vineri, 4 aprilie 2014

Canabisul vindeca cancerul – copil din Oregon, SUA vindecat 100%


Pana la acest articol nu am abordat subiectul cancer. Asa cum orice sector al civilizatiei noastre este afectat de planurile malefice ale cabalei si sectorul medical face parte din acest plan. Despre vaccinari am publicat deja articole pentru a trezi oamenii si a nu se mai vaccina. Acest articol reda un caz real al unui copil bolnav de leucemie care este vindecat 100% cu canabis. In viitor o sa public un articol numai despre problematica cancerului ca si afacere pentru corporatiile farmaceutice si clinicile oncologice, dar si tratamentele naturiste care exista acum in lume ieftine si la indemana oricui daca exista trezire spirituala…. 

Terapia pediatrica cu canabis salveaza copii. Acesta este cel mai important lucru in acest moment.

Efectele antitumorale ale canabinoidelor au fost deja demonstrate de ceva timp. In 1980 au fost descoperiti receptori canabinoizi in creierul uman. Corpul nostru produce acesti compusi in propriul sistem endocanabinoid, care este acum cunoscut a fi responsabil pentru o serie de funcții biologice. Acesta este motivul pentru care planta ( canabisul,n.a.) are un astfel de potențial terapeutic larg pentru multe boli, inclusiv al cancerului.
Numeroase studii au demonstrat de-a lungul timpului efectele antitumorale ale canabisului. Studiile au aratat ca consumul de canabis ucide complet celulele canceroase, si are un mare impact asupra refacerii sistemului imunitar. Canabisul are potențialul de a înlocui o multitudine de medicamente și terapii alopate aplicate in prezent in majoritatea clinicilor oncologice. De ce studiile umane nu sunt în curs de desfășurare?

In SUA precum si in UE, inclusiv in Romania exista doar doua tratamente implementate si obligatorii oficial in sistemul de sanatate pentru bolnavii de cancer, radioterapia – prin care prin microunde de anumita frecventa si intensitate se iradiaza zona afectata – si chimioterapia – care prin injectarea efectiv a unei otravi in corp se urmareste uciderea celulei canceroase. Ambele sunt deosebit de toxice pentru organism si este demonstrat ca acestea grabesc moartea pacientului, dar nimic nu a fost schimbat.
Tot mai multi oameni constientizeaza asta si cauta tratamente alternative printre care si consumul de canabis sau ulei de canabis ( despre celelalte modalitati de invingere a cancerului voi publica un articol viitor).



Când ești un adult cu cancer, ai posibilitatea de a utiliza cele două opțiuni recomandate sau refuza tratamentul și sa selectezi metode alternative. Când ești un copil, părinții tăi nu au posibilitatea de a refuza modul aprobat, oficial, fără a se confrunta cu repercusiuni legale, care pot include pierderea custodiei copilului.

Cazul copilului vindecat

Brave Mykayla a avut leucemie limfoblastică acută - aceasta este o formă foarte rară și agresivă de leucemie la copii. Aceasta este responsabila pentru 15-18% din cazurile de leucemie la copii. ADN-ul ei a fost modificat într-un fel, și asta a provocat maduva osoasa sa inceapa sa produca leucemie adica celule albe in sange. Sa îmbolnăvit în mai 2012, iar în iulie 2012 medicii au descoperit o masă limfoblastica de dimensiunea unei mingi de baschet în piept. Masa ei a fost atât de mare încât ea nu a fost în măsură să fie sedata pentru riscul de deces din cauza presiunii asupra esofagului și inimii.

Un studiu al unor medici din Toronto despre influenta canabisului asupra cancerului la copii aici :http://www.collective-evolution.com/2014/02/10/cannabis-helped-treat-leukemia-in-teenage-girl-doctors-publish-case-study/

Acest protocol este utilizat pentru a trata pacientii cu leucemie cu risc scăzut (Mykayla a fost risc intermediar tehnic). Acesta este un medicament combinatie intre chimioterapie și steroizi de 3-5, care se face în 5 runde cu durata de 2,5-3 ani. Primele 4 runde sunt foarte intense și ultima pentru 6-8 luni. Ultima rundă se numește "de întreținere", se face, în principal la domiciliu și este mult mai puțin dăunător decat primele 4 runde. Mykayla va începe chimioterapia de întreținere în luna februarie a anului 2013. Mykayla a inceput chimioterapie la 16 iulie 2012 (ea a început un tratament cu steroizi la 14 iulie 2012).

Nivelul masei limfoblastice a Mykaylei a fost monitorizată zilnic pentru primele 8 zile și săptămânal sau de două ori pe săptămână după aceea. Nivelul ei limfoblastic coboara, după ce a primit chimioterapie, dar la câteva zile nivelul este mai mare decât înainte de chimioterapie. Medicii au fost îngrijorati. Ei au vorbit despre posibilitatea Mykaylei de a avea un transplant de maduva osoasa din cauza leucemiei care nu evolueaza în remisie cu chimioterapie. 95% dintre copiii cu leucemie intra in remisie în primele 30 de zile de chimioterapie ... majoritatea dintre ei intra in remisie la doar câteva zile după ce a primit chimioterapie pentru prima dată.
Oncologii au recomandat radiatii craniene spunand ca este un risc intermediar, al fenotipului de celule T si al celulelor leucemice in mica cantitate din creierul ei si din lichidul spinal. Radiatiile craniene este un subiect tot mai controversat in mediile cercetatorilor impotriva cancerului. Familia copilului a refuzat aceasta cale si a apelat la metoda naturista.

Au avut un plan de la bun început pentru combaterea cancerului si chimioterapiei Mykaylei în mod natural și acesta a fost de a utiliza canabis , sub formă de ulei foarte concentrat și puternic , suc de canabis crud , și consumul de canabis fiert în alimente . Canabisul a fost recunoscut in a ucide cancerul , protejeaza organismul de daunele chimioterapiei , ameliorarea durerii si greata , si este un neuroprotector și antioxidant . În scopul de a utiliza această formă de tratament Mykayla avut nevoie de-a obține o recomandare de la un alt medic și o licență marijuana medicala de stat . Acest lucru le-a luat 10 zile pentru a finaliza ... Mykayla a început terapia de canabis pe 24 iulie 2012 ! Imediat ea a fost în stare să mănânce din nou . Acesta a fost primul beneficiu pe care l-au observat . Ea a fost mai fericita, a zâmbit și a râs în mod constant. O săptămână după ce a început pe tratament cu ulei medicii Mykaylei au anunțat că leucemia ei dispăruse din maduva osoasa și sânge ! Ea a fost remisa. Mykayla este în prezent de șase luni în tratament intens și nu a folosit nici un analgezic ( nici măcar Tylenol ) și a luat medicamente anti - greata de câteva ori .

Dieta este medicina – Cancerul prospera in mediu acid si este alimentat de zahar, carne, alimente cu aditivi alimentari si coloranti, bauturi acidulate, etc. Regimul alimentar al Mykaylei a fost redus la cel strict vegan, fara cele enuntate mai sus si de asemenea hidratata cu mii de litri de apa alcalina.

Suplimentele minuni -  Unele suplimente importante pe care le-au găsit de ajutor în lupta împotriva cancerului și chimioterapiei sunt : Vitamina C, extract de ceai verde, armurariu sau scai alb, beta-caroten, ulei de nucă de cocos, vitamina D, ceaiul Essiac, Co-Q10, seleniu, omega 3, usturoi, canabis, și tone de fructe și legume.

Pozitivitatea - Având o atitudine pozitivă și a furniza copilului un cămin fericit, luminos, iubitor, un mediu mai bun în afara de a lupta cu cancerul. Cred cu tarie ca dragostea și fericirea pe care valorile familiei le are, actioneaza foarte mult asupra succesului pe care l-a văzut Mykayla în timp ce lupta cu leucemia.
Limfoblastiile sunt celule imature care se diferențiază în mod obișnuit pentru a forma limfocite mature. În mod normal, limfoblastiile se găsesc doar in maduva osoasa, dar în leucemia limfoblastică acută (ALL), limfoblastiile prolifereaza incontrolabil și se găsesc în număr mare în frotiul de sange periferic.

Numarul de celule afectate de canabis
·        14 iulie 2012 – ziua diagnosticului si inceperii tratamentului cu steroizi
·        Procentajul celulelor limfoblastice in sange sunt de 33%
·        In 15 iulie sunt de 51%
·        In 16 iulie procentajul este de 11%
·        In 17 iulie este de 14% si incepe chimioterapia
·        In 18 iulie este de 18%
·        In 19 iulie este de 3%
·        In 20 iulie este de 29%
·        In 23 iulie este de 31% si este externata din spital
·        In 24 iulie incepe terapia cu ulei concentrat de canabis
·        In 26 iulie procentul celulelor este de 5%
·        In 31 iulie este de doar 3%
·        Apoi din 2 pana in 20 august procentul celulelor limfoblastice din sangele Mykaylei s-a mentinut la 0% ca si in ziua de azi !!


O dovada clara ca dupa terapia cu canabis acest copil s-a vindecat complet. Poate unii spun ca canabisul nu este pentru copii dar intreb CANCERUL ESTE PENTRU COPII ?? 
Multi medici sunt sigur ca ar gasi argumente contra terapiilor naturiste, dar noi ca fiinte energetice autonome si suverane suntem in masura si indreptatiti sa ne alegem aceste terapii in mod constient. Facultatile actuale de medicina functioneaza pe programele implementate de catre elita malefica pentru a forma medici care sa excluda aceste tratamente ieftine si la indemana oricui.

In prezent din cancer se fac afaceri de mii de miliarde de dolari in lume. Toate clinicile de lux te fac sa mori mai repede dar in conditii de lux, ele scotand profit cat mai mare de pe urma bolnavilor de lux in conditiile economiei liberale de piata unde si asa-zisa sanatate este o marfa…Cat cinism poate exista astazi in lume si-n lumea medicala mai ales.

Am ajuns sa vindem moartea pe bani grei iar viata sa ne fie o continua supravietuire..
Doamne in ce farsa traim  !! Constientizati asta ?? Sa iesim fratilor cat mai repede … NU MAI INTRETINETI SISTEMUL ACESTA !! 
Renuntati, retrageti-i acceptul dumeavoastra constient, pentru ca se hraneste energetic si din acceptul nostru nu numai financiar. In meditatie emiteti un gand puternic focalizat ca retrageti acceptul existentei acestui sistem malefic in general sau cel medical in special….
    
  Doamne ajuta !
   t
      
            Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/


COMENTARIU SFATUITOAREA:

Metoda folosita de medicii americani este aproape metoda pe care am folosit-o eu pentru vindecarea mea, in cazul limfomlui non-hodgkin.
Doamne ajuta ca aceasta reusita medicala a americanilor sa schimbe mentalitatea si in medicina romaneasca si astfel sa renunte la mincina si infatuare si sa dea o sansa de vindecare si bolnavilor de forme de cancer nevindecabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu