luni, 9 iulie 2012

SIMBOLURI SI INFORMATII ASCENSIONALE


Desenele pe care o sa le vedeti in acest material, au fost accesate de catre  Marian Gherghina din Slatina.
Aceste desene au ajuns  la Viorica Elisei din Iasi, care-l are ca mentor pe Inteleptul  THOTH. 
Viorica Elisei are o acces la Akasa Universala si impreuna cu Thoth, ne-au dat cateva clarificari pentru ca noi sa ne expansionam Constiinta.
 
Thot si Viorica Elisei ne spun:
Este un cod de Lumina si un simbol ezoteric. 
Energiile se intrepatrund pentru tot ce este viu, vibreaza.
- Cercul mare din interior- reprezinta Inima Sacra
- Cercul mic, albastru- este Particola Divina, daruita de Creator
- In jur urmeaza energia alba( care nu este reprezentata in desen), apoi Galben- energia Christica,de Lumina Christica ceea ce arata combinarea chakrelor  electrice si magnetice in Inima Sacra.
- Triunghiurile reprezinta octogonul sau octaedrul, ca nivel de evolutie , inainte de Salt, pe Merkaba.
-chakrele electrice sunt reprezentate cu linii ondulatorii iar cele magnetice- cu linii drepte.
-Totul este inscris intr-un cerc care reprezinta evolutia in Lumina( arata cresterea vibratiei tuturor chakrelor la momentul Iluminarii).
- Cercurile mici aurii – reprezinta energia Christica, simbol al cresterii vibratiilor si al Iluminarii.
- Cercurile aduna energia quantica concentrata
 
 
 
-Reprezinta in geometria Sacra MERKABA- spre sfarsit. Sferele de Lumina Christica sunt cristale de Lumina si anunta trecerea in MERKIVAH SIMPLU ( de la 3 coltzuri la 6 coltzuri-3 si 3 care se invart in sens invers) – un mijloc de transport pentru Corpul de Lumina in spatiu.
-MERKIVAH AVANSATA- are 12 coltzuri: 6 si 6 care se invart in sens invers.
-Apoi urmeaza MERKANA- cu 20 coltzuri ( 10 ai 10)=dodacaedru.
-Cercul din mijloc si sfera- reprezinta Inima Sacra si centrul MERKABEI, incarcat puternic pentru a sustine toata rotirea triunghirilor in jurul aurei care astfel formeaza cercuri.
- Simbol de Lumina, reprezentand in geometria plana unificarea terestra: arata evolutia terestra inconjurata de energia rosie= simbol necesar sa fie ancorat pe Pamant.
- In perioada Iluminarii va fi mai multa energie rosie in aura noastra ca sa fim impamantati ( pentruca Kundalini este energia feminina a pamantului).
Dupa Iluminare, culorile se schimba in functie de programul individual al fiecaruia.
-In geometria sacra, cubul reprezinta dimensiunea a 3-a
-In interiorul cubului sunt 4 triunghiuri inscrise care reprezinat D4: oamenii devin multidimensionali.
-Triunghiul cel mai mic din interior  are in el Energia Divina ELSHADDAY = parintele Divin in tot ce este viu-picatura Divina in tot ce este viu.
-Reprezentarea triunghi in triunghi arata ca suntem multidimensionali-reprezentare redata si in ADN-ul nostru care pe nivelul 11( Femininul Divin) si 12 ( Masculinul Divin) are aceasta energie. Din momentul in care avem nivelul 11 si 12 incarcate cu  ELSHADDAY, devenim multidimensionali.
- Cercul mare,  reprezinta Energia Christica.
- Este un cod de Lumina alfabetic dar si in  fizica quantica= un simbol fizic combinat cu geometria sacra.
- Primul cerc reprezinta evolutia noastra pe energia feminina/
- M din coada cu triunghiul= simbolizeaza fatza unei piramide si un simbol al androginului: pe coltzuri, este energia masculina  iar pe mijlocul laturilor ,  energia feminina.. Pe mijlocul piramidei coboara Energia Christica rasucita ca o sfoara( energia masculina impletita cu energia feminina).
Marian Gherghina: toate cercurile se invart, fiecare in alt sens si cu vitze diferite iar totul se invarte usor in sensul acelor ceasonic. puneti-o in inima sacra si vedeti ce simtiti.
 
Thoth si Viorica Elisei:          
Da este minunat desenul. Si este minunata reprezentarea grafica.
Acest desen reprezinta Inima Sacra dupa Iluminare si asezarea energiilor in Inima Sacra.
Energia chakrelor se aseaza sub forma de cercuri concentrice. In centrul ei este Celula Primordiala(este o celula deosebita fata de restul celulelor din corp si ea coordoneaza si face conexia cu restul celulelor din corp si mai ales cu ADN nostru)  care contine Energia El Shadday – daruita noua de Creator la momentul crearii noastre.
            Dupa Celula Primordiala – urmeaza 3 cercuri, care sunt razele de baza pe care am coborit noi si este si in functie de programul si misiunea noastra. Prima raza este obligatoriu Raza Auriu impletita cu platina(Energia Christica). Razele 2-3 sunt legate de misiunea noastra Acum dar mai ales dupaSalt(programul nostru spiritual)
Aceste 3 raze se pot observa si in Aura noastra si ele de obicei au o reprezentare putin mai mare.
Restul cercurilor sunt : Alb, Auriu cu Platina si  apoi ROGVAIV(adica chakrele magnetice, cele de legatura cu pamintul, chakrele electrice de legatura cu Universul, Inima Sacra poarta energie Electromagnetica).
Culorile sunt in cercuri, dar nu foarte bine delimitate, culorile se intrepatrund si de aceea este mai dificil de observat cu foarte mare exactitate culorile, asezarea lor.
           Iluminarea si asezarea energetica a acestor cercuri concentrice in Inima Sacra(Energia chakrelor)
- determina cresterea in forta si putere mult a Inimii Sacre. Ea acopera toata partea de sus a pieptului din jurul Timusului si emite niste raze frumoase care dau o stralucire deosebita persoanelor Iluminate.Chakrele au sensuri de rotatie diferite. Pentru cei care vin din Lumina, curgerea energetica este de sus in jos. Sahasrara se invirte de la stinga la dreapta, urmatoarea Ajna – se invirte invers si tot asa. De aceea pentru cei care vin din Lumina culoarea cea mai puternica pentru ei este rosul., pentru ca, pentru ei impamintarea joaca un rol de baza. Cei care abia acum se pregatesc de Salt si tin de D3, nu au mai facut Saltul si il fac Acum. Culoarea cea mai puternica pentru ei este Violetul. Pentru ei curgerea energetica este de jos in sus.
          Pentru a putea vedea cum arata in Lumina o persoana care a atins deja Iluminarea , calatoriti spre Avalon. Avalonul a existat – era o insula care tinea de D5. Ea a aparut ca o parte din teritoriul Atlantidei.
Timp de 3 ani ea a pendulat intre D3 si D5. Toti erau preoti Iluminati atlanti. Cladirea Maestrilor din Avalon, era rotunda, masa era rotunda, preotii erau asezati in cerc – cu haine albe lungi toti absolut Iluminati. Cladirea rotunda, masa rotunda si Maestrii asezati in cerc, reprezinta  cele 3 cercuri concentrice – simbol al Atlantidei. Ei au ramas ca sa ajute la echilibrarea pamintului dupa prabusirea Atlantidei. Era o insula minunata cu o vegetatie bogata si riuri cu apa limpede.  Pe aceasta insula se gasea Padurea Fermecata si in adincul ei intr-o poiana Merlin isi avea casa
Dupa 300 de ani, absolut toti Maestrii s-au inaltat, la fel si insula. Insula a existat in zona Anglia-Irlanda, dar uscatul arata putin diferit in zona.
          Dar Iluminarea se apropie cu pasi repezi si pentru noi. 
Asadar dragi colegi va urez succes in munca spirituala si trepte spirituale cit mai inalte.
 
                                         Multumirile si recunostinta noastra lui :
                                            THOTH ILUMINATUL CRISTIC
                                                  Viorica Elisei – IASI
                                             Marian Gherghina-SLATINA
SURSA: Gicu Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu