Autoritatea a declanşat alerta prin SRAAF şi a luat măsura distrugerii întregii cantităţi de produs.
La sfârşitul lunii noiembrie 2012, conducerea ANVSA a dispus intensificarea controalelor, la nivel naţional, pentru legumele şi fructele provenite cu origine Turcia.
Decizia a fost luată în urma unor repetate constatări ale depăşirilor limitelor maxime admise de reziduuri de pesticide. O altă măsură necesară aplicată a fost aceea de prelevare a probelor din legumele şi fructele din Turcia în vamă sau la depozitul de destinaţie, cu interdicţia de a comercializa aceste produse până la sosirea buletinului de analiză.
Sursa: www.financiarul.ro