joi, 27 decembrie 2012

Horoscop 2013, anul Sarpelui Negru de Apa.


Horoscop 2013

Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa.

Previziuni generale horoscop 2013
Conform calendarului chinezesc, 2013 este anul Sarpelui de Apa (adica al sarpelui negru sau albastru). Ce ne aduce acest an?
In primul rand, trebuie sa intelegem ce atitudine au chinezii fata de aceasta reptila. Dupa parerea lor, sarpele intruchipeaza intelepciunea, vointa, independenta, rabdarea, rapiditatea reactiei si luarii deciziilor. Pe langa acestea, sarpele este inzestrat cu un farmec uimitor – este un mare seducator. In acelasi timp, aceasta reptila poate fi foarte vicleana si nemiloasa daca cineva o supara sau o jigneste. Iar daca luam in considerare faptul ca in anul 2013 elementul Sarpelui este apa, trebuie sa adaugam nestatornicia, emotivitatea si, prin urmare, instabilitatea.
Asadar, la ce sa ne asteptam in 2013, anul Sarpelui Negru de Apa?
In primul rand, in anul ce vine nu prea are rost sa ne asteptam la socuri puternice si pasiuni arzatoare, dar dinamica evenimentelor va fi foarte vizibila. Pentru a-l tempera pe stapanul anuli, este indicat sa dam dovada de ratiune si prudenta, trebuie sa evaluam in profunzime orice situatie. Foarte binevenite vor fi planificarea minutioasa si abordarea meticuloasa a proiectelor noi. In anul Sarpelui Negru de Apa, "pe val" vor fi specialistii cei mai competenti in domeniul lor.
Horoscop 2013 spune ca acest an este momentul cel mai favorabil pentru luarea celor mai dificile si importante decizii in viata. Asadar, cei care se vor afla la sfarsitul anului 2012 la o rascruce de drumuri sau intr-o situatie complicata, pot sa priveasca spre viitor cu optimism si cu incredere ca toate problemele se vor rezolva in scurt timp.
Daca ai hotarat sa mai faci o facultate sau sa te ocupi de arta, sau sa te casatoresti, Sarpele cu siguranta te va ajuta. Dar daca ai de gand sa sporesti controlul asupra copilului sau sotului, eforturile tale vor fi cel mai degraba zadarnice, sau mai rau – vei obtine un efect opus asteptarilor. La fel de dificila risca sa fie lupta pentru obtinerea postului de conducere ravnit sau a unei persoane.
In anul Sarpelui, trebuie sa eviti afacerile dubioase. Persoanele care lucreaza in domeniul intelectual si reprezentatii lumii artelor vor castiga bani cel mai usor. De fapt, chiar daca anul nu ti se va parea bun din punct de vedere financiar, horoscop 2013 ne spune ca exista sanse mari ca situatia financiara sa se imbunatateasca la sfarsitul anului.


Cititi articolul integral aici:  Horoscop 2013
Sursa: http://www.horoscopurania.ro/horoscop-2013

3 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Va contactez din partea site-ului www.horoscopurania.ro. Prin postarea articolului
    "Horoscop 2013, anul Sarpelui Negru de Apa." ati incalcat politicile site-ului nostru, prezentate in partea de jos a site-ului www.horoscopurania.ro:

    Copierea, utilizarea sau reproducerea integrala a articolelor de pe site, fara acordul scris al autorului, este strict interzisa.
    Copierea, utilizarea sau reproducerea partiala a articolelor de pe site este permisa doar cu mentionarea sursei si postarea unui link direct indexabil catre www.horoscopurania.ro.

    Va rugam sa eliminati articolul din site-ul dumneavoastra sau sa pastrati maximum 50% din articol si sa adaugati un link direct indexabil catre www.horoscopurania.ro Va rugam sa remediati problema in termen de 24 de ore.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze, dar eu am gasit doar conditia de mentionare a sursei, pe care am respectat-o.
      Acum ca m-ati informat, am remediat greseala mea si imi cer scuze! Nu am avut nici o intentie de a va crea o nemultumire.

      Cu stima,
      Sfatuitoarea

      Ștergere
  2. Sursa trebuie mentionata cu link direct indexabil catre www.horoscopurania.ro
    Va rugam sa adaugati urmatorul cod: Horoscop 2013

    O seara frumoasa,

    PS: Scuze ca nu am trimis pe mail, nu am observat ca il aveti scris in sidebar. Puteti sa stergeti comentariile noastre.

    RăspundețiȘtergere