marți, 23 septembrie 2014

UNIFICAREA CONSTIINTEI
Dragilor acum traim vremuri de tranzitie dintr-o dimensiune inferioara de vibratie intr-una superioara. Planeta Pamant se schimba si o data cu ea si noi toti. Nimic nu va mai fi cum a fost pana acum. Treziti-va, este mesajul fratilor si surorilor galactici, numiti in mod plastic- “extraterestrii” de catre cei care vor sa ascunda adevarul de noi toti si sa puna stapanire pe aceasta planeta transformand oamenii in sclavi, iar planeta stoarsa de toate resursele ei naturale.

Uitandu-ne adevarata identitate si scopul pentru care existam aici, noi am putut fi usor manipulati si controlati in toate aspectele vietii noastre pe acesta planeta, de foarte multe milenii. Separarea a fost programarea mentala care a facut posibila implementarea acestei iluzii. Aceasta iluzie ne-a creat sentimentul ca tot ceea ce traim, reprezinta realitatea cu toate aspectele ei fundamentale. Total fals.

Datorita dispenselor divine dictate de Creator, s-a putut interveni pentru a se restabili un anumit echilibru de catre fratii nostrii galactici orientati pozitiv, deoarece situatia pe acesta planeta devenea o amenintare nu numai pentru planeta insasi, dar si pentru planurile subtile mai inalte. Motivul pentru care s-a decis interventia a fost incalcare unei legi divine pe care Creatorul a edictat-o, si anume, Liberul-Arbitru. Nerespectarea Liberului-Arbitru al oamenilor de catre anumiti frati galactici orientati negativ, a caror frecventa de vibratie apartine planurilor joase ale Creatiei, a dus la infranarea cu milenii intregi a evolutiei. Tot ceea ce oferea omului educatie in spiritul evolutiei, a fost suprimat, ascuns, dosit sau distrus. Manipularea a putut fi posibila datorita modificarii structurii ADN, modificandu-se in favoarea controlului, constiinta umana. Manipularea constiintei s-a facut subtil si in decursul multor ani de studiu al comportamentului si psihicului uman. Deci, ca o prima concluzie, manipularea constiintei umane, a dus la manipularea omului. Dragilor, nu am stiut multi ani ce este cu noi, intrebarile pe care ni le puneam cu totii nu puteau sparge “coaja” acestei iluzii.

Desi adevarul poate fi simtit cu inima, nu foarte multi oameni se inghesuie sa puna capat acestei realitati iluzorii. Datorita noilor energii inaltatoare care abunda acum pe planeta, s-a putut realiza trezirea unui anumit numar de oameni, care pun piesele de puzzle cap la cap si vad imaginea de ansamblu. Da…am fost controlati, insa este momentul sa inchidem acest joc, este momentul sa spunem – NU- acestei masini de oprimare si control al vietilor noastre. Unificare constiintei se poate face numai daca scapam de totalitatea instrumentelor si tehnicilor de manipulative. Pentru toate acestea, nu este nevoie decat sa lasam mastile egoului la o parte si sa cucerim aceasta lupta cu instrumentele inimii.

Iubirea este energia care dezarmeaza orice pornire impotriva unitatii si lumineaza intunericul din constiinta comuna a oamenilor. Daca cei din cadrul armatelor lumii si-ar da seama ca, razboiul este o unealta de control si de imbogatire pentru cei putini, ca varsarea de sange este o aberatie, o prostie, altfel ar sta situatie pe minunata noastra planeta albastra. Daca fiecare dintre noi, am reusi sa privim dincolo de de acest val negru iluzoriu, viata ar fi o binecuvantare si abundenta ar fi pentru toti. O data ce hranim acest sistem corupt, care ne ruineaza sub toate aspectele vietii, ne putem numi complici cu cei care ne conduc. Suntem multumiti cu acest rezultat? Taxele si impozitele sunt masuri nejustificative prin care banii nostrii sunt furati cu acordul nostru. Ne place aceasta situatie?

Dragilor, salvarea nu este in alta parte, decat la noi insine. Noi avem puterea sa punem stop si sa aducem viata inapoi la calitate si abundenta, noi putem crea din temelii lumea in accord cu iubirea si cu armonia legilor divine. Faptul ca asteptam sa ne salveze altii, nu face decat sa prelungeasca agonia, este moarte sigura. Haideti sa fim rationali si sa punem totul in balanta. Haideti sa fim spirituali si sa observam ca fara o revolutie interioara, nu se poate avansa pe scara evolutiei. Noi decidem cand toate aceste neajunsuri se vor opri. Trebuie sa intelegem ca nu putem sa schimbam nimic daca nu actionam atunci cand trebuie si unde trebuie. Renuntand la toate aceste programari mentale, limite auto-impuse sau subtil inoculate de altii, vom putea sa schimbam din temelii totul. Haideti sa ne dorim schimbarea, sa ne dorim sa ne iubim si sa traim asa cum este normal sa se traiasca.

A ne vedea mici si neputinciosi schimba raportul de putere mereu in favoarea manipulatorilor, papusarilor. Noi suntem fiinte de lumina, care avem puterea de a recrea tot ce nu este in dizarmonie cu dorintele si cu aspiratiile noastre interioare. Nu este nevoie decat de iubire, nu este nevoie decat sa ne reamintim ca asta este esenta noastra. Nu va cer nimic decat sa fiti constienti ca sunteti singurii care puteti schimba cursul vietii voastre. Renuntati la iluzie si unificati constiinta in lumina si iubire.

Nu uitati ca: Suntem UNUL in IUBIRE!

Un frate care va iubeste,

Namaste!Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu