vineri, 4 aprilie 2014

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin
Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.

Fiecare zodie are 3 nivele de vibratie:
Nivelul superior – persoana manifesta preponderent calitatile zodiei in care s-a nascut;
Nivelul mediu - persoana nascuta in respectiva zodie manifesta atat o parte din calitatile cat si o parte din defectele zodiei;
Nivelul inferior – persoana se confrunta cu tentatiile si viciile zodiei in care s-a nascut.
Iata de ce, intalnind mai multe persoane care exprima nivelul inferior al unei zodii, oamenii ajung sa spuna ca o zodie este ”rea”.

Alti oameni, intalnesc reprezentati din aceeasi zodie care manifesta preponderent calitatile zodie si ajung sa afirme despre aceeasi zodie ca este ”buna”.
Fiecare om pe parcursul vietii sale se confrunta cu perioade in care se lupta cu slabiciunile zodiei sale, la fel are si perioade in care manifesta in mod exemplar calitatile cu care a fost inzestrat la nastere. 
Astfel, atunci cand o persoana are probleme, este necajita, are esecuri, duce lipsa de iubire, este intr-o etapa dificila de viata, va tinde in mod periculos sa fie victima slabiciunilor zodiei sale.
O persoana fericita, care iubeste si are parte de iubire, intr-o etapa de viata buna, manifesta preponderent calitatile descrise de nivelul superior al zodiei sale. 

Zodia Berbec
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este energic, entuziast, hotarat, are mai multe teluri, lupta pentru ceea ce considera important, ii ajuta pe cei din jur dezinteresat, este deschis si prietenos.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se inchide in sine, se plange ca viata nu este corecta, considera ca toata lumea il tradeaza, nu are un tel pentru care sa lupte, devine atras de alcool sau aventuri sexuale.

Zodia Taur
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Citeste lucruri legate de spiritualitate si ezoterism, este generos cu banii si cu timpul sau, gaseste motive de bucurie in activitatea profesionala, ii spirijina si calmeaza pe cei dragi.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se plange constant de bani si de faptul ca nu are timp liber, munceste ca robul, nu stie ce ar face cu placere pe plan profesional, nu stie ce isi doreste in dragoste, este nemultumit de tot.

Zodia Gemeni
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Glumeste, se joaca mult, socializeaza, vorbeste mult, se deschide spre lucruri noi, citeste psihologie si spiritualitate, isi asuma cu placere un rol care vine cu responsabilitati.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Tinde sa fie ironic, invidios, suspicios si are nevoie sa fie lasat in pace. Incepe sa faca excese serioase legat de lucruri care ii plac. Evita sa se confrunte cu problema reala, fuge de responsabilitati. 

Zodia Rac
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este un nativ jovial si usor de remarcat in societate deoarece se implica in tot ceea ce face cu pasiune. Ii ajuta pe altii, asculta, empatizeaza si sfatuieste.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se autoizoleaza considerand ca este superior celor din jurul sau si nu are cu cine sa discute, devine orgolios, rece, distant, ii este frica sa nu fie ranit, nu se deschide in fata nimanui.

Zodia Leu
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este romantic si creativ, prin tot modul in care se prezinta este fermecator. Stie sa ii faca pe cei din jur sa se bucure de viata. Ii place sa sarbatoreasca, socializeaza des. 
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui
: Iese rar in societate, nu gaseste motive pentru care sa sarbatoreasca, ii este frica de esec, amana in general orice actiune si decizie pe ziua de maine.

Zodia Fecioara
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Isi face multe planuri, ii place sa se inconjoare de oameni, adopta un animal, este milos, sincer, are mare rabdare cu oamenii, ii place sa explice si sa ii invete pe altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Nu are curajul de a spune lucrurile pe nume, devine duplicitar, este interesat de partea materiala si uita sa fie milos, devine exigent cerand maximum de la cei din jur si criticandu-i pentru orice.

Zodia Balanta
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lu
i: Ii motiveaza pe toti cei cu care se intalneste, face cu placere cadouri, are o activitate din domeniul artistic, ii place sa se imbrace elegant, negociaza cu usurinta, este amabil cu toata lumea.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Isi arata indiferenta si ostilitatea fata de persoanele care nu ii plac, isi sustine parerea in mod incapatanat, este lipsit de energie si motivatie, pasiv, comod si pesimist. 

Zodia Scorpion
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are pasiuni in domeniul ezoterismului si se ocupa cu mare fascinatie de bani. Insa este generos cu bunurile sale, calm, focusat pe telurile sale, stie sa asculte si are curajul marilor initiative.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Ii este frica de schimbari, prefera sa se autodistruga in situatia nefericita in care se aflat decat sa schimbe ceva, uita ce teluri avea, devine interesat excesiv de siguranta sa materiala.

Zodia Sagetator
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Vesel si glumet, este in mod constant interesat sa aduca bucurie in viata celor dragi si se sacrifica pentru ei. Se dezvolta in mod constant pe plan profesional si spiritual, calatoreste, discuta cu oricine fara prejudecati, stie sa lase de la sine.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se centreaza pe agonisirea banilor, are mereu ceva de comentat, vrea sa i se acorde atentie, dezvolta vicii, are atitudini rebele, tinde sa ia decizii radicale sub imperiul impulsului (rupand legaturi si parasind anumite medii intr-un mod categoric).

Zodia Capricorn
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este o persoana care vede partea pozitiva a vietii si manifesta recunostinta fata de realizarile sale. Stie sa se bucure de viata, este ambitios, gata de a face lucruri noi, este stalpul de spirijin pentru cei dragi, ii incurajeaza mereu pe altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se victimizeaza, dramatizeaza lucrurile, invinovateste pe altii cu usurinta, nu ii pasa de altii, devine rece, egoist, dominator. Are o atractie irezistibila spre excese diverse (alcool, tutun, droguri) si aventuri sexuale.

Zodia Varsator
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este prieten cu toata lumea, isi face planuri pentru calatorii diverse, face acte de altruism, manifesta tandrete si romantism, este atras de filosofie, literatura si spiritualitate, este sincer interesat de altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Traieste in lumea lui de idei, inconjurat de carti, fara sa simta nevoia sa se deschisa spre ceilalti. Nu stie ce sa faca cu propria sa viata, simte ca nu isi gaseste locul. Se plange des si vede lucrurile in negru.

Zodia Pesti
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are multa creativitate artistica si iubire de oferit. Crede in adevar, dreptate si iubire, simte nevoia sa ofere dragoste, viseaza des cu ochii deschisi si isi urmeaza visele, crezand ferm in norocul sau.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se considera o persoana ghinionista, ii este frica sa riste, are mari indoieli cu privire la orice, este suspicios, tinde sa manipuleze si sa nu spuna tot adevarul, tinde sa supraanalizeze o problema. 

Observatie:
 Cand vedeti ca o persoana apropiata manifesta slabiciunile tipice zodiei sale, trebuie sa ii dati ajutor, deoarece este un semn clar ca trece prin vremuri grele si are nevoie de suport.
Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin
Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu