miercuri, 12 septembrie 2012

Fulford: Ministrul de Finanţe japonez a fost ucis, tensiuni maxime


Ministrul de Finanţe japonez a fost ucis, viitorul conducător al Chinei lipseşte, tensiunile sunt la maxim

11 septembrie 2012
de Benjamin Fulford

Ministrul de finanţe al Japoniei, Tadahiro Matsushita, a fost ucis luni întro încercare a Cabalei de a extorca bani din Japonia. În plus, următorul lider chinez Xi Jinping lipseşte din apariţiile publice după ce săptămâna trecută a avut o întâlnire cu Hillary Clinton la care a refuzat să-i finanţeze Cabala.

Mai mult, Neil Keenan şi familia sa au fost afectaţi recent de un virus despre care am auzit că a fost răspândit de agenţii italieni ai fostului prim-ministru italian Silvio Berlusconi. De asemenea, săptămâna trecută NATO s-a aflat în alerta militara maximă plănuind să atace Siria şi să provoace astfel un război cu China şi Rusia, dar aceste acţiuni au fost oprite de un membru al Fortelor Regale Aeriene din Marea Britanie care a anunţat colegii de la Pentagon, după cum am aflat de la sursele noastre din CIA şi MI5.

Toate aceste incidente fac parte din loviturile mortale ale Cabalei Satanice care a eşuat încercând să instaureze un Guvern Unic Mondial Fascist după ce ar fi declanşat al treilea război mondial. Mai multe ameninţări cu moartea au fost direcţionate către acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi), împreună cu vizita neaşteptată a poliţiei financiare japoneze la domiciliul lui. Vremea discuţiilor a trecut, astfel că au început acţiunile directe menite să contracareze planurile Cabalei de înfăptuire a unui genocid.

Cea mai mare ameninţare acum sunt planurile avansate ale Cabalei de a declanşa atacuri nucleare în Europa pentru a provoca un război religios între creştini şi musulmani, după cum informează surse din MI5. Un mesaj pentru loja francmasonică P2 (Propaganda Due): Satana a părăsit deja această lume, iar voi nu sunteţi decât o adunătură de moşi speriaţi care veţi merge la puşcărie.

Reţineţi, dacă aceste persoane nu sunt arestate, dacă personal vedeţi pe vreunul dintre ei, atunci sunteţi în mod legal îndreptăţit să-l ucideţi imediat, pentru că ei încearcă deja să vă ucidă pe dvs. împreună cu familia dvs. [prin aceste atacuri nucleare - nota trad.] iar asta a fost demonstrat deja fără putinţă de tăgadă.

Iată mai jos cele mai recente informaţii provenite de la sursele din MI5 (serviciul secret britanic) în legătură cu planurile Cabalei de a declanşa un genocid nuclear în Europa:

Scopul lor pe termen lung, şi motivul prin care ei justifică acest genocid general, este planul lor de a "unifica toate religiile după o perioadă prelungită de dezastre şi război", conform unor surse din MI5 şi altele.

Zona din care vor începe toate acestea este Orientul Mijlociu, care este baza operaţională a lui Peter Hans Kolvenbach [vestitul Papă Negru - nota trad.]. 

Acesta a fost văzut recent în Tripoli fiind împreună cu Giorgio Balestrieri (membru senior în loja francmasonică P2 şi unul dintre iniţiatorii planurilor atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York - conform unor surse din MI5).

Planurile acestea sunt puse la punct de foarte mult timp. În timpul celui de-al doilea război mondial, naziştii au recrutat şi antrenat 750.000 de agenţi pentru Frăţia Musulmană pentru a ajuta la îndeplinirea acestui plan.

Aceşti agenţi au fost apoi trimişi în Arabia Saudită şi în alte zone pentru a instrui mai departe şi a înfiinţa o nouă generaţie de agenţi extremişti Musulmani. Bin Laden, care se subordona lui George Bush Senior, a făcut parte din această a doua generaţie de agenţi.

Un alt agent senior este Frank Wisner II care a fost trimis de Obama să deturneze revoluţia spontană care apăruse în Egipt. 

Tatăl lui Wisner a fost un nazist racolat de CIA şi care a fost implicat în evenimentele din Ungaria şi alte operaţiuni. Noul conducător din Egipt, care este doar o marionetă a Naziştilor, a urmat cu stricteţe instrucţiunile primite de la superiorii lui încercând să înteţească focul extremiştilor religioşi - cel mai recent exemplu: prin măsuri pentru a răsturna guvernul secular al Siriei.

În schimb, în Europa putem observa intriga chiar în aceste zile. Personalităţile-cheie sunt Sataniştii din Vatican, Uniunea Europeană, şi Goldman Sachs. 

Conducătorii impuşi popoarelor din Grecia şi Italia (Lucas Papademos şi Mario Monti), împreună cu Mario Draghi (şeful Băncii Centrale Europene) au lucrat cu toţii pentru Goldman Sachs, care este paravanul public al lui Rockefeller. 

Monti şi Draghi, împreună cu preşedintele ne-ales public al Uniunii Europene Herman van Rompuy, sunt cu toţii Iezuiţi. Papa Benedict (de fapt, "maledict" ar fi mai aproape de adevăr) şi-a dezvăluit implicarea sa odată cu emiterea unei eciclici prin care chema la o "nouă ordine economică globală".

Loja francmasonică Propaganda Due (P2) împreună cu aliaţii săi terorişti Musulmani sunt responsabili pentru atacurile din metroul Londonez de la 7 iulie. Ei se află şi în spatele atacurilor criminale din Norvegia înfăptuite prin Anders Breivik, conform unor surse din MI5. 

Francmasonii francezi se pregătesc în aceste zile pentru a-şi juca şi ei rolul lor. O ţintă foarte probabilă pentru declanşarea atacurilor teroriste în masă, precursoare al unui război civil creştino-musulman în Europa, este oraşul francez Marsilia - plin de imigranţi musulmani (conform unor surse din MI5). 

Mai mult, extremiştilor sârbi le-au fost deja furnizate arme nucleare, pentru ca şi ei să-şi joace rolul lor în escaladarea conflictelor mocnite din zonă, prin înfăptuirea unor crime în masă.

După ce toată această tragedie se va fi împlinit, desigur că aceiaşi oameni care au declanşat-o şi care au plănuit-o încă de la început, se vor prezenta public cu soluţia "găsită" (de fapt - plănuita din start) de ei pentru a pune capăt situaţiei dramatice: înfiinţarea unei religii unice mondiale care va fi controlată şi manipulată de loja satanică Propaganda Due (P2).

Între timp, în Asia situaţia nu mai este deloc sub controlul Cabalei. Cu toate acestea, am primit avertizări şi ameninţări în legătură cu o serie de asasinate strategice planificate cu scopul de a menţine controlul asupra sistemului financiar din această zonă a globului.

Săptămâna trecută acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) a sunat la Minitrul de Finanţe al Japoniei pentru a întreba dacă depozitele externe ale Japoniei au scăzut după atacurile din 11 martie urmate de dezastrul de la Fukushima. 

Ministrul de Finanţe a răspuns prin intermediul biroului de relaţii publice că, de fapt, au crescut uşor până la 600 mii de miliarde yeni. Au specificat că Japonia nu-şi mai denominează rezervele externe în USD. Acesta ar putea fi motivul uciderii Ministrului de Finanţe noaptea trecută.

Iată mai jos un documentar trimis de membri ai Societăţii Dragonului Alb din Agenţia de Securitate Americană (NSA), în care se arată cine sunt personalităţile-cheie fasciste:



Noi ştim cine sunt ei, şi unde se află.


Sursa: roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu