vineri, 22 august 2014

Numerologie: Ce spune numarul cuplului despre relatia voastra?

Numarul cuplului va dezvaluie cateva dintre cele mai ascunse secrete ale relatiei voastre lucru care poate sa va imbunatateasca relatia! Vezi si tu cum poti afla care este numarul cuplului vostru!

Probabil esti deja familiarizata cu calculele numerologice si cu interpretarea lor care vine de fiecare data cu ceva in plus, cu ceva nou, cu cateva secrete pe care inca nu le-ai descoperit.
De data asta am ales sa ne referim la viata de cuplu, la numerologia cuplului si la ce poate sa desluseasca numarul cuplului despre relatia voastra.
Pentru a afla numarul relatiei voastre se face un calcul foarte simplu. Mai intai trebuie sa vezi care este numarul fiecaruia dintre voi ca mai apoi sa le aduni si numarul rezultat sa fie numarul cuplului.
foto: cuplu tanar, Shutterstock

Cifrei 1 ii corespund literele: A, J, S
Cifrei 2 ii corespund literele: B, K, T
Cifrei 3 corespund literele: C, L, U
Cifrei 4 ii corespund literele: D, M, V
Cifrei 5 ii corespund literele: E, N, W
Cifrei 6 ii corespund literele: F, O, X
Cifrei 7 ii corespund literele: G, P, Y
Cifrei 8 ii corespund literele: H, Q, Z
Cifrei 9 ii corespund literele: I, R
Exemplu:

Popescu Ioana = 7+6+7+5+1+3+3 + 9+6+1+5+1 = 54 = 5+4 = 9
Mincu Florin = 4+9+5+3+3 + 6+3+6+9+9+5 = 62 = 6+2 = 8
Numarul cuplului: 9+8 = 17 = 1+7 = 8
Interpretarea rezultatelor:


Numarul 1

Aveti tendinta de a patrunde unul in perimetrul celuilalt si sa uitati ca fiecare dintre voi are nevoie de propria libertate si de propriul spatiu personal in care sa se desfasoare atunci cand are nevoie de intimitate.
Invatati sa va acordati libertatea necesara unul celuilalt si in curand se vor auzi clopotele de nunta.

Numarul 2

Relatia voastra este pe drumul cel bun in general, dar din cand in cand fiecare dintre voi mai da cu batul in balta si lucrurile incep sa se agite. Acest lucru porneste de la o comunicare ineficienta.
Invatati sa aveti rabdare unul cu celalalt, sa va ascultati reciproc si sa gasiti modalitatea cea mai simpla pentru a comunica cat mai bine.

Numarul 3

Fiecare dintre voi este destul de egoist astfel incat sa nu ii comunice celuilalt ceea ce isi doreste, ceea ce nu isi doreste, ce ii place si ce nu. Trebuie sa invatati impreuna cum sa va comunicati doleantele astfel incat fiecare sa inteleaga ce isi doreste celalalt.
Renuntati la egoism si la orgoliile gratuite pentru ca relatia voastra se poate impotmoli din aceste cauze minore.


Numarul 4

Sunteti doua persoane foarte active, creative si energice iar ceea ce aveti voi nevoie este de noutate permanenta, de activitate care sa va tina in priza si sa nu ajungeti sa va plictisiti sau sa intervina o monotonie neplacuta.
Aveti grija sa faceti mereu planuri inedite de a petrece timpul impreuna si totul va merge perfect intre voi doi.

Numarul 5

Trebuie sa invatati sa va dozati paisunea foarte bine astfel incat s a nu o consumati prea repede si sa va instrainati mai repede decat este cazul. Sunteti foarte indragostiti si riscati sa va pierdeti capul destul de des.

Pentru a nu intra intr-o rutina agasanta si a ajunge intr-un punct critic, invatati sa pastrati un echilibru in relatia voastra.


Numarul 6

Sunteti amandoi la fel de orgoliosi si ambitiosi astfel incat nici unul dintre voi nu vrea sa recunoasca atunci cand greseste reusind sa ajungeti la certuri colosale din nimicuri. Trebuie sa invatati sa lasati unul de la celalalt.
Invatati sa va cereti scuze pentru ca nu este nimic umilitor atunci cand este vorba despre o relatie serioasa.

Numarul 7

Sentimentele voastre sunt foarte puternice insa nici unul dintre voi nu are curajul sa vorbeasca despre ele sau sa si le exteriorizeze asa cum ar trebui. Incercati sa va demonstrati dragostea prin mici gesturi care nu sunt suficiente la nesfarsit.
Trebuie sa invatati impreuna sa va impartasiti sentimentele voastre si sa vorbiti deschis despre ele.


Numarul 8

Amandoi sunteti la fel de agitati si de energici si va place sa va implicate in numeroase proiecte in acelsi timp lucru care nu este tocmai benefic pentru relatia voastra daca vreti sa fie una de durata.
Incercati sa va faceti mai mult timp unul pentru celalalt si sa petreceti mai mult timp impreuna. Poate o vacanta in doi o sa va prinda de minune.


Numarul 9

Sunteti doua persoane foarte sufletiste care vor sa ajute si sa ii sprijine pe toti cei din jur care au nevoie de cineva alaturi. Sentimentele voastre nu lipsesc insa va canalizati energia in directia gresita.

Este minunat sa faceti acte de caritate, insa nu uitati sa va acordati si voua timpul si energia necesara pentru o relatie armonioasa.

Sursa: www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu