vineri, 7 septembrie 2012

Vatican - Guvern Secret - Extratereştri: o legătură poate incredibilă


"... Abilitatile constiintei pot fi dezvoltate imediat ce omul întelege natura mintii, a materiei si faptul ca nu exista materie separata de integrarea sa completa si perfecta cu constiinta. Nimic nu exista separat de minte. Întreaga materie si energie sunt aspecte ale constiintei care moduleaza, se orienteaza si rezoneaza într-un mod diferit. 

Într-una din calatoriile pe care le-am efectuat, am fost în Italia, Marea Britanie si Franta. La Vatican, Paola Harris a stabilit o întâlnire între mine si dl. Balducci. El este teolog situat, ca pozitie ierarhica, imediat sub Papa. Mi-a spus fara ocolisuri ca avea binecuvântarea Papei sa vorbeasca despre aceasta si sa recunoasca faptul ca OZN-urile sunt adevarate si ca extraterestrii sunt finte pasnice. 

M-am întâlnit cu astronomul Vaticanului, care a spus acelasi lucru. Si totusi stim ca exista celule la Vatican, în cadrul gruparii Opus Dei, care au o viziune foarte întunecata asupra acestei chestiuni si au împiedicat accesul la informatii al celorlalti de la Vatican. Ca si în America, totul este foarte confuz si compartimentat. 

Au existat Papi si oameni cu functii superioare la Vatican care fac parte din structura religioasa conventionala si care nu stiu ce se-ntâmpla în aceste celule subterane din cauza propriei birocratii. Este acelasi motiv care se repeta, fie ca e vorba de o entitate religioasa, de una politica, stiintifica, o agentie guvernamentala sau armata. 

În timpul sederii la Roma m-am întâlnit, de asemenea, cu unul dintre cavalerii de Malta si cu un reprezentant al serviciului secret iezuit si al serviciului secret de la Vatican. Aceste grupari sunt implicate profund în finantarea globala si în chestiunile tehnologice legate de acest subiect. Ele contin unii din oamenii-cheie din ierarhie. 

Cavalerii de Malta, serviciul secret al Vaticanului si serviciul secret iezuit au un rol foarte important în mentinerea secretului cu privire la chestiunea extraterestra. 

Când presedintele Carter a dorit sa afle informatii despre OZN-uri, s-a dus la directorul de atunci al CIA, George Bush Sr. I s-a spus direct :

- Nu puteti primi aceste informatii...

Prin urmare, Carter le-a cerut persoanelor din serviciul de studiu al Congresului sa afle ce se întâmpla. Ei l-au rugat, la rândul lor, pe un avocat Daniel Sheehan - care facea parte din institutul crestin si îi reprezenta pe iezuiti în Washington, sa vada daca putea obtine aceste informatii de la Vatican. Si Vaticanul a raspuns:
- Nu, nu putem sa va dam aceste informatii.

Nu au spus "Nu, nu avem aceste informatii", ci "Nu va dam aceste informatii."



Avem un martor din marina, care avea rolul de a cauta pe întinderea Atlanticului "anomalii magnetice", adica OZN-uri subacvatice. În timp ce se pregateau sa porneasca în aceasta misiune secreta, o limuzina s-a apropiat si din ea a iesit un individ în costum si un preot îmbracat conform profesiei. 

Submarinul s-a dus într-o zona unde au întâlnit vehicule extraterestre subacvatice enorme, care au fost detectate în anumite momente navigând cu 400-500 de noduri!Aceste OZN-uri goneau prin apa cu viteza unui jet, dar nu lasau în urma niciun vârtej de apa semnificativ. OZN-urile au blocat tot sistemul de control nuclear al navei. Submarinul nuclear nu se putea deplasa înainte, înapoi sau în vreo alta directie. 

În tot acest timp, aparatura electronica sofisticata strângea date. Când submarinul s-a întors în port, toate aceste date au fost reunite si înmânate acestui preot, care nu era american, era de la Vatican. Era o operatiune speciala, condusa de la Vatican, cu ajutorul unui submarin nuclear al SUA.... ???!!!!!

Pâna când acest martor nu a vorbit cu mine, nu a putut întelege de ce un preot catolic era conducatorul unei asemenea operatiuni. 

Adevarul se ascunde pe el însusi. Daca poti prezenta o versiune credibila a adevarului, ea poate fi acceptata. Dar daca spui întregul adevar, nu pare credibil. Prin urmare, în mod ironic, pentru ca adevarul real al acestor chestiuni este atât de departe de matricea întelepciunii si credintei conventionale, este dificil de spus tot. Eu ma lupt cu aceasta de aproximativ 12 ani. 

Întelepciunea cere împartasirea adevarului care poate fi înteles de ascultator. 

Ultima carte jucata de guvernul subteran, dupa "Conflictul superputerilor" si "Terorismul global", va fi o amenintare din spatiul cosmic, legata de inteligenta extraterestra. 

Dupa evenimentul din 11 septembrie, multi traditionalisti au început sa se întrebe ce se întâmpla în spatele cortinei. Existenta unei manipulari sinistre este evidenta pentru multi oameni. 

Majoritatea oamenilor înteleg ca exista proiecte secrete. Un numar mai mic de oameni înteleg ca exista programe ultrasecrete, sinistre. Si apoi, exista un numar si mai mic de oameni care pricep ca unele dintre ele ar putea avea legatura cu proiecte care au devenit independente si sunt malefice si ilegale - în conexiune cu complexul lumii financiare si militare, industriale si a laboratoarelor care se ocupa de sisteme energetice evoluate si OZN-uri. 

Unele din aceste grupuri malefice dispun de dispozitive complet operationale ce arata ca niste OZN-uri; au creat forme de viata artificiala asemanatoare extraterestrilor;au simulat "rapiri"de persoane;s-au angajat în mutilarea de vite pentru a aduce teama în mintea populatiei si a subculturii ufologilor, subculturii pop, a pasionatilor de SF si a altora - pentru ca în acest mod sadesc în constiinta oamenilor teama. 

Ceea ce nu a putut face Hitler si nazistii în al -2-lea R. M., am facut noi americanii, prin operatiunea Paperclip ("Agrafa"), i-am adus în SUA si i-am introdus în industria aerospatiala si în CIA. 

Majoritatea oamenilor de la Pentagon, Casa Alba si de la CIA nu stiu nimic despre aceste scopuri ultasecrete. Ei sunt doar niste rotite într-o masinarie si, de asemenea, victimele ignorantei. Timp de 12 ani am transmis informatiile în aceste cercuri si multi realizeaza ca au fost înselati. Ei sustin proiectul Desecretizarea. 

Un martor spunea ca a lucrat la un proiect secret la o baza militara din Australia prin anii '60. Spune : 
- Am dezvoltat tehnologii foarte avansate, care ne-au permis sa cream o nava antigravitationala. Am vazut tehnologii transdimensionale, care implica abilitatea de a merge înainte sau înapoi în timp.... . 

Un martor care a lucrat la Boeing si McDonnell Douglas :
- Am simulat multe rapiri ca oamenii sa creada ca au luat contact cu extraterestrii. Într-un loc unde am lucrat existau multe containere. În ele se aflau aceste creaturi pe care le cresteam într-un mediu artificial, fiind în diverse stadii de dezvoltare. Ele arata asa cum cred oamenii ca arata extraterestrii. Aceste creaturi erau ca niste automate comandate de oameni, puse în acele "chestii" despre care oamenii cred ca sunt nave extraterestre. Mare parte din aceste nave sunt plasate în diverse locuri de pe planeta:în jungla amazoniana, în Australia si în alte locuri îndepartate...

Mi-a explicat ca a fost martor la un ritual satanic de initiere. Cei prezenti au împartit sângele si au avut loc sacrificii si torturi. A învatat sa-l venereze pe Satan, a vazut sacrificiile satanice si placerea de a ucide oameni nevinovati. Ne-a spus ca, dupa ce a ajuns la acel nivel, a trebuit sa jure credinta lui Lucifer. Si a facut-o. 

Alt martor, spune :
- Una dintre cele mai sofisticate baze de acest gen se afla în Marea Britanie. Multe dintre aceste creaturi asa-zis "reptiliene", despre care oamenii cred ca sunt extraterestri, sunt de fapt forme de viata programate si biomasini create acolo. 

Când proiectul Desecretizarea s-a concretizat, am fost amenintat ca, daca treceam peste controlul lor prin mass-media de larga circulatie, acesta ar fi fost blocat. 

Avem responsabilitatea de a actiona într-un mod credibil, care sa fie înteles, dar una dintre gravele probleme în acest caz este urmatoarea:cu cât va apropiati mai mult de adevarul ascuns, cu atât mai putin credibil este si riscati astfel sa va pierdeti credibilitatea. 

Henry Kisinger a spus odata :"Asta este cea mai complicata chestiune din univers". El o cunostea, dar multi dintre oamenii acestia aleg sa o lase în seama altcuiva. Este lucrul de care"fug toti", când e vorba sa-l puna în practica(adica desecretizarea). 

În toamna lui 2001 am format Space Energy Access Systems. Un grup de persoane au adunat câteva sute de mii de $ ca noi sa investigam ce era disponibil în lumea nesecretizata. Am gasit niste tehnologii în stadiul de demonstrare a viabilitatii, dar niciuna atât de avansata pentru a fi disponibila populatiei ca sistem de energie nepoluanta. Dispozitivele mai avansate-si am vazut câteva- sunt detinute de oameni de stiinta care au fost supusi unor proceduri de intimidare sau carora li s-a spalat creierul pentru a pastra secretul. Li se inoculeaza idei de genul:

"- Nu faceti public nimic din tehnologia noastra pâna când societatea nu se prabuseste. Si apoi, asemenea pasarii Phoenix, puteti fi omul de stiinta salvator, care aduce tehnologia dupa ce totul s-a prabusit. "

Am identificat, de asemenea, un sistem antigravitational care se afla în stadiile timpurii de dezvoltare. Cu fonduri suficiente ar putea fi dezvoltat într-un sistem antigravitational si de energie gratuita, functional. Omenirea are disperata nevoie de aceste tehnologii nepoluante. 

Daca lumea deciziilor se bazeaza pe teama si lacomie nebuna sau pe o credinta escatologica în sfârsitul lumii, aceasta înseamna un dezinteres complet pentru urmatoarele mii de ani si chiar pentru urmatorii 20 de ani. Aceste tehnologii care au fost tinute secrete ne-au determinat practic sa consumam resurse care ar fi trebuit sa fie pastrate pentru a fi folosite în scopuri mai adecvate de copiii copiilor copiilor copiilor nostri. 

Suntem dispusi sa traim dupa litera legii, ca o lume civilizata sau vom fi lasati si ne vom face ca nu vedem atunci când raufacatorii, agentii operativi ilegali si "Crima S.A." vor guverna interesele oamenilor? Când vom dezvalui efectiv existenta acestor tehnologii, oamenii vor spune:
- Le vrem !

Întrebarea este: cât de mult haos si prostie se vor manifesta înainte de a depasi criza? Oamenii sunt, în grup, niste supravietuitori, iar noi, la nevoie, vom supravietui. Am ajuns acum în punctul în care fiecare stie ca nu mai putem amâna pentru prea mult timp rezolvarea acestor probleme majore structurale si de mediu. 

Fara pace nu mai poate exista progres pe Pamânt. Purul adevar este ca am ajuns la un punct al evolutiei umane când singurul viitor posibil este unul pasnic. 

Exista oameni care lucreaza în cadrul unor proiecte strict secrete, care viseaza sa foloseasca aceste tehnologii pentru a se duce în spatiu, ca în Razboiul Stelelor, tragând rafale de arme. Dar tehnologiile care implica depasirea vitezei luminii nu pot fi aplicate unui sistem de armament si nu pot ramâne supravietuitori, tot asa cum noi nu am putea supravietui unei bombe termonucleare. 

Unele persoane din cadrul acestor proiecte secrete au interpretat eronat anumite actiuni ale extraterestrilor : de exemplu, când am încercat sa detonam o arma nucleara pe Luna, pentru a demonstra URSS-ului cât de puternica e SUA, un vehicul extraterestru si-a facut aparitia, a interceptat racheta si a distrus-o. Aceasta ar putea fi considerata o dovada a ostilitatii extraterestrilor fata de noi, când de fapt ei încercau sa protejeze bazele de pe Luna si, de asemenea, sanctitatea spatiului ca loc pasnic, lipsit de arme de distrugere în masa. 

Dar, din punctul de vedere al oamenilor care doreau sa aiba loc detonarea pe Luna, frustrarea lor a condus la presupunerea ca aceasta actiune extraterestra constitue o dovada a ostilitatii lor. Aceste civilizatii extraterestre încearca doar sa împiedice o civilizatie militarizata imatura si fara control de pe Pamânt sa evadeze din biosfera în spatiul cosmic. 

Dispunem de martori din cadrul proiectului Desecretizarea care au asistat la evenimente extraterestre în cazul carora rachete balistice intercontinentale au fost facute sa dispara instantaneu, complet(a se vedea marturia lui Bob Salas din Cap. 29). 

Interventiile extraterestrilor ne-au aratat de multe ori ca, daca ne angajam în actiuni care sa afecteze continuitatea vietii pe Pamânt, ei împiedica aceasta si chiar o fac foarte rapid. 

Ce nu stiu multi oameni este ca evenimente similare aveau loc în Rusia, exact în acelasi timp. Actiunile extraterestrilor încercau sa le spuna partilor conflictuale:"Faceti pace si nu o luati pe calea distrugerii în masa, dar daca încercati, o sa va împiedicam oricum. "

Când agentii guvernului subteran au încercat sa zboare în spatiu cu ARV-uri si alte nave spatiale superavansate, au fost împiedicati. 

Extraterestrii vor ca noi sa ne rezolvam propria disfunctionalitate; pentru ca, daca o cultura se duce peste o alta si încearca sa impuna ceva în mod artificial, aproape în fiecare caz esueaza. 

Ideea ca civilizatiile extraterestre vor veni pe Pamânt si vor impune o noua ordine este o fantezie. Acestea sunt lectii pe care trebuie sa le învatam ca popor care depaseste vârsta copilariei si trece la maturitate. 

Civilizatiile extraterestre au observat dezvoltarea noastra timp de multi, multi ani, poate de mii sau chiar milioane de ani. Nu vor lasa o generatie perversa sa distruga o biosfera care s-a dezvoltat timp de miliarde de ani sau o lume care a fost creata pentru a se afla aici timp de sute de mii pana la milioane de ani. 

Abilitatea noastra de a utiliza toate tehnologiile pe care le-am dezvoltat în secret a fost limitata de impunerea de catre extraterestri a unui tip de "carantina". Ei sunt însarcinati cu protejarea Universului de o specie ale carei tehnologii depasesc dezvoltarea lor spirituala si sociala. Aceasta este justitia universala ! Ar fi completa nebunie sa lase fiintele umane cu o conceptie militara sa umble libere prin Cosmos...!

Neil Armstrong a fost auzit spunând, în timp ce ateriza pe Luna, ca existau numeroase vehicule extraterestre în crater, care îi urmareau si care le interzicea practic accesul pe Luna. 

Daca ne ducem în spatiu uniti si pasnici, Universul va fi ca o carte deschisa pentru noi. 

Exista baze extraterestre permanente în spatiu, iar pe suprafata lui Marte exista baze extraterestre extinse. 

Aceste baze extraterestre de pe Luna si Marte, precum si vechile dovezi ale vizitelor extraterestrilor pe Pamânt, ne permit sa presupunem ca oamenii au fost în parte asistati în evolutia lor prin îmbunatatirea bazei genetice. Cred ca acest lucru este probabil si logic. Exista în mod cert o veriga lipsa în evolutia noastra si e posibil ca civilizatii avansate sa fi asistat si dezvoltat specia noastra. 

Niste persoane de contact de la JPL (Jet Propulsion Labs) mi-au spus ca se cunoaste faptul ca structurile de pe Luna si Marte sunt vechi si ca, din motive teologice si religioase, aceasta informatie este tinuta secreta. O asemenea revelatie ar distruge dogma religioasa conventionala. 

Exista o forma universala de specii inteligente. Se pare ca propagarea morfogenetica, non-locala, a unei fiinte care sta în picioare, având cap, biomorfismul cu doua brate si doua picioare este o constanta universala.

Unul dintre scopurile principale ale expeditiilor CSETI este ca întregul grup sa ajunga în acea stare de constiinta unita, sa vada; si sa înteleaga un univers care este armonios. 

Spatiul, materia si timpul sunt conectate profund si permanent cu constiinta. Dar constiinta înseamna singularitate. Este indivizibila. Ea este perfect integrata si omniprezent si de aceea este posibil sa vindeci o persoana de la distanta. De aceea exista telepatie. De aceea limitele spatiului si timpului pot fi depasite. Natura mintii însasi este mereu nonlocal. Este mereu într-o stare în care exista în toata deplinatatea sa, peste tot, permanent, în mod omniprezent. 

De aceea, chiar si sistemele fizice, ingineresti sau genetice pot evolua într-un loc si, daca sunt reusite, încep sa se propage nonlocal în alta parte a Universului. Aceasta este o propagare nonlocala nodala prin calitatea perfect integranta a constiintei."

Nota: Toate acestea sunt extrase din cartea "Adevarul ascuns - informatii interzise", autor dr. Steven Greer

Sursa: aim.pro.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu