miercuri, 12 septembrie 2012

Un preot român a prezis din 1968 atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001


De-a lungul timpului, mii de oameni au călcat pragul bisericii din Drăgănescu. Şi-au îndreptat paşii spre biserică fie pentru a-şi găsi liniştea sufletească, fie pentru a asculta slujbele pline de înţelepciune şi dragoste ale părintelui Arsenie Boca. Acum, însă, după ce părintele nu mai este, au rămas în urma lui picturile care împodobesc pereţii bisericii, despre care unii spun că ascund profeţii.

Părintele Arsenie Boca ar fi prezis atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001
Părintele Arsenie Boca ar fi prezis atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001
Pereţii te cheama cu fiecare icoană în parte. Culorile folosite sunt calde şi pastelate, iar pe pojghiţa varului de frescă din pronaosul bisericii din Drăgănescu, pe care Arsenie Boca a pictat-o începând cu anul 1968, părintele a strecurat inexplicabil câteva imagini premonitorii, neobişnuite prin actualitatea lor: telefonul mobil , turnurile gemene incendiate pe 11 septembrie la New York sau naveta Discovery, scrie jurnalul.ro


Oamenii îşi vor pierde speranţa!

Mesajul picturilor este scris cu litere roşii: "Fărădelegile atrag pedeapsa pe pământ". Alături, apare desenul şi toată prefigurarea evenimentelor care vor cutremura iremediabil lumea modernă: de la terorism la modificarea genetică; de la globalizarea mondială la secularizarea new-age a bisericii lui Hristos.

Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu