luni, 9 iulie 2012

SCOPUL ASCUNS AL TELEVIZIUNILOR Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii

(25/06/2012; channeler: Greg Giles)



Ce sunt emoția și relaxarea? Astăzi, dragilor, vrem să discutăm despre alegerile pe care le faceți atunci când vă angrenați în activitățile cotidiene și modul în care vă relaxați, dată fiind importanța lor în trăirile voastre afective, starea de stres, creșterea presiunii sângelui, nivelul de adrenalină etc.
Vedem pe mulți dintre voi alergând de colo colo, agitându-se în fel și chip, în incercarea de a stoarce cât mai mult din posibilitățile pe care vi le-ar putea oferi momentul.
Dragilor, vă asigurăm că asemenea comportament, asemenea tip de agitație nu vă este benefic; el duce numai la epuizarea minții și corpului vostru fizic. Nu susținem că ar trebui să lânceziți, să nu faceți nimic pentru voi, pentru familia voastră sau pentru societate. Spunem doar că ar trebui ca ritmul în care, majoritatea dintre voi, lucrează în scopul obținerii unui rezultat material, trebuie redus la nivelul la care nu vă epuizează. Epuizarea este cu atât mai mare cu cât activitatea o desfășurați din obligație, împotriva dorițelor voastre intime.
Cu deosebire în această perioadă, sfatul nostru este să petreceți mai mult timp cu voi înșivă, rezervându-vă intervale suficiente de odihnă, meditație, contemplație și relaxare. Numai astfel vă puteți păstra echilibrul și liniștea, atât de încercate în acest ultim an al ciclului cosmic care acționează și asupra planetei și sistemului vostru planetar. 
Din păcate, mulți consideră că soluția cea mai bună care le asigură liniștea este televizorul. În principiu, televiziunea ar trebui să vă ajute să vă regăsiți liniștea și calmul. Pentru cei care au un nivel de selectivitate mai rafinat, mai spiritual, programele tv. pot ajua cu adevărat. Un film educativ, un film care aduce în discuție o problemă de viață rezolvată în spiritul iubirii aproapelui sau iubirii pentru Dumnezeu, un film documentar care vă introduce în tainele vieții diverselor forme de viață existente pe planetă, un film care demonstrează curajul sau actele de apărare și promovare a spiritului de dreptate, lecțiile predate despre metode și tehnici de păstrare a sănătății etc. pot fi utile telespectatorului. Din nefericire, marea majoritate dintre voi caută altceva în programele de televiziune: scandaluri, vendetă, lupta contrariilor, partizanate politice, evaluări financiare (mai tot timpul alarmante), scene terifiante cu accidente, rezultate cu morți și răniți, jafuri, crime, violuri, catastrofe, filme de groază sau porno etc.
Însă, oricum ar fi, vizionarea depășind o limită rezonabilă de timp, nu face deloc bine corpului și minții voastre. Televiziunea crează dependență, este ca un fel de drog, și, ca orice drog, nu poate face decât rău ființei umane.
Și, dacă ar fi numai atât…..
Majoritatea televiziunilor (în special private) sunt înființate nu pentru a vă distra sau informa ci pentru A VĂ MANIPULA. Există acum pe planeta voastră diverse și sofisticate tehnici (aduse de întunecați) care se utilizează în televiziuni pentru CONTROLUL SUBTIL (n.m. subliminal) AL MINȚII privitorului.
Această uneltă a cabalei întunecate a fost cu grijă perfecționată de savanți ai răului, ea având două componente distincte:
* să creeze dependență, ceea ce revine la faptul că “cel căzut în plasă” va petrece din ce în ce mai mult timp în fața televizorului și,
* în acest timp, i se vor introduce în minte informații cu conținut malefic, agresiv, de ațâțare împotriva celor pe care întunecații i-ar dori desființați. Practic este o metodă de recrutare a slugilor, de prozelitism.
* prin tehnici speciale, specialiștii întunecaților, copiază programul mintal al “capturii” , adică citesc tiparele gândirii celui învestigat, cu particularitățile fiecărei minți, prin care se descoperă cele mai lesnicioase modalități de a-l manevra subtil (pornind de la tabieturi, tendințe native, pasiuni, dorințe, frustrări, abilități etc). Programul modificat de specialistul întunecat este reintrodus în mintea pasionatului de programe tv. “mai deosebite”. După implementarea programului, convenabil modificat, întunecații pot scoate sau introduce orice fel de informație din/în mintea “ostatecului”, care, niciodată nu va bănui că ceea ce-i trece prin minte este un gând indus din afară.
Dragilor, odată implementat, acest program va fi aproape imposibil de eliminat. Exorcizarea care se impune, scoaterea sau distrugerea acestui program, se poate face NUMAI printr-un act de voință extraordinară, din partea celui agresat.
Cea mai sigură și lesnicioasă metodă de a nu deveni prada acestei agresiuni este una de natură profilactică, preventivă:
- nu vă pierdeți timpul în fața televizorului,
- vizionați NUMAI programe documentare, de știri de calitate, culturale, de divertisment, educative, sport neagresiv - mai ales sporturile de echipă). Nu este deloc greu să discerneți care sunt programele care nu vă manipulează gândirea (aceasta, în situația că nu ați devenit deja “capturi”).
(Nota C.M.: La noi, orice om “neafectat” știe că posturile de televiziune Antena 3,2,1, România Tv, Realitatea, Mony Channel și OTV, sunt posturi cu destinație manipulatoare. Postul ultra-populist OTV este unul de o factură aparte, în sensul că folosește o tehnică de disimulare nesesizabilă de naivi. Un singur exemplu: plagiatului ordinar, evident și dovedit al lui Ponta i-a alăturat “plagiatul” președintelui Traian Băsescu, care s-a dovedit a fi o intoxicare, un neadevăr, cel în cauză nesusținând niciodată o teză de doctorat. A reacționat CNA-ul? Cum să reacționeze când primește ”atenții” grase de la DD, pe care, chipurile, îl amendează din când în când.?
Ați observat cu siguranță că, ori de câte ori OTV-ul critică, pentru fapte reale politica murdară a USL, nu scapă ocazia de a introduce în aceeași “oală” și PDL-ul, sau noua grupare politică a lui MRU. Scopul unic al tânărului manipulator D.D. este de a împroșca cu noroi pe toată lumea, pentru ca oamenii să nu mai știe care-i bun și care-i rău, și, în acest fel, să se creeze impresia că PP-DD este singurul partid care ține cu poporul. Din păcate, această politică subversivă are priză la cei ignoranți, gata să creadă că, iată, s-a născut MESIA pe plaiurile mioritice. Acest fals poate fi demonstrat cu întrebări simple de genul: cum de un tânăr, fără capacități deosebite, a reușit doar în câțiva ani să se îmbogățească, când marea majoritate a celorlalți, unii mult mai capabili decât el, nu-și pot găsi nici măcar un loc de muncă? Explicația pe care a dat-o, într-unul dintre interminabilele lui prezențe pe ecran, DD și-a justificat averea prin sumele pe care le încasa când apărea el, pe ecran -1500 $/minut!! , adică aproape cât indemnizația președintelui țării pe o lună. Să zicem că ar fi fost așa: oricât ar avea acest individ mintea de pervertită, tot ar fi trebuit să înțeleagă că acei bani erau primiți pe nemuncă și că se impunea, nu să-i refuze, căci precis erau de la alți escroci, ci să facă acte de caritate, să ajute săracii, să construiască locuințe pentru nevoiași, cămine de bătrâni, școli ori grădinițe etc, etc. Dimpotrivă, cu venitul ilicit a cumpărat relații, slugi, iahturi, elicoptere, mașini, case etc.
Ii critică,și bine face, pe marele hoț Dan Voiculescu – căruia, de altfel, i-a fost slugă -, criminalul Iliescu, hoțul Adrian Nastase, S.O.Vântu, S.Roșca Stănescu etc., în cercul cărora se învârtea, dar uită să-și observe propria-i hidoșenie)


Dragilor, sarcina de a fi selectivi în alegerea programelor tv. la care vă uitați este una dintre cele mai simple, cu o condiție: să aveți voință și discernământ. Treptat, înlocuiți timpul pe care-l rezervați, pâna atunci, televizorului, unor alte preocupări: citirea unor cărți educative, de spiritualitate, vizionați filme la cinematografe, mergeți la teatru, dar, mai ales stați cu voi înșivă în meditații, contemplări în natură, audiții muzicale. Practiați sportul (mai ales înotul), grădinăritul, plantați și admirați florile, îngrijiți-vă copiii și nepoții, vizitați muzee, mergeți la concerte de caliate, vizitați locuri istorice sau vestigii etc. Cu timpul, veți renunța, din proprie pornire, din ce în ce mai mult, la “serviciile” televizorului, și asta vă va crește bunadispoziție, starea de sănătate, pofta de viață.
Iată deci că, programele de televiziune au devenit calea cea mai simplă prin care puteți fi și sunteți manipulați. Intoarceți spatele televizorului! Vedeți numai strictul necesar, de pe posturile care nu fac manipulare. Este bine să renunțăți la “serviciile formatorilor de opinie" (n.m.- mai cu seamă la cei care se autodefinesc "analiști politici”), deveniți experți în manipulare! De fiecare dată când sunteți tentați să vă plasați pe un post, amintiți-vă cine-l plătește, cine este patronul, mogulul, cum spuneți voi. Imaginați-vă ce fluxuri de energie modulată cu cine știe ce vibrații, vă penetrează corpul, mintea. Puneți ‘’dopul la vasul vostru’’, ca să nu intre în el ‘’vizitatori’’ nedoriți și umpleți-l cu lumina adevărului. Echipele noastre de specialitate monitorizează posturile voastre tv., conținutul programelor lor și evaluiază impactul nefast pe care aceste programe l-au avut și-l au asupra ființelor umane. Veți fi stupefiați când veți putea afla concluziile noastre.


Procedeele întunecaților de manipulare și ademenire a ființelor umane sunt extrem de diverse, înșelătoare și au totdeauna un efect distructiv asupra celor care le cad victime. Mulți întunecați au un înalt grad de inteligență pe care o folosesc în permanentul lor efort de a racola ființele umane. Folosind bani (“ochiul dracului”, cum spuneți voi), relații, poziții sociale înalte, accesul la resurse, bunuri materiale de tot felul, întunecații găsesc, din păcate, mereu oameni gata să li se supună. Inimaginabil de multe ființe umane sunt gata să se vândă pe câțiva “arginți”. Noi știm prea bine că omul Pământului a ajuns la acest nivel deplorabil nu numai din cauza propriei lui alegeri dar și a intervențiilor celor rău intenționați, veniți în negura timpului să îl “civilizeze.” 
Din fericire, vremurile acelea au rămas mult în urmă, conștiința la nivel colectiv a crescut mult, multe entități au evoluat enorm spiritual și fac tot ceea ce pot pentru a trezi marea masă a populației. Sunt certitudini pe care noi le constatăm și le cuantificăm, și avem toate speranțele că până la sârșitul acestui an, multe se vor mai întâmpla în bine. Altfel, n-am mai fi aici.
Până când de vom demonstra practic intențiile, vă rugăm să ne creditați cu toată încrederea voastră.
Am spus-o mereu, și o repetăm: noi suntem de multă vreme gata să acționăm, totul depinde NUMAI de nivelul la care va ajunge dorința (vibrația) voastră colectivă. 
Vă invităm ca, măcar pentru câteva ore pe zi, să începeți prin a nu deschide televizorul!Asta va provoca începerea procesului de vindecare a corpului vostru total. Aveți încredere că, în acest timp, noi nu vom sta în espectativă.


Noi suntem prietenii și familia voastră și vrem să cunoașteți că ne pasă de destinul și viitorul vostru.
Pe curând! Federația Galactică a Luminii.


SURSA:http://ascensionearth2012.blogspot.com 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu