sâmbătă, 10 august 2013

Apariție misterioasă pe cer: un nor în formă de cruce la Constanţa


„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu, citatd e reporterntv.ro


Apariție misterioasă pe cerul Constanței: o cruce pe cer. Imaginea a fost surprinsă de un telespectator Neptun Tv înaintea unei furtuni. Tot cerul era albastru, numai în jurul crucii s-au format mai mulți nori, parcă pentru a scoate și mai mult în evidență semnul divin.
Nu este pentru prima dată când oamenii surprind natura în astfel de ipostaze. La noi în țară sau în alte părți, oamenii au fotografiat diverse forme pe care le iau norii. Este un semn divin sau doar imaginația noastră? Să vedem ce părere au preoții despre acest fapt.
„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu. „Crucea înseamnă multe. În primul rând este crucea lui Hristos. Este bine să ne aducem aminte că suntem creștini, dacă mai suntem. Natura își urmează legea ei lăsată de creator, numai omul uită de legile Lui“, adaugă el.
Preotul spune că minunile, chiar și cele ale lui Hristos, au toate același rol: să ne aducă aminte ce este omul în fața Domnului.
„Când vedem cruci pe cer făcute de nori să nu uităm că Scriptura spune că și creația dă mărturie de Creator. Numai omul uită“.
În concluzie, spune el, nu-i minune mare crucea din nori. Minunea mare este faptul că Hristos ne-a mântuit de pe cruce. Noi ne mai purtăm crucea? O vedem, o admirăm, dar fugim de ea cât putem, pentru că suntem mândri, leneși și iubitori de putere și plăcere, este concluzia lui.


2 comentarii:

  1. Imi pare normal ca un preot sa comenteze acea aparitie misterioasa si culmea el a certat lumea care nu mai vine la biserica asa de des ca sa mai doneze ceva bani, dar ei au oricum o alta sursa de bani...
    Singura industrie din Romania care mai functioneaza este industria ortodoxa, nu va vine sa credeti, mergeti pe la manastiri prin tara si veti gasi in interiorul lor mana de lucru gratis(calugarii)impartiti pe categorii de lucru si pe care ii pacaleste cu viata vesnica.

    RăspundețiȘtergere