sâmbătă, 23 august 2014

Profeţia care DĂ FIORI ROMÂNILOR. Un prezicător celebru a prezis cum va începe cel al Treilea Razboi Mondial

2014 este anul în care lumea se va confrunta cu cel de-al treilea război mondial! Este profeţia cutremurătoare făcută de mai mulţi prezicători. Mai mult, un celebru astrolog rus spune că a treia conflagraţie mondială va porni de la graniţele României, din Ucraina vecină.
Incepe al treilea razboi mondial
Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins că în acest an va începe cea de-a treia conflagraţie mondială şi a prezis acest dezastru încă de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criză din Ucraina, departe de a se fi sfârşit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Ţara se va rupe în trei, iar două regiuni vor fi alipite Rusiei.

Profeţiile sale au legătură cu marele poet şi prozator Mihail Lermontov, de la a cărui moarte se împlinesc 200 de ani în 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede că nu întâmplător Lermontov a scris poemul Demonul.
În anii în care s-a celebrat naşterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a născut în 1814, iar o sută de ani mai târziu s-a declanşat Primul Război Mondial. A murit în 1841, într-un duel. După exact o sută de ani, Rusia era atacată de Germania.

Profeţiile sale sunt luate în serios, pentru că multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destrămarea URSS şi venirea lui Putin la putere, dar şi apusul dictaturii lui Fidel Castro.
Profetul rus nu se opreşte aici. Globa spune că preşedintele Obama va fi asasinat, sistemul politic şi cel economic se vor schimba, iar aproape fiecare ţară va fi condusă până în 2020 de o femeie.
Nici Baba Vanga, profeta oarbă din Bulgaria, nu a fost optimistă în ceea ce priveşte anul 2014. Şi ea a prezis începerea celui de-al treilea război mondial în acest an, conflagraţie ce va dura 10 ani. Şi asta nu e tot, profeţiile sale şi mai înfricoşătoare. Molima va decima populaţia europeană, iar cancerul de piele va face ravagii în lumea civilizată.
Baba Vanga a fost cea care a prezis că Statele Unite vor avea un preşedinte de culoare, dar şi că acesta va fi ultimul, pentru că ţara se va destrăma în timpul mandatului său! Şi ea a prezis atentatele din 11 septembrie, spunând, cu 12 ani înainte, că doi fraţi americani se vor prăbuşi după ce vor fi atacaţi de păsări!
Şi părintele Iustin Pârvu a spus, cu cinci zile înainte să moară, că mai sunt 12 luni şi începe urgia.
,,Vin cutremurele, mai mici, mai mari. Acum, apropierea sfârşitului va fi când Dumnezeu o să vrea. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimic, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră".
Şi profeţia părintelui Arsenie Boca ne dă fiori reci. Vor veni vremuri foarte grele pentru omenire, inclusiv pentru ţara noastră, spunea părintele care a prevestit că, într-un viitor apropiat, Romania va fi ocupată de Rusia.

Sursa: www.romaniatv.net

3 comentarii:

  1. Pavel Globa nu-i Dumnezeu, asa ca numai alarmati lumea cu prostii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si totusi un adevar exista..in spusele lor...Nu sunt dumnezei dar sunt inspirati de El...

    RăspundețiȘtergere
  3. Profetiile negative e bine sa le cunoastem si sa incercam sa le atenuam sau sa le impiedicam prin ganduri pozitive si rugaciune. Doar Dumnezeu stie ce va fi.

    RăspundețiȘtergere