marți, 4 februarie 2014

Este un SEMN? Icoana Sfintei Treimi A PLANS a doua oara!


Coincidenta stranie sau sa-i fi trimis marele duhovnic Iustin Parvu un mesaj de dincolo de moarte?
Botosaneanul care sustinea, in urma cu 3 luni, ca icoana lui plange, a gasit-o, din nou, acoperita de lacrimi. Explicatia unui preot va lasa fara cuvinte. "Duhovnicul meu, la care ma spovedesc la manastire, mi-a spus si ca ingerii plang de necazul care ne asteapta pe noi toti", afirma barbatul.

Suntem acasa la botosaneanul Ioan Plugaru, locul in care omul spune cu mana pe inima ca s-au intamplat minuni. I-au recunoscut-o chiar si preotii, prin mainile carora icoana a trecut de cate ori a lacrimat. Cu emotie in glas, barbatul povesteste cum obiectul de cult l-a primit in urma cu 22 de ani, de la parintele Iustin Parvu, de care tatal sau a fost apropiat. Ca o coincidenta stranie, Sfanta Treime a plans, pentru a doua oara, exact in ziua in care biserica l-a praznuit pe preacuvios.

Omul ne-a mai marturisit ca legatura cu parintele Iustin Parvu i-a adus miracole in familie. Prin rugaciunea preotului, tinuta la capataiul tatalui lui Ioan Plugaru, caruia nu i se mai dadeau sanse, pacientul si-a revenit miraculos, si a mai trait inca 9 ani. Tocmai de aceea, barbatul crede cu tarie in previziunile fetei bisericesti.

Desi un calugar i-a spus sa mearga cu icoana in pelerinaj, pe la fiecare manastire din tara, duhovnicul l-a sfatuit sa nu o mute din locul in care a lacrimat. Lacrimile au fost zarite de om dimineata, cand se ruga. A fost pentru a doua oara, in ultimele 3 luni, cand i-a fost dat sa vada asa o minune.

Sursa: www.kanald.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu