vineri, 20 iunie 2014

Mesajul stelelor

Daca privim cerul si constelatiile sale vedem si influenta lor asupra Pamantului si implicit asupra oamenilor.Una din constelatiile cu o influenta deosebita este cea a Fecioarei.

Cel mai bun timp pentru a vedea constelatia Fecioara este din februarie până în iulie.Steaua  cea mai renumita din aceasta constelatie este Spica.

Fecioara în sine este o constelatie sub forma de cupa , ... cupa de comuniune ... în cel mai înalt grad ceea ce înseamnă Sfântul Graal.(Bailey)
In aceasta perioada februarie-iulie poate ar trebui
sa fim mai atenti si sa ne "impartasim"mai mult cu
Sfantul Duh ce se revarsa asupra noastra,sa meditam la ceea ce suntem si sa ne integram cat mai bine in procesul evolutiv.

Semnul Fecioarei este unul dintre cele mai importante din zodiac, simbolismul ei se referă la întregul obiectiv al procesului evolutiv si anume de a proteja, hrăni și în cele din urmă de dezvăluire a realitatatii spirituale ascunse indepartand voalurile .
Un frumos trigon formeaza Spica cu Arcturus (boar)
si cu Regulus(leu).Trigonul se formeaza pe cer la inceputul lui noiembrie.Spica in astrologia chineza este legata de coarnele sau ochiul Dragonului.Deci ea are o mare importanta impreuna cu celelalte doua stele.
Legat tot de semnul Fecioarei putem spune ca el simbolizeaza adâncurile, întunericul, liniștea și căldura; este sectorul de experiență profundă în care secretele sunt descoperite și în cele din urmă  aduse la lumină. Acesta este locul de criză lenta, blânda și totuși puternica și evoluțiile periodice care au loc în întuneric și totuși care conduc la lumină. Este etapa  ce precede întotdeauna darul de lumină. Fecioara reprezintă pântecele de timp în care planul lui Dumnezeu este ca o matura lenta care cu durere și disconfort, luptă și conflict este adus în manifestare .

Lumina de cunoștințe se gaseste în Taur("Eu văd și atunci când este deschis ochiul, totul este iluminat.") care
lumineaza înțelepciunea acumulata in Fecioara(Hristos in voi nadejdea slavei!)
, culminând cu lumina  ce pazeste Secretul sufletului însuși, Secretul Gloriei Ascunse deoarece Capricornul( reprezinta garzile de taină ale Sinelui)deschide poarta vietii spiritului si Imparatia lui Dumnezeu.

Dar pana a ajunge acolo avem un moment in fiecare
vara la inceputul lui iulie la care ar trebui sa fim mai
atenti .
În fiecare an, pe 4 iulie, Soarele ce reprezintă conștiința fizica, voința, puterea și forța datatoare de viața, se află în constelația Gemenilor. De aici rezulta emanațiile de a armoniza voința cu forma. Gemenii reprezintă forma și spiritul si au o abilitate innascuta de a coopera pentru beneficiul întregului. Emanațiile Gemenilor țin de interactiunea energiilor  dualitatii active și de curgere, astfel încât în cele din urmă sa se ajunga la unitate privita ca o sinteza.
Anual in apropiere de 4 iulie Pământul și Soarele sunt la o distanță mai mare unul de altul. Acest eveniment plus conjuncția Sirius / Soare creează o aliniere din punct de vedere spiritual semnificativa. Dar conceptul Omenirii de libertate și eliberare este legat de Sirius. A patra  zi din iulie este legată de conjuncția Soarelui nostru fizic și Soarele spiritual, Sirius. Regulus, steaua inima de Leu, se concentrează și reglementează emanațiile Sirius față de Pământ.Leul deschide ușa spre ceea ce se cheama serviciu de grup tip Varsator( "Apa vieții sunt eu, turnata peste o lume insetata.") . Acest lucru este exprimat în cuvintele: "Tată, nu este voia mea, ci se face voia Ta."
Influența lui Sirius( steua lui Dumnezeu-Dog stea) se va face cu "Schimbarea la fata".Si anume cu influența lui Sirius, și cu un efort din partea fiecarui individ, adevărata natură a spiritului începe să accelereze un proces , de eliberare din dualitate și trezire a percepțiilor intuitive si mentale . Aceasta trezire vine prin Ierarhiile ceresti prin lumina ce vine de la Sirius. Sirius este drumul spre casa noastra,ceea ce noi numim "ACASA" sursa noastra spirituala.
De asemenea se spune că Pleiadele transmit Lumina lui Dumnezeu (Mintea Universală), în mintea noastră, care să permită lumina lui Dumnezeu să coboare pe Pământ.Deci dupa cum se vede influenta stelelor si a constelatiilor este covarsitoare si se gasesc intr-o stransa interdepenta si cu semnele zodiacale si intotdeauna au un mesaj ascuns
ce se vrea patruns.
O stea cu o covarsitoare inflenta este Aldebaran.
"Ochiul de iluminare"

  Aldebaran, cu adevărat " ochi de vultur "steaua de iluminare, are o viziune care este însămânțată de Pleiade. Este o samanta cu un profund ideal divin, care poate ajuta procesul de evoluție a omenirii.
În semnul Taurului, atunci când dorința este transformata din întuneric in lumina are loc strafulgerarea sau iluminarea. Ochi de taur, al treilea ochi spiritual sau "ochiul unic" din Noul Testament, se deschide. "Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină", ​​a spus Hristos (Matei 06:22).Acest singur ochi ia locul celor doi ochi  fizici. Din acest punct de vedere ar trebui ca atentia omenirii  sa fie concentrata  pe realizarea spirituală si nu pe cea materiala.

Regulus, Conducătorul sau Legiuitorul este steaua considerata parghia care va reglementa miscarea si actiunea pentru schimbare si evolutie.
O anumită relație sau configurație de stele din care una este Regulus, în Leu (aparent in fecioara din 2012) va duce la o situație în care reorientarea atitudinilor cat si a   profesiilor ce implica justitia vor suferi modificari  în scopul de utilitate mondial, și în acest proces va crea un tip de legislatie motivanta cu caracter universal.
 
In acest caz steaua Regulus (Inima de Leu, Dătătorul Legii), are ca"obiectiv", sa serveasca ca autoritate de reglementare a energiei de la Sirius pe Pamant, prin stimularea raspunsului  în umanitate ca o exprimare a constiintei inimii, ceea ce numim noi iubire neconditionata . Sufletul  este sinonim cu aceasta iubire,iar constiinta Inimii
este Hristos.
AMIN,
MIRA

Primit pe mail,
Multumim Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu