sâmbătă, 23 august 2014

Hilarion-Mesajul săptămânii 17 -24 august 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

 Este un moment glorios pentru planeta Pământ deoarece ea trece prin faza urmatoare a ascensiunii ei cosmice iar acest lucru va fi resimțit de către întreaga umanitate în zilele următoare. Este o energie care se va reduce în intensitate, astfel încât toți locuitorii ei să poată absorbi energiile mai rafinate. Este de ajutor a pătrunde în interior cât mai des și a fi deschiși pentru a primi energiile care vin cu intenția de a le folosi la capacitatea lor maximă și, de asemenea, de a intenționa a vă alinia conștient de mai multe ori în fiecare zi cu cele mai înalte aspecte ale Prezenței voastre EU SUNT. Începeți fiecare zi cu o aliniere constienta a Prezenței  EU SUNT și simțiți respect, recunoștință și bucurie în inima voastră pentru privilegiul și onoarea de a fi o parte din evenimentele care se desfășoară. Nu este nimic pentru care să vă temeți- permiteți doar bucuriei și sentimentului de celebrare să treacă prin voi. Iubirea în toate fațetele sale vine acasa pe planeta Pământ iar acest lucru va începe să fie evident în tot ceea ce are loc atât pe scena mondială cât și în fiecare inimă umană.

Deveniti mult mai conștienți de programele mentale vechi, care poate rulează încâ în mintea voastră și schimbați- le cu cele care împuternicesc si vă sustin. Vechile metode devin rapid istorie pe măsură ce apar noi descărcări energetice. În fiecare zi, pășiți pe calea voastră ca un ambasador iubitor și plin de compasiune și bunătate în timp ce se desfașoară Planul Divin. Mulți se vor trezi în curând si vor căuta răspunsuri pentru a înlătura pânzele de păianjen din mintea lor. Voi ați trecut deja prin asta înainte și este nevoie de răbdare în timp ce vă straduiti să vă amintiți cât de greu a fost. Cei ce se trezesc nu vor avea un astfel de moment greu ca voi, cei credincioși, pentru că trezirea lor este în fluxul evenimentelor cosmice iar energiile care sunt predominante sunt în sprijinul acestei apariții. Fiți conștienți de faptul că energia Kundalini se ridică în cei ce se trezesc și trimiteți acestora iubirea și intențiile voastre de echilibrare.

Noi ne îndreptăm acum într-un timp accelerat pentru întreaga omenire în timp ce inimile oamenilor încep să lase jos barierele și scuturile care au fost prezente în șabloanele umane. Asta va deschide gradul lor de conștientizare la noi modalități de a interacționa unii cu alții și ei vor vedea soluții la problemele de lungă durată în multe perspective diferite. Se va simti ca o gură de aer proaspăt iar sentimentul de reînnoire are loc în tot ceea ce se întâmplă pe măsură ce apar aceste înțelegeri. Noile șabloane de energie nu mai oferă suport pentru sistemele vechii paradigme iar umanitatea ca un întreg se va simti mult mai eliberată și împuternicită într-un mod care nu o mai limitează si o ține prizonieră în constiinta dualitatii si polaritatii. Energiile predominante se aliniază la unitatea cu toți iar conștiința unității este noua paradigmă pe care Pămantul si toți o vor experimenta acum. Pe măsură ce vechiul continuă să se năruie în praf, noul apare într-o gamă largă de potențiale și posibilități.

Voi cei care ancorați Lumina pe și în interiorul planetei sunteți speranța și temelia noii realităti a Pământului. Noi vă spunem, visați-vă visele și extindeți viziunile voastre în teritoriu nou și necunoscut. Încă o dată, vă reamintim tuturor că atmosfera din jurul vostru este plină cu informații noi, idei noi, inventii noi, noi tehnologii și noi soluții pentru a vă deplasa cu încredere mai departe în destinele voastre colective și individuale. Deschideti-va pentru a primi cunoștințele și darurile care vin la voi pe vânturile schimbării. Tot ce trebuie să faceți este să declarați intenția voastră în fiecare zi pentru a fi deschiși la tot ce este nou și tot ceea ce este gata să intre în manifestare în voi și veți găsi că este așa pe măsură ce folosiți darul divin al liberului arbitru în moduri binevoitoare și armonioase.

Tot ceea ce căutați este în voi, și se cuvine ca fiecare dintre voi să-și petreacă mai mult timp în meditație și contemplare liniștită. În această solitundine vor veni răspunsurile la întrebările voastre iar viața, în general, va deveni mai pașnică și mai plină de sincronicități grațioase care vă vor mișca  prin schimbări într-o viața mai bună. În timp ce vă abandonați celor mai înalte aspecte ale voastre, viața va exploda cu minuni uimitoare și minunate, care se vor derula și prinde rădăcini în viețile voastre personale și colective. În timp ce mergeți pe Pământ ca maestru al gândurilor, cuvintelor, acțiunilor și intențiilor voastre, propriul potențial se va desfășura și înflori în realități noi și uimitoare. Indiferent de vârsta voastră cronologică, abia ați început!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere : Eliza Fati

Sursa: http://luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu