luni, 14 octombrie 2013

VREI SA GANDESTI LIMPEDE? TOP 11 semne care te avertizeaza ca ar trebui SA TE DETASEZI!


VREI SA GANDESTI LIMPEDE? TOP 11 semne care te avertizeaza ca ar trebui SA TE DETASEZI!

Detasarea de lucrurile si aspectele exterioare ale vietii este unul dintre cele mai dificile actiuni pe care le putem pune in practica deoarece emotiile noastre ne incetoseaza judecata si face ca acest act de detasament sa devina unul foarte dificil. Ar trebui sa te detasezi de o persoana, de actualul tau loc de munca sau de trecutul tau pentru care inca mai nutresti resentimente, sau ar trebui sa continui cum ai facut-o pana acum asteptand ca toate aceste aspecte te vor consuma interior. Iata 11 semne care iti arata ca este momentul sa te detasezi, potrivit celor de la lifehack.org:
11. Ai depus tot efortul dar lucrurile stau la fel
Stres
Atunci cand ai facut tot ceea ce ai putut intr-o anumita privinta, atunci cand toate promisiunile facute au fost decat cuvinte goale, atunci cand nu merita timpul tau, banii tai, lacrimile si frustrarile tale, atunci este momentul sa te detasezi. Nu traim o viata ca in povesti, oamenii isi incalca promisiunile, nu toata lumea exista pentru a te lua pe tine in considerare neaparat.
10. Exista inconsistenta de fiecare data
InnerPeace1
Atunci cand persoana cu care te afli intr-o anumita situatie este maestra a cuvintelor este foarte usor sa te asezi pe scaunul din spate si sa permiti sa fi manevrat. Cu toate acestea, retine ca nu toate lucrurile isi gasesc rezolvarea prin puterea cuvintelor. Daca persoana respectiva spune un lucru iar actiunile i-l contrazic, mai mult ca sigur este un semn rau si este un semn care te indreapta catre drumul detasamentului.
9. Refuzi recunoasterea momentului prezent pentru ca este foarte neplacut
Girl-Resting-Meadow
In loc sa accepti situatia prezenta, alegi sa traiesti in trecut pentru ca acolo exista momente placute care iti ofera comfortul de care ai nevoie. Traiesti in mintea ta, intr-o lume a iluziei si incerci sa te pacalesti ca lucrurile vor fi in regula pana la urma chiar daca nu faci nimic in legatura cu aceea situatie.
8. Cand a fost ultima data cand te-ai exprimat
TheNerdsWon
Daca simti ca parerile tale sunt tot timpul inhibate iar sentimentele tale nu sunt recunoscute, ar trebui sa-ti dai seama ca meriti mai mult decat situatia in care te complaci in realitatea actuala. Ar trebui sa te detasezi de aceasta situatie.
7. Simti ca tot timpul esti cel care face sacrificii
Worship-Surrender
Esti tot timpul cel care trebuie sa ofere mai mult, mai multi bani, valoare indiferent de forma pe care o ia aceasta, dar in acelasi timp esti si cel care experimenteaza cea mai multa durere, mai multa frustrare, cea mai multa anxietate.  Fa-ti o favoare si inceteaza sa mai urmaresti scopurile altor persoane.
6. Nu-ti mai amintesti ultima data cand ai fost fericit
3636632868_a3bbba61ec_z
Cand a fost ultima data cand ai fost cu adevarat fericit, adica foarte incantat, satisfacut si comfortabil cu tine insuti? Nu te mai forta, inceteaza sa mai depui eforturile care par ca fiind necesare, este momentul sa te detasezi.
5. Rationalizezi in continuare ca si cand merita chiar daca nu este adevarat
let-go
“Oh, mi-a uitat ziua de nastere pentru ca era ocupat…”
“El nu ma prezinta prietenilor sai deoarece sustine ca nu mai sunt prietenii sai acum…”
“Partenerul meu de afaceri nu a intentionat sa falimentam; sunt sigur ca are un plan…”
“Imi iubesc locul de munca chiar daca sunt tot timpul stresat si nu am niciodata sansa sa-mi petrec timpul cu cei pe care-i iubesc…”
Asculta-te pe tine insuti, chiar crezi cu adevarat ceea ce spui? Mai mult ca sigur raspunsul este negativ. In aceste situatii detasamentul reprezinta raspunsul.
4. Te simti inferior
time_to_let_go_by_michellis13-d5ma8f4
Respectul tau de sine este tot timpul sub-apreciat. Se pare ca nu te mai poti simti bine cu tine insuti si ca esti tratat ca fiind tot timpul acolo in cazul in care cinevca ar avea nevoie de tine. Toata lumea se astepta sa apari in cazul in care situatia o cere, dar cand apari, nici macar nu esti respectat. Cand ai sentimentul ca numai tu esti cel care investeste, fa-ti o favoare si opreste-te, este ca si cand te-ai maltrata zilnic. Detaseaza-te!
3. Continui sa te complaci in situatii care nu te avantajeaza
you-can-let-go-now-mummy-a-song-to-my-mum-L-PzyxcB
Nu-ti place locul de munca, nu mai simti aceeasi dragoste fata de partenerul de viata sau aceeasi determinare pentru afacerea ta. Nici macar nu ai idee de ce faci ce faci. Dezagreezi ceea ce faci si cu cine esti implicat. Mai mult ca sigur motivatia ta pentru a continua lipseste.
2. Increderea ta este tot timpul tradata
trust-torn
Atunci cand esti indragostit de o idee anume, de o persoana, sau de o realizare devi o persoana vulnerabila. Se spune ca in dragoste trebuie sa lasi cealalta persoana sa te raneasca dar in acelasi timp sa ai incredere in ei ca nu o vor face. Ei bine, daca partenerul de viat te raneste in mod constant sau cei din jurul tau nu considera si sentimentele tale, detaseaza-te. Ai fost deja ranit de nenumarate ori, ce te face sa crezi ca situatiile de acest gen se vor opri de la sine. Este momentul sa te detasezi!
1. Cei din jurul tau doresc sa-ti sacrifici valorile personale si sa te transformi in ceea ce nu esti tu cu adevarat
BXP157711
In aceasta viata, valorile tale personale si viziunea pe care o ai sunt lucrurile care te fac sa fi cine esti tu cu adevarat. Daca locul tau de munca sau partenerul de viata te forteaza sa fi ceva ceea ce nu esti, detaseaza-te. Oricum nu o sa fi sincer si autentic in acele situatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu