marți, 19 februarie 2013

Pepiniera Illuminati au furnizat inca un cancelar Germaniei - Angela Merkel este fiica lui Hitler


Daca observam in ultima vreme chiar si evenimentele si stirile oficiale despre Uniunea Europeana, nu putem sa nu ne dam seama de tendinta de centralizare a puterii din partea Bruxelles-ului si influenta tot mai mare a Germaniei atat in plan european cat si international. Asta nu este intamplator, totul facand parte din planul Cabalei de sclavizare a planetei, pentru ei nemaicontand natiunile, aspiratiile si nazuintele oamenilor. In acest context, un mare secret a iesit din nou la lumina. 

Pe un site german a aparut povestea nasterii cancelarului Angela Merkel. 



Declaratia unui cercetator nazist Karl Klauberg : Gretl Braun, sora Evei Braun ( sotia lui Hitler), este mama Angelei Merkel !

Angela Merkel s-a nascut in fosta RDG (Republica Democrata Germana), pe 17 iulie 1954, fiica unui pastor luteran. Recent, arhivele secrete sovietice dezvaluie o cu totul alta poveste. Fisierele STASI (fostul serviciu secret al RDG) indica faptul ca ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum si detalii cu privire la nasterea ei au fost incluse in evidentele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre medicii nazisti condamnati la moarte, de catre instantele sovietice si inchis. 

Cand mai tarziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, a fost eliberat dupa 7 ani si a fost recunoscut ca "tatal" inseminarii artificiale. 

Sovieticii au fost cu adevarat intrigati cand au descoperit ca dr. Klauberg a pastrat mostre congelate din fluidul seminal al lui Adolf Hitler. 

Illuminati au decis sa incerce sa produca un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte, sataniste. Dr. Klauberg a adus-o pe tanara sora a Evei Braun, pe nume Gretl in Germania de Est (comunista), precum si rezultatul experimentului, nu un fiu biologic, ci o fata. Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889 si Angela Merkel s-a nascut pe 20 aprilie 1954 (20 aprilie e cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane). 

Angela Merkel a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legaturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odata ce un german, ca Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel de asemenea poate lua pozitia tatalui ei biologic, Hitler - Cancelar al Germaniei. In 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, exact in ziua de nastere a lui Adolf Hitler, a -116-a aniversare (in randul cabalei nu exista coincidenta, totul este exact planificat cu mult timp inainte, n. t.). Apoi in 22 noiembrie 2005, Angela Merkel a fost aleasa (democratic...), Cancelar al Germaniei. 22 noiembrie, ziua alegerilor a fost aniversarea publicarii "Originea Speciilor" a lui Charles Darwin o publicatie care neaga existenta lui Dumnezeu. 

Fapt de netagaduit este ca Angela Merkel a venit din obscuritate la puterea Cancelarului German, precum si varful puterii in cadrul G-8 si a Uniunii Europene. 

Tatal lui Hitler, care ulterior si-a luat numele de Hitler, a fost fiul nelegitim al unui Rothschild cu o amanta al carei nume a fost Schicklgruber. Etimologia numelui lui Hitler, releva ca numele inseamna un cioban care locuieste intr-o coliba. Numele Adolf din vechii germani inseamna, , nobil lup". Astfel, numele sau combinat indica faptul ca el a fost, , Pastorul Lup" sau fals pastor. Destul de ciudat, Papa Benedict are numele de Pastor al Bisericii, si din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano - Catolica are un cap german. Stim de asemenea ca Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. Cartierul sau General din estul Prusiei era numit Wolfsschanze ; sediul din Franta a fost numit Wolfsschlucht si sediul sau din Ucraina a fost numit Werwolf (varcolac). Oare Uniunea Europeana prin Noua Ordine Mondiala vrea sa devina Al Patrulea Reich ?

Tema centrala a acordului puterilor vestice aliate cu Vaticanul si sovietici dupa razboi, a fost ca fiica lui Hitler sa ridice Germania la rangul de putere internationala...dar ascensiunea ei la puter nu va veni pana cand "Vaticanul nu va avea la putere un Papa german". In urma decesului Papei Ioan Paul al-II-lea, fostul nazist Joseph Ratzinger a fost nominalizat (a facut parte din trupele hitlerjugend- tineretul hitlerist, n. t.). El a fost ales Vicar al Romei la 20 aprilie 2005, devenind Papa Benedict al - XVI-lea. Este oare o coincidenta ca data investirii in fruntea Bisericii Romano-Catolice este chiar data aniversarii zilei de nastere a lui Adolf Hitler ? (a - 116 -a aniversare iar Papa este Benedict al XVI-lea, n. t.). 

In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel prin casatoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul sa-ncheiat cu divort in 1982. Ea a fost aleasa cancelar al Germaniei la scurt timp dupa ce Joseph Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romano-Catolice, de ziua lui Hitler. Este cumva coincidenta ? Nicidecum, Illuminatii sunt foarte consecventi in numerologie si conjuncturi astrale. 



De asemenea Adolf Hitler a fost un Rothschild, a fost "ajutat" sa preia puterea in Germania, sa declanseze cel mai teribil razboi din secolul 19, astfel cabala sa-si poata duce la indeplinire planul de sclavizare planetara (este stiut faptul ca bunicul lui G. W. Bush, Prescot Bush l-a finantat pe Hitler in mod constant ca si bancher, la fel cum el a fost sustinut de casa regala britanica, cu care se inrudeste, fiind din acelasi neam germanic, aceasta dupa razboi schimbandu-si numele din Bauer in Windsor).

Acelasi lucru il sustine si Ian van Helsing (scriitorul care si acum este interzis in Germania), ca Angela Merkel este fiica lui Hitler si ca mai exista si alti doi fii care sunt guvernatori in SUA. 

Cu cat inaintam in acest an observam o tot mai ampla devoalare a teribilelor secrete, la care omenirea acum cca. 20-30 de ani nici macar nu visa. Asta demonstreaza faptul ca suntem pe un drum ascendent, spre lumina, iar planurile elitei de a ne transforma in sclavi obedienti se prabuseste pe zi ce trece. 

Drum Drept spre Lumina !

Surse: 




http://roaim.net.tf/?a=articles&p=750

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu