joi, 24 ianuarie 2013

Sufletele de Cristal - frumusete umana in stare pura! 20 de trasaturi exceptionale

Copiii si Adultii de Cristal sunt suflete nobile, inzestrate energetic si emotional, iar trasaturile lor exceptionale ii recomanda drept niste fiinte speciale.

Ai de multe ori impresia ca esti total diferita de ceilalti si te simti ca si cum ai fi o intrusa in propria viata? Te confrunti cu dificultati atunci cand vine vorba de a-ti gasi locul in lume? Ai o creativitate iesita din comun si o intuitie puternica? Ai o sensibilitate aparte si parca simti totul la puterea 10? Te simti confortabil in mijlocul naturii si al animalelor si mai putin al oamenilor?
Ai observat toate aceste lucruri in ceea ce te priveste? Atunci poate ca apartii categoriei Adultilor de Cristal, suflete speciale si alese ce aduc daruri minunate acestei lumi. Ai observat aceste lucruri in ceea ce-l priveste pe copilul tau? Se poate ca al tau copil sa se numare printre Copii de Cristal. Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale Sufletelor de Cristal (Copiii si Adultii de Cristal):

Copiii si Adultii de Cristal: Trasaturi si caracteristici

- Multi dintre Copiii de Cristal s-au nascut dupa 1995 sau mai tarziu. Adultii de Cristal s-au nascut in 1950 si 1960 si ei au intermediate si inlesnit aducerea energiei Copiilor de Cristal pe aceasta planeta. Multi Adulti de Cristal se numara printre cei care au inceput miscarea spirituala in 1970 si 1980, abordand prin intermediul scrisului subiecte de care multi nu aveau habar si pe care nu le puteau intelege.
copii si adulti de cristal
- Copiii si Adultii de Cristal, aceste suflete frumoase si evoluate, reprezinta un pas inainte pentru omenire in ceea ce priveste dezvoltarea spirituala, psihica si constienta umana. Se numesc astfel datorita machetei energetice puternice pe care o au si a aurei care ii inconjoara. Spre deosebire de Copiii si Adultii Indigo a caror aura contine multe nuante de albastru-indigo, Copiii si Adultii de Cristal au minunate aure opalescente, formate din culori clare, usor pastelate.
- Sunt aici pentru a ne ajuta sa facem din planeta Pamant un loc mai bun, mai sanatos si mai pasnic. Ei aduc pe aceasta planeta o energie gentila, vindecatoare, creativa si armonioasa. Ca si Sufletele Indigo, sunt aici pentru a salva aceasta lume.
-Una din cele mai importante trasaturi ale Sufletelor de Cristal este natura lor ultrasensibila. Sensibilitatea lor transpare atat la nivel emotional si psihic, cat si la nivel mental, spiritual sau chiar energetic. Adultii si Copiii de Cristal sunt sensibili si in ceea ce priveste mediul inconjurator si ceea ce are loc in jurul lor (mancare, aditivi, conservanti, chimicale, zgomot, miscari electrice etc). Devin agitati si se simt inconfortabil atunci cand au de-a face cu schimbari de energie.
-Ceea ce este paradoxal este faptul ca, in ciuda fragilitatii si vulnerabilitatii lor evidente, Sufletele de Cristal sunt totusi puternice.
-Au o intuitie fantastica si anumite abilitati extrasenzoriale pe care cei care nu le inteleg le-ar putea cataloga drept “magice”. Intampina dificultati in a-si determina limitele energetice si de aceea sunt empatici cu campurile electromagnetice. Unii dintre ei au tendinta de a reflecta inapoi energia pe care nu o pot asimila. Daca nu s-au familiarizat cu propria energie sau nu stiu sa o gestioneze pot arde de exemplu aparatele electrice. Unii pot muta obiectele fizic prin modalitati peste puterea noastra de intelegere.
-Uneori, au si anumite capacitati telepatice de comunicare si de aceea pot incepe sa vorbeasca tarziu in copilarie. Au si anumite perspective asupra viitorului care noua, celorlalti, ne scapa.
-Copiii de Cristal, in ciuda varstei precare, par a avea o anumita autoritate si maturitate specifica adultilor. In mod instinctiv stiu ce vreau si de ce anume au nevoie. Raman in permanenta fideli acestor preferinte.
copii de cristal
-Au o personalitate magnetica si o infatisare atragatoare, cu ochi mari si senini ce par sa vada prin tine. Spre deosebire de Adultii Indigo care au o personalitate mai rebela si un spirit mai razboinic si sunt orientati spre actiune, Adultii de Cristal sunt mai pasnici, mai calmi, mai linistiti, mai senini. Este drept ca au toanele lor, insa au o fire iertatoare si un temperament mai potolit. Nu pun la suflet. Sunt mai rabdatori si mai putin agresivi decat Adultii Indigo, insa la fel de persistenti.
- Nu au un simt al sinelui bine dezvoltat, ci mai degraba au o constiinta universala.
- Adultii de Cristal sunt contemplativi si spirituali si isi gestioneaza cu greu propria energie. Isi gasesc drumul anevoie in viata si se simt nefericiti in joburile de tip corporatist, dorindu-si joburi care sa le dea un sentiment al implinirii si un sens.
- Au o capacitate mare de empatie, insa aceasta tendinta de a empatiza le poate aduce suferinta daca nu invata sa se detaseze de ea intr-o oarecare masura. Sunt totodata empatici si la nivelul procesarii energiei planetare.
-Multe din aceste Suflete de Cristal au si darul vindecarii.
-Sunt atrasi de tot ce inseamna spiritual si de tot ce inseamna Dumnezeu. Unii dintre ei stabilesc anumite “legaturi” cu lumea invizibila pe care noi nu o putem vedea (au vise calauzitoare, vorbesc cu ingerii etc). Sunt plini de profunzime si manifesta de timpuriu o intelepciune aparte.
-Chiar daca sunt afectuosi, au o fire retrasa, uneori timida, si un fel tacut de a fi. De multe ori prefera sa se izoleze social pentru a evita compania permanenta a oamenilor. Prefera sa lucreze in mod individual sau in grupuri mici, bine sudate, si bazate pe cooperare si respect.
-Le place pacea mai mult decat orice si prefera sa se retraga decat sa se angajeze intr-un conflict.
-Sunt pasionati de roci, cristale, pietre, rune.
-Isi doresc sa ii ajute pe cei din jur, individual sau global, insa in felul propriu, adica tacut, linistit. Le place sa se bazeze pe fortele proprii si sa nu apeleze la ceilalti.
-Sunt firi intens creative si au o imaginatie bogata care transpare de multe ori in talentele lor deosebite.
-Se simt puternic conectati la tot ceea ce inseamna natura: plante, animale, pamant etc.
-Au abilitatea de a ‘citi” oamenii si de a ‘vedea’ in mintea si inima cuiva. Intuiesc ce ii preocupa pe ceilalti, ce simt si ce gandesc cu adevarat, de ce anume se tem. Intre ei si ceilalti exista o conexiune ‘invizibila’.
-Uneori, o parte dintre Copiii de Cristal sunt diagnosticati cu autism, Sindromul Asperger sau ADHD.

Foto interior: lifegames
Foto homepage: Shutterstock
Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu