vineri, 7 noiembrie 2014

Imagini spectaculoase – OZN surprins de NASA STS-48 Discovery Space!



Atunci cand viță de vie Vorba de imagini Reale cu OZN-uri (Obiecte zburatoare neidentificate), surprinse imaginile în Anul 1991, în cadrul misiunii NASA STS-48 Discovery Space Shuttle ocupa locurile fruntase. Material Acest Este adevărat, bine Cu documentat si un reprezentat Obiect de Studiu din pretul numeroase Institutii si cercetatori.
Videoclipul de mai Jos ne prezinta existenta mai multor Obiecte de îngrijire se misca Intr-ONU mod neobisnuit. Dincolo de ASTA, cel mai fascinantul aspect Este reprezentat de punctul stralucitor, de îngrijire matrimoniale fi observat aproape de Linia Orizontului. Acesta Este urmat de alt ONU Obiect de îngrijire se misca la LEF de rapid, pretul cca mai apoi acesta sa dispara in spatiu.
Explicatiile au variat de la naos extraterestre Inteligente, la evenimente meteorologice Spatiale si Nu NUMAI. Totusi, exista Nu Nici Macar o singura explicatie certa, IAR multe DINTRE cercetatori Nu IAU in considerare si zecile de Obiecte capturate în aceste imagini.
"Exista numeroase dovezi de ingrijire a atesta faptul ca suntem Contactati, CA civilizatiile ne-au vizitat de Foarte Mult TIMP. Aspectul Lor Este Bizar in comparatie cu ORICE alt Punct de VEDERE tradiționalist. Acesti viziatori folosesc tehnologiile de constiinta, folosesc tehnologia torids, discuri magnetice co-rotativ din pretul sistemele Lor de propulsie; acesta micșora o fi onu comun Numitor al fenomenului OZN "  - Dr. Brian O'Leary, astronaut NASA si Profesor Universitar de Fizica la Princeton.
Aceste imagini pot reprezenta o proba Reala o celor sustinute mai sus de O'Lery.
Zeci de guverne au declasificat mii de Pagini de documente OZN în ultimii ani. De aceea, Numarul Personalului militar si politic îngrijire Alege sa-si parerile publice Faca în CEEA CE priveste existenta OZN-urilor a crescut în perioada Ultima. Nu cu Mult TIMP în Urma, Fostul Ministru canadian al Apararii Nationale a declarat ca exista "cel putin Patru specii extraterestre cunoscute de îngrijire viziteaza planeta noastra." 


http://www.youtube.com/watch?v=aS4GYJtVqkY
Sursa:  http://www.e-dimineata.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu