marți, 21 octombrie 2014

Secrete Feng Shui: Cum sa iti maresti veniturile financiare prin Feng Shui

 

Stiinta Feng Shui te ajuta sa iti echilibrezi energiile din viata ta si sa traiesti in armonie cu tot ceea ce te inconjoara!

Traim intr-o lume in care finantele au inceput sa devina unul dintre cele mai importante domenii din viata noastra. Fie ca simtim mai pregnant sau nu, banii au devenit unul dintre laitmotivele existentei noastre si acest lucru atrage si cateva consecinte.
Odata cu aceasta dorinta de a avea cat mai mult, intervin si alte lucruri mai putin placute: stres, agitatie, nervozitate crescuta, destramarea relatiilor sentimentale, sociale si de prietenie.
Si cu toate acestea banii sunt un factor important in viata fiecaruia dintre noi.


In alta ordine de idei, exista si alte modalitati de a atrage cresteri financiare si asta am descoperit de curand pe site-ul Hufftingtonpost.com. Una dintre ele este descoperirea stiintei Feng Shui si beneficiile acesteia.

Stiinta Feng Shui: secretele bogatiei si bunastarii materiale

1. Concentreaza-ti energiile pe domeniul financiar

Conform stiintei Feng Shui, fiecare casa are propriile sale energii. Unele sunt bune, altele mai putin bune, insa intotdeauna pot fi imbunatatite daca aplicam corect cateva reguli ale acestei stiinte atat de complexe.
De exemplu, sectorul financiar al casei se afla in partea de Sud-Est unde poti sa pozitionezi o mica fantana de apa care sa atraga cresterea finantelor.
De asemenea, mai poti presara banuti norocosi chinezesti si alte obicte special create pentru a atrage norocul banilor. De asemena poti sa aduci aici si un mic acvariu cu pesti si poze cu lucruri pe care ai vrea sa le poti avea la un moment dat.
Ideea este sa realizezi un mic altar inchinat sectorului finaciar.


2. Schimba aerul din fiecare camera

Stiinta Feng Shui te invata sa fii in armonie cu tot cea ce este in jurul tau, sa iti cureti mintea si sufletul, pentru ca energiile negative sa se indeparteze si sa le ia locul cele pozitive, care te ajuta sa ai o viata echilibrata din toate punctele de vedere.

Arunca tot ceea ce este vechi in fiecare camera si inlocuieste totul cu ceva nou. Acest lucru va atrage noi energii pozitive care te vor ajuta sa fii mai aproape de ceaa ce iti doresti in acest sector financiar.


3. Baia si bucataria

Aici poti opta pentru un decor ce are in componenta culorile pamantului, pentru ca ele sunt cele care atrag energiile pozitive in sectorul financiar. Principala piesa a bucatariei este aragazul ce trebuie pastrat mereu curat si poate chiar pozitionata o oglinda deasupra lui pentru ca flacarile sa se multiplice si sa lupte impotriva energiilor negative.


4. Lasa energiile sa lucreze pentru tine

La intrarea casei tale agata trei banuti chinezesti cu o ata rosie, ai grija ca usa de la intrare sa se deschida complet si ca nimic nu o impiedica. Sa nu ai o oglinda la intrarea in casa pentru ca raul care intra se va multiplica.
Pozitioneaza pe langa usa si cateva broscute cu banuti in gura si flori rosii pentru ca toate acestea ajuta la multiplicarea energiilor din sectorul financiar.


Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu