luni, 26 septembrie 2011

Comet Elenin isi schimba traiectoria cu intoarceri ascutite

Referindu-se la articolele noastre anterioare: - Nucleus Comet elenin lui Intact Poze 2 septembrie 2011 şi ? elenin protejat de un scut tetraedrice -aici este urmărirea cu cele mai recente fotografii ale Cometei Elenin ,arată că pe 2 septembrie 2011 cometa a avut o miscare brusca (varf ascutit) în sus. După publicarea acestor fotografii, site-ul Secchi-SUA Navy  dintr-o dată a fost deconectat Hopa:. http://secchi.nrl.navy.mil/index.php?p=js_secchi
* *
. Fotografiile arată probabil adevarata culoare "albastru" a cometei.
Amazing:  Extraordinar: Această direcţie a cometa face modificări şi intoarceri ascutite şi cum ştim comete nu fac miscari in unghiuri ascuţite, dupa cum  se va vedea in video de mai jos..
Dimensiunile complete ale acestei extraordinare "structurii de forţe geometrice" masoara mai mult de 300,000 mile de-a lungul fiecare margine - mai mult de 1,5 ori distanta de Pamant de pe Luna!
Referitor la aceasta, Richard C. Hoagland susţine: "Comet Elenin este o capsulă spaţială sau temporala şi aduce un mesaj pentru lume de schimbare a umanitatii".
 Deci, în cazul în care este o structură artificială, iar culoarea este albastru, atunci vorbim despre Kachina Albastru?  (Profeţia Hopi). A se vedea, de asemenea, articolul nostru precedent: Comet elenin Previziuni pentru 9 / 2011 la 1 / 2012 şi Hopi Albastru Kachina stele
 Ştim cu toţii că Kachina Rosu este următorul text în spatele Kachina albastră!
 Secchi-US Navy Site-ul este online din nou.
 Sursa şi video autor: youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu