joi, 3 aprilie 2014

Pacatul nu exista



                                      28 Septembrie 2013 prin John Smallman

                                                 ( mesaj chanelling )


Mulți dintre voi se confruntă cu tulburări emoționale pe măsură ce problemele pe care nu le-ați soluționat erup în conștiința voastră în moduri care vă zdruncină serios, dar care nu par să aibă o cauză care să poată fi identificată. Tot ceea ce trebuie să faceți este să le recunoașteți. Nu este absolut deloc nevoie să le identificați cauza sau lecția pe care acestea vi-o aduc și care să ceară vreo compensație sau auto-umilire. Prin simplul fapt că le acceptați și le lăsați să fie – le lăsați să fie așa cum sunt, să rămână în conștiința voastră – voi vă eliberați de atașamentul vostru față de ele, astfel încât ele pot trece mai departe, așa cum o vor și face, mai degrabă ca vremea.  

Este cazul să vă permiteți să vă iertați pe voi înșivă pentru toate erorile și greșelile, inclusiv de convingerile că unele dintre cele mai profunde și ascunse gânduri, cuvinte sau fapte ale voastre i-au afectat grav pe alții.  Disconfortul apare din problemele nerecunoscute, pe care le-ați negat, pentru că v-a fost frică că ați făcut lucruri sau ați luat parte la activități care sunt de neiertat. Dar toate acestea fac parte din iluzie și ele nu s-au petrecut cu adevărat – pentru că sunt iluzorii, ireale. Voi toți sunteți Ființe de Iubire, și deși se pare că uneori v-ați ”comportat urât”, acum a sosit timpul să vă eliberați de orice vinovăție, rușine sau traumă emoțională permițându-le să treacă prin mintea voastră fără a vă agăța de ele. Iubirea se reafirmă pe ea însăși ca adevărata voastră Esență și dizolvă fiecare aspect ireal și lipsit de iubire rămas în voi și de care ați rămas agățați, dizolvând totodată și iluzia în sine.  

Nu există păcat. Toată conștiința este una cu Dumnezeu, care este Iubire infinită în infinită abundență, și, prin urmare, fiecare entitate conștientă este și întotdeauna a fost Iubire pură – și nimic altceva. Este dificil pentru voi să înțelegeți acest lucru când priviți la conflictele de pe Pământ, atât cele de acum cât și cele care au avut loc de-a lungul istoriei voastre și imensa suferință pe care acestea le-au generat. În iluzie există și a existat multă suferință pe care omenirea a experimentat-o ca fiind foarte, foarte reală, dar voi toți sunteți pe calea voastră de ieșire din iluzie și de întoarcere acasă la Realitatea în care ați fost mereu prezenți, și unde veți rămâne veșnic prezenți. Iubirea este natura voastră, și în profunzimea esenței voastre, așa cum ați experimentat-o în iluzie, voi nu aveți și nici nu ați avut nici o dorință sau intenție de a răni pe cineva, chiar dacă v-ați angajat în jocul de-a o face. Iubirea – voi așa cum sunteți cu adevărat – nu ar putea niciodată să intenționeze ceva care ar fi lipsit în cea mai mică măsură de iubire, pentru că nu există nimic care să fie lipsit de iubire.  

În iluzie acest adevăr incontestabil pare imposibil de crezut sau de acceptat și de aceea vi se pare atât de dificil să iertați, numai dacă și până când nu l-ați văzut pe cel vinovat – voi sau altul – descoperit, judecat, acuzat, făcut de rușine și pedepsit. Aceasta este cea mai mare piatră de încercare pe calea voastră spre trezire: ne-iertarea. Esențialitatea absolută a iertării, pentru ca pacea personală și acceptarea de sine să fie dobândite, este recunoscută acum și de psihologia oficială. Este o recunoaștere foarte recentă. Înainte, și asta pentru eoni, tot ceea ce era neiertat se considera a fi normal, deoarece până și zeii pe care voi i-ați inventat erau neiertători. În ultima sută de ani, umanitatea a făcut progrese enorme pe calea evoluției sale spirituale, dovedite și numai prin recunoașterea acestui adevăr foarte important dar negat pentru atât de multă vreme.  

Cu toate acestea, mai există mulți pe Pământ care, din cauza durerii și suferinței prin care au trecut în această viață sau în cele anterioare, nu pot și nu doresc să accepte că iertarea este un balsam iubitor care vindecă toate rănile. Aceia dintre voi care citesc sau ascultă acest mesaj știu că acesta este adevărul, dar chiar și unii dintre voi aveți probleme cu iertarea din cauza propriei voastre suferințe personale intense, sau, mai probabil, din cauza conștientizării și implicării voastre în, aparent complet nejustificata, suferință prin care trec alții.  

Așa că, atunci când intrați în acel spațiu interior liniștit și inviolabil la care fiecare dintre voi are acces, cereți-le celor din tărâmurile spirituale pe care-i chemați în ajutor, să vă ajute să înțelegeți și apoi să acceptați că iertarea este balsamul care vindecă toate rănile. Apoi practicați iertarea. Dar nu iertarea condiționată: ”Numai dacă acea persoană își recunoaște greșeala, își cere scuze sau promite că nu va mai face niciodată acel lucru, îl voi ierta!”, ci iertarea necondiționată….. iertarea fără nici o condiție. Astfel vă eliberați de povara pe care o duceați cu voi din cauza celui pe care nu l-ați iertat, iar cuvintele și faptele care v-au cauzat durere nu se mai agravează în mintea voastră cerând despăgubiri sau scuze care poate nu vor veni niciodată. Ținând la ofensele care v-au fost aduse, vă negați singuri vindecarea și vă provocați în continuare durere. Iertând, vă eliberați voi singuri; nivelul de stress vi se reduce, și începeți să trăiți în momentul acum în care vă puteți bucura de mirosul trandafirilor.  

Amintiți-vă tot timpul: ”Iertarea este balsamul iubitor care vindecă toate rănile.” Profund în voi, voi știți că acesta este adevărul, așa că practicați-l până devine un automatism și bucurați-vă de pacea, calmul și eliberarea pe care vi le aduce. Și atunci când ați iertat, se va întâmpla cel mai uimitor lucru. Pentru că Iubirea v-a umplut inima, vă veți da seama că, de fapt, nu era nimic de iertat…. pentru că nu există decât Iubire…. care nu poate niciodată să rănească, jignească sau să supere. Poate fi doar Iubire! 

Fratele vostru iubitor, Iisus 


Traducere Monica Poka

     Drum drept spre Lumina !

http://burebista2012.blogspot.ro/

Un comentariu:

  1. Cat de credul trebuie sa fii sa crezi ca Iisus, fiul lui Dumnezeu, a scris porcaria asta?

    RăspundețiȘtergere