vineri, 22 noiembrie 2013

Noutati de la Ben Fulford – cabala este in negocieri de predare

19 noiembrie 2013- Benjamin Fulford

 

Reprezentanti ai unui comitet de 15 persoane care pretind a fi responsabil de sistemul pentru crearea și distribuirea de dolari SUA și majoritatea celorlalte valute în proprietate privată băncii centrale, încearcăsă aranjeze un acord de pace pentru cabala. Ei au convenit săptămâna trecută,în cadrul negocierilor cu un reprezentant al Societății Dragonul Alb, a face disponibile inițial 700 trilioane de $, sau 10.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie și copil de pe planeta Pământ să fie livrate sub forma de bunuriși servicii. Ei au convenit de asemenea iertarea datoriilor pentru toate națiunile, inclusiv, spun ei, unele datorii care datează din anul 1700.
Comitetul pretinde a fi condus de doi oameni din Asia, fiecare de peste 90 de ani, și reprezentanți ai cinci familii asiatice, sapte familii europene și o familie rusă.

A fost, de asemenea, o intalnire saptamana trecuta intre reprezentantii clanurilor bancare din Asia și SDA ( Societatea Dragonul Alb ). Aceste clanuri au revendicat dreptul la cel mai mult aur din lume. Ei au fost, de asemenea, de acord cu propunerea de a distribui 700 trilioane de dolari pentru oamenii și toate națiunile din lume.
Cu toate acestea, există încă unele facțiuni puternice care încă se agata de coșmarul sionist pornind cu Armaghedonul, în special familia crimei Cohen de la New York și o Loja P2 ( loja francmasonica Propaganda Due) al carui membru este Giuseppe Di Antonio, potrivit unui înalt oficial de rang din cadrul P2. Di Antonio este omul din spatele amenințării recente de asasinat la adresa Papei Francisc, a spus el. Acest grup are o facțiune foarte bine organizata în interiorul Mossad și, de asemenea, se află deasupra conglomeratelor media din New York și Los Angeles, a remarcat el. Principalul lor instrument financiar este Leumi Bank. Ei foloseau, de asemenea, diverse culte crestine penticostale, a spus el. Un reprezentant al familiilor menționate mai sus confirmă existența acestui grup și a spus că ar avea nevoie de ajutor în a se intelege cu ei.
Este adevărat că New York este un oras extrem de contaminat de catre gangsteri și este dovedit faptul că ucigașii în masă, cum ar fi detestabilul ,,broasca monstru” Henry Kissinger și Larry Silverstein încă defileaza ca păuni. Ar putea fi necesar pentru a trimite politia de la Minnesota la New York pentru a începe arestarea acestor criminali și parada lor în cătușe în fața camerelor de luat vederi ale mass-mediei corporative, astfel încât toți să poată vedea ca afacerea lor pe termen lung nu mai este, pentru aceste gunoaie. Dacă cei din Minnesota au nevoie de ajutor, forțele armate canadiene, fără îndoială, pot fi puse la dispoziție, la invitația lor.

Californienii, de asemenea, au nevoie pentru a ,, aduna” membrii bandei Cohen în Los Angeles, și poate fi sigur de ajutor Latino în acest sens.
Dacă acest lucru nu are loc, aceasta va fi o dovadăpentru oamenii din toata lumea ca Republica Creștina a Statelelor Unite ale Americii a devenit un stat sclavagist condus de Satana închinându-se la gangsterii babilonieni (care nu sunt evrei).
Francezii, la rândul lor, au ajutat, de asemenea, SDA saptamana trecuta prin furnizarea de documente care dezvăluie coordonatele exacte ale tuturor: Google, NSA, Facebook etc. centrele lor de calcul din Statele Unite. Amenințarea nerostita în furnizarea acestor informații este faptul că aceste centre de date pot fi luate cu rachete balistice intercontinentale. Pregătirile au fost făcute de către europeni să taie toate cablurile de comunicații intercontinentale de pe Oceanul Atlantic pe fundul mării, dacă este necesar. Acesta este un răspuns la hacking-ul NSA la adresele rețelelor europene de calculatoare, financiare și altele. Este, de asemenea, o indicație clară a modului in care este izolat regimul necinstit din SUA.
Vorbind despre regimul corupt din SUA, avem un nume nou pe lista participantilor la crima in masa prin atac nuclear si tsunami executat asupra Japoniei in 11 martie 2011 : generalul Richard Meyers, potrivit unor surse din agentie. Acesta a fost numit presedinte al Staff-ului de la Pentagon imediat dupa crima in masa din 11 septembrie 2001.
Daca poporul american nu va incepe sa adune acesti criminali, cum ar fi generalul Meyers si punerea lor in inchisoare, atunci latul financiar international va fi tot mai strans in jurul acestei tari. Judecand din diverse rapoarte de stiri, asa-numitul sistem de asigurari de sanatate al lui Obama, pare a fi doar un effort al guvernului corporativ din Washington DC pentru a fura banii din asigurare, pentru a se mentine pentru inca cateva saptamani.
Factiunea din Pentagon care pretinde ca Obama este reprezentantul lor, trebuie sa se deplaseze la New York si sa inceapa arestarea criminalilor de pe Wall Street cat mai repede posibil, daca doriti ca el sa se salveze.
In orice caz, in timp ce sunt curatate ultimele cuiburi de rezistenta ale cabalei, propunerile privind distribuirea celor 700 trilioane $ sunt scoase pe masa.
SDA a propus ca următoarele organizații și grupuri existente ar fi calificate pentru a distribui 700 de trilioane de dolari într-un mod non-corupt, non-inflaționist:

Guvernul chinez inclusiv reprezentanții din Taiwan, Biserica Romano-Catolică și guvernele din America de Sud și Centrală, guvernul japonez și ASEAN, Comunitatea Națiunilor ( insarcinata va fi India ), Franța și Africa francofonă, Republica Statele Unite ale Americii și Guvernul Canadei, Europa de Nord, Rusia și lumea islamică.
Aceasta este doar o propunere inițială bazată pe faptul că aceste structuri organizatorice există deja și s-au dovedit a fi relativ libere de corupție. Desigur, națiunile islamice vor trebui să-si rezolve diversele lor dispute istorice și selectați un singur reprezentant înainte ca fondurile sa mearga în direcția lor.

Această propunere a SDA se limitează doar la sistemul existent, dolarul american și nu exclude monede noi de stat emise,cum ar fi Bitcoin sau orice planuri ale altor grupuri independente. Propunerea reflectă doar faptul că aceste grupuri pre-existente ar putea fi în măsură sărealizeze proiecte mari, aproape imediat ce banii încep să curgă.
Noi nu facem nici o predicție de cât de repede va începe să se întâmple, dar putem confirma că marii jucători s-au întâlnit și căun acord general, există acum pentru a începe o campanie masivă de a "salva planeta."

 
Drum drept spre Lumina !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu