joi, 21 martie 2013

Locul in care oamenii traiesc 900 de ani


Pentru ca stim prea putine lucruri despre lumea "de dincolo de nori" facem supozitii. La fel de intampla si cu ceea ce se afla "in interiorul" Pamantului pe care il locuim de atatea milenii.

Doctorul Raymond Bernard, autor al cartii "The Hollow Earth" sustine cu tarie ca Pamantul nu ar avea un miez, o manta si o scoarta, ci ca sub suprafata locuibila se afla o lume ideala, un Eden, in care oamenii traiesc in pace si intr-o atmosfera neintinata.

Potrivit doctorului Bernard, Pamantul trebuie privit ca o casa. Astfel, oamenii locuiesc inauntrul caselor, nu dorm pe terase, balcoane sau acoperisuri. La fel se intampla si cu Terra - exista oameni care locuiesc in interiorul Pamantului.

Lumea de aici este alcatuita din 6/7 pamant si 1/7 apa, fiind luminata de un soare interior, cald,care nu apune niciodata. Temperatura este ideala si se situeaza in jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar intemperiile nu exista.

Pentru ca este o clima ideala, totul se dezvolta mult mai repede si mai mare decat se intampla pe scoarta Terrei. Astfel, boabele de struguri au marimea unor pepeni, iar copacii sunt inalti cat zgarie-norii.

Oamenii au o inaltime care ajunge si la 4 metri, iar viata lor ajunge sa se intinda si pe distanta a 9 secole. Alimentatia acestor oameni este exclusiv vegetariana, iar pe Pamantul Interior nu exista crime sau violenta.

Pamantenii interiori se casatoresc foarte tarziu, iar relatiile intime nu sunt fizice, ci magnetice, mai spune doctorul Raymond Bernard.

Cat este fictiune si cat este adevar ramane de vazut. Cert este ca teoria Hollow Earth are din ce in ce mai multi adepti in jurul lumii, poate si din dorinta de a sti ca exista ceva mai bun decat aceasta lume, scrie antena3.ro

Sursa: www.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu