vineri, 20 iunie 2014

Cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale

Fiecare dintre noi posedam intr-o anumita masura abilitati extrasenzoriale. Fiecare dintre noi ne nastem cu aceste daruri, dar cu toate acestea, conditionarea sociala reuseste intr-un fel sa ni le ascunda. Este important sa intelegi ca nu este nimic ciudat sau neobisnuit cu privire la aceste abilitati si ele pot fi din nou ale tale, asta in cazul in care esti dispus sa le dezvolti.
Iata care sunt cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale:

10. Mediteaza

5
Practicarea meditatie este una dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a-ti dezvolta abilitatile extrasenzoriale, cu toate ca acesta nu este singurul beneficiu si cel mai important. Exista o serie de meditatii speciale care te pot ajuta in aceasta privinta. De preferat ar fi sa intrii in legatura cu un profesor de yoga care sa te invete cateva tehici de meditatie de baza, pentru ca mai apoi sa poti continua mult mai usor pe cont propriu. Aceasta practica va poate ajuta sa va constientizati mult mai usor starea mentala in care va aflati intr-un anumit moment si sa invatati sa faceti diferenta dintre gandurile de zi cu zi si intuitia psihica.

9. Roaga-te

Crezi sau nu, rugaciunea este foarte eficienta si te poate ajuta sa intrii in contact cu abilitatile tale extrasenzoriale.  Roaga-te in limba propriei tale inimi sau religii pentru sprijinul necesar de a-ti dezvolta aceasta capacitate. In fiecare noapte, inainte sa adormi nu uita sa spui o rugaciune pentru ca sufletul ta sa fie ghidat catre dezvoltarea acestor aptitudini, care nu sunt deloc neobisnuite. Roaga-te din inima atunci cand o faci, nu repeta o rugaciune iar si iar ca si cand este un prospect de medicamente. Dumnezeu iti asculta inima, nu mintea!

8. Afirmatii

Afirma in fiecare zi dorinta pe care o porti de a-ti imbunatati abilitatile extrasenzoriale. Aceste afirmatii sunt o forma de auto-sugestie care ating subconstientul tau si au capacitatea de a produce efectul dorit. Cu siguranta fiecare dintre noi am auzit de afirmatia sau o varianta a afirmatiei: “Cu fiecare zi care trece, ma simt mai linistit si mai fericit.” Aceste afirmatii functioneaza! Alcatuieste-ti afirmatiile la timpul prezent si evita sa le formulezi la forma negativa.

7. Ritualuri

Ritualurile sunt actiuni specifice pe care le desfasori in plan fizic si care pot poduce efecte corespunzatoare in planurile spirituale. Ritualurile pot avea un efect foarte puternic asupra universului nostru interior. Acestea actioneaza precum o coresponenta intre lumea noastra interioara si cea exterioar.  Un ritual poate fi reprezentat de o actiune foarte simpla precum impreunarea mainilor atunci cand te rogi, aprinderea unei lumanari sau pot fi complicate, precum o ceremonie sau o nunta. Poti sa-ti creezi propriul tau ritual, dar aminteste-ti care este scopul acestuia: imbunatatirea abilitatilor extrasenzoriale.

6. Talismane

Talismanele sunt obiecte sacre care detin o incarcatura energetica. Poti folosi multe dintre pietrele semi-pretioase sau poti folosi cristale pentru a-ti imbunatati abilitatile extrasenzoriale. De exemplu, ametistul, cuartul roz si cristalele sunt foarte eficiente in acest domeniu. Cu toate acestea, poti  incarca cu energie orice obiect sau metal, de aur sau de argint, cu scopul de a-ti dezvolta aceste abilitati. Pentru a-ti face un simplu talisman, curata elementul in primul rand in apa sarata, pentru a indeparta orice impuritate, apoi transfera-i acestui obiect dorinta ta. Apoi, poarta-l zi de zi aproape de tine, precum porti o bijuterie sau un inel.

5. Cunostinte

Afla cat mai multe despre abilitatile extrasenzoriale citind o varietate de carti din domeniu. Acest lucru este important, deoarece cunoasterea inseamna putere. Cu cat vei cunoaste mai multe despre acest domeniu, cu atat mai multa energie va exista in incercarea ta de a-ti dezvolta aceste abilitati. La inceputul calatoriei mele acesta a fost primul pas pe care l-am facut, acumularea de cat mai multe cunostinte in acest domeniu.

4. Cunoaste alte persoane care detin astfel de abilitati

Este foarte important sa intalnesti alte persoane care detin astfel de abilitati sau care sunt interesati de acelasi domeniu ca si tine. Participa la cursuri si ateliere de lucru care au ca scop dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale. Acest lucru te va ajuta sa atingi nivelul vibrational al celorlalte persoane mult mai rapid si sa-ti imbunatatesti aceste abilitati.

3. Jurnal

Tine un jurnal al noilor tale abilitati si asterne-ti in el noile experiente. Este important sa fac acest lucru zilnic, chiar daca la inceput nu vei avea astfel de experiente. In felul acesta iti vei pastra concentrarea asupra acestora. Aceasta practica te va ajuta sa fii din ce in ce mai constient de existenta acestora. De asemenea, este util sa notezi in acest jurnal, dimineata, visele din noaptea precedenta, deoarece visele iti pot aduce o noua perspectiva si indrumare in aceasta calatorie.

2. Receptivitatea

Este foarte important sa fii receptiv fata de dezvoltarea acestor abilitati. In cazul in care nu crezi ca iti vei putea dezvolta aceste abilitati, atunci nu-ti vei putea dezvolta orice alta abilitate. De ce? Pentru ca esti inchis in fata oricarei schimbari. In cazul in care mintea ta este inchisa, atunci potentialul tau este inchis. In cazul in care iti inchizi mintea in fata unei oportunitati, aceasta nu va fi capabila sa o valorifice. In cazul in care crezi ca un munte este prea mare, nu vei fi capabil sa-l urci. Trebuie sa-ti deschizi perspectiva si sa doresti sa te dezvolti.

1. Practica, practica si practica!

Dezvoltarea acestei abilitati presupune un curs de dezvoltare asemantor cu al oricarei alte abilitati. Aceasta dezvoltare implica practica. Fiecare dintre noi dispunem de aceste abilitati, dar din pacate sunt ingropate, iar pentru a le scoate la suprafata este necesara dezvoltarea acestora. Unii oameni dispun de aceasta abilitate in mod natural. Cu toate acestea, aceasta abilitate poate fi imbunatatita prin practica. Poti practica telepatia prin trimiterea gandurilor tale catre cei din jurul tau si asteptarea unei confirmari a primirii mesajelor. Exista o multime de exercitii de constientizare a acestor abilitati in cartea lui Franz Bardon denumita “Initiere in Hermetism”.

Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu