joi, 23 octombrie 2014

23 Octombrie 2014: ECLIPSA SOLARA si Luna Noua in SCORPION! Cel mai puternic eveniment astrologic al anului



Eclipsa partiala de Soare in Scorpion. Luna Noua in Scorpion. Venus in conjuctie cu Soarele si Luna. Vezi cum te va afecta acest fenomen astrologic puternic in perioada urmatoare de timp!

Pe 23 octombrie are loc o eclipsa partiala de soare care va fi vizibila in estul Asiei si in cea mai mare parte a Americii de Nord, dar nu si din Romania. Este un fenomen deosebit si interesant atat din punct de vedere astronomic, cat si din punct de vedere astrologic.
eclipsa de soare partiala
Foto: Eclipsa partiala de soare, Shutterstock
“O eclipsa de soare are loc atunci cand Luna trece intre Pamant si Soare, total sau partial, acoperind imaginea Soarelui la o vizualizare de pe Pamant.”, explica site-ul www.sprestele.ro . “Eclipsa solara partiala va avea loc in regiunile polare ale Terrei atunci cand centrul de umbra a Lunii va trece aproape de Pamant. Centrul umbrei Lunii va trece peste Polul Nord astfel ca eclipsa va fi partiala si vizibila la rasarit in extremul orient a Rusiei si Japonia si inainte de apusul soarelui in America de Nord.”


Eclipsa partiala de Soare in Scorpion/ Luna Noua in Scorpion

Eclipsa solara in Scorpion de pe 23 octombrie aduce cu ea un aspect important: TRANSFORMAREA. Pe 23 octombrie, Soarele va intra in Scorpion si se va afla aici pana pe 22 noiembrie. Este un aspect pe care il poti transpune in acel domeniu al vietii tale in care ai cea mai mare nevoie. Este momentul ideal de a-ti explora pasiunile. Chiar daca le urmezi fidel si iti asculti vocea interioara, nu iti neglija nici realitatile practice. Ele te ancoreaza in prezent si te ajuta sa pui in practica ceea ce iti doresti. Aceasta eclipsa solara este momentul ideal pentru a-ti investiga interiorul, adresandu-ti acele intrebari pe care, de teama raspunsului pe care l-ai putea primi, evitai sa ti le adresezi.

Eclipsa de Soare are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion se afla in conjunctie cu Luna in Scorpion) si se formeaza la data de 24 octombrie 2014, ora 00:57, ora Romaniei, pe gradul 0: 25 in Scorpion, in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta pe gradul 19:21, si este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor.

Cu Luna Noua in Scorpion, cei nascuti in jurul datei de 24 ( plus, minus trei zile ) din semnele fixe ( Scorpion, Taur, Leu si Varsator) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 din orice semn zodiacal” 
se arata pe site-ul de astrologie adriana-astro.com
Scorpionul iubeste adevarul autentic si doreste sa il afle cu orice pret chiar daca acest lucru inseamna sa se elibereze de fricile sale, de umbrele sale, de vulnerabilitatile sale, de toate acele lucruri pe care si le-a reprimat sau suprimat pana acum. Aceasta eclipsa de soare va fi o provocare pentru multi intrucat ii va forta sa se uite adanc in interiorul lor pentru a intelege ceea ce simt si isi doresc cu adevarat. Eclipsele solare sunt in general precedate de Luni noi puternice, aducand cu ele mari sfarsituri ale unor aspecte ale vietii tale, dar lasand loc in acelasi timp si pentru noi inceputuri. Ele conduc de multe ori si catre noi drumuri, iar efectele lor pot fi resimtite chiar si la luni si ani de cand au avut loc. Aceasta eclipsa este si ea un timp al initierii, un timp al implinirii, un timp al adevarului, un timp al actiunii, un timp al eliberarii de datorii karmice care va tineau pe loc.

Eclipsa din Scorpion ne va oferi posibilitatea sa incepem etape noi in viata noastra si sa ne eliberam de ceea ce ne tine pe loc in evolutia noastra, privind inainte pentru a ne valorifica potentialul maxim si a progresa. Eclipsa ne obliga sa renuntam la tot ce este vechi, nefolositor noua si sufletului nostru. Indiferent ca ne referim la dragoste sau la planul profesional, exista o imperiozitate de a rezolva problemele care bea framanta si de a le gasi solutii. Ceea ce este minunat din punct de vedere astral este faptul ca si si reusim sa “vedem” solutii in cazul unor probleme mai vechi.
eclipsa de soare

In perioada care va urma, multe din relatii vor trebui reinventate pentru a putea supravietui. Si relatiile de dragoste vor fi supuse transformarii, unei “morti” potentiale pentru a se putea naste din nou, mai puternice. Daca aceste relatii de dragoste nu sunt favorabile destinului vostru personal, atunci ele au chiar si potential de a se destrama definitiv, lasand loc unui nou drum si unui nou inceput. Se pot inchide ferestre pentru voi, insa se pot deschide usi noi, in care accentul pica asupra implinirii visurilor voastre. In aceasta dinamica astrala, sincronicitatea joaca si ea un rol important. Te afli la locul potrivit la timpul potrivit si esti ajutat de oamenii potrivit in momentul potrivit.

Luna, Soarele si Venus in tripla conjuctie

Ceea ce este cu adevarat interesant la aceasta eclipsa din 23 octombrie este faptul ca se formeaza nu doar o conjuctie la grad perfect intre Luna si Soare, dar celor 2 planete li se adauga si Venus, formandu-se astfel o tripla conjuctie. Venus se va afla in Scorpion pana pe 16 noiembrie, influenta acestei planete a creativitatii, a interactiunii si a relatiilor fiind puternic vizibila in urmatoarea perioada de timp. Venus ne va face sa experimentam mai intens senzualitatea si sexualitatea, intensificand totodata energiile si intuitia.

Intuitia va devine ghidul tau calauzitor in urmatoarea perioada de timp, iar daca logica mai poate da gres in unele decizii, instinctele nu o vor face. Daca ti-ai propus sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti, in perioada urmatoare este momentul perfect pentru a face acest lucru. Concentreaza-te asupra dorintelor tale interioare si fii sincera cu tine insati in ceea ce le priveste. Raportul de putere in relatii are si el tendinta de a se echilibra in urmatoarea perioada de timp. Mercur care va intra si el in peisaj incepand cu data de 25 octombrie va ajuta la imbunatatirea comunicarii in cuplu si a relatiilor, favorizand totodata negocierile.

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu