marți, 31 iulie 2012

GAFĂ URIAŞĂ în campania din SUA: Ziarişti ÎNJURAŢI ca la uşa cortului


Nu doar politicienii români au o atitudine şi un ton agresiv faţă de ziarişti. Un exemplu jenant vine din Statele Unite, din partea purtătorului de cuvânt al candidatului republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney. Acesta i-a înjurat pe reporteri ca la uşa cortului, în timpul unei vizite în Varşovia. Ulterior, secretarul de presă şi-a cerut scuze, informează Realitatea TV.



Ziarişti, înjuraţi ca la uşa cortului
Ziarişti, înjuraţi ca la uşa cortului
Reporter: Domnule guvernator Romney, aveţi ceva declarat poporului palestinian? Dar despre gafele pe care le-aţi făcut? Domnule guvernator Romney, nu credeţi că gafele Dumneavoastră v-au umbrit turneul internaţional?
Purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney: Oameni buni, dovediţi respect! Dovediţi respect!
Reporter: Domnule guvernator Romney, doar o întrebare! Nu am avut posibilitatea să vă întrebăm nimic!"

Purtător de cuvânt: Să mă pupaţi în fund! Este un loc sfânt pentru polonezi! Dovediţi respect!
Purtător de cuvânt: Tacă-ţi fleanca! Tacă-ţi fleanca! Chiar aşa? Da!

Dialogul aprins marchează o nouă gafă în turneul de promovare internaţională a candidatului republican. Vizita sa la Londra a debutat cu o declaraţie care i-a şocat pe britanici. Mitt Romney i-a spus premierului englez, David Cameron, că ţara sa nu pare a fi bine pregătită pentru Jocurile Olimpice şi a pus la îndoială entuziasmul generat de eveniment. La Ierusalim, palestinienii s-au revoltat după ce republicanul le-a spus că decalajul dintre economia lor şi cea israeliană vine dintr-o diferenţă de cultură. Asta după ce a numit Ierusalimul capitala Israelului.

Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu