vineri, 25 ianuarie 2013

Fenomene INEXPLICABILE. Cele MAI CIUDATE locuri din ROMÂNIA


Senzaţii fizice inexplicabile, observarea unor lumini cu forme şi culori diverse, umbre ciudate, voci misterioase, şi multe altele. România se află de multă vreme „în rândul” ţărilor lumii unde se află locuri considerate ciudate.
Lista este destul de „consistentă”, după cum figurează de ceva vreme şi pe site-ul Think Outside the Box, dar este departe de a se fi încheiat...
Pădurea Hoia-Baciu, situată în vestul orasului Cluj Napoca, este locul unde au fost investigate şi analizate fenomene inexplicabile. Percepută ca o poartă între lumi, pădurea Baciu a rămas multă vreme un subiect tabu, oamenii temându-se să intre în ea, considerând-o un loc bântuit de duhuri rele. La aceste mărturii şi la legendele care circulă prin zonă, se adaugă o serie de fotografii apărute de- a lungul timpului care, fie surprind siluete ciudate, fie ceea ce par a fi OZN-uri, dar si forma copacilor, odată drepţi, acum răsuciţi şi noduroşi. Se presupune ca Pădurea Horia-Baciu ar fi un portal de trecere catre o alta lume...

 Blestem ca să nu poată fi găsit

La poalele Făgăraşului, în stravechiul sat românesc Şinca Veche, se află “Mănăstirea Săpată în Piatră” sau “Templul Ursitelor”, cum i se mai spune, un loc fără vârstă despre care circulă poveşti fabuloase, încărcate de magie. Mănăstirea a fost construită pe locul unui loc considerat sacru şi despre care cercetătorii spun că are o vechime de aproape 7.000 de ani.
La câţiva kilometri de satul Poiana Trestiei, judeţul Prahova, se află Râpa Diavolului, un loc pe seama căruia localnicii au creat o adevărată legendă. Se spune că în vremuri străvechi, preoţii daci făceau aici ritualuri şi invocau forţele naturii şi spiritele pentru ghidare şi protecţie. Legenda spune că duhuri necurate bântuie acum zona şi păzesc un tezaur din metale preţioase, pe care l- ar fi îngropat haiducii, punând asupra lui un blestem ca să nu poata fi găsit. Doar cel care se încumetă să doarmă în zonă poate primi în vis soluţia pentru accesul la această comoară.

    Localnicii vorbesc despre ce au păţit cei care au încercat să dezgroape comoara. Mulţi au înnebunit sau au rătăcit timp de zile întregi, fără să ştie încotro merg şi au fost găsiţi la zeci de kilometri depărtare, zgâriaţi, cu hainele sfâşiate şi cu privirea pierdută. Mulţi vorbesc despre creaturi ciudate în chip de oameni cu cap de taur care şi-au făcut apariţia atunci când au încercat să dezgroape comoara.


    Sursa: www.evz.ro

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu