joi, 23 octombrie 2014

Posibilitati la Eclipsa de Soare in Scorpion- 24 octombrie 2014. Faca-se voia si calea Inimii!






Eclipsa de Soare in Scorpion (24 octombrie 00:57h ora Romaniei) are loc odata cu aspectul de Luna Noua in Scorpion in conjunctie cu Nodul Nord lunar (Balanta). A mai fost la acelasi grad in Scorpion in 1995 si va mai fi abia in 2022. Cu alte cuvinte, acum se incheie un ciclu de 19 ani si incepe altul.
Aceasta eclipsa marcheaza un moment de cotitura in viata multora dintre noi, intensitatea trairilor si amploarea schimbarilor depinzand de zona ativata in harta astrala a fiecaruia, precum si de prezenta planetelor personale in apropierea gradului la care se produce (0:25).
Desi pare un motiv foarte bun sa ne panicam, avand in vedere trairile intense si caruselul emotional din ultimele zile, precum si confuzia vizand o serie de aspecte ale vietii noastre, lucrurile nu stau deloc asa. Este, de fapt, un moment care ne ghideaza din inconstienta in constienta, din frica in iubire, din analiza in simtire. Este momentul in care percepem realitatea altfel, ne raportam diferit la viata noastra si la ceea ce ne dorim, primim imaginea de ansamblu a unor alegeri facute in trecut cu rezultatele aferente. Si fiind vorba de semnul intens al Scorpionului, de dorintele puternice pe care aceasta energie le naste in noi, e momentul sa recunoastem ce vrea inima noastra acum, sa avem incredere in ceea ce simtim sa alegem si sa ne permitem luxul de a ne situa in spatele gandurilor numeroase si tendintei de a controla ceea ce se intampla.
Accentul acum este pus pe eliberare de tot ce nu ne mai serveste pentru crestere. Procesele, pe alocuri dureroase ale ultimei perioade, au avut rolul de a ne ajuta sa eliberam reziduuri, sa transformam programe si convingeri cu care ne-am creat viata pana acum. E vorba in special de relatii si despre tot ce am implantat in subconstient in timpul procesului de invatare despre ce inseamna "noi". Avem ocazia insa, acum, sa trecem pe un palier mai inalt al constiintei, liberi, sa cream in relatia cu sine si cu celalalt dintr-un spatiu nou, al iubirii si dorintei autentice a inimii. De aceea, unele relatii vechi, care ne-au fost utile pentru evolutie si invatare, vindecare si transformare, in calatoria noastra, acum se incheie, lasand loc pentru un alt tipar de creatie. Un tipar fara de tipar, in care nu mai exista reguli cunoscute si nici macar harta. Ne putem simti aruncati intr-un necunoscut complet asa cum nu am mai experimentat inainte. Un punct zero, din care pornim fara coordonate, fara ca vreun plan sa mai functioneze la fel ca inainte, fiind cumva determinati sa acordam atentie momentului prezent, sa inaintam pas cu pas si sa primim cu cat mai multa usurinta tot ce este si tot ce apare in viata noastra.
Aceasta perioada ne deschide in fata... constiintei, apoi a ochilor, drumuri si posibilitati noi, oportunitati de a crea din fiintele infinite care suntem, dintr-o abundenta nelimitata, din spatiul inimii, cu iubire si bucurie. Asta inseamna ca e important acum sa acordam atentie impulsului interior puternic, dorintelor autentice. Sa recunoastem adevarul interior si sa alegem in functie de el, indiferent ce. Sa renuntam la frici legate de judecati ale celor din jur si sa ne traim viata dupa alegerile proprii, sa imbratisam drumul adecvat momentului in care ne aflam, chiar daca nu stim unde ne duce.
Pentru multi, acest moment inseamna schimbare radicala a contextului de viata. Indiferent in ce domeniu si ce aspect al vietii este vizat, schimbarile care se produc acum creeaza in lant alte si alte schimbari. O usa care se deschide acum ne conduce catre alte si alte usi, catre o alta lume, un nou fel de a crea. Asadar, avem nevoie de incredere pentru a inainta si de o conexiune profunda cu inima noastra, tocmai pentru a nu ne percepe separati, singuri sau neajutorati. Pentru ca aceste perceptii, precum si frica nu sunt decat niste inventii ale noastre pentru a ne mentine separati de Divin si de tot ce este. Cu cat ne lasam mai mult in flux, ne conectam la inima noastra si la ceea ce este divin in noi, cu atat mai multa putere lasam sa fie constientizata si folosita.
Multi dintre noi vor fi uimiti acum de puterea pe care o simt, de curajul care-i mobilizeaza in schimbari si alegeri, de energia noua in care se imbaiaza.
Acum e bine sa stam si sa ne observam sentimentele, sa fim prezenti la noi si la ce se petrece in viata noastra, sa ascultam mai mult (din si de noi), sa respiram constient, sa meditam si sa lasam claritatea sa apara si sa se aseze in interior. Mercur inca este retrograd (pana pe 25 octombrie), el ajuta intregul context si ne sustine sa gasim raspunsurile cautate si sa constientizam tot ce avem nevoie.
Iata care sunt posibilitatile pentru fiecare zodie:
Berbec: Schimbarile vizeaza tot ce tine de parteneriate, asocieri, resurse puse in comun cu altii. Tot ce pare a fi pierdut acum, din punct de vedere material, lasa loc unui castig mult mai mare si valoros pentru suflet si spirit. Cu cat au mai multa incredere, cu atat mai usor trec prin schimbarile din zona financiara si materiala.
Taur: Transformari profunde in relatii! Taurii au de luat decizii cu privire la continuarea unei relatii sau incheierea ei. Devin constienti de rolul si contributia relatiilor din trecut in viata lor, de felul in care i-au ajutat sa evolueze, dar si de punctul in care se afla. Unii Tauri ies din relatii, altii trec la un nou nivel de a-si trai relatiile.
Gemeni: Schimbari in ce priveste rutina zilnica, programul de lucru, locul, echipa, motivatia asociata cu unele proiecte. Gemenii au nevoie de un spatiu nou de manifestare, de o noua abordare a activitatii profesionale, iar acum sunt inspirati si pot gasi calea adecvata si implinitoare.
Rac: Descatusarea fortei creatoare! Racii isi recunosc in sfarsit puterea, isi pot folosi creativitatea, se simt inspirati si au curaj sa se exprime. O perioada fertila, un teren propice pentru nasterea unui proiect nou, pentru o iubire noua sau un copil...
Leu: Schimbari care vizeaza caminul, spatiul in care locuiesc, familia, radacinile, relatiile cu parintii si cu trecutul. Se vindeca rani din trecut. Leii merg mai departe, intr-un loc nou, cu dorinte noi, o viziune imbunatatita despre, mai multa constienta in ce priveste alegerile sufletului lor.
Fecioara: Revizuire a modului de a gandi si comunica. Este momentul clarificarii unor aspecte care tin de acte, calatorii pe distante scurte, cursuri, invatare, idei.
Balanta: Schimbarea perceptiei despre bani si castiguri. Balantele isi revizuiesc atitudinea fata de bani si, chiar daca se confrunta cu situatii provocatoare pe acest segment, au ocazia sa scoata la lumina resurse interioare nebanuite pe care sa le puna in slujba lor si sa creeze ceva nou.
Scorpion: Perioada de transformare personala profunda, la nivel de convingeri, atitudine, mod de a aborda si a face lucrurile, relationare cu ceilalti. Isi reconfigureaza personalitatea. Cei mai multi Scorpioni sunt fortati sa renunte la modele vechi de viata si sa se avante pe un drum nou.
Sagetator: Eclipsa stimuleaza resorturi profunde sufletesti si aduce la lumina dorinta de a da un sens mai inalt vietii. Sagetatorii sunt intr-un moment de salt spiritual si de constiinta. Au nevoie de solitudine, de liniste si introspectie.
Capricorn: Este un moment de triere serioasa a relatiilor de prietenie, de schimbare a perceptiei legat de unele proiecte si aspiratii, a abordarii unor aliante si grupuri. Capricornii simt nevoia de mai mult spatiu pentru noutate si creativitate in viata lor, iar pentru asta e necesar sa se desprinda de ceva vechi, eventual la unele relatii si proiecte.
Varsator: Punct de cotitura in plan profesional, schimbare majora in cariera! Varsatorii pot avea revelatii in ce priveste un drum nou care li se potriveste perfect acum. Li se deschid usi, sunt mai expusi, notorietatea poate cunoaste o crestere.
Pesti: Pestii sunt stimulati de aceasta eclipsa, la nivel de convingeri, filozofie de viata, perspectiva, cunoastere, evolutie. Ei au sansa sa faca un salt insemnat in constiinta. Isi reconfigureaza visele, aspiratiile si dorintele. Viata lor poate cunoaste o expansiune fara precedent.
Eclipsa fericita!
Din inima,
Nicoleta Svârlefus
Sursa imagine: www.ipeace.us

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu