luni, 7 aprilie 2014

Imagini spectaculoase cu o erupţie solară, înregistrate de NASA

O serie de imagini spectaculoase de îngrijire PREZINTA o erupție Solara au Fost captate de NASA si au Fost publicate Intr-o INREGISTRARE video de pe site-ul agenției spatiale americane, informează lepoint.fr.

Imagini spectaculoase cu o erupție Solara, înregistrate de NASA
Imagini spectaculoase cu o erupție Solara, înregistrate de NASA
Imaginile surprind pasă Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at FENOMEN sunt FOARTE rar, AFIRMA jurnaliștii de la Le Point . Cu TOATE acestea, NASA a reușit SA capteze imagini cu o erupție Solara de categoria M produsă la Suprafata astrului. 
Acea erupție Solara a avut loc pe 2 aprilie.
Înregistrarea video publicată pe site-ul Agenției americane spatiale, PREZINTA o erupție de categoria F, de 10 Ori mai slabă Decât Cele mai intense explozii solare, de îngrijire fac Parte din categoria X.

Aceste jeturi Violente de plasmă Solara sunt suficient de puternice a scris o distruge echipamentele de la bordul sateliților, atunci cand particulele încărcate electric "bombardează" delicatele Circuite ale echipamentelor orbitale.
Chiar si jeturile solare de Intensitate slabă au suficientă Putere a scris o întrerupe comunicațiile de radio de pe Terra.
Erupțiile solare declanșează pe Terra si Fenomene spectaculoase, precum aurorele Boreale, oală de îngrijire fi văzute de la latitudini mari.


https://www.youtube.com/watch?v=_8yPQEE2Dnk


Sursa: 
http://www.realitatea.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu