vineri, 12 aprilie 2013

Codul lui Nostradamus: Suntem la un pas de un alt razboi mondial! (I)


Nostradamus a fost unul dintre cei mai mari prezicători ai lumii. În proporție de circa 70% prezicerile sale s-au adeverit,ceea ce înseamnă o rată foarte mare de interpretarea a viitorului pentru un profet care a trăit în urmă peste 400 de ani. Istoria a urmat cursul firesc pe care doar Nostradamus a putut să-l prevadă atât de bine.
Aceasta este principala cauză pentru care foarte mulţi cercetători i-au studiat textele în speranța de a mai descoperi o profeție care fusese omisă de către predecesorii săi. Unul dintre aceşti cercetători este Michael Rathford, care a studiat scrierile lui Nostradamus peste 21 de ani. El nu a aflat codul secret pe care îl căuta cu ardoare, dar a intrat în posesia unui document uimitor. Documentul a fost ascuns de peste 400 de ani în Librăria Naţionale din Roma. Acesta a fost dăruit de Nostradamus fiului său care, la rândul său, l-a donat Papei Urban VIII. Papa l-a ascuns, de teama persecuţiilor Inchiziţiei Spaniole, asigurându-se că umanitatea nu îl va descoperi până nu va fi suficient de evoluată pentru a-l descifra.
Al treilea război mondial
Decodificarea acestui document a oferit o nouă perspectivă asupra timpurilor actuale, dar și asupra viitorului sumbru careva pune stăpânire pe întreaga planetă. În opinia lui Rathford, în prezent experimentăm „Era Necazurilor“, după cum scria Nostradamus. Această era este una tumultuoasă în care se va petrece cel de-al treilea război mondial și ultimul.
Codul lui Nostradamus“, cum a fost supranumit documentul, arată că un cumplit război mondial se va naște în urma unei greșeli a unui lider politic. Se vor răci relaţiile dintre două mari state, unul din ele fiind SUA. Preşedintele respectiv va regreta şi va încerca să-şi repare greşeala. Dar va fi înlăturat de cei care vor să-i ia locul. Va ajunge în pragul sinuciderii, fiind eliminat din politică, economie, viaţa socială. Astfel, întreaga planetă se va afla pe un butoi de pulbere. Această perioadă va coincide cu foarte multe dezastre naturale care agravează și mai mult situația politică din lume.
Cutremure şi inundaţii serioase vor genera conflicte între state. SUA va fi ruinată în încercarea de a face faţă dezastrelor. Trei alte mari naţiuni vor trimite ajutoare supravieţuitorilor din SUA în încercarea de a-i ajuta, dar acţiunile umanitare vor fi de fapt tentative de ocupaţie.

Cititi articolul integral aici:
http://www.efemeride.ro/codul-lui-nostradamus-suntem-la-un-pas-de-un-alt-razboi-mondial

(va urma)
Sursa: www.efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu