joi, 24 ianuarie 2013

OBAMA ar putea fi extraterestru! OZN-urile îi dau târcoale în apariţiile publice | VIDEO Citiţi mai mult: OBAMA ar putea fi extraterestru! OZN-urile îi dau târcoale în apariţiile publice


OZN la festivitatea de învestitură a Obama? Obiect ciudat, filmat LIVE de televiziunea Fox News (VIDEO)

Un ciudat obiect albastru în formă de disc cu două lumini a apărut preţ de câteva secunde în dreptul monumentului ridicat în memoria lui Washington, de lângă National Mall, în timpul ceremoniei de învestitură, pentru al doilea mandat de patru ani, a lui Barack Obama, în data de 21 ianuarie.
OZN-ul a fost surprins de o cameră de filmare a canalului de televiziune Fox News, care a difuzat ceremonia în direct, inclusiv secvenţa cu Obiectul Zburător Neindentificat.

Este a patra oară când un OZN ajunge în cadru cu Obama. Prima oară s-a întâmplat la 1 noiembrie 2008 în Colorado, în timp ce Obama se afla într-un turneu electoral, fiind surprins de canalul de televiziune MSNBC, care transmitea în direct întâlnirea acestuia cu alegătorii.

Apoi, un OZN a fost surprins în timpul discursului inaugural al lui Obama la 20 ianuarie 2009, lângă acelaşi monument al lui Washington şi a fost, de asemenea, surprins de camerele mai multor televiziuni americane.

Al treilea caz s-a produs în Norvegia, la 9 decembrie 2009, când preşedintele american a primit premiul Nobel pentru Pace.
În acest context, presa americană se întreabă care ar fi motivul pentru care OZN-urile îi dau târcoale lui Obama, apreciind, CU IRONIE, că actualul lider de la Casa Albă ar putea să fie el însuşi un extraterestru.



Sursa: http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu