luni, 14 octombrie 2013

Mesaj Cobra - Fereastra de oportunitate 2013

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Imi cer scuze pentru traducere, dar nu am avut timp sa o  corectez! 
Apare 28 octombrie, ca data la care Cometa Ison va ajunge la periheliu. Sa speram, ca totul va fi bine in Romania si mai ales pe 29 octombrie 2013, o zi dupa aceasta data, care mie mi-a fost comunicata ca fiind critica pentru noi, mai ales prin prizma producerii unui cutremur. 
Sa dea Bunul Dunezeu sa fie liniste si pace din toate punctele de vedere!

O noua fereastra de oportunitate se va deschide pe suprafața acestei planete. Această fereastră de oportunitate va însemna o probabilitate mai mare pentru eveniment, deși acesta nu va fi încă momentul cel mai probabil. În această oportunitate, o inversare solare câmp magnetic se va întâmpla.Studiile științifice ale profesorului Tchijevsky au stabilit că 80% din schimbările sociale importante întâmpla în decurs de 2,5 ani înainte de ciclul solar maxima sau după:



Fereastra se va deschide cu o penumbral eclipsa pe 18 octombrie. Aceasta eclipsa va declanșa o accelerare de compensare a tuturor entităților negative, non-fizice, rămase din faldurile de spațiu eteric distorsionată și acest proces de compensare s-ar putea obține destul de intens.
Pe 1 noiembrie, vom avea un alt pătrat Pluto-Uranus atunci când o puternică tensiune dinamică va fi lansat. Acest lucru va fi momentul cel mai probabil de soluționare a închiderii guvernului SUA și un rezultat favorabil este posibil. 
Pe 3 noiembrie, va exista un hibrid eclipsa totala de soare, cu o cale de totalitate peste Congo.Aceasta eclipsa solara va începe să se vindece anomalie care a fost creat la data de Archon invaziei Congo în 1996. 
Punctul de cotitură de această oportunitate va fi activarea portalului Aion la 23 noiembrie 2013. Având în vedere importanța acestui portal voi dedica un post separat blog pentru ea. 


  
Apoi, pe 28 noiembrie, cometa ISON va ajunge la periheliu. Este destul de probabil ca aceasta cometa va pune un display frumos pe cerul nostru. Și nu, nu este o navă spațială. Energia servește ca un declanșator pentru masele de a extinde constiinta lor dincolo de Pământ carantină.
Această fereastră de oportunitate se va închide pe 25 decembrie 2013. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu