miercuri, 29 octombrie 2014

Cum facem cancerul flamand? Dieta pentru a face din Cancer, un Oaspete!

Noile dovezi ar putea face, pentru tine, mai usoara alegerea produselor alimentare care impiedica de fapt, hranirea celulelor canceroase. 

Cancerul este in crestere, se spune ca unul din trei dintre noi va avea cancer! Pentru a schimba aceste cifre trebuie sa aruncam o privire la factorii care cauzeaza cancer. Acestia pot varia de la ceea ce avem in mediul nostru, emotiile noastre, produsele alimentare si produse chimice pe care le folosim. 

Cancer Research studiaza angiogeneza. Acesta este procesul vaselor de sânge. Vasele de sange ajuta la mentinerea corpului si organelor in stare buna de functionare. Stim cat de uimitor este corpul uman, la urma urmei, stie exact ceea ce are nevoie si cum sa produca ca sa ne tina in miscare. Problema este ca, uneori, poate sa functioneze prost. In cazul in care organismul nu produce suficiente vase de sange noi, esti susceptibil in a experimenta simptome cum ar fi oboseala cronica, pierderea parului, accidente vasculare cerebral, boli de inima, etc. 

In cazul in care o cantitate excesiva de vase de sange sunt produse, atunci am putea experimenta simptome cum ar fi cancerul, artrita, obezitate, Alzheimer, etc. Avand prea multe vase de sange, acestea pot promova de fapt, o boala prin faptul ca celulele sunt alimentate de angiogeneza excesiva. 

In cazul tumorilor, mai multi nutrienti incurajeaza tumoriile sa creasca. Angiogeneza este o contributie mare la fiecare tip de cancer. Cand angiogeneza este in lucru in mod corespunzator, aceasta contribuie la oprirea hranirii celulelor canceroase care se afla in stare latenta in organism. 

Ceea ce avem nevoie este sa aflam cum sa reglam angiogeneza pentru a va asigura ca functioneaza corect, acest lucru este cercetat in prezent, prin introducerea medicamentelor. Aceste medicamente anti-angiogeneza sunt testate si utilizate pe animale si oameni, iar rezultatele la ratele de supravietuire sunt in crestere. Din pacate, aceste medicamente sunt toxice si pot crea in continuare probleme in organism. 

Din fericire, tratamentul cu consumul de canabis produce rezultate foarte bune si de cercetare continua, pentru a gasi tratamente non-toxice. Concentrarea pe dieta si pe prevenire este de asemenea importanta. Aici este o lista de alimente care prezinta proprietati anti-angiogen. 

- ceai verde 
- capsuni 
- afine 
- coacaze 
- vinul rosu 
- zmeura 
- portocale 
- grefe 
- lamai 
- mere 
- portocale rosii 
- ginseng 
- ciuperci 
- nucsoara 
- turmeric 
- anghinare 
- levantica 
- dovleac 
- patrunjel 
- rosia 
- usturoiul 
- cirese 
- ananas 

Mai jos este un video al Dr. William Li care discuta despre angiogeneza. Este un film mai lung, dar el mentioneaza ca lucreaza pentru a oferi intregii lumi o viziune mai amanuntita despre angiogeneza. Problema cu solutiile artificiale este ca in timp ce tratarea unui simptom, cu aceste medicamente, ar putea fi de fapt deschiderea la mai multe boli. Aceasta este ceea ce se intampla atunci cand nu te tratezi in mod natural. Uitandu-ne la mediul inconjurator si avand o gandire pozitiva , este cel mai bun mod de a ne ajuta - trebuie sa te concentrezi pe prevenire - acesta este viitorul.

https://www.youtube.com/watch?v=B9bDZ5-zPtY


Un Articol de  Cristian Iacov  -  Secretele.com 


Sursa: www.secretele.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu