miercuri, 10 iulie 2013

VIDEO: Nave extraterestre deasupra oraşului Vaslui, 30 iunie 2013

Redacţia AIM a primit pe adresa de contact următoarea relatare în care se descrie apariţia unei flote de cel puţin 15 nave extraterestre luminoase deasupra oraşului Vaslui, pe 30 iunie 2013 ora 2 AM. Anca ne-a împărtăşit această uimitoare experienţă cu rugămintea să o publicam, ceea ce am şi făcut. Sperăm ca voi, cititorii AIM, să beneficiaţi de acest eveniment extraordinar care este şi documentat VIDEO, şi care s-a petrecut în Romania anului 2013. Iată mai jos relatarea Ancăi:



"Mă numesc Anca, şi as vrea să împărtăşesc cu dumneavoastră o experienţă pe care am avut-o în noaptea de 29 -30 iunie 2013, în oraşul Vaslui.

În acea noapte, m-am trezit brusc la ora 2 fără ceva, şi am văzut cum se reflecta pe o porţiune de perete, [venind] de afară, o lumină care semăna cu lumina emanată de o sirenă de poliţie (aveam draperiile trase). M-am ridicat din pat, şi m-am uitat pe geam să văd de unde vine. Peste stradă erau două ambulanţe.

În următorul moment am ridicat privirea spre cer şi, în partea stângă (nord - vest) am văzut multe lumini strălucitoare. Prea strălucitoare ca să fie stele. Am crezut că nu văd bine, aşa că mi-am luat rapid ochelarii pentru vedere la distanţă.

Şi da, am văzut bine. Erau mai bine de 15 sfere strălucitoare, dispuse aproximativ unele lângă altele, fără o ordine anume. Nu erau prea departe, dar nici aproape. Şi nu erau sigur stele, pentru că pe lângă aceste sfere strălucitoare erau şi stele, şi nu se comparau ca nivel de intensitate [luminoasă].

Nu îmi venea să cred! De când îmi doream să îi văd...! De multe ori, noaptea mergând pe stradă priveam spre cer, admiram stelele, şi mă gândeam la fraţii noştri galactici (prefer această denumire decât extratereştri), mă gândeam că poate, poate, o să văd şi eu o navă de-a lor. Şi uite acum... văd nu numai una, ci un adevărat spectacol de sfere luminoase!

Am luat repede aparatul foto şi am început să filmez. Îmi tremurau mâinile de emoţie...

La inceput, aceste nave nu se mişcau deloc. Apoi au început să se deplaseze uşor, câte o formaţie de 3, 4 nave sau chiar mai multe, în timp ce restul navelor rămâneau fixe. Precizez faptul că nu se auzea niciun zgomot. 

Unele s-au deplasat paralel cu blocul meu (spre est), altele au trecut aproximativ deasupra blocului meu (sud, sud - est). Am observat că pe măsură ce se îndepărtau de grupul iniţial, lumina lor scădea din intensitate, dar se putea vedea forma lor şi apoi dispăreau. 

Cel mai bine am putut vedea forma unei nave care a trecut chiar deasupra blocului (nu ştiu exact să apreciez distanţa, dar a fost suficient cât să pot vedea clar forma ei). Avea forma ovală, şi avea o culoare deschisă.

Erau atât de frumoase, de luminoase! Din păcate, de multe ori pierdeam cadrul când filmam, pentru că vroiam să le privesc [direct], în toată splendoarea lor, nu să mă uit la ele prin aparatul foto. Am încercat totuşi să filmez, ca să am o dovadă. În acele momente am pierdut noţiunea timpului, dar cred că a durat totul în jur de 15 minute.

Când am transferat [filmarea] pe calculator de pe aparatul foto, am observat că în video navele au o tendinţă de roşu, şi uneori se văd clipind, ceea ce nu era [deloc] aşa în realitate. În realitate erau ca nişte sfere de lumină, foarte strălucitoare, şi nu clipeau deloc". 

Iată filmarea acestui eveniment:



Mulţumim Ancăi pentru uimitoarea relatare, şi pentru că a avut prezenţa de spirit să filmeze evoluţia acestei experienţe! Suntem convinşi că acest eveniment se va număra printre cele mai importante şi documentate cazuri de acest gen, care demonstrează fără echivoc existenţa fraţilor noştri galactici şi a navelor lor, că ei sunt prezenţi aici foarte aproape de noi, şi că este suficient să avem o deschidere sinceră către astfel de sincronicităţi uluitoare pentru ca ele să apară în viaţa noastră.


Sursa: http://roaim.net.tf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu