vineri, 26 septembrie 2014

Numarul cosmic personal al zilei - Cum il calculezi si care este semnificatia sa?


Ca sa te misti in concordanta cu energia cosmica, este bine sa iti planifici activitatile in functie de numarul cosmic personal al fiecarei zile, sustin astrologii.

Cum afli numarul zilei, trebuie sa aduni numerele care definesc data ta de nastere si numerele care compun ziua in care te afli. Sa luam spre exemplu, o posibila data de nastere, ziua de 4.06.1974 iar astazi este 16.09.2014.
Tot ce trebuie sa faci este sa aduni toate aceste numere pentru a obtine Numarul cosmic personal al zilei de azi:
4+6+1+9+7+4+1+6+9+2+0+1+4= 54 = 5+4 = 9
Astfel, numarul cosmic personal al zilei, pentru o persoana nascuta in data de 4.06.1974 este 9, ceea ce inseamna ca aceasta zi este ideala pentru meditatie si relaxare.
Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale
Foto: Shutterstock.com; univers, calendar, cer

Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale

Numarul zilei 1 – O zi ideala pentru a incepe proicte, pentru a initia noi lucruri, pentru a face propuneri si in general, pentru orice start.

Numarul zilei 2 – O zi ideala pentru a gasi un partener, pentru a simti iubirea si romantismul, pentru sentimente calde si pentru manifestarea afectiunii.
Numarul zilei 3 – O zi ideala pentru evenimente importante, pentru a te promova in orice fel. Este o zi buna pentru intalniri cu oameni noi.
Numarul zilei 4 – Este o zi buna pentru rezolvarea unor chestiuni personale, cum ar fi sanatatea, curatenia, lucrul la proiecte personale.
Numarul zilei 5 – Este o zi minunata pentru calatorii, aventura, demersuri de natura atletica.
Numarul zilei 6 – O zi ideala pentru a petrece timp in familie, pentru a comunica cu apropiatii. Este o zi cand poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Numarul zilei 7 – Este o zi ideala pentru a petrece timp in singuratate, meditand. Este o zi buna pentru relaxare si odihna. De asemenea, este o zi potrivita pentru a cauta solutii si idei noi.
Numarul zilei 8 – O zi ideala daca este destinata problemelor de natura financiara. Pentru plata facturilor, pentru a cere un imprumut si pentru orice alta actvitate care implica finantele. De asemenea este o zi cand sunt bine-venite propunerile in casatorie.
Numarul zilei 9 – Aceasta este o zi cand te poti retrage un pic, cand te poti concentra mai degraba asupra simtamintelor sufletesti si spirituale. Este o zi cand poti practica iertarea, meditatia si pacea.

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu