joi, 3 iulie 2014

A cincea generatie



Chemarea




Acum,cand nivelul de constiinta al oamenilor a crescut,s-a marit si capacitatea de a intelege mai bine legatura lor cu Pamantul.
Inca din vechime,oamenii au stiut ca Pamantul este capabil sa simta,si ca el poate afecta nivelul de constiinta al speciei umane.
Sunt anumite locuri cu configuratii naturale,unde este favorizata modificarea nivelului de constiinta,adica a modului de percepere a acestei lumi.
Si iata ca deja,instinctiv ,oamenii cauta ''locurile sacre''.
De fapt ele au capacitatea ,de a te conecta tot cu interiorul tau, caci doar de acolo poti intelege.
Si poate,acum ,e un moment in care locurile se deschid(grote,platouri) si ii atrag pe oameni.
Cu alte cuvinte e posibil ca ,exact Constienta Pamantului sa atraga si sa modifice nivelul de constiinta al oamenilor incercand sa-i pregateasca .
Astfel ,e posibil ca aceste persoane,daca sunt conduse in anumite locuri,in tacere exterioara si interioara pe tot parcursul drumului,cu intentia de a intra in comuniune cu elementele primordiale, cu Forta Vietii din ei si din jurul lor,sa capete o claritate a mintii ,care sa persiste(daca e cultivata) si cand ei parasesc locurile respective.
Si e posibil,ca in aceste locuri si in stari de constiinta elevata,anumite persoane sa vada si sa inteleaga Universul si Viata de pe planeta in moduri care depasesc cercetarea sau descrierea.
Dar pentru ca nivelul de constiinta al planetei,ca Fiinta,sa se alinieze cu nivelul de constiinta al oamenilor,ridicandu-l pe acesta,este nevoie de Vointa omului.
De a fi atent.De a merge catre aceste locuri si a sta in ele,in pace si tacere totala.
Pana la urma,Vointa este cea care determina accesarea unor nivele de constiinta superioare.
Pentru ca e necesara vointa de a vrea sa stim cine suntem,de a ne auzi din interior,de a simti tot ce ne inconjoara .Si mai ales de a fi atenti sa nu fim distrasi de minte cu ingrijorari,frici,sperante,amintiri.
Vointa de a fi prezent in Prezent e cea care determina o stare.
Iar starea,determina un nou nivel de constiinta,o alta percepere a realitatii pentru ca,in cele din urma sa putem iesi total din perceptie.
Si asta duce la alte alegeri,la alte decizii.
Mai responsabile,mai mature.In Spiritul Armoniei Universului.
Exista o cunoastere de dincolo de cuvinte ,care este Cunoasterea Primordiala.
Toti avem puterea de a o accesa. Toti suntem pregatiti.Am venit pregatiti.
Si locurile sacre care se trezesc activeaza acest potential,daca suntem atenti,si avem destula putere personala sa ne lasam ghidati de Spiritul Sfant din noi si din jurul nostru.Care este Forta Vietii.
Si de care suntem chemati!


Sursa: http://uriel-anael.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu